Goedkope ideeën voor grote plantenbakken

Grote en gedurfde met tuin plantenbakken gaan hoeft niet te breken van uw bankrekening. Grote plantenbakken domineren hun ruimte en uw tuin stijl definieert, dus vinden een economische overeenkomst is belangrijk. Of je in gezellige land kijkt of edgy eetwaren, sleuthing goedkope onderdelen en upcycling castaways kun je verblijf op de begroting en gaan grote in stijl.

Goedkope melk kratten, gemaakt voor het stapelen, nemen vierkant-voet tuinieren aan nieuwe levels en laat die u gaan zo groot als u wilt gaan. Originelen doorkomen tweedehands markten, of kies voor stevige, nieuwe, container-winkel modellen verkrijgbaar in strak zwart en andere kleuren. Kratten gestapeld twee hoog en maximaal vier diepe, zo breed als u wenst, of tri-niveau lagen tegen een muur de perfecte hoogte voor aan de orde gesteld-bed kruid en veggie tuinieren zijn. Gebruik landschap nietjes te voegen liners gesneden uit landschap weefsel of jute om te houden van de bodem voor uw favoriete eetwaren op hun plaats binnen de doorboorde kunststof zijkanten verdubbeld. Een dichte, compost-rijke potgrond mix verbetert vocht vasthouden in de open-sided planter.

Wat die u nodig hebt

 • Landschap stof of jute
 • Schaar
 • Landschappen nietjes of andere bevestigingsmiddelen

Vintage combineert met Victorian in gietijzeren, klauw-voet badkuipen met ingebouwde plantenbak drainage. Roest en scheuren waardoor castoffs dan overspuiten toevoegen vintage charme en lowbudget prijs tags. Neem tobben van eigenzinnige naar classic met ouderwetse favorieten, zoals vingerhoedskruid (Digitalis grandiflora), hardy uit U.S. Department of Agriculture fabriek hardvochtigheid zones 3 via 8, jaarlijkse love-in-a-mist (Nigella damascena) en Popcorn Drift roos (Rosa "Novarospop"), hardy in USDA zones 5 t/m 11, morsen over de rand. Een klein stukje scherm passen over de afvoer, en het andere uiteinde iets verheffen zodat overtollig water het gemakkelijk vindt. Deze plantenbak voor vaste grond die kan omgaan met deze zwaargewicht behouden.

Wat die u nodig hebt

 • afvoer van scherm

Gegalvaniseerde troggen en tanks, geboord voor de afwatering, laat plant keuzes zet de Toon voor gestroomlijnde of rural styling. Rondweg trendy tuin centra en zoekt u voorraad tanks bij boerderij veilingen en winkels leveren. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, lengtes en vormen bedoeld voor vee, gepolijste nieuwe tanks als aanvulling op moderne styling en metallics, terwijl roest en Baryard strijd littekens geven gebruikt troggen hun landelijke charme. Dramatische schermen met mager, glanzende tanks en 'Karl Foerster' sier gras (Calamagrostis × acutiflora 'Karl Foerster'), hardy in USDA zones 5 t/m 9, of spelen op landelijke wortels met jaarlijkse zonnebloemen (Healianthus annuum) en Oost (Tropaeolum majus) maken

Wat die u nodig hebt

 • Boor of ander gereedschap maken drainagegaten

Jute tassen en decoratieve koord omzetten in afgedankte plastic bakjes--van 5-gallon emmers op 50-gallon drums--grote, goedkope plantenbakken. Steek uw eigen patroon of gewone jute, of druk op uw lokale koffie-brander voor grote, premade zakken gebruikt voor het leveren van bulk koffiebonen. Zoek emmers met een niet-toxisch, food grade geschiedenis bij restaurants en dierlijke feed klapopslag voor giftig-vrije drums u kunt boren voor afvoer en neer op maat gesneden. Losjes passen binden de zakken omhoog en over de bovenrand, zodat de bodem zakken houdt op zijn plaats, dan op decoratieve touw of koord en plant aan het seizoen.

