Gevolgen van het Land ClearingLand clearing heeft gevolgen voor het milieu aanzienlijk, of het nu een kleinschalige of grootschalige goedkeuring. Wanneer het land clearing is uitgebreid de effecten onomkeerbaar kunnen zijn, maar wanneer de verrekening minimaal is, de effecten kunnen worden tegengeboekt. De bedreiging voor het milieu ligt bij de onomkeerbare goedkeuring en kan vernietigen een hele ecosysteem bedreigingen vanuit het milieu, zoals groene huis-uitstoot, veroorzaken een toename van het bodemzoutgehalte, de vernietiging van de natuurlijke habitats voor dieren, de vermindering en zelfs uitsterven in de inheemse flora en fauna, evenals erosie. Uitgebreide land clearing is een probleem in Australië, Nieuw-Zeeland en Tasmanië.

Geschiedenis

 • Voor het grootste deel, is land clearing gebruikt om plaats te maken voor landbouw- en stedelijke ontwikkeling. In het verleden, de regeringen en de mensen denken dat als land bleef op eigen dat was het "verspild" wanneer het aan goed gebruik worden ontwikkeld voor agrarische doeleinden in gebruik kan worden gezet. Door struikgewas land, wissen, en draaien in velden voor plantaardige productie niet alleen was de stijging van de waarde van de grond aan de orde gesteld, maar het was zo economisch te krijgen voor de Gemeenschap. Terwijl tegelijkertijd een land clearing als nuttig en zelfs progressieve werd gezien, het is nu over het algemeen beschouwd als destructief. Aangezien meer milieubewustzijn heeft genomen houden, landen die gebruik maken van land clearing de wetgevende verordening houden op het gebruik ervan. Ondanks het bekende negatieve milieueffecten, boeren wereldwijd tegen de beperking van de goedkeuring van het land omdat deze hun teelt effecten en hoeveel grond zij tot hun beschikking hebben.

Functie

 • Land clearing is gebruikt om duidelijk vaak ongerepte gebieden die oorspronkelijk een habitat voor de inheemse flora en fauna waren. Wissen van land voor agrarische doeleinden een moet niet alleen verwijderd inheemse planten, bomen en rotsen, maar ook de bodem moet breken. Breken van de bodem omvat het verwijderen van rotsen, wortels en stronken achtergelaten door de eerste clearing. Zodra de bodem gebroken is, is het land uitgeschakeld en klaar voor gebruik in de landbouw.

Effecten

 • De effecten van massale land clearing kunnen een natuurlijke habitat niet alleen voor de planten en dieren die in het gebied leven, maar voor het nabijgelegen menselijke populaties ook ernstig beïnvloeden. Wanneer de inheemse planten en bomen zijn verwijderd dit maakt ruimte voor invasieve soorten overnemen, die duwt uit inheemse dieren van het gebied veroorzaakt een stijging van de tarieven van uitsterven. Dit vermindert de biodiversiteit van een ruimte kan boos het delicate evenwicht van een ecosysteem dat is gebaseerd op de inheemse flora en fauna om een biologisch systeem van controles en saldi.

  Land clearing legt een druk niet alleen op inheemse dierpopulaties maar op de aarde zelf. Door het verwijderen van de planten en bomen die het land wordt overgelaten blootgesteld, die kan leiden tot bodemerosie. Bodemerosie is het verlies van natuurlijke voedingsstoffen in de aarde die helpen planten groeien. Verlaten land bloot aan de elementen, kan ook een probleem veroorzaken in droge grond zoutgehalte. Droge grond zoutgehalte is de stijging van het zout op het oppervlak van de grond door middel van grondwater. Wanneer planten worden verwijderd uit de aarde gaan hun wortelstelsel met hen. Deze root-systemen zijn verantwoordelijk voor het grondwater niveaus naar beneden bij te houden en daarom het zoutgehalte laag in de bodem. Wanneer de wortels zijn verwijderd de grondwaterstand stijgen samen met het zout. Dit veroorzaakt niet alleen een woestijn zoals landschap maar maakt het ook in de buurt van onmogelijk voor planten bloeien, of ze worden native modus of agrarische planten. Dit op zijn beurt beïnvloedt de gezondheid van de nabijgelegen beken, kreken en de rivieren, en uiteindelijk beïnvloedt het drinkwater van dierlijke en menselijke populaties. Bovendien, kan de uitstoot van broeikasgassen optreden wanneer bomen en logboeken worden overgelaten na wordt gekapt. Als het puin afbreken rots die de broeikasgassen vrijkomen zijn die sommige wetenschappers denken dat de ozonlaag.

