De essentiële gebruiksvoorwerpen voor een grote keukenIk denk dat de meeste mensen thuis vrij waardeloze messen, en zelfs als ze een fatsoenlijk mes hebben, het is zo saai dat het veel gevaarlijker wordt.

— Dale MacKay, "Top Chef Canada" deelnemer en uitvoerende chef-kok/eigenaar van Vancouver Ensemble Restaurant

Net zoals de wizards moeten hun wands, vereist elk huis kok het juiste gereedschap en kookgerei te maken van de culinaire magie in de keuken.

Honderden gizmos en gadgets zijn beschikbaar om te helpen iedereen uit het binnenland uitgedaagd om de chef-kok extraordinaire, maar de selectie kan vaak worden overweldigend. Ongeacht de grootte van uw keuken, de kwaliteit van uw recept, de breedte van uw kookervaring of het gewicht van uw portemonnee kunnen bereiden van voedsel eenvoudig. Alles wat u nodig hebt is om jezelf arm met de essentiële instrumenten.

Dale McKay, "Top Chef-kok Canada" deelnemer en houder/executive chef-kok van Vancouver Ensemble Restaurant en Toronto Theresa Albert, een voedingsdeskundige, voedsel coach en auteur van "Ace uw gezondheid: 52 manieren tot Stack uw Deck" en «««myfriendinfood.com, kreeg een kans om te kiezen slechts vijf tot acht gebruiksvoorwerpen of stukken van kookgerei voor hun keukens.

Hun vijf suggesties opgenomen implementeert voor te bereiden van het voedsel--een mes en snijplank--koken het--potten en pannen, lepels en spatels-- en opslaan voor een andere maaltijd--opslagtanks...

Terwijl het raken van de fast-food restaurants aantrekkelijker lijkt misschien dan het zwoegen over de in blokjes gesneden groenten en een hete kachel, benadrukt Albert dat gezond eten thuis begint.

"U kan niet zelfs aanpak een gezonde voeding als elke maaltijd wordt gegeten uit," zegt ze. "En het geld besteed kon kopen u een machtige fijne vakantie. Er is niets zoals de tevredenheid van het produceren van iets lekker jezelf en geniet van het in uw track Pant over bankvDe zakte."

Een Koksmes

"Je moet een goede, scherpe, 10-inch koksmes," zei Albert. "Het is de nuttigst mes."

Elk merk zal doen, Albert zei, maar hoe hoger de kwaliteit, hoe beter. "Je kan wegkomen met een reeks van goedkope paring messen, maar deze moeten worden gesmeed staal met drie klinknagels. Het zal een leven lang meegaan."

MacKay was meer specifieke. "Als ik was het opzetten van mijn keuken, voor mij, een goede Victorinox getand mes is nodig omdat het heeft een helling naar het," zei hij. Een schuine rand zorgt voor het vloeiender en snelle hakken, terwijl een gekartelde rand dikker en harder voedsel kan doorboren. "Het is alsof een Franse mes omdat het heeft een gekartelde rand ernaar voor groenten en al dat soort dingen.

"Ik denk dat de meeste mensen thuis hebben vrij waardeloze messen, en zelfs als ze een fatsoenlijk mes hebben, het is zo saai dat het veel gevaarlijker wordt. Dat is waarom ze niet lijken te kunnen snijden om het even wat, "McKay zei.

Als ik Had een miljoen dollar

Er zijn een paar luxe apparaten die Dale MacKay, "Top Chef-kok Canada" deelnemer en eigenaar/chef-kok van Vancouver Ensemble Restaurant, kan niet leven zonder. Hebt u een paar dollar te sparen, zijn hier drie gadgets van de keuken zei hij het geld meer dan waard zijn:

Een specerij grinder. "Ground specerijen hebben zelfs geen 10 procent van de smaak dat hele degenen doen, omdat ze grond geweest en in een magazijn voor twee jaar zitten. Dus wanneer u hele koriander zaden of venkel zaden koopt, het is over het algemeen goedkoper en u kunt hen toast uit licht in uw pan en hen vervolgens vermalen in een koffiemolen, die wat ik gebruiken voor een specerij grinder is, en het is zo veel beter."

Een staafmixer. "Als je een blender hebt, blenders geweldig zijn, maar als je gewoon maken van een kleine hoeveelheid Caesar dressing, of vrij veel om het even wat dat moet worden gemengd, kunt u een mooie puree van zo'n beetje alles door het kopen van een staafmixer $35. Voor de vinaigrettes, kunt u alle ingrediënten in een kopje giet en hand mengen gedurende 30 seconden."