Wat die u nodig hebt

 • Koffieboon of andere jute zakken of stof
 • Touw of decoratieve koord
 • Stanley mes, indien nodig
 • Boor of ander gereedschap maken drainagegaten

Inschakelen faux bois kunstenaarschap haar oor met voetstuk plantenbakken gemaakt van echte boomstammen, blaffen intact of gestript kaal. Contact en of boom verhuizingsdiensten voor lengtes van romp knippen en naar uw gewenste hoogte, met of zonder wortel vuurpijlen. Vorm een mini hek rond de bovenste rand met knippen-en-klaar verzinkte hardware gaas gekoppeld aan de stronk met dubbele-punt nietjes, en lijn de Maas met kokos vezel, sphagnum of mos te houden van uw grond gevonden. Woodland-geïnspireerde plant keuzes zoals haarmos varens (Adiantum pedatum), hardy in USDA zones 3 tot 8, en wilde bloemen helpen voltooien van het bos zoeken.

Wat die u nodig hebt

 • Verzinkte hardware mesh
 • Wire cutters
 • Hamer
 • Dubbel-punt nietjes (u-nagels)
 • Kokos vezel, sphagnum mos of andere mos-voering

Gegolfde metalen duiker pijp trouwt met industriële met goedkope in grote, ronde plantenbakken met geribde of spiraal ontwerpen. Contact met bouwbedrijven voor gebruikt of overtollige pijp van rijbaan projecten, of neem contact op met lumberyards voor aanbiedingen op nieuwe pijp op maat gesneden. Beëindig de plantenbakken met een lengte van oude tuinslang onderaan één kant gesneden te passen over de bovenste rand. Duiker plantenbakken evenwicht de hoogte van de tuin totempalen bedekt met bloeiende wijngaarden of tomaat kooien met robuuste erfstukken zoals Tainan tomaat (Lycopersicon esculentum var. Tainan), meestal als een jaarlijks gegroeid.

Wat die u nodig hebt

 • Tuinslang of andere flexibele slang
 • Stanley mes

Betaalbare, gabion-geïnspireerde plantenbakken make-up snel van hardware mesh gevormd in grote buizen en gevuld met stenen en au naturel objecten. Gegalvaniseerd of zwart bekleed mesh op uw gewenste maat, gesneden en gebruik draad of zip banden met het beveiligen van het formulier. Voeg stenen hoog genoeg ter ondersteuning van een iets kleiner, castoff plastic container dat als de aanplant zone fungeert, en blijven van gelaagdheid rond de buitenkant van de container met gevonden voorwerpen, zoals schelpen, pinecones of netjes gestapeld twijgen. Afwerking van de bovenlip met sphagnum of gevonden mos gehouden door mesh gebogen over de rand, en plant met favorieten die van uw gabion inhoud aanvullen geplaatst.

Wat die u nodig hebt

 • Hardware doek mesh
 • Wire cutters
 • Treksluiters of draad bevestigingsmiddelen
 • Stenen en andere gevonden voorwerpen
 • Plastic bak
 • Boor, indien nodig voor drainagegaten
Tips & waarschuwingen
 • Wanneer u werkt met de bodemloze plantenbakken zoals duikers en schanskorven, kies uw site eerst en voeg de details in plaats.
 • Als het gebruikmaakt van plantenbakken op een houten ondergrond, verheffen de plantenbakken en bieden iets om te vangen zuig water om schade voorkomen.
 • In gebieden die vorst ontvangt, zijn de temperaturen in de winter boven de grond veel kouder dan beneden-grond temperaturen. Planten die winter in de grond overleven kunnen niet overleven in bovengrondse containers.
 • Altijd weten van de geschiedenis van gebruikte containers, en Vermijd het gebruik van containers die giftige stoffen kunnen hebben gehouden.

Gerelateerde Artikelen

Goedkope ideeën voor een kleine speelkamer

Goedkope ideeën voor een kleine speelkamer

Een speelkamer is een must als je kleine kinderen hebt, want het geeft de kinderen een speciale speelruimte en hen houdt van het krijgen van met voeten treden. Het duurt niet een grote kamer, als u een oude bijkeuken of kleine den in een speelkamer o
Goedkope ideeën voor een slaapkamer remodelleren

Goedkope ideeën voor een slaapkamer remodelleren

Als u een oudere woning hebben gekocht of hebben gewoond in jou voor enkele jaren, dan is het wellicht tijd voor een update. Slaapkamers zijn meestal laatste op de lijst voor verbetering, en tegen de tijd dat u rond aan hen, fondsen kort kunnen zijn.
Valance ideeën voor grote ramen

