Het gebruik van Tea Tree olie voor voordelen voor de gezondheid



Tea tree olie komt uit de bladeren van melaleuaca alternifolia. Tea tree olie heeft vele voordelen, omdat het heeft antiseptische, antibacteriële, antivirale en anti-schimmel eigenschappen. Tea tree olie kan dus worden gebruikt als een natuurlijke kruidengeneeskunde. Tea tree olie is een etherische olie gevonden in Australië. De Australiërs zijn geweest using op als een kruidengeneeskunde voor vrij sommige tijd. Hier vindt u tea tree olie in een heleboel zepen, shampoo en crèmes omdat het heeft antiseptische en antibacteriële effecten.

Ik zal laten zien dat de gezondheidsvoordelen van het gebruik van tea tree olie voor talrijke veterinairrechtelijke voorschriften. Er zijn enkele bijwerkingen en waarschuwingen bij het gebruik van tea tree olie. Degenen die hebben van allergieën, moet het gebruik met voorzichtigheid. Hoge doses van tea tree olie kunnen worden toxische en allergie reacties veroorzaken. Je moet nooit nemen tea tree olie mondeling helemaal. Het moet gebruikt worden extern alleen. U moet niet ook tea tree olie gebruiken als je zwanger bent.

  • Tea tree olie gebruiken voor de behandeling van huidaandoeningen. Tea tree olie kan helpen bij de behandeling van diverse huidaandoeningen. Het kan ook helpen verminderen van vlakte, omdat het anti-inflammatoire. Tea tree olie kan helpen bij de behandeling van huidinfecties, want het is bekend als een natuurlijk antibioticum. Het geneest de huid, en kan worden behandeld op bezuinigingen, eczeem, dermatitis, blaren, kookt en cysten. Het ook kan met succes worden gebruikt voor de behandeling van acne problemen ook. Hebt u schimmel of gist, kan tea tree olie behandelen. Tea tree olie is nuttig bij het uitbannen van geuren en voetschimmel geweest. Omdat het antibacteriële en anti-schimmel.

  • Gebruik tea tree olie om pijn te verminderen. Aangezien de tea tree olie is anti-inflammatoire, kan het worden gebruikt om spier zweren en artritis pijn te verminderen. Zij kan het verminderen van pijn bij carpal tunnelsyndroom, brandwonden en lichte verstuikingen. Het kan ook helpen verminderen tand pijn of tand pijn. Toepassen dat de olie waar u pijn voelt. Gebruik niet teveel, want tea tree olie de huid irriteren kan bij het gebruik van teveel. Het kan een beetje steken, maar het zal verdoofd de pijn weg. Tea tree olie zal doordringen in de huid.

  • Gebruik tea tree olie voor bevordering van gezond haar. Gebruik een shampoo met tea tree olie. Tea tree olie kunnen een natuurlijke en effectieve manier om te bevorderen van gezond haar. Niet alleen dat, maar het vermindert droge huid. Dat betekent dat je zult minder kans op het krijgen van roos. Dus kunt u vinden een shampoo met tea tree olie, of ongeveer 10 druppels in uw huidige shampoo van toepassing. Tea tree olie houdt uw heb haar vrij van bacteriën en het houdt de hoofdhuid gezond.

  • Tea tree olie gebruiken voor de behandeling van griep, verkoudheid en koorts. Tea tree olie kan helpen stimuleren het immuunsysteem en de bescherming van de ademhalingswegen evenals. Hebt u van bronchitis of een slechte hoest, kan tea tree olie behandelen. Neem niet de tea tree olie via de mond. U kunt wrijven een paar druppels op je borst en rond je keel. Tea tree olie toevoegen aan een verdampt en vervolgens inademen voor verkoudheid en schoorstenen. Gewoon een 2-3 druppels is alles wat nodig is. U kunt ook een paar druppels toepassen op kokend water. Armen in een beker. Vervolgens dek af met een papieren handdoek en adem de stoom.

Gerelateerde Artikelen

Het gebruik van Tea Tree olie voor vlooien

Het gebruik van Tea Tree olie voor vlooien

Tea tree olie, geoogst uit de bladeren van de theeboom die door de smal-gebladerde, is een duidelijke etherische olie met een frisse geur. Volgens Cynthia B. Olsen, auteur van "Australische Tea Tree olie Handbook," is tea tree olie een krachtige
Het gebruik van Tea Tree olie voor infectie

Het gebruik van Tea Tree olie voor infectie

Tea tree olie is dat een uittreksel uit bladeren van een boom inheems in Australië. De krachtige olie is een natuurlijke antisepticum met anti-schimmel, en antivirale eigenschappen, betekenis met juist gebruik die het effectief bijdragen kan aan zowe
Het gebruik van Tea Tree olie voor een gezonde huid