Een snelkookpan. "Het is een instrument dat onze ouders generatie nogal een beetje gebruikt. Je kon koken iets dat drie kookt of vier uur in een normale situatie, zoals stoofschotels, u kunt ze koken in 25 tot 30 minuten."

Snijplanken

"Get een juiste snijplank," benadrukt MacKay. "Mensen altijd de neiging om die goedkope dollar winkel snijplanken waar ze niet zelfs groot genoeg voor het snijden van een appel of het mes glijdt in hen."

Als u besluit om te gaan met een goedkope snijplank, Albert gewaarschuwd, zal niet het staan de tand des tijds. "Plastic gaat in de vaatwasser, maar ziet eruit als stront snel. Hout is leuker om naar te kijken, maar uiteindelijk moet hout worden vervangen."

MacKay stemt. Rubber snijden planken niet chip of splinter, verhinderend bacteriën krijgen tussen de kieren. "We hebben deze rubberen ones. Gewoon niet kopen te hard van plastic ones, omdat uw mes alleen krassen het bestuur in plaats van de Raad van bestuur het absorberen van de bezuinigingen.

"Je alleen eindigen met een echt bruto film op de top, want het is bijna alsof het is harde kunststof wordt gescoord," zei hij.

Albert beveelt ten minste twee snijplanken, één voor groenten en fruit en een andere voor rauw vlees, om te voorkomen dat het vlees besmetten de andere voedingsmiddelen. Bacteriën zoals E. coli en salmonella kunnen eenvoudig overdragen van rauw vlees sappen aan groenten en fruit, die niet gewoonlijk in de mate van vlees gekookt zijn zodat de bacteriën meer gemakkelijk overleven en eventueel veroorzaken een probleem voor de volksgezondheid.

Potten en pannen in verschillende maten

"Ik denk dat met een 6-kwart, een 4-kwart, een 2-kwart en een 1-kwart zit helemaal die u nood voor POTS-doeleinden," zei MacKay. "Zorg ervoor dat u koopt degenen die een goede garantie hebben. Maar ga niet besteden $10000 op potten en pannen."

Voor hem zijn Teflon potten en pannen must-haves. De Teflon coating maakt hen nonstick, zodat het voedsel niet branden op de bodems en afwassen is een makkie.

Albert zweert bij ijzer emaillewerk potten. "Iron emaillewerk potten zoals Le Creuset of knockoffs zijn de 'magic pot'. Ze hebben normaal een gegroefde deksel die aanmoedigt verdamping en aroma behoudt. De zware gietijzeren houdt warmte en mooie voedsel zonder inspanning helemaal blijkt."

Albert verkiest ook gietijzer voor een koekepan. "Nonstick [coating] straalt een giftig gas. Gietijzer houdt warmte en, met de juiste kruiden, is net zo nonstick."

Bamboe lepels en siliconen spatels

"Houten lepels, zoals bamboe, zijn een meer eco-vriendelijk-optie die eeuwig duurt maar is betaalbaar voor eenvoudige vervanging," Albert voorgesteld.

Wat betreft de spatels aanbevolen ze weg kunststof te blijven. "Een siliconen spatel is geweldig voor het maken van omeletten en/of bakken. Plastic smelt en chips, terwijl siliconen eeuwig duurt."

Glas Storage Containers

Als u voor tijd ingedrukt bent, stelde Albert grote batches van voedsel te maken en op te slaan in glazen containers. Kunststof wordt vaak geassocieerd met gezondheidsproblemen, die voortvloeien uit de chemische stoffen die worden verondersteld om leach uit tijdens het verhittingsproces.

Glas is duurzamer en u kunt opwarmen van een huis-gekookte maaltijd in een verscheidenheid van manieren, waardoor het makkelijker om te eten healthfully wanneer uw hectische schema krijgt in de weg van culinaire avonturen.

"Glazen containers met deksels zijn geweldig voor de kookplaat naar vriezer om magnetron koken. U kunt [uw maaltijden] opslaan in glazen containers in de vriezer en opwarmen op gril,"zei Albert.

