Het oplossen van een Tekonsha rem-Controller

Er zijn verschillende Tekonsha merk rem controllers, elk met hun eigen stappen voor probleemoplossing. De belangrijkste controller verschillen omvatten de controller activering circuits en de manier waarop die elke besturingstype is gemonteerd. De controller van de rem Tekonsha Voyager slinger activering gebruikt en is gevoelig voor de montagebeugel van de controller. The Tekonsha Prodigy maakt gebruik van een zelf aanpassen activering sensor en kan worden gemonteerd in bijna elke horizontale of verticale positie. Andere functies van elke rem-controller, zoals de boost-functie op de Prodigy, nodig afzonderlijke stappen voor probleemoplossing.

Oplossen van problemen met de Voyager rem Controller

 • Controleer of de voorkant van de controller niveau van links naar rechts en terug naar voren is. De controller moet worden geplaatst, dus het is in overeenstemming met de rijrichting. Bepalen of de rem hoek voor de installatie van de controller tussen 70 graden van horizontaal met de neus van de controller omhoog en -20 graden van horizontaal met de controller neus naar is beneden wijst.

 • Sluit de stekker van de elektrische aansluiting van de aanhangwagen op het sleeptouw voertuig en start de tow-voertuig.

 • Controleer of het lampje op de bovenkant rechts van de controller is groen. Als het licht niet groen is, de controller is niet aangesloten op de trailer of er is geen macht of de grond op de controller. Controleer dat de elektrische aansluiting van de trailer volledig in de tow auto's recipiënt zit. Zorgen dat van de aanhangwagen elektrische connector draden zijn niet gecorrodeerd en er stroom naar de controller is.

 • De handmatige dia-knop aan de voorzijde van de controller te werken. Als het licht op het hoogste recht van de controller is niet rood, past u de controller remmen macht hoger met behulp van het wiel van de duim op de controller. Als het rode lampje nog steeds niet brandt, de blauwe draad van de rem-controller is kortgesloten of de zwarte en witte draden op de controller zijn omgekeerd. Als de draden zijn omgekeerd, moet de controller worden vervangen.

 • De handmatige dia-knop aan de voorzijde van de controller te werken. Als het licht dim rood brandt of rood knippert, de controller grond draad is niet aangesloten of de blauwe draad op de controller is kortgesloten. Controleer voor de juiste grond op de witte draad en controleer dat de blauwe draad is niet geaard.

 • Werken de handmatige dia-knop aan de voorzijde van de controller en houd de knop van de dia op de maximale instelling. Verlaag de remkracht van de controller met behulp van het wiel van de duim. Als het licht helderder wordt als de kracht wordt verlaagd, er is een korte in de blauwe controller draad of van de aanhangwagen rem magneten zijn defect.

 • Rijden de tow voertuig op 25 mph met de trailer aangesloten. Toepassing van de remmen van de tow-voertuig. Als de remmen van de aanhangwagen te agressief is of dat de remmen van de aanhangwagen wordt uitgesteld, is de macht beide sets te hoog of te laag is, respectievelijk. Aanpassen van de controller macht remmen en herhaalt u stap 7. Als aanpassing van de remkracht remprestaties niet is opgelost, herhaalt u stap 1.

Oplossen van problemen met de Prodigy rem Controller

 • Controleer of de voorkant van de controller niveau van links naar rechts en terug naar voren is. De controller moet ook worden gepositioneerd, dus het is in overeenstemming met de rijrichting.

 • Sluit de stekker van de elektrische aansluiting van de aanhangwagen op het sleeptouw voertuig en start de tow-voertuig.

 • Controleer de weergave lezing. Als het scherm leest of "o.g" knippert, controleert u de controller bedrading om ervoor te zorgen dat er een goede grond.

 • Controleer de weergave lezing. Als het scherm leest of "OL" knippert, is de controller elektrisch overbelaste tijdens gebruik. Controleren op beschadigde of kortgesloten draden verbonden met de wielremcilinder van de aanhangwagen.

 • Controleer de weergave lezing. Als het scherm leest of knippert "S.H", ziet de controller een korte in de rem draad. Zorg ervoor dat de rem van de blauwe draad van de controller is niet aan te raken grond en dat van de aanhangwagen rem signaal draad is niet geaard.

 • Controleer de weergave lezing. Als het scherm leest of knippert "NC", is de controller niet aangesloten op de trailer. Controleer dat de elektrische aansluiting van de trailer volledig in de tow auto's recipiënt zit. Ervoor zorgen dat van de aanhangwagen elektrische connector draden zijn niet gecorrodeerd en dat van de aanhangwagen rem signaal draad is niet gebroken of verbroken.

 • Controleer de weergave lezing. Als de weergave leeg is, is er geen kracht op de controller. Controleer of de connector van de tow voertuig controller adapter harnas op de rem controller zit volledig. Ervoor zorgen dat de tow auto's rem controller zekering niet wordt geblazen en dat de draad van de grond op de controller is correct geaard op het voertuig.

 • Controleer de weergave lezing. Als het scherm leest of knippert "0,0", is de controller ingesteld op nul van de macht. Aanpassen van het remvermogen met behulp van het wiel van de duim op de controller aan de gewenste hoeveelheid remvermogen.

 • Controleer de weergave lezing. Als het scherm leest of "P.L" knippert, wordt stroom naar de domeincontroller onderbroken wanneer het rempedaal wordt toegepast. Controleer de controleur blauwe rem draad voor de juiste verbinding en controleer dat de trailer van rem signaal draad is aangesloten op de rem actuator magneten.

 • Controleer de weergave lezing. Als het scherm leest of knippert "E.r", de rem controller is defect en moet worden vervangen.

