Hoe koopt u een draadloos DSL-Router

Draadloos DSL Internet is een opkomende technologie. De meeste huishoudens in de Verenigde Staten liever draadloos DSL (of enige vorm van draadloze internetverbinding) vanwege de mobiliteit en gebruiksgemak biedt. Behalve andere apparaten moet u een draadloos DSL-router een draadloos DSL-verbinding te gebruiken. Draadloze routers van ADSL nemen verschillende functies afhankelijk van de eis. Hier is hoe u een compatibel draadloos DSL-router kunt kopen voor uw draadloze verbinding van DSL.

Wat die u nodig hebt

 • Antenne
 • Hub/switch
 • Netwerkadapter
 • Kabels
 • Draadloze LAN-kaart
 • DSL-Router
 • Het aantal hosts worden aangesloten op het draadloze netwerk vinden. Dit is het aantal LAN-poorten die u wilt zoeken in de draadloze ADSL-router. De meeste draadloze routers van ADSL hebben vier poorten waardoor vier bekabelde hosts, zoals laptops, desktops, randapparatuur en handhelds. Gebruik een schakeloptie meer bekabelde apparaten aansluiten. Merk op dat als uw computers zijn uitgerust met draadloze LAN-kaarten, ze niet verplicht zijn te worden aangesloten op de draadloze router DSL via kabels. In dit geval wordt de draadloze ADSL router van antenne gebruikt voor het verzenden van draadloze signalen naar het draadloze LAN-kaart voor elke computer.

 • De draadloze standaard gebruikt in het netwerk om te zoeken naar een router die overeenkomt met de vereiste gegevens overdrachtssnelheid te bepalen. De 802.11a- en 802. 11 g draadloze netwerken standaarden (ook bekend als Wi-Fi) opgeven 54 Mbps als de maximale snelheid van gegevensoverdracht. Nieuwere versies van 802.11g geef zelfs tarieven van meer dan 125 Mbps. Daarentegen geeft 802.11n, het ontwerp van nieuwe draadloze netwerken standaard, data-overdracht snelheid van 540 Mbps. werkelijke data transfer snelheid hangt af van de standaard draadloze netwerkkaart van de computer en de router volgen. Om te bereiken maximale snelheid, moeten zowel verenigbaar zijn met de dezelfde draadloze netwerkstandaard.

 • Zorgen voor de beveiliging van de gegevens in het draadloze netwerk door de aankoop van een compatibele router van Wired Equivalent Privacy (WEP). Veiligheid is het allerbelangrijkste in draadloze netwerken. WEP, Gegevensprotocol codering voor draadloze netwerken beoogt het beveiligen van gegevens die worden verzonden via radiosignalen. Draadloze data veiligheid waarborgen van protocollen meer gevorderd dan WEP zijn Wi-Fi Protected Access (WPA) en WPA2 met WPA2 biedt het maximale niveau van beveiliging in draadloze netwerken.

 • Evalueren als u een draadloos DSL-router met een externe of interne antenne wilt. Een externe antenne geeft betere signaaloverdracht, maar kan erg onhandig zijn om rond te dragen als de gebruiker vaak mobiel is. Sommige draadloze routers met interne antennes hebben bepaling voor de bevestiging van een externe antenne aan het verbeteren van de ontvangst van het signaal.

 • Beoordelen van andere eigenschappen van de draadloze router DSL aan te kopen. Afgezien van het verbinden van netwerken en inschakelen Internet-verbinding delen, kunnen routers verscheidene andere functies uitvoeren. Routers bepalen meestal het kortste pad van een gegevenspakket naar de bestemming. Sommige routers ook fungeren als hubs of switches, bieden aanvullende firewalls en ondersteunen van poort forwarding draagkracht voor het hosten van een webserver. Weten alle functies die de draadloze router moet vervullen, helpt het beste geschikt model identificeren. Vergeet niet dat routers met meer functies ook duurder.