  • Foto Credit Jupiterimages/Comstock/Getty Images
Bevorderd door Zergnet

Middelen

Lees de volgende:

Gerelateerde Artikelen

How to Cook Spaghetti voor een grote groep

How to Cook Spaghetti voor een grote groep

Koken voor een grote groep mensen kan lijken als een overweldigende taak uit te voeren. Van ervoor te zorgen dat elk onderdeel van de maaltijd wordt gekookt, correct en op tijd, om ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid hebben voor de mensen di
Lay-outs voor een kleine keuken

Lay-outs voor een kleine keuken

Met een kleine keuken is niet een slechte zaak. Het bespaart ruimte en efficiëntie in de werkomgeving creëert. Er zijn vele soorten ontwerpen en creatieve ideeën die kunt u de lay-out voor een kleine keuken om comfortabeler te maken op uw situatie. W
Kerst decoratie ideeën voor een grote plaats

Kerst decoratie ideeën voor een grote plaats

Als u bent versieren voor de feestdagen hebben veel ruimte om te werken met, kan dit zowel een voordeel als een uitdaging. Kerstdecoratie voor een grote plaats kunnen zijn elegante en ingetogen, of grillig en opvallende afhankelijk van de gebeurtenis
How to Talk voor een grote menigte

How to Talk voor een grote menigte

De gedachte van het spreken in het openbaar kan slaan pure terreur in de harten van zelfs de meest doorgewinterde professionals. Het is niet ongewoon voor mensen aan de foto van het worst case scenario, als ze omhoog voor een grote menigte - bijvoorb
Gemakkelijke Desserts voor een grote groep

Gemakkelijke Desserts voor een grote groep

Verstrekken van een dessert om te behagen een grote groep mensen hoeft niet te worden een tijdrovend of moeilijk taak. In feite zijn er veel makkelijk dessertrecepten die de smaakpapillen van een grote groep zal behagen en zijn geschikt voor zowat el
Hoe om te mengen wodka drinken voor een grote groep

Hoe om te mengen wodka drinken voor een grote groep

Een kenmerk van een goede barman is snelheid; Als mensen een drankje willen, wenst ze meestal tegen de tijd dat ze klaar bestellen. Het maken van cocktails voor een grote groep mensen kan een probleem zijn bij het maken van de dranken afzonderlijk; d
Goedkope giften voor een grote groep

Goedkope giften voor een grote groep

Feestdagen en andere vieringen brengen plezier en de opwinding, maar ze kunnen ook leveren een behoorlijk prijskaartje. Of het is vrienden, familie of collega's, de kosten van het kopen van giften voor grote groepen voegt snel. U hebben niet leeg uw
How to Talk voor een grote groep

How to Talk voor een grote groep

Praten voor een grote groep kan lijken intimiderend. Veel mensen last van extreme angst wanneer zij moeten spreken voor een grote groep mensen. Maar, zijn gewapend met een paar uiteinden en trucs kunt u spreken met vertrouwen en het overwinnen van uw
Hoe om te spreken met succes voor een grote groep mensen

Hoe om te spreken met succes voor een grote groep mensen

Als u succes en ervaring in uw bedrijf, kan u worden gevraagd om te spreken op een grote functie. Of een charitatieve diner of awards ceremonie, zal uw toespraak pronken met uw expertise in de industrie. Hoewel spreken voor een grote groep mensen eng
De beste zonnebril voor een grote kop

De beste zonnebril voor een grote kop

Optische gevoeligheid voor zonlicht, bescherming tegen schadelijke ultraviolet stralen en het verlangen te kijken cool zijn enkele van de redenen waarom mensen dragen zonnebril. Wat de reden ook mag zijn, is het belangrijk om te kopen een paar dat go
Waterspelen voor een grote groep kinderen

Waterspelen voor een grote groep kinderen

Waterspelen kunnen betekenen uren van leuk voor kinderen. De kinderen er zijn om te spelen van een spel van water, hoe beter! Afgezien van saaie oude water ballon gevechten en draait rond een sprinkler, zijn veel water spellen perfect voor een grote
Giften voor een grote broer van een pasgeboren baby

Giften voor een grote broer van een pasgeboren baby

Een nieuwe baby in het gezin is een bron van vreugde, maar voor een grote broer met een pasgeboren broer of zus, gevoelens van onzekerheid en jaloezie over de nieuwe baby zijn natuurlijk en zeer waarschijnlijk. Een goed gekozen geschenk van een pasge
10 ideeën voor een kleine keuken remodelleert op een begroting

10 ideeën voor een kleine keuken remodelleert op een begroting

De keuken is het hart van elk huis, waardoor het de perfecte plek om te starten wanneer u op zoek bent te frissen van uw omgeving. Natuurlijk hoeft u niet te rollen in het deeg om te beginnen uw space proefuitzending. Deze kleine, budget-vriendelijke
How to Cook soep voor een grote menigte

How to Cook soep voor een grote menigte

Voor een familiefeest of potluck diner verslaat niets een grote partij van zelfgemaakte soep. Het vullen en troostend, iedereen zijn portie grootte kunt bepalen en eventuele restjes kunnen worden ingevroren voor een andere dag. Een grote partij van s