Het gebruik van Tea Tree olie voor een gezonde huid

Tea tree etherische olie (Melaleuca alternaifolia) werd in Australië voor vele jaren gebruikt door de Bundjalund Aboriginals voor bezuinigingen en wonden. Terwijl de Aboriginals de bladeren van de boom gebruikt, vandaag is een uittreksel wordt gevond
Het gebruik van Tea Tree olie voor wratten

Het gebruik van Tea Tree olie voor wratten

Alle natuurlijke tea tree olie is een krachtige antiseptische die ook anti-schimmel, en antivirale eigenschappen heeft. Gebruikt in een aantal rechtsmiddelen, kan tea tree olie helpen om acne te behandelen infectie, gist infecties, schimmelinfecties
Het gebruik van Tea Tree olie voor Candida

Het gebruik van Tea Tree olie voor Candida

Candida of schimmelinfecties huidinfecties, zijn gemeenschappelijke na gebruik van antibiotica als de natuurlijke gezonde bacteriën van het lichaam wordt aanzienlijk verminderd waardoor gist uit te groeien van controle. Voorkomende vormen van candida
Het gebruik van Tea Tree-olie voor neus druppels

Het gebruik van Tea Tree-olie voor neus druppels

Tea tree olie heeft vele toepassingen. Het is antibacterieel en antischimmel, waardoor het goed voor het schoonmaken van uw huis, alsmede het reinigen uw lichaam. Veel mensen gebruiken het om te doden van de schimmel in hun huizen, jurk ondiepe wonde
Het gebruik van Tea Tree olie voor Acne

Het gebruik van Tea Tree olie voor Acne

Als een plaatselijke behandeling werkt tea tree olie net zo goed als de gemeenschappelijke off-the-shelf acne verhelpen benzoyl peroxyde, volgens de Koninklijke Prins Alfred Hospital in Australië. Dit geconcentreerde plantaardige olie, beschikbaar bi
Het gebruik van Tea Tree olie voor Poison Ivy

Het gebruik van Tea Tree olie voor Poison Ivy

Australiërs zijn geweest using de etherische olie van de theeboom voor honderden jaren voor zijn geneeskrachtige en helende eigenschappen. Tea tree olie is bekend om te helpen verminderen van pijn en ontsteking en wordt gebruikt voor de behandeling v
Het gebruik van Tea Tree olie om schoon te maken

Het gebruik van Tea Tree olie om schoon te maken

"Going green" is populair deze dagen en groene benaderingen voor het reinigen zijn meestal het gebruik van reiniging oplossingen die geen agressieve chemicaliën of aardolie gebaseerde ingrediënten bevatten. Bovendien, advocaat sommige voorstande
Gebruik van Tea Tree olie voor de huid

Gebruik van Tea Tree olie voor de huid

Tea tree olie, van de Melaleuca alternafolia boom, is een doeltreffende alternatieve voorziening voor huidproblemen veroorzaakt door virussen, bacteriën, schimmels en ontsteking. Tea tree olie is beschikbaar in de vorm van crèmes, essentiële oliën en
Het gebruik van Tea Tree olie te elimineren van plantaire wratten

Het gebruik van Tea Tree olie te elimineren van plantaire wratten

Plantaire wratten zijn pijnlijke gezwellen die op de onderkant van de voet groeien. Ze worden veroorzaakt door HPV, hetzelfde virus verantwoordelijk voor een verscheidenheid van wrat voorwaarden in het lichaam. HPV komt het lichaam via een kleine sne
Het gebruik van Tea Tree olie

Het gebruik van Tea Tree olie

Tea tree olie is voor eeuwen gebruikt door inheemse volkeren in Australië, waar hij ontspringt, de kleine, brushy melaleuca boom, groeit. Het is een van de enkele essentiële oliën die je niet hoeft te verdunnen voordat u toepast op de huid. Hier zijn
Het toepassen van Tea Tree olie voor teennagel schimmel

Het toepassen van Tea Tree olie voor teennagel schimmel

Een schimmelinfectie is één van de meest voorkomende problemen van de nagel. Er zijn tekenen van schimmel verkleuring, verhoogde dikte en zwakte van de teennagel. Teennagel schimmel is vaak opgepikt in vochtige openbare plaatsen waar mensen gaan bare
Hoe om te verdunnen van Tea Tree olie voor toepassing van de mond

Hoe om te verdunnen van Tea Tree olie voor toepassing van de mond

Tea tree olie is een etherische olie, afgeleid van de Australische boom theeplant (Melaleuca alternifolia.) Het is antibacteriële en schimmelwerende en onderzoek toont aan dat er effectief bij de behandeling van acne, roos, insectenbeten en een scala