Het toepassen van een Front Lace-pruikBeyonce, Tyra Banks, Jessica Alba, Jessica Simpson en J-Lo zijn alle sport de laatste mode haartoebehoren die zeker tot een mainstream kopen voor vrouwen overal. Wat is het? Waarom, het is de kant pruik, natuurlijk! De pruik, die eerst voor vrouwen met ernstige haaruitval als gevolg van alopecia areata of chemotherapie ontworpen werd, is nu beschikbaar voor elke dame die wil haar blik bijwerken of geef haar eigen haar een pauze van styling en overmatige verwerken. Deze handige en mooie eenheden kunnen variëren van de-super duur (Sommigen halen 1.500 dollar of meer) aan de enigszins betaalbaar ($300 tot $400) en kunnen gemakkelijk online worden gevonden. Sommige bedrijven bieden betaling plannen voor hun pruiken en bent u een fashionista die haar blik zo vaak als haar kleren verandert, het is een investering die u geld na verloop van tijd bespaart zal, zoals deze pruiken jarenlang kunnen duren. De pruik is "lace" genoemd omdat het vaak is gemaakt met een Frans - of Zwitserse-kant dop base die kan worden aangepast-uitgerust en vervolgens gebonden aan het hoofd. Als u de pruik precies goed hebt toegepast, moet het volledig natuurlijk, alsof het haar uit je eigen hoofdhuid groeit kijken! We gonna gaan over de basisstappen voor het maken van elke kant pruik kijken spectaculaire-- en blijven ongeacht wat je doet!

Wat die u nodig hebt

 • Lace pruik
 • Scherpe schaar
 • 99% isopropylalcohol
 • Lace pruik borstels of Q-tips
 • Lace pruik lijm of tape
 • Of je koopt een Frans - of Zwitserse-lace pruik, snijden de kant zullen een delicaat proces. Voordat u begint, plaatst u een pruik pet (vlees-gestemde voor een realistische look) op je haar en situeren van de pruik. Vervolgens markeren waar u de pruik te zitten op je voorhoofd met iets uitwisbaar, zoals een vloeibare liner. Wees voorzichtig met het verzamelen van het haar in een bos, met een clip of scrunchy zodat geen verdwaalde haren per ongeluk zal worden gesneden in het proces. Zodra u alle verdwaalde haren hebben beveiligd, beginnen snijden de overtollige lace rond de pruik naar uw wens. Beginners moeten laat in ieder geval een halve inch van kant alle de manier rond tot ze wennen aan het vormgeven van hun kant. Profs gesneden in het algemeen zeer dicht bij de haarlijn pruiken voor een meer natuurlijke look. Als je de kant van de juiste kleur voor uw huidtype hebt geplukt, verdwijnt de kant bij contact met uw huid bakboord.

 • De lijm zal niet werken als uw huid ook olieachtige, is dus als u wilt de pruik goed toepassen, moet u eerst het gebied prep rond uw haarlijn. De meeste alcohol zal doen, maar de beste vorm is medische kwaliteit (99 procent isopropyl). Dit zal de strip vuil en olie weg zodat de lijm of tape obligaties beter. Kan je de alcohol met een Q-tip of katoen bal toe te passen kunt u bepalen welke u gebruikt, die wordt uitgevoerd in uw ogen zal houden. Vervolgens plaatst u een winkel gekocht hoofdhuid beschermer rondom je hoofd waar de kant zal worden toegepast. De beschermer kan worden gevonden in de accessoires-sectie van de website van de pruik kant en moet worden gekocht, samen met lijmen, op het moment van aankoop van de pruik.

 • Het toepassen van de lijm is het moeilijke gedeelte, en kan zij een newbie nogal wat rommelig probeert om het juiste. Probeer niet te gefrustreerd, en u zult beloond worden met een felle nieuwe kapsel. De truc is het gebruik van een applicator die past bij u, net als een wegwerp lijm borstel of eenvoudige Q-tips of make-up applicator. Er zijn twee soorten lijm die u kunt gebruiken. A. Lijm lijm--die sterk kan variëren afhankelijk van wat u nodig hebt. Bijvoorbeeld kunnen witte, zweet-resistente lijm worden ideaal voor vrouwen die alot, uitoefenen terwijl andere lijmen beter voor mensen die graag zijn willen zwemmen. Zorg ervoor dat u koopt een lijm die is gemaakt voor lace-systemen ook, zoals sommige meer permanente lijm kunnen beschadigen. Zodra u de lijm op de gewenste gebieden toepassen, laat het drogen alvorens de eenheid in je hoofd te brengen. Als u dit niet doet, de pruik naar behoren zal niet veilig en zal schuif uit de buurt van je voorhoofd. B. tape - Tape lijmen kan handig en gemakkelijker te gebruiken, en in enkele gevallen, direct op het apparaat zelf voor de gemakkelijkere toepassing van kunnen worden geplaatst. Sommigen van hen komen op rollen, maar u kunt kopen kits die repen van de band, omwille van het gemak van te hebben. De meeste vrouwen zal tape zetten in de rug en lijm aan de voorkant toepassing om eenvoudiger te maken. Het is het beste te gebruiken zowel lijm en tape in de rug, maar hierdoor wordt de band sterker--vooral van belang als u wilt dragen je haar in een high-stijl, zoals een paardenstaart of broodje. Ook, wordt geadviseerd dat hoewel sommige lijm beweren te werken voor weken, de meeste slechts een paar dagen zal duren. U moet lijmen blijven testen totdat u degene die het beste voor u werkt gevonden.