Preventie/oplossing

 • Met behulp van land clearing in een kleinschalige omgeving, zoals een achtertuin en tuinieren gebied, zijn de gevolgen veel minder ernstige vergeleken met verwante landbouwgrond wissen. Om te voorkomen dat massale negatieve milieueffecten, moet land clearing worden voorkomen. Zoiets is echter niet altijd mogelijk zodat teneinde de gevolgen voor het milieu land clearing moet worden geregeld. In plaats van allemaal tegelijk wissen van grote stukken land en vervolgens verlaten de bodem open aan de elementen, zou het beter zijn te Herbeplanting de duidelijk ruimte snel om te voorkomen dat de bodemerosie en de bodem saliently. Om te helpen handhaven van de natuurlijke habitats, zoals wetlands voor inheemse soorten, moeten sommige contractanten die duidelijk land kopen extra grond worden omgezet in waterrijke gebieden in een poging om het evenwicht van het verlies.

Aangezien de landbouw de grootste middelen van de voedselproductie is kan geen permanente oplossing gevonden op dit moment. Door actief te zijn in een milieuorganisatie en lobbyen van uw vertegenwoordigers hebben strengere beperkingen op land wissen, kunt u zeker bijdragen tot het groeiende bewustzijn van de negatieve gevolgen ervan.

Deskundige inzicht

 • Wanneer we kijken naar de algemene gevolgen van het land clearing, is er een effect op een wereldwijde schaal. U kunt een landoppervlak niet aanzienlijk wijzigen zonder gevolgen voor de rest van de wereld. De biosfeer is verbonden met alle van de ecosystemen van de aarde uit het Amazone regenwoud naar de Saharawoestijn. Er is een reden dat habitats hebben ontwikkeld tot wat ze nu zijn, en als de menselijke impact blijft veranderen ze de gevolgen verwoestende worden kunnen niet alleen voor planten en dieren, maar ook voor de menselijke populatie evenals.

  Land niet alleen effecten wissen de bodem en de inheemse flora en fauna, maar het is ook al bekend om bij te dragen aan de klimaatverandering. Als u bomen en planten uit een groot gebied verwijdert u zijn weg te nemen een belangrijke functie voor een gezond milieu: de middelen om het absorberen van koolmonoxide. Land clearing kan ook invloed hebben op het weer veroorzaakt een afname van de jaarlijkse regen val, uitgebreid droogtes en hogere temperaturen.

  Als u wilt zien welk effect de clearing-land hoeft alleen om te schakelen naar Australië waar de effecten van het land clearing enorme ben geweest. In 1998, werden 12 procent van Australië's groene gasemissies te verminderen toegeschreven uitgereden clearing. Het zuiveren van grond wordt gedeeltelijk toegeschreven aan het uitsterven van 12 vogelsoorten en 20 verschillende zoogdieren 97 plantensoorten.

  Land clearing is vandaag nog steeds een bedreiging voor de natuurlijke en menselijke habitats. Om het bewustzijn brengen aan dergelijke vernietiging, opleiding van lokale boeren en de Gemeenschappen de wereld moet lopende.

Labels: Tuin, Tuin & gazon

Gerelateerde Artikelen

Factoren van het Land Clearing in de landbouw

Factoren van het Land Clearing in de landbouw

Land clearing wordt gebruikt in de landbouw voor te bereiden op het land gewassen. Dit kan omvatten het verwijderen van het puin, de vegetatie en de teelt van het land. Er zijn verscheidene verschillende land clearing methoden en problemen die met di
Hulpprogramma's voor het Land Clearing

Hulpprogramma's voor het Land Clearing

Voor de bouw van zwembaden en andere structuren add-on voor een verblijfsvergunning, is het essentieel te ontdoen van de bouwplaats van bomen, shrubberies, planten en andere landschapselementen. Enkele van de specifieke tools gebruikt voor land clear
De gevolgen van het politieke klimaat op bedrijfsorganisaties

