Hoe een Garage draad van een 100 Amp-breker in de Main

Het installeren van een sub paneel in een apart gebouw (garage) is een van de meest voorkomende toevoegingen aan een elektrische installatie in de residentiële woningbouw. Het biedt de mogelijkheid om te installeren van verlichting, of zelfs grotere apparatuur zoals compressoren of lassers, in uw garage. Er zijn eisen van de verschillende code afhankelijk van de vestigingsplaats van uw toevoeging in. Steden die hebben aangenomen de 2008 elektrische codes zijn iets anders dan de steden die nog steeds met behulp van de elektrische codes van 2006. Dit artikel zal met behulp van de 2008 code regels, als het klopt indien uw stad codes gebruikt, maar ook betrouwbaarder.

Wat die u nodig hebt

 • 1 aarding klem (geschikt voor directe begraving en ½ inch aarding rod)
 • Nr. 4 blote koperdraad ongeveer 10 voet in lengte
 • 3 no. 2 koperen draden geschikt voor natte locaties heeft meestal een U of W in de naam
 • 1 No.6 koper groen geschikt voor natte locaties heeft meestal een U of W in de naam
 • 1 ½-inch schema 40 PVC buis (voor metro tussen huis deelvensters en garage)
 • 2 10-voet stokken van 1 ½-inch schema 80 PVC buis
 • 2 1 ½-inch PVC koppelingen
 • 2 1 ½-inch PVC aansluitingen
 • 2 1 ½-inch PVC isolator bussen
 • 2 1 ½-inch plannen 40, ellebogen 90 graden
 • 2 1 ½-inch 2 hole riemen
 • 1?-inch 1 gat riem
 • PVC lijm
 • Tangen
 • Inbussleutel formaat aangepast aan de belangrijkste lugs in het sub deelvenster
 • Rechte schroevendraaier
 • Witte elektrische tape
 • De belangrijkste breker in het huis-panel uitschakelen voordat u gaat werken in het deelvenster. Het graven van een 20-inch diepe greppel tussen het deelvenster hoofdhuis en de garage sub deelvenster locaties. U kunt alleen vier 90 graden bochten in een enkel punt tussen de panelen, en zal er worden twee al waar uw conduit komt in de panelen, dus graven uw sleuf met dat in gedachten.

 • Installeer 1 ½-inch schema 40 PVC buis de gehele lengte van de trog en sluit ze samen met PVC lijm. PVC buis, door nationale elektrische Code 300,5, moet worden 18 inch minimale naar de top van de leiding in de trog. 1 ¼ inch conduit is bruikbaar in deze situatie maar 1 ½-inch conduit de draad trekken veel gemakkelijker zal maken.

 • Lijm de ellebogen 90 graden aan het schema 40 waar de leiding zal komen uit de grond naar beide panelen en proberen om line-up van de leiding met een van de 1 ½-inch uitsparingen op de achterkant en onderkant van de panelen.

 • Met behulp van een schroevendraaier en een tang, knock-out een 1 ½-inch gat, in overeenstemming met de leidingen, in de bodems van beide panelen en zo dicht bij de muur mogelijk. Meet de afstand van de 90 graden elleboog uiteinden, waar ze onder de panelen komen, aan de onderkant van de elektrische panelen. Snijd uw planning 80 tot die lengte waardoor extra lengte voor eventuele koppelingen (uitlopende uiteinden) ingebouwd in de leiding.

 • Bevestig het schema 80, met behulp van PVC-lijm, aan de 90 graden elleboog onder elk paneel. Lijm de 1 ½-inch PVC aansluitingen (schroefdraad aansluiting met een borgmoer) aan het einde van het schema 80 waar het de leiding met de onderkant van het deelvenster vakken verbinden zal. De enige blootgestelde gebied voor conduit, tussen het vuil en de panelen, moet worden plannen 80. Metalen buis kan ook worden gebruikt voor de blootgestelde gebied maar schema 80 voldoet aan de eisen van de code voor bescherming en vereist geen aarding.

 • Invoegen kwam de 80 van de schema's schroefdraad connectoren in de 1 ½-inch gaten die u eerder hebt uitgevoerd en de draad op de 1 ½-inch slot moer die met uw verbindingslijnen, vanaf de binnenkant van de elektrische panelen, teneinde de leiding. Installeer de isolator bussen op de binnenkant van beide panelen aan de draden van de aansluitingen boven de borgmoer die u zojuist hebt geïnstalleerd.

 • Een van de No. 2 draden als een neutrale door inwikkeling 2 voeten van elk uiteinde met witte isolatietape identificeren. Tape al de draden die zal ingaan op de leiding samen om de paar voeten zodat de Trek gemakkelijk gaat. Trek uw drie nr.2 en één No. 6 draden door de leiding verlatend de minste voldoende draad in beide panelen te bereiken de top binnenkant van de vakken van het deelvenster. Met behulp van de 1 ½-inch 2 hole bandjes veilig de leiding aan de muur onder de elektrische panelen binnen drie voeten van de vakken van het deelvenster.

 • Haal de jumper band tussen de bus van de grond en de neutrale bus binnenkant sub hettoezichtpanel in de garage te isoleren van de bemiddelaar van de grond. Moet u wellicht het papierwerk dat kwam met de sub paneel om te zien hoe de hechting jumper voor uw type paneel los te raadplegen. Isoleren van de neutrale en grond is altijd nodig bij het uitvoeren van 4 draad feeds aan een sub panel. Een van de bussen zal worden geïsoleerd uit het vak metalen paneel meestal met een kunststof stand-off, dit is uw neutrale bus. De andere bus hebben een groene grond schroef die worden geïnstalleerd moet om verbinding maken met de bus naar de metalen kan, dit is de aarding-bus.

 • De grond-draad uit uw kanaal toevoegen aan een grond bus schroef binnenkant van hettoezichtpanel sub. Bevestig de neutraal draad die u geïdentificeerd met witte tape aan de schroef van een neutrale bus binnen de sub paneel. De bemiddelaar moet worden gemarkeerd met witte tape binnenkant van beide panelen voor identificatiedoeleinden volgens elektrische code. Sluit de twee resterende No. 2 draden aan op de twee belangrijkste lugs in het sub deelvenster met behulp van een inbussleutel.

 • Rijden een UL vermelde grond staaf (conform aan NEC code 250.70) - 0.500 inch diameter, 10 mil koperen staaf [Eritech cat. # 611380] in de grond binnen 3 voet van uw sub paneel. Het moet worden gereden in de grond zodat 8 voet van grond staaf is in contact met het bodemmonster, de hele grond staaf mag ten grave verlaten van een schop vol vuil uit voor inspectiedoeleinden. Een UL listing is gestempeld binnen 12 inch van het drijvende einde van de staaf die zichtbaar moet worden overgelaten voor de inspecteur. Tijdens het rijden van de staaf in de grond als u dieptepunt kan u de staaf van de grond door tot 45 graden hoek. Als u nog steeds problemen rijden de staaf in de grond kan het worden begraven in een diepe trog van 30 inch.

 • Knock-out een van de kleine gaatjes in de bodem van het sub-deelvenster de 4 kale grond van koperen draad om toegang te geven in het deelvenster. Met behulp van blote nr.4 in plaats van No. 6 u kunt vermijden moetend de draad zetten in een geleider voor bescherming, kan 4 blote worden uitgevoerd zonder bescherming per NEC 250.64 (B). Voer een 4 blote koperdraad van de elektrische sub panelen aarding bus aan de staaf van de grond.

 • De 4 blote koper verbinden met de staaf van de grond met behulp van een geschikt voor directe begraving grond-klem. Trek het andere uiteinde van de 4 blote koperdraad door het kleine gat dat u hebt gemaakt in de onderkant van het deelvenster en aansluiten op een van de schroeven op de bus van de aarding.

 • Beveiligen van de blote draad onder de sub paneel binnen 12 inch voor het deelvenster met een?-inch 1 gat riem of nietje. De draad van de grond moet komen uit de bodem van het sub paneel recht naar beneden in het vuil (te houden het uit de weg struikelen of maaien). Ongeveer 2 duim onder de oppervlakte moet worden uitgevoerd aan de staaf van de aarding in de draad.

 • Verbind de twee zwarte No. 2 draden (niet geïdentificeerd als neutrale) in het belangrijkste paneel tot de schroef connectoren van de 100 amp-breker die zullen voeden de garage met behulp van een rechte schroevendraaier of inbussleutel, afhankelijk van het merk van de breker. Verbind de draad van de No. 2 die u hebt gemarkeerd met witte tape aan de neutrale bus (waar alle van de witte draden in het hoofdpaneel zijn bijgevoegd) met een van de schroeven in de bus. De groene aarde draad verbinden met een schroef op de bus van de aarding in het hoofdpaneel (waar alle van de kale koperen draden zijn aangesloten).

 • Label de 100 amp-breker in het hoofdpaneel "Garage sub paneel" met permanente marker. De draadmaat nr 2 werd bepaald met behulp van NEC 310.16 voor 100 ampère.

 • Gerelateerde Artikelen

  Hoe een 100 Amp stroomonderbreker doos draad

  Hoe een 100 Amp stroomonderbreker doos draad

  100-amp circuit breaker dozen zijn de minimale grootte die is toegestaan door code. Ze zijn over het algemeen gebruikt als sub panelen in plaats van de belangrijkste service panelen, omdat 100-amp dienst eigenlijk alleen biedt genoeg elektriciteit vo
  Hoe een 100 Amp belangrijkste Lug Circuit doos draad

  Hoe een 100 Amp belangrijkste Lug Circuit doos draad

  Een belangrijkste lug circuit doos of deelvenster is vergelijkbaar met een panel van de belangrijkste service, het hoeft niet een hoogspanningsschakelaar. Het wordt aangedaan door een dubbele pole-breker in het deelvenster van de belangrijkste servic
  Welke grootte Conduit en draad gebruik je op een 100 Amp Service?

  Welke grootte Conduit en draad gebruik je op een 100 Amp Service?

  Wanneer het gaat om elektrische werk op uw huis, neemt veiligheid een zitplaats. Als u draden die te klein installeert zijn om veilig omgaan met hun ladingen, zij zal regelmatig oververhit raken en kunnen beginnen een brand. Op de grote lijnen die 10
  Hoe een 30 Amp Plug draad

  Hoe een 30 Amp Plug draad

  Hoewel zeldzaam, vereisen sommige pagina's Witgoed, werkplaatsgereedschap en bepaalde soorten ruimte kachels, een 30-amp, 220 volt circuit te bedienen, die groter is dan de gebruikelijke 15-amp 110 volt of 20-amp 110 volt circuits gemeenschappelijk i
  Hoe een 30-amp RV Plug draad

  Hoe een 30-amp RV Plug draad

  De stekker van de RV van de 30-amp is een drieledige mannelijke kabel eind. De stekker is American National Standards Institute (ANSI) voorraad, aangewezen TT - 30P. Het is vervaardigd en specifiek gebruikt voor allerlei recreatieve voertuigen (RVs).
  Hoe een 50-Amp Subpanel draad

  Hoe een 50-Amp Subpanel draad

  U kunt door de bedrading van een subpanel, verminderen van het aantal lampjes en recipiënten op een enkele breker en circuits wijden aan bepaalde toestellen of andere doeleinden. Subpanels met verschillende stroomsterkte en breaker "slots" kan w
  Hoe een 30 Amp Service draad

  Hoe een 30 Amp Service draad

  Met een nieuwe service betekent gewoon maken van een nieuwe elektrische paneel waarvan het vermogen uw elektrische hoofdpaneel vandaan. Bijvoorbeeld, hebt u een huis met een 200-amp-dienst, kunt voor het uitvoeren van een gloednieuwe 30-amp service a
  Hoe een 20 Amp 240 Volt Breaker draad

  Hoe een 20 Amp 240 Volt Breaker draad

  Het toevoegen van een 20 amp, is 240 volt circuit aan uw huis alleen iets meer betrokken dan de bedrading van een 120 volt circuit. Zodra u hebt geïnstalleerd de uitlaat, de juiste 12-3 met grond NM (-ommanteld Elektrische kabelproducten) draad terug
  Hoe een 50 Amp GFCI Breaker draad voor een Spa

  Hoe een 50 Amp GFCI Breaker draad voor een Spa

  Bedrading van een 50-amp, 240 volt, tweepolig GFCI breaker voor een spa, whirlpool of bubbelbad, is niet moeilijk. Het vereist een goed begrip van het nationale elektrische Code (NEC) en de lokale elektrische codes die betrekking hebben op de bedradi
  Hoe een 20-Amp 250 Volt stopcontact draad

  Hoe een 20-Amp 250 Volt stopcontact draad

  Voeden van zware apparaten zoals airconditioners meestal vereist een 20-amp 250 volt stopcontact. Deze verkooppunten hebben meestal verschillende configuraties dan de standaard drie-prong-outlet. Bedrading van hen is vrij eenvoudig, mits het juiste c
  Hoe een 15 Amp 220 Volt stopcontact draad

  Hoe een 15 Amp 220 Volt stopcontact draad

  Een circuit van 220 volt levert tweemaal de spanning van een standaard. De gaten van het recipiënt, evenals de uitsteeksels op de stekkers van de apparaten die u in deze schakelingen, zijn verschillend geconfigureerd zodat u ze kunt herkennen. Het op
  Hoe een 30-Amp sub Panel draad

  Hoe een 30-Amp sub Panel draad

  Soms een panel van de dienst beschikt niet over voldoende ruimte voor een nieuwe circuit breaker. Wanneer dit het geval is, wordt de behoefte zich voordoet voor een sub panel. Een sub panel moet door een erkend elektricien geschakeld worden. Bij aank
  Hoe een 20-Amp-Breaker draad

  Hoe een 20-Amp-Breaker draad

  Breakers zijn een veiligheidsvoorziening. Residentiële breakers zijn beschikbaar met verschillende andere huidige capaciteiten en komen nominaal op 120 volt en 240 volt. De 240-volt-automaten zijn eigenlijk twee 120-volt breakers aangesloten parallel
  Hoe te de draad van een belangrijkste breker aan een sub Panel

  Hoe te de draad van een belangrijkste breker aan een sub Panel

  Sub panelen worden meestal geïnstalleerd in gebieden waar er een hoge concentratie van elektrische lading, zoals all-elektrische keukens of home workshops. Sub panelen bieden twee belangrijke voordelen. Ze houden alle stroomonderbrekers het bijkantoo