Valance ideeën voor grote ramen

Valance ideeën voor grote ramen moeten maken van decoraties groot genoeg als aanvulling op de grootte van het venster. Als u een kleine valance gebruikt, zal het omhoog beëindigen overschaduwd door de grootte van het venster. Grote ramen hebben de ne
How to Sell Jewelry ideeën voor grote ondernemingen

How to Sell Jewelry ideeën voor grote ondernemingen

Heb je een groot oog voor juwelen ontwerpen? Als u dit doet, kunt u benieuwd zijn hoe u kunt verkopen uw sieraden ontwerpen aan grote bedrijven. Helaas, dit is niet noodzakelijkerwijs een eenvoudig proces of dat kan gebeuren 's nachts; echter, met ha
Goedkope maaltijd ideeën voor grote groepen

Goedkope maaltijd ideeën voor grote groepen

Er zijn veel lekkere keuzes als het gaat om de voorbereiding van goedkope maaltijden voor grote groepen. In geen enkele manier doet goedkope moeten betekenen smaakloos. De volgende voedingsmiddelen kunnen geserveerd worden afzonderlijk of in groepen.
Goedkope ideeën voor de lente partij Tabel Centerpieces

Goedkope ideeën voor de lente partij Tabel Centerpieces

In het voorjaar kan u hosting van sommige partijen en op zoek naar wat plezier middelpunt ideeën die zijn goedkoop en eenvoudig samen te stellen. Van Pasen-thema concepten aan eenvoudige regelingen die aangepast worden kunnen voor om het even welk de
Goedkope ideeën voor bruiloft receptie tabellen

Goedkope ideeën voor bruiloft receptie tabellen

Als u wilt verblijven onder het budget voor uw huwelijksreceptie, ga niet over de top op het decor van de tabel. Stok met een eenvoudige behandeling die is gemakkelijk te organiseren en mooi. Maak een thema voor het decor en gebruik het om vonk sommi
Ideeën voor opplant plantenbakken

Ideeën voor opplant plantenbakken

Outdoor landschap gebieden zoals voetpaden, ingangen en patio's met plantenbakken te verbeteren. Gemaakt in een breed scala van maten, vormen en kleuren, maken plantenbakken de ideale plek om vitrine favoriete planten en bloemen, plonsen van kleur en
Goedkope ideeën voor decoratieve Tabel Centerpieces

Goedkope ideeën voor decoratieve Tabel Centerpieces

U hoeft niet om een fortuin te maken van professioneel uitziende tabel middelpunt decoraties. Zolang u eigenaar basic ambachtelijke leveringen, zoals lijm en linten, kunt u een verscheidenheid aan middelpunt ontwerpen voor minder dan u zou betalen vo
Goedkope ideeën voor uw achterdek

Goedkope ideeën voor uw achterdek

Dekken zijn prachtige plekken om te ontspannen na het werk of om de overloop van feesten en sociale bijeenkomsten. Een dek dat is niets meer dan een verzameling van rails en vloerafwerking kan echter een alledaags affaire op zijn best. Gelukkig hoeft
Venster behandeling ideeën voor grote Triple ramen

Venster behandeling ideeën voor grote Triple ramen

Grote ramen kunnen maken een kamer voelt meer open en ruim dan het werkelijk is. Echter, als u een huis met grote triple ramen bezit, weet je heel misschien de uitdagingen van het vinden van raambekleding waarmee de look die je gaat voor. Het eerste
Kostuum ideeën voor grote jongens

Kostuum ideeën voor grote jongens

Grote jongens moeten hun natuurlijke lichaamsbouw in hun voordeel gebruiken bij het kiezen van de kostuums. Veel online winkels verkopen outfits in plus maten, wat betekent dat u niet hoeft te voelen beperkt tot slechts een paar blikken. Veel plezier
Goedkope Landscaping Ideeën voor grote Arizona werven

Goedkope Landscaping Ideeën voor grote Arizona werven

Grote werven in Arizona vereisen zorgvuldige afweging voor ontwerp van het landschap. Uw landschap betaalbaar houden door te zoeken naar redelijke prijzen op materialen alvorens een aankoop. Aanwijzen van specifieke toepassingen voor de gebieden van
Goedkope ideeën voor een keuken terug Splash

Goedkope ideeën voor een keuken terug Splash

Een van de beste manieren om het perk up een keuken is het toevoegen van een backsplash. Zelfs als je alleen de muur achter het fornuis te dekken, zal een interessante backsplash aandacht vestigen op dat gebied. Doe ideeën, met behulp van eenvoudige,