Het maken van uw persoonlijke schrijfstijlOndanks het wijdverbreide gebruik van programma's voor tekstverwerking en e-mail zijn er nog steeds gelegenheden als met de hand schrijven noodzakelijk of voorkeur, zoals college essay tests, baan aanvraagformulieren, Bedankkaarten, romantische brieven en snelle nota's aan collega's op het werk is. Met een unieke, kan aantrekkelijke stijl van schrijven u helpen trekken aandacht en een goede indruk maken op anderen. U geleerd de basis in gymnasium, maar lees verder voor suggesties over het maken van uw eigen persoonlijke schrijfstijl.

Wat die u nodig hebt

 • Ball punt of gel pen
 • Schoolschrift (college regel voorkeur)
 • Beslissen wat voor soort instructie dat u wilt maken met uw schrijven. Zelfs mensen die nog niet bestudeerd handschrift analyse vormen adviezen over u op basis van uw schrijven. Denk na over de indruk die u anderen wilt geven wanneer zij voldoen aan u en dat in uw schrijven vertalen.

 • Neem een vel papier en schrijf uit meerdere regels tekst. Zo kan het een gedicht, songteksten of de Gettysburg Address. Gebruik een goede balpen of gel pen voor deze oefeningen. U wilt uw schrijven te bewegen zo soepel over de pagina mogelijk.

 • Kijk naar wat je hebt geschreven en evalueren van uw huidige stijl.

 • Bepaal hoeveel u wilt wijzigen. Omscholing van uw handschriftstijl kun je een heleboel tijd en de praktijk. Als u niet dat veel investeren wilt, overwegen kunt u kleinere veranderingen--veranderen van slechts een paar letters of enige tijd verbeteren van de stroom van uw schrijven naar het beter leesbaar te maken. Voor grotere veranderingen, het stap voor stap nemen.

 • Begin met hoofdletters. U hebt waarschijnlijk gelezen boeken waar de eerste letter van elk hoofdstuk een groot, indrukwekkend, sierlijke initiaal is. Extra bloeien en persoonlijkheid toe te voegen aan uw hoofdsteden, met name in uw handtekening, is een geweldige manier om uw schrijven meer onderscheiden.

 • Neem een vel papier en schrijf alle van de hoofdletters in te vullen. College regel notebook papier werken goed, want u kunt met één spatie voor de kleine letters en twee ruimten voor hoofdsteden. Dit zal helpen u werken aan het verenigen van de omvang van uw schrijven.

 • De resterende ruimte op de pagina (en eventuele extra's) om te experimenteren met deze hoofdsteden ruimte gebruiken. Toevoegen van een extra bloeien of het tegenovergestelde doen en stroomlijnen van de tekst. Zorg ervoor dat u werkt met bepaalde uniformiteit. U kunt bijvoorbeeld de ronde letters zoals de C, O en G aanpassen op een vergelijkbare manier. Maak een patroon en stok met het--dit maakt het gemakkelijk op de ogen van de lezer, en ook makkelijker voor u aan het schrijven ervan aan te passen.

 • Wegblijven van uitersten. Het doel van het schrijven is om te communiceren, zodat u wilt er zeker van dat wat wijzigingen die u kiest, ze nog steeds leesbaar door mensen die niet vertrouwd zijn met uw stijl zijn. U kunt zien in de afbeelding dat het tweede cijfer is een aanpassing van de traditionele vorm van kapitaal S. Helaas, veel mensen lezen het verwarren voor een hoofdletter A. Een gemakkelijke oplossing voor dit probleem is in plaats daarvan een versie te gebruiken van de hoofdletter S dat meer mensen worden gebruikt om te zien.

 • Kleine letters die onder de regel vallen zijn een geweldige manier om te laten zien een andere stijl. Een meer gestroomlijnde schrijven kan de staart van de brief rechte maken. Of u kunt elke grootte lus waarmee de instructie die u wilt toevoegen. Grotere lussen moediger zijn en de aandacht vestigen op zichzelf, vooral als u een extra krul.

 • De manier u het t Kruis is een andere manier een verklaring af te leggen. Een korte, eenvoudige lijn houdt het schrijven, schoon en netjes. Langere lijnen of toegevoegde bloeit kunnen maken voor grotere of meer excentrieke verklaringen.