 • De interface van het wireless router met uw computers controleren. In het geval van een enkele computer, kunt u de draadloze router met een Ethernet-kabel, een USB-kabel of gewoon via de antenne. In het geval van de Ethernet-kabel, moet uw computer zijn uitgerust met een LAN-kaart met een Ethernet-poort. In het geval van USB router hoeft u alleen een USB-poort op uw computer. Als uw computer een draadloze LAN-kaart, u hoeft niet alle kabels te verbinden-de antenne van de draadloze breedbandrouter zou communiceren rechtstreeks met uw draadloze LAN-kaart. Als de router verbinden met een switch of een hub, moet de switch hebben een Ethernet-poort (alle schakelaars hebben deze poort) of een draadloze antenne.

 • Onderzoek de markt voor de verschillende soorten draadloze DSL-routers beschikbaar, hun functies, top verkochte routers en feedback van klanten. De router geschikt voor uw vereisten te identificeren. Meer weten over de mogelijkheden en prijzen van verschillende modellen door te verwijzen naar online kopers gidsen. Doorblader reviews en vergelijk prijzen. Sommige populaire kopers gidsen zijn NexTag, Windows Marketplace, MySimon en Epinions (zie links hieronder).

 • Vraag uw ISP na het identificeren van een geschikt draadloos DSL-router. Neem contact op met de serviceprovider als ze de vereiste router worden verkocht. Soms, ISPs lease routers voor extra maandelijkse vergoeding. Leasing mogelijk een betere optie voor degenen die in een nieuw bedrijf en vereisen multi functie high-end routers.

 • Als alternatief, kopen de draadloze ADSL router van online verkopers, waarvan de lijst in de bovengenoemde informatiegids beschikbaar zal zijn. Bladeren door populaire online winkels zoals CompUSA, Best Buy en Circuit City (zie links hieronder).

 • Tips & waarschuwingen
  • Sommige leveranciers bieden een combo pack van een draadloze ADSL-router en de netwerkadapter, beide na hetzelfde niveau. Naast de beschikbaarheid van compatibele apparatuur, wordt het combo pack aangeboden tegen prijzen voordeliger dan de individuele prijzen van een router en een netwerkkaart.
  • Gegevensbeveiliging is aangetast als de draadloze ADSL-router en de netwerkadapter (voor LAN's) verschillende protocollen volgen. Om te bereiken van de hoogste niveaus van beveiliging, zorgen ervoor dat de draadloze netwerkkaart en router de zelfde draadloze data-beveiligingsprotocollen volgen.
  • Aanbiedingen aanbieden van de laagste prijzen en enorme kortingen per se mogelijk niet beschikbaar op de nieuwste modellen. Controleer alvorens te kopen.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe een draadloos DSL-Router verbinden met een draadloze Router

  Hoe een draadloos DSL-Router verbinden met een draadloze Router

  Een draadloze router DSL heeft een DSL-modem en een draadloze router ingebouwd in één enkel apparaat. Er zijn tijden wanneer moet u een aparte draadloze router verbinden vanwege compatibiliteitsproblemen met sommige draadloze apparaten. Wanneer u de
  Hoe installeer ik een draadloos Internet-Router

  Hoe installeer ik een draadloos Internet-Router

  Een draadloze internetrouter is noodzakelijk voor stormloop van draadloos Internet. De router is het component dat signalen van het Internet aan de verschillende apparaten op het draadloze netwerk uitzendt. Twee soorten routers zijn in het algemeen b
  Hoe koopt u een draadloos Modem voor een Desktop Computer

  Hoe koopt u een draadloos Modem voor een Desktop Computer

  Een draadloze modem is een apparaat waarmee uw desktop computer toegang tot het Internet overal in uw huis of kantoor. Er zijn verschillende draadloze modems voor desktops. Het is van cruciaal belang om de juiste soort te kiezen. Hier is hoe:Vraag uw
  Hoe te opstelling een Belkin Wireless Router met EMBARQ of CenturyLink 660 serie DSL-Modem

  Hoe te opstelling een Belkin Wireless Router met EMBARQ of CenturyLink 660 serie DSL-Modem

  Dit zal u vertellen hoe te opstelling een Belkin Wireless Router met Embarq 660 serie DSL-Modem.Wat die u nodig hebtBelkin Wireless RouterEMBARQ of CenturyLink 660 serie ModemEerste ding die u zult willen doen is deze stappen afdrukken. Zult u off li
  Hoe te ontgrendelen een draadloos breedbandmodem