De gevolgen van het politieke klimaat op bedrijfsorganisaties

Het politieke klimaat in een land is van invloed op zakelijke organisaties en kon voeren een risicofactor zou kunnen veroorzaken ze een verlies lijden. Het politieke klimaat zou kunnen veranderen als gevolg van de acties en beleid van de regeringen o
Belangrijke bronnen van verontreiniging van het Land

Belangrijke bronnen van verontreiniging van het Land

Land vervuiling is de introductie van buitenlands materiaal dat een landschap vervuilt. Het materiaal kan goedaardig of giftig, en de invoering ervan zou kunstmatige of natuurlijke. Bronnen omvatten industrie en consumenten en gebeurtenissen zoals ov
Hoe te trekken uit een 401k bij het verlaten van het land

Hoe te trekken uit een 401k bij het verlaten van het land

Wanneer u de Verenigde Staten laat, is het gemakkelijker om uw bezittingen en geld accounts te verplaatsen, dan is het te boren in uw 401k plan als je onder leeftijd 59 1/2. Hoewel u het verlaten van het land, zullen IRS belastingregels volgen uw pla
Gevolgen van het vertragen van de Timing van de ontsteking op PK

Gevolgen van het vertragen van de Timing van de ontsteking op PK

Als u hebt ooit de motor van uw voertuig afgestemd, hebt u waarschijnlijk uw timing aangepast. Timing is van invloed op de motor de verbranding cyclus en invloed kan hebben op de prestaties. Benzine-aangedreven motoren zijn vastgesteld door de nokken
De gevolgen van het inademen van dampen van antivries

De gevolgen van het inademen van dampen van antivries

Antivries, een combinatie van water, ethyleen glycol en andere chemicaliën, wordt gebruikt in alle soorten voertuigen om te voorkomen dat de radiator vloeistof uit de kokend over op warme dagen en bevriezing op koude dagen. Ethyleen glycol, in het bi
Hoe te onderhandelen met de verkoper van het Land

Hoe te onderhandelen met de verkoper van het Land

Onderhandelen met de verkoper van een land maakt deel uit van het geven en nemen in het kopen van een stuk van eigendom. De verkoper vraagt een bepaalde prijs en de koper wil betalen minder. Voor de aankoop van het land op een mindere prijs, moeten o
Functies van het land op een topografische kaart

Functies van het land op een topografische kaart

Een topografische kaart toont de geologische details van een bepaalde regio, met contour lijnen en symbolen waarmee hellingen met mijnen, vegetatie, modder, zand en grind formaties. Beide functies van de natuurlijke en kunstmatige land zijn vertegenw
Gebieden van het land met de meeste Radon

Gebieden van het land met de meeste Radon

Radon is een stille dodelijk gas dat uw huis zonder kennisgeving binnenkomt en gebleken om kanker te veroorzaken. Radon is vrijgelaten uit de verdeling van de radioactieve uranium dat in de rotsen in elk deel van de Verenigde Staten schuilt. Een stud
Hoe meet je de helling van het Land

Hoe meet je de helling van het Land

U wellicht voor het meten van de helling van grond voor woningbouw, het ontwerpen van een site voor toekomstige bouw, landbouw of aan andere projecten werken. Hier volgen enkele stappen die u nemen kunt om de helling van de grond goed te meten.Wat di
Hoe te de rang van het Land

Hoe te de rang van het Land

Indeling van het land is een term gebruikt om te beschrijven van de procedure voor het egaliseren van een bodem-basis, of het ongelijk heeft een eenvoudige helling. Dit wordt gebruikt voor bouwprojecten, zoals voorbereidende werkzaamheden voor de weg
Hoe aanspraak maken op een octrooi van het Land

Hoe aanspraak maken op een octrooi van het Land

Land wordt vaak gezegd dat een van de belangrijkste activa in de wereld. Het is ook een investering die wordt doorgegeven aan opeenvolgende generaties, soms onbewust. Voor degenen die weten dat ze de rechtmatige eigenaar van een stuk grond dat meerde
Hoe om te praten als een meisje van het land

Hoe om te praten als een meisje van het land

Land meisjes zijn trots op hun wortels en altijd gastvrij en vriendelijk, zelfs in het gezicht van negatieve mensen en uitzicht. Kanaal van je innerlijke zuidelijke wortels en land dialect leren zodat u als een meisje uit het charmante land klinken k