 • Als u wilt toepassen op de eenheid, zorgvuldig plaats het op je hoofd, zeker om te houden van de verdwaalde haren uit de lijm (terug te trekken de haren langs de haarlijn met kleine clips kan helpen) en druk op de kant in de lijm. Bij de toepassing van de eenheid, probeer niet te gebruiken je vingers om de kant veilig te stellen. Vingers hebben oliën in hen dat de lijm zal witter zodra het droogt, maken een duidelijke lijn van afbakening rond de haarlijn. Het beste ding om te doen is tik licht naar beneden, op de eenheid vervolgens pak een rat-tail of andere kleine kam en druk stevig op de pruik neer, helemaal rond, totdat u tevreden bent je hebt gekregen alle gebieden. Zorg er ook voor dat geen van de kant is opheffing omhoog wanneer u klaar bent. Als er één gebied is tillen, gebruik een Q-tip toe te voegen een extra punt van lijm en probeer het vervolgens opnieuw.

 • Zodra u de pruik op je hoofd hebt, kan het verleidelijk zijn om stijl en kam het zijn. Niet doen. Tenzij anders vermeld, hebben zowel de band als de lijm lijmen te genezen voor ongeveer 24 tot 48 uur voordat een buitensporige trekken op het haar kan plaatsvinden. Als u de regels volgt, moet de band voor een goede tijd te blijven sterke.

 • Tips & waarschuwingen
  • Vind een kwaliteit pruik, zoals dit kan maken of uw stijl breken. Remy, Maleisische of Aziatische haar een beetje meer kan kosten, maar ze zal langer duren en gemakkelijker te beheren. Aan de andere kant, zal goedkopere synthetische of fundamentele mensenrechten-haar stukken werpen en mat, hoeft te vroeg weg worden gegooid.
  • U kunt echter beginnen met een minder dure pruik als je leren hoe deze toe te passen vóór zijn afstuderen aan iets duurder.
  • Zorg ervoor dat u van de kant die overeenkomt met uw huidtoon: pruik kant kan komen in transparante, licht bruin, bruin en donker bruin voor verschillende huidtypes. Bent u onzeker over de vraag welke te krijgen, neem dan contact op met de verkoper, die zal meer dan blij om u door het lopen.
  • Als je de neiging om te trainen of zweet, kan je merken dat de band lost. Als u niet op de pruik trekken, de band wordt gereset zelf en uw pruik-gehechtheid base sterk moet blijven.
  • Houd die de pruik schoon en verzorgd en je hebt iets in je arsenaal van de schoonheid die u voor de komende jaren zal duren.
  • Proberen om te gaan met gerenommeerde verkopers. Sommige buitenlandse bedrijven duurt slechts betaling via overschrijving en zal proberen om u in het geven van gevoelige bankinformatie om een directe opname te beduvelen. Maakt niet uit hoe goed de deal of de pruik, het risico niet nemen!
  • Het is altijd het beste om te vinden van een bedrijf dat creditcards of PayPal accepteert, zoals dit je in geval van fraude beschermen zal.

  Gerelateerde Artikelen

  Het verschil tussen een Front Lace & een vetersluiting

  Het verschil tussen een Front Lace & een vetersluiting

  Lace voorzijde en kant sluiting haar eenheden zijn voorzien van kant rond de haarlijn om de drager een meer natuurlijke look dan traditionele pruiken. Wanneer correct gebruikt, combineert de kant met de drager natuurlijke huidskleur te geven de illus
  Het toepassen van een Varathane Spray polyurethaan afwerking

  Het toepassen van een Varathane Spray polyurethaan afwerking

  Varathane spray polyurethaan combineert de kwaliteit van het merk Varathane met een spuitbus kunt maken van een handige manier om een duurzaam polyurethaan afwerking van toepassing op een houten oppervlak. Fijne details is moeilijk te voltooien gelij
  Het toepassen van een Semi transparante Concrete vlek

  Het toepassen van een Semi transparante Concrete vlek

  Of het nu de patio of de vloer voor uw garage of een interieur kamer, als er concrete dan is het waarschijnlijk de typische saaie grijze. Hiermee worden de enige optie. Maar met de opkomst van concrete vlekken, hebt u nu de mogelijkheid om uw vloer u
  Het toepassen van een baan op lijn

  Het toepassen van een baan op lijn

  Het toepassen van een baan op de lijn is de beste manier om tijd te besparen en hier is hoe:-Ga naar uw baan site assurantieadviseurs www.americanjobs.com en log in.Klik op sollicitatie en te lezen via het formulierLees opnieuw de instructies en rich
  Hoe voor het trekken van een Front Wheel Drive auto

  Hoe voor het trekken van een Front Wheel Drive auto

  Het overkomt de besten onder ons: je rijdt langs en krijg je een lekke band of uw motor begint te sputter. Er zijn vele redenen dat uw auto wellicht zelf moet worden voortgetrokken. Gelukkig bestaat een praktisch apparaat dat het mogelijk voor u maak
  Het toepassen van een 5 Lead ECG

  Het toepassen van een 5 Lead ECG

  Als je een man of vrouw boven de 40-jarige leeftijd met een familiegeschiedenis van hart-en vaatziekten, of net klaar om te beginnen aan een nieuw oefeningsprogramma, zijn de kansen dat uw arts zal wilt uitvoeren van een rust elektrocardiogram (EKG)
  Hoe om te mengen een Front Lace-pruik

  Hoe om te mengen een Front Lace-pruik

  Lace-front pruiken zijn een geweldige manier om uw stijl en vormgeving bijwerken zonder een langdurige inzet, zoals knippen of kleuren je natuurlijke haar. Lace-front pruiken zijn gebouwd met een basis in tegenstelling tot een machine inslag basis hu
  Hoe om te slapen in een Front Lace-pruik

  Hoe om te slapen in een Front Lace-pruik

  Pruiken bieden een snelle verandering van stijl doordat u een merk nieuwe look in slechts enkele minuten. Lace front pruiken zijn vooral handig omdat ze er natuurlijk uitzien en wekenlang kunnen worden gedragen zonder te worden verwijderd. Voordat u
  Hoe te verwijderen een Front Lace-pruik

  Hoe te verwijderen een Front Lace-pruik

  Niets slaat een vrouw tijd, energie en zelfs geld, zoals een lage onderhoudskosten, langdurige kapsel. Dit is een van de vele redenen waarom lace pruiken beginnen te worden van al de woede.Niet alleen doet een lace wig uitzien als je eigen haar, maar
  Het toepassen van een toplaag van Tung-olie Over een olie-gebaseerde hout vlek

  Het toepassen van een toplaag van Tung-olie Over een olie-gebaseerde hout vlek

  De Chinezen hebben gebruikt tungolie, die komt uit de zaden van de inheemse tung boom, eeuwenlang hun hardhout beschermen tegen de elementen. Tung olie verhardt snel en effectief zeehonden hout en hout vlekken tegen water en krassen. Pure tung olie h
  Het toepassen van een Vinyl Sticker op een gebogen oppervlak

  Het toepassen van een Vinyl Sticker op een gebogen oppervlak

  Vinyl stickers en stickers aanpassen schaatsen en Snowboard Helmen. Helmen zijn slechts het begin bij het gebruik van stickers; ze gebruiken op fietsen, planken en windschermen om aan te tonen van de ondersteuning voor uw favoriete merken of spreuken
  Het toepassen van een pappen suiker voor een paard

  Het toepassen van een pappen suiker voor een paard

  Een pappen van de suiker heeft een verscheidenheid van toepassingen. Het kan helpen trekken uit een infectie, of abces, in de hoef, verminderen ontstekingen en verlichten de pijn van voet kneuzingen na het werken op harde oppervlakken. Suiker poultic
  Het toepassen van een kaal Cap

  Het toepassen van een kaal Cap

  Bepaalde kostuums en gelegenheden vragen om het dragen van een kaal cap. Misschien bent u kleden zich als Dr. Evil voor Halloween of je betrokken bij een stuk waar je personage is kaal. Met behulp van een kale GLB is essentieel voor deze gelegenheden
  Het gebruik van een Front Tine Tiller

  Het gebruik van een Front Tine Tiller

  Met behulp van een front tine helmstok te breken van de zode en bereiden een tuin plek terug breekt werk maar zeker verslaat het opgraven met een spade en een vork. Enige planning vooraf kunt maken deze baan een stuk makkelijker als deze geintroducee