  Hoe te ontgrendelen een draadloos breedbandmodem

  Een draadloos breedbandmodem kan gebruikers toegang tot het Internet op meerdere apparaten overal binnen het netwerk bereik, zoals in een huis of appartement. Als een draadloze modem ontgrendeld is, de persoonlijke gegevens en de gegevens die zijn op
  Hoe krijg ik een gratis DSL-Account

  Hoe krijg ik een gratis DSL-Account

  Hoe krijg ik een gratis DSL-Account. Krijgen een gratis account van DSL omvat meer dan gewoon contact opnemen met een van de vele internetproviders reclame gratis service op het web. Het gaat nu om een beetje achterbakse en creativiteit van uw kant.
  Hoe krijg ik een gratis WiFi-Router

  Hoe krijg ik een gratis WiFi-Router

  Een draadloze (WiFi) router staat een computer of ander apparaat WiFi toegelaten zonder fysiek worden aangesloten op de modem verbinden met een bekabelde internetverbinding. Afhankelijk van het tijdstip en de locatie van uw router aankoop kunt specia
  Hoe maak je een reguliere DSL-Modem in Wireless

  Hoe maak je een reguliere DSL-Modem in Wireless

  Elke standaard DSL-modem kan worden gebruikt om een draadloos netwerk maken door een draadloze router te installeren. Draadloze routers zijn aangesloten op de DSL-modem en geconfigureerd voor het maken van een draadloos netwerk in uw huis of kantoor.
  Hoe te opstelling een Actiontec DSL Modem & draadloze Gateway

  Hoe te opstelling een Actiontec DSL Modem & draadloze Gateway

  De Actiontec DSL-modem en draadloze gateway is één apparaat dat functioneert zowel als de modem en een draadloze router. DSL-lijn (digital subscriber line) gebruikt telefoonlijnen voor het overdragen van gegevens. De data wordt omgezet door de modem
  Hoe vervang ik een Qwest DSL-Modem

  Hoe vervang ik een Qwest DSL-Modem

  Wanneer uw DSL-modem sterft hebt u verscheidene keuzen te vervangen. U kunt hetzelfde model kopen of huren van uw Internet- of telefoonverbinding bedrijf, of u kunt een nieuw model uit een winkel kopen. Ofwel manier, kunt als je eenmaal de nieuwe DSL
  Hoe maak je een draadloos toegangspunt met behulp van een WiFi Adapter & kabelmodem

  Hoe maak je een draadloos toegangspunt met behulp van een WiFi Adapter & kabelmodem

  Iedereen kan het maken van een draadloos toegangspunt om te ontvangen van een Internet-signaal als het niet mogelijk om een fysieke verbinding tussen een computer werkstation en een kabelmodem. In feite, worden draadloze toegangspunten gebruikt zowel
  Hoe krijg ik een draadloos Internet signaal in een huis met een metalen dak

  Hoe krijg ik een draadloos Internet signaal in een huis met een metalen dak

  Metalen voorwerpen kunnen verstoren grote draadloze Internet, zodat als u een huis met een metalen dak hebt u extra stappen uitvoeren om ervoor te zorgen wellicht dat uw draadloos Internet signaal zo sterk is als het mogelijk zou kunnen zijn. U wilt
  Hoe installeer ik een draadloos-netwerkadapter met Vista

  Hoe installeer ik een draadloos-netwerkadapter met Vista

  Verbinding met draadloze netwerken door het installeren van een draadloze netwerkadapter op uw Windows Vista-computer. Een adapter verbindt de computer met een draadloze router of een draadloos toegangspunt. Draadloze netwerkadapters kunnen computers
  Hoe installeer ik een draadloos toetsenbord voor uw Desktop-PC

  Hoe installeer ik een draadloos toetsenbord voor uw Desktop-PC

  Het installeren van een draadloos toetsenbord voor uw desktop-PC bespaart waardevolle bureauruimte. Het kan ook gratis een aantal van de rommel die neigt te samenkomen wanneer u uw computer voor een langere periode van tijd gebruikt. Maak ruimte voor