 • Mening dat de hoek van uw schrijven kan ook het opvallen. Probeer het beoefenen van verschillende hoeken met uw schrijven. Kan je dat een bepaalde hoek uw handschrift soepeler en beter leesbaar maakt. Meestal recht op en neer schrijven voorziet ronder tekens, terwijl extreme hoeken tot smaller zijn en vaak kleinere schrijven leiden. Hengelen naar links niet als juist beschouwd standaard schriftelijk, maar het is iets dat uw schrijven uniek maken zou!

 • Weten dat de manier waarop u verbinding maken met uw brieven-- of niet--een andere manier is te onderscheiden van uw schrijven. De meer verbindingen die u maakt, hoe meer uniforme uw schrijven lijkt. Toegevoegd bloeit pauzes kunnen veroorzaken in uw schrijven--zorg ervoor dat de einden zijn niet zo groot de woorden verliezen hun samenhang.

 • Wees ervan bewust dat de grootte van uw schrijven ook een uitspraak doet. Als u van aanvragen voor technische jobs invullen bent, zult u waarschijnlijk willen handschrift dat is netjes en precies en neemt niet veel ruimte in beslag. Als u op zoek bent naar een baan in reclame of mode, kan het voordeliger om unieke of elegante schrijven. Vet, grote handtekeningen zijn zeer geschikt voor mensen op zoek naar land leidinggevende posities.

 • Praktijk. Telkens wanneer u een wijziging aanbrengt uw schrijven, praktijk schrijven vele malen. Muzikanten hebben vaak grote handschrift omdat ze goede ritme hebben. Hoe meer ritmisch beweegt je hand wanneer u schrijft, hoe meer glad en aantrekkelijk uw schrijven zullen worden.

 • Tips & waarschuwingen
  • U kunt boeken op handschrift analyse krijgen vanuit de bibliotheek of boekhandel om te zien wat uw huidige handschrift zegt over u en wat uw voorgestelde wijzigingen zal zeggen.
  • De bovenstaande stappen kunt u uw drukwerk net zo uniek is als uw cursief maken.
  • Zoals in stap 7, is sommige uniformiteit in uw stijl heel belangrijk. Niet willekeurige keuzes maken, maken uw brieven verschillende afmetingen of hoek van de helft van uw schrijven unidirectioneel en helft de andere. Willekeurige schrijven zoals dit kan een verkeerd signaal afgeven en zelfs maken mensen zich afvragen als je unstable!
  • In de meeste gevallen wilt u waarschijnlijk wegblijven van te veel versieringen dat afbreuk aan de boodschap van uw schrijven doen. Met puntjes van uw "i" de harten kan schattig lijken op het eerste, maar werkt niet goed op sollicitaties of notities aan uw werkgever.

  Gerelateerde Artikelen

  Het instellen van een persoonlijk Budget werkblad

  Het instellen van een persoonlijk Budget werkblad

  Handhaving van een budget helpt u bij het organiseren uw financiën, uw uitgaven te beheersen en opslaan naar een doel. Maar je hoeft niet ingewikkelde software voor het beheren van uw persoonlijke budget. Alles wat u nodig hebt is je een overzicht va
  Het maken van aangepaste Notitiekaarten

  Het maken van aangepaste Notitiekaarten

  Notitiekaarten kunnen worden gebruikt voor een aantal doeleinden. Notitiekaarten maken uitstekende dank u kaarten, uitnodigingen, of zelfs als een manier om iemand weten te laten u denkt over hem of haar. Een notitie kaart doorgaans plooien geopend,
  Ideeën voor het maken van Vogelverschrikkers

  Ideeën voor het maken van Vogelverschrikkers

  Het uiterlijk van Vogelverschrikkers in voorzijde werven, storefronts en stadsparken luidt in de herfst van elk jaar. De iconische vorm oorspronkelijk diende te beschermen gewas velden tegen ongewenste dieren in het wild, maar nu het vertegenwoordigt
  Stappen voor het maken van een opname op een Geldautomaat

  Stappen voor het maken van een opname op een Geldautomaat

  Geldautomaten (ATM) zijn elektronisch bankieren verkooppunten waarmee mensen met een debet- of creditcard op hun bank account te openen en maken van fundamentele transacties, zoals de terugtrekking of deposito's, zonder een bezoek aan een bank teller
  Ideeën voor het maken van afstuderen tekenen

  Ideeën voor het maken van afstuderen tekenen

  Afstuderen is een speciale dag voor elke student, of hij is afgestudeerd middelbare school of medische school. Veel mensen hebben partijen voor afgestudeerden, en het maken van een partij memorabele is eenvoudig met de juiste decoratie. Unidirectione
  Valentines bij het maken van verpleeghuizen

  Valentines bij het maken van verpleeghuizen

  Aftelkalender voor Valentijnsdag is een dag om te vieren van de liefde en samenhorigheid kan, maar voor vele senioren die geïsoleerd en eenzaam voelen, het een moeilijke dag. Terwijl veel mensen van ouderen op Thanksgiving en Kerstmis denken, Valenti
  Ideeën voor het maken van geld in een schoonheidssalon

  Ideeën voor het maken van geld in een schoonheidssalon

  U kan de beste stylist in de stad of het beste personeel die werken voor u, maar dat is niet altijd genoeg om aan te trekken van de klanten. Naast het aanbieden van een superieur product tegen een goede prijs, moet u gebruikmaken van een verscheidenh
  Hoe te stoppen met een derdenbeslag als je het maken van betalingen

  Hoe te stoppen met een derdenbeslag als je het maken van betalingen

  Wanneer u in burgerlijke rechter zijn gedaagd en verliezen, kwesties het Hof een vonnis tegen u. Dit juridisch afdwingbaar document worden uw schuldeiser en het bedrag dat u verschuldigd bent. U kunt ervoor kiezen om het arrest vrijwillig betalen. Al
  Het maken van een elektronische handtekening in Microsoft

  Het maken van een elektronische handtekening in Microsoft

  E-mailhandtekeningen toevoegen individualiteit aan uw elektronische berichten. Wanneer u een elektronische handtekening in Microsoft Outlook of Word instelt, wordt het automatisch weergegeven op de bodem van elk bericht dat u verzendt. Er zijn vele m
  Ideeën voor het maken van een Diorama van een voorstedelijk gebied

  Ideeën voor het maken van een Diorama van een voorstedelijk gebied

  Diorama's zijn kleine, driedimensionale scènes die een verhaal vertellen. Hoewel diorama's meestal geassocieerd met lagere-school kinderen, schoenendozen en beroemde plaatsen of mensen zijn, kun je nog steeds een diorama van uw lokale suburbane wijk
  Materialen gebruikt voor het maken van schoenen

  Materialen gebruikt voor het maken van schoenen

  Een eeuwenoude uitvinding, schoenen vast bescherming, comfort en mode voor de voeten. Er zijn veel verschillende soorten schoenen beschikbaar. Hoge hakken steun benen langer en slanker te maken. Soms ongemakkelijk, ze dienen ter verbetering van de pe
  Het maken van manden van de kamer van de gast

  Het maken van manden van de kamer van de gast

  Of uw kamer een bona-fide logeerkamer met een bed of een pull-out sofa in de woonkamer is, maakt een gast mand elke ruimte gevoel uit te nodigen. Vul de mand met essentiële toiletartikelen, huiselijke accenten en een assortiment van goodies om elke g
  Het maken van Backlinks naar uw Sites

  Het maken van Backlinks naar uw Sites

  Om geld te verdienen schrijven van artikelen of blogs, is het belangrijk om het maken van backlinks naar uw sites. Als u niet vertrouwd bent, moet u vertrouwd zijn met hen. Wat zijn backlinks? Ze zijn inkomende links naar uw site. Deze koppelingen ko
  Plannen voor het maken van een Adirondack stoel voor lange mensen

  Plannen voor het maken van een Adirondack stoel voor lange mensen

  Adirondack stoelen zijn prachtige zomer meubilair voor dekken, patio's of zelfs een willekeurige plek in de tuin. Ze zijn comfortabel, cool, stevig en aantrekkelijk. Het enige nadeel is de lage slingerde stoel, die kan krijgen uit de stoel moeilijk a