 • Tips & waarschuwingen
  • Niet goed positie van de rem-controller in hetvoertuig tow zal leiden tot rem controller storing of onjuiste aanhangwagen rem activering, vooral met de Voyager-controller-model.

  Gerelateerde Artikelen

  Het oplossen van de Trailer rem Controller

  Het oplossen van de Trailer rem Controller

  Wanneer een probleem met een aanhangwagen rem controller optreedt, is het mogelijk om alle remvermogen verliezen aan de aangesloten trailer remsysteem. Om te voorkomen dat harde stopt of gevaarlijke trekkende situaties, is het noodzakelijk aanhangwag
  Het oplossen van een Logitech PS2 Controller

  Het oplossen van een Logitech PS2 Controller

  Gezien het misbruik dat een controller moet doorstaan gedurende een gemiddelde gaming sessie, spreekt het vanzelf dat op een gegeven moment moet u wellicht oplossen van problemen met het apparaat. Als u merkt dat zijn uw Logitech-merk PlayStation 2-c
  Het oplossen van een kettingzaag rem

  Het oplossen van een kettingzaag rem

  Van de kettingzaag keten rem, wanneer ingeschakeld, stopt automatisch de koppeling van draaiende. Deze veiligheidsfunctie moet aanwezig zijn op elke kettingzaag volgens OSHA voorschriften. De rem wordt geactiveerd door een zeer gespannen veer onder e
  Hoe aansluiten van een Trailer rem Controller op de Jeep Commander

  Hoe aansluiten van een Trailer rem Controller op de Jeep Commander

  De Jeep Commander is een four-wheel-drive full-size SUV geproduceerd door Daimler Chrysler in 2006 en 2007, en Chrysler Group LLC tussen 2008 en 2010. Hoewel de grootte en de wielbasis de Jeep Commander een bevoegde tow-platform maken, was het niet g
  Hoe een Tekonsha rem-Controller installeren

  Hoe een Tekonsha rem-Controller installeren

  De mogelijkheid voor het trekken van een zware last is een groot voordeel van een zware bestelwagen te rijden of sport utility wagen. Echter is het belangrijker dat uw voertuig staat dat belasting te stoppen is. De installatie van een elektronische r
  Het oplossen van een Bench Warrant

  Het oplossen van een Bench Warrant

  Een bench warrant, ook wel genoemd een arrestatiebevel is uitgevaardigd door een rechter of magistraat in de Verenigde Staten. Deze bestelling geeft rechtshandhavingspersoneel de autoriteit te vatten van een individu en plaats hem huisarrest. Politie
  Het oplossen van een Kenmore Grill

  Het oplossen van een Kenmore Grill

  Kenmore grills zijn een product van Sears, meestal verkocht in Sears warenhuizen of via Sears online. Alle grills hebben components die na verloop van tijd afbreken, mede dankzij gebruik en blootstelling aan weer. Tal van dingen kunnen worden gedaan
  Het oplossen van een Toshiba projectie TV

  Het oplossen van een Toshiba projectie TV

  Toshiba projectie televisies, zoals andere televisies en consumenten elektronica onderdelen, vereist werk en reparatie van tijd tot tijd om te blijven om efficiënt te werken. De eerste stappen naar zo'n reparatie is succesvol oplossen van de probleme
  Het oplossen van een rand uitoefening fiets

  Het oplossen van een rand uitoefening fiets

  Het grootste probleem bij het oplossen van een rand uitoefening fiets, net als bij andere merken, komt voort uit de werkzaamheden van de draaideur van deze industrie. Vaak, een fabrikant van fitnessapparatuur zal dicht waas en een ander bedrijf de di
  Het oplossen van een auto Check Engine lampje

  Het oplossen van een auto Check Engine lampje

  Er zijn manieren om het oplossen van een auto motor-indicator die tijd en geld besparen kan. Doe het zelf vooraan te zien als u kunt het probleem oplossen alvorens het voertuig naar een reparatiewerkplaats.Een voertuig voor het doorgeven van een rege
  Het oplossen van een KitchenAid werkt niet in alle versnellingen

  Het oplossen van een KitchenAid werkt niet in alle versnellingen

  Uw werkpaard KitchenAid mixer verschuift niet langer soepel van lage snelheden op hoog. Er is een eenvoudige aanpassing voor dit, maar het vereist enige aanpassing aan de motor. De gouverneur of de fase control board veroorzaakt snelheid controle pro
  Het oplossen van een Golf Cart motor

  Het oplossen van een Golf Cart motor

  Golfkarretjes zijn leuke recreatieve voertuigen en kan worden gebruikt voor meer dan alleen spelen golf. Allermeest naar de tijd wanneer er problemen met de golf cart motor, het is iets minder.Begin met de meest voor de hand liggende problemen eerst
  Het oplossen van een vierkantsvergelijking met een Casio rekenmachine

  Het oplossen van een vierkantsvergelijking met een Casio rekenmachine

  Een kwadratische vergelijking is er een die kan worden geschreven in de vorm ax ^ 2 + bx + c = 0, waar a, b en c zijn gehele getallen. Leren op te lossen quadratics is een steunpilaar van het curriculum van de algebra en meestal vereist een veel tria
  Het oplossen van een hard-getelegrafeerde huis rookmelder

  Het oplossen van een hard-getelegrafeerde huis rookmelder

  Een hard-getelegrafeerde huis rookmelder ontleent zijn kracht aan de elektrische lijn, in tegenstelling tot die uitsluitend uit een batterij. U kunt het oplossen van een hard-getelegrafeerde huis rookmelder, dat is niet goed gedraagt. De procedures z