Hoe krijg ik een lening te betalen voor een bruiloftHoe krijg ik een lening te betalen voor een bruiloft. Tegenwoordig meer en meer koppels betalen voor hun eigen bruiloft, en zij wenden zich tot kredietverstrekkers voor leningen zodat ze de dag van de bruiloft van hun dromen kunnen hebben.

 • Nemend een lening voor uw bruiloft kan goed zijn voor uw huwelijk. Er is geen betere manier om erachter te komen over het bestedingspatroon van uw partner en uw compatibiliteit over financiële aangelegenheden.

 • Het eigenlijke proces van het nemen van een bruiloft lening is eenvoudig - het moeilijke deel is het uitzoeken hoeveel u nodig hebt en hoeveel je kunt veroorloven.

 • Leningen voor bruiloften meestal start ongeveer $10.000 en lopen in de categorie zes-cijfer.

 • Voordat u een geldschieter nadert, samen beslissen wat u wilt besteden aan uw grote dag. De kosten van een gemiddelde bruiloft in de Verenigde Staten is bijna zo hoog als de gemiddelde jaarlijkse inkomen van het huishouden... en stijgende.

 • Maak een lijst van wat u wilt op uw ideale bruiloft en, als het definitieve cijfer een van u ongemakkelijk maakt, schil start af.

 • Één manier om een greep op de kosten is de uitgaven als noodzakelijke, geen onnodige maar gewenste, en frivole extras. Je moet zeker een plek, maar heb je echt nodig om zo veel over bloemen en linten pralerij.

 • U moet ook overwegen wat u zich kunt veroorloven terug te betalen elke maand op uw lening voordat je er een krijgt. U wilt niet dat uw bruiloft lening tot een last voor de rest van uw leven samen, zodat niet meer dan u kunt betalen in 3 jaar lenen.

 • Zorg ervoor dat wat u beslist over de omvang van de gebeurtenis en wat het gaat kosten is een unaniem besluit. Op die manier die voorkomt u een toekomstige kwade wil of wrok dat. Je bent in dit voor beter of slechter en u zult moeten betalen voor uw lening samen.

 • Bruiloft leningen bestaan in 2 vormen--beveiligd en onbeveiligd. Om te beveiligen van een lening kunt u uw huis, auto, of een alternatieve vormen van zekerheid zoals aandelen en obligaties. Onbeveiligde bruiloft leningen vereisen geen beveiliging.

 • Rentetarieven zijn redelijk op leningen van de bruiloft, maar dat betekent niet dat u niet moet shop around. Bruiloft leningen hebben meestal geen eventuele vergoeding of vooruitbetaling sancties. Doe je onderzoek vind je de beste tarieven en voorwaarden.

 • Vergelijk opties zoals de herfinanciering van een bestaande lening van het huis en andere lening opties om te bepalen als een bruiloft lening is de beste keuze in termen van wat u zult moeten betalen.

 • Zelfs als u slecht krediet hebt is het waarschijnlijk dat nog steeds kun je een bruiloft lening te krijgen. Uw kredietrapport krijgen voordat u een aanvraag voor de bruiloft lening dus kun je een goede indruk te maken met uw geldschieter door hem waarschuwen om uw situatie.

 • Vraag vrienden, familie en collega's voor verwijzingen naar een goede geldschieter, enkel voor het geval dat ze goede deals in het verleden. Meest waarschijnlijk, maar je zult eindigen winkelen voor uw bruiloft lening op het Internet.

 • Kiest u voor een online geldschieter zal u zijn verplicht te vullen in een paar eenvoudige formulieren op de webpagina van de kredietverlener, waardoor details over uw beroep en inkomen, voordat het proces in ernst begint.

 • Voordat u de lening formaliseren wordt u waarschijnlijk gevraagd om te produceren sommige, zo niet alle van de volgende handelingen uit: kopie van de akte aan elke eigenschap; Laatste 2 jaar W-2, fiscale aangiften en stroom betalen stub of belastingaangiften van twee jaar als zelfstandige; Bewijs van inkomsten uit alimentatie, kinderalimentatie, rechtszaak schikking of andere bronnen van inkomsten; Kopieën van uw laatste bankafschriften van 3-6 en een lijst van alle geopende kredietrekeningen (rekeningnummers, betalingsbedragen en saldi). Zorg ervoor dat u alle items in de hand voordat u met uw kredietgever praten, zoals het proces van de lening-goedkeuring zal verkorten.

Tips & waarschuwingen
 • Ren niet uw credit cards te betalen voor uw bruiloft. Bruiloft leningen bieden veel betere rente.
 • Als een geldschieter u verwerpt, vragen om redenen waarom en wat u moet doen om een bruiloft lening goedkeuring op uw tweede poging te krijgen.
 • Soms betalende neer sommige credit kaarten kunnen verhogen uw krediet score net genoeg om zich te kwalificeren voor de lening van uw bruiloft.
 • Hypotheek niet uw toