Hoe koop je een huis voor de eerste keer

Veel mensen dromen van het kopen van hun eerste huis kan, en voor sommigen, het verminderen maandelijks behuizing kosten om dit te doen. Terwijl er veel betrokken in het proces van het kopen van een huis is, hoeft het niet te moeilijk of verwarrend. De grootste ding om te onthouden is dat het kopen van dat een huis bijna nooit 's nachts gebeurt. Voor de meeste duurt minstens enkele maanden te krijgen door het proces. Lees verder om te leren hoe om te kopen van een huis voor de eerste keer.

Wat die u nodig hebt

 • Al uw financiële papierwerk
 • Geld voor het sluiten kosten
 • Ga via uw financiën. Verzamel up van al uw facturen en betalen van stubs. Hoeveel geld heb je komen en hoeveel heb je elke maand uitgaan? U moet deze bedragen en deze papierwerk als u een woningkrediet zal aanvragen. Beide quoten gebruikt bij de berekening van hoeveel je kunt veroorloven huis zijn de front-end- en back-end schuld-om-inkomen ratio's. De front-end verhouding gewoon kijkt naar hoe veel van uw inkomen zal worden opgegeten door uw maandelijkse hypotheekbetaling, de rente, de onroerende voorheffing en de verzekeringskosten (PITI). In het ideale geval zal zij 30 procent of minder. De tweede verhouding opgeteld van alle uw maandelijkse schuld kosten, met inbegrip van uw hypotheek, en wordt berekend welk percentage van uw inkomen worden gebruikt voor het betalen van die schuld. Het nummer wordt in het ideale geval minder dan 40 procent. Er zijn veel gratis online rekenmachines krijgt u ruwe schuld-om-inkomen ratio's. Voordat u verder gaan in het proces, kan u wilt uw nummers lopen door een paar gratis online rekenmachines. Als je de resultaten, gaan naar de volgende stap. Als je niet van de resultaten, erachter te komen hoe u kunt verbeteren uw nummers door uw schuld te verminderen of het verhogen van uw inkomen, en deze wijzigingen aanbrengen voordat u verder.

 • Als u redelijk zich van een huis betaling (PITI) samen met de toegevoegde kosten thuis reparatie en onderhoud veroorloven kunt, is de volgende ding om na te denken over wat voor soort huis u wilt en waar u wilt wonen. Wilt u een bijgevoegde huis, zoals een condo of herenhuis, of wilt u een niet-vastgemaakte enkele familie thuis? Er zijn vele stijlen om te kiezen met inbegrip van, maar niet beperkt tot de split-niveau/split-entry, ranch en mobiel/vervaardigd. U moet overwegen hoeveel slaapkamers en badkamers u wilt, samen met of u wilt een aangebouwde garage, een niet-vastgemaakte garage, een carport of aan het licht gebracht parking, samen met hoeveel auto's de parking zal moeten passen. Als u kinderen hebt, kan u overwegen wat je wonen wilt schooldistrict en welke buurten brengt uw kinderen in de scholen die u wilt. Wilt u extra kamers zoals een workshop studie/den, kantoor aan huis, speelkamer of bonus kamer? Wat voor soort koeling en verwarming verkiest u? Bij de keuze van het soort huis die u wilt er zijn veel dingen te overwegen, en het helpt om flexibel over sommige dingen. Beslissen wat zijn de belangrijkste aspecten van de woning die u zoekt, en zorg ervoor dat als u een beroep doen op de hulp van een makelaar, dat haar of zij het belang van deze bijzondere aspecten begrijpt.

 • Als u financiering moet, verzamelen van al uw financiële administratie. Hierbij zal eerder gearchiveerde belastingen, loonstrookje, bankafschriften, investeringen en besparingen informatie en kopieën van uw facturen samen met het totale bedrag van de schuld met elk. Als u geen financiering, hoeft u de financiering stappen overslaan en ga naar de andere stappen.

 • Contact met meerdere hypotheekbedrijven en afspraken met hen kostenloos pre-goedkeuring krijgen. Het verschil tussen een pre-kwalificatie en een pre-goedkeuring is dat een pre-kwalificatie een schatting door het hypotheekbedrijf over wat ze denken dat je kunt veroorloven om te betalen voor een huis op basis van een vlugge blik werpen op uw financiën. Een pre-goedkeuring is een toezegging van een hypotheekbedrijf voor de financiering van u voor een bepaald bedrag, mits er geen verrassingen zijn. Voor een pre-goedkeuring, zijn uw financiën en krediet geverifieerd. Een pre-goedkeuring draagt veel meer gewicht met verkopers en makelaars, en is beter voor een koper te hebben dan een pre-kwalificatie. Hoewel de pre-goedkeuring raadpleging vrij worden kan, kan er een vergoeding voor het uitvoeren van een credit-check. Vraag hen vooraf als er eventuele kosten betrokken is of als de pre-goedkeuring volledig is vrij van kosten. Sommige makelaarshuizen zal afzien van de credit check vergoeding helemaal of gewoon zet de lading met het sluiten kosten bill. Terwijl met de verschillende hypotheekmakelaars, vragen over welke vormen van financiering zij denken het beste werkt voor u en krijgen de specifieke kenmerken van hen ten aanzien van de voorwaarden, rente en eisen. Zorg ervoor dat vragen over Gemeenschap, staat of federale subsidies die u wellicht in aanmerking voor. Een eerste keer huiskoper programma door HUD vereist deelnemers nemen hun eerste keer huiskoper cursus, en krijgen het certificaat van de cursus voordat middelen zullen worden vrijgemaakt.

 • Als u nodig hebt om klassen te nemen voordat u kan worden gefinancierd, beginnen ze terwijl u de volgende stap neemt--het vinden van uw huis. Als de klassen gratis worden aangeboden, kunnen zij goed aanwezig zijn zelfs als u niet de bijbehorende subsidies krijgt, omdat ze over het algemeen hebben deskundigen bij de hand te specifieke vragen hebt tijdens het proces.

 • Met uw voorafgaande goedkeuring brief in de hand, beginnen uw zoektocht naar een huis. Zoeken op uw eigen, of een beroep doen op de hulp van een makelaar. In het algemeen, van de makelaar Commissie komt uit de verkoopprijs van de woning, dus het is technisch de verkoper betalen hun Commissie.

 • Vergeet niet dat elk huis, zelfs nieuw gebouwde woningen, een paar dingen verkeerd met hen die zullen moeten worden bevestigd. Het belangrijkste ding om naar te kijken is de basis elementen van uw huis: de structuur, de bedrading, het sanitair en de verwarming/koeling. Tapijt, verf/behang en dergelijke kunnen allemaal worden veranderd gemakkelijk en relatief goedkoop. Als er problemen met de structuur of systemen zijn, kon u het kopen van een geld-put. Wanneer u het huis hebt gevonden die u wilt kopen, en kan zich veroorloven, regelt de betaling voor een huis inspectie. Een licentie huis inspecteur zal geven het huis een grondige controle en schrijven van een verslag dat u weten van tevoren wat je kunt gebruiken om prijs te onderhandelen laten zal, en wat u zult moeten overwegen of vast te stellen moet je aankoop van het huis. Hebben de inspecteur fysiek u door het huis lopen na de inspectie. Als u hebt vrienden of familie die bevoegd zijn voor de aanbestedende, regelen sanitair, bedrading, verwarming/koeling en andere huis-gerelateerde kwesties, voor hen te komen op de walk-through met u. Maak notities, vragen, en schattingen van wat zoveel werk en kosten te maken de nodige reparaties zullen worden betrokken. U kunt deze informatie in uw prijsonderhandelingen zo goed zoals in uw definitieve beslissing over de vraag of het om huis te kopen of niet.

 • Zodra u uw huis hebt gekozen, bereid je voor frustratie. Voor veel mensen die dit deel van het proces eigenlijk is optreden de meest stressvolle zoals ze gaan door middel van onderhandelingen, meer papierwerk, problemen opduiken moeten, geven aankondigingen, voorbereiden om te bewegen, en omgaan met de kleine verrassingen zeker de wil tijdens deze periode. Ondertekende papierwerk garandeert niet dat er geen problemen zal zijn of dat het proces voltooid is. Wees niet onaangenaam erover, maar de voortgang van uw makelaar en makelaar naarmate het proces vordert. Soms dingen over het hoofd gezien, misfiled en opzij geschoven. Wees vriendelijk, geduldig, en begrip.

 • Gerelateerde Artikelen

  Hoe koop je een huis voor een Dollar

  Hoe koop je een huis voor een Dollar

  Gezond verstand kan u vertellen dat u niet kunt van een huis voor een dollar kopen, maar uw gezond verstand zou verkeerd zijn. Een grote Amerikaanse regering huisvesting programma heeft huizen te koop voor slechts een buck. Er is een vangst, natuurli
  Hoe koop je een huis voor $500

  Hoe koop je een huis voor $500

  Wanneer de woningmarkt bodem raakt en marktafschermend tarieven stijgen, is het mogelijk om te kopen van een huis voor $500. Vaak gaat het geld van de makelaar Commissie, niets verlaten voor de eigenaar, volgens CNN Money. Meestal deze huizen zijn in
  Hoe koop je een huis voor verkoop door de eigenaar

  Hoe koop je een huis voor verkoop door de eigenaar

  Verkopers opslaan van de courtage vergoeding wilt door de verkoop van hun huis zelf het huis op de markt gebracht als FSBO - voor verkoop door eigenaar. Bij werken met FSBO verkopers, worden deze stappen in gedachten houden.Wat die u nodig hebtInspec
  Hoe koop ik een huis voor achterstallige belastingen

  Hoe koop ik een huis voor achterstallige belastingen

  Als een huiseigenaar valt te ver achter bij de uitbetaling van de onroerendgoedbelasting, kun je de provincie zijn huis. In 29 staten herstelt de provincie de belastingen door de veiling van de eigenschap. Mensen hebben huizen voor zo weinig als een
  Hoe koop je een huis voor mijn non-profitorganisatie

  Hoe koop je een huis voor mijn non-profitorganisatie

  Non-profitorganisaties gebruiken residentiële woningen voor Agentschap kantoren en als hoofdkwartier. Aankoop van een huis met een organisatie de middelen vaak vereist de goedkeuring van de non-profitorganisatie van bestuur toezicht op het Agentschap
  Hoe te rijden een motorfiets voor de eerste keer

  Hoe te rijden een motorfiets voor de eerste keer

  Leren hoe te rijden een motorfiets is een uitdagende inspanning die kan het openen van een nieuwe wereld van avontuur, zelfs als u gewoon rijden bent om te werken. Terwijl het weten hoe te rijden een fiets en rijden een auto kan gunstig zijn, hangt r
  Hoe te beginnen een airconditioner voor de eerste keer

  Hoe te beginnen een airconditioner voor de eerste keer

  Airconditioners zijn ingewikkelde machines met veel onderdelen en verbindingen. Wanneer ze niet zijn gebruikt voor enige tijd, wellicht deze delen en verbindingen extra zorg om opnieuw te beginnen. Als de airconditioner niet automatisch wordt gestart
  Hoe om te praten met een advocaat voor de eerste keer

  Hoe om te praten met een advocaat voor de eerste keer

  Een eerste vergadering met een advocaat geeft u een kans om te schetsen van de fundamentele kwesties rondom uw zaak. Tijdens deze eerste bijeenkomst is het ook raadzaam om te praten over logistieke vraagstukken zoals de vergoedingen en termijnen. Om
  Hoe koop je een huis met een Rehab of renovatie lening

  Hoe koop je een huis met een Rehab of renovatie lening

  Gezien de economie, zijn er een heleboel aanbiedingen in de onroerend goederenmarkt met inbegrip van faillissementen en korte verkoop die aan worden vermeld onder de marktprijzen. Het probleem met de meeste van deze koopje geprijsde woningen is dat z
  Hoe om te verhuizen naar een appartement voor de eerste keer

  Hoe om te verhuizen naar een appartement voor de eerste keer

  Verhuizen naar een nieuw appartement voor de eerste keer een spannende en stressvolle gebeurtenis kunnen zijn. Uw eerste appartement middelen je waarschijnlijk verhuizen van het huis of de slaapzaal en sommige onafhankelijkheid krijgen. Er zijn een a
  Hoe koop je een huis vóór een Verhindering van de

  Hoe koop je een huis vóór een Verhindering van de

  Kopen van een huis van de pre-verhindering is over het algemeen een vervelende en uitgesponnen poging kan, maar de kop de moeite waard. Omdat de verkoper meestal gemotiveerd is om te voorkomen dat de afscherming procedure, kunnen beleggers kopen een
  Hoe schrijf je een brief aan een persoon voor de eerste keer

  Hoe schrijf je een brief aan een persoon voor de eerste keer

  Het kan lijken een beetje ontmoedigend om iemand een brief schrijven voor de eerste keer, en hoewel brieven veel minder vaak komen dan ze gewend zijn, geven zij nog steeds een effectieve manier om een duurzame relatie te maken of om een punt over te
  Hoe meet je een huis voor gevelbekleding

  Hoe meet je een huis voor gevelbekleding

  Een huis voor gevelbekleding is gewoon bepalen van het gebied de zijden van het huis occupy en berekenen hoeveel gevelbekleding te kopen ter dekking van dat gebied. Gevelbekleding is gekocht en verkocht in vierkante voet, en de berekeningen voor die
  Hoe krijg ik een lening van de eerste keer zonder een mede-ondertekenaar

  Hoe krijg ik een lening van de eerste keer zonder een mede-ondertekenaar

  Nieuwe kredietnemers delen vaak een soortgelijk dilemma als het gaat om die in aanmerking komen voor een lening. Een eerst lening is essentieel voor de oprichting van een kredietgeschiedenis, maar krijgen zonder een kredietscore kan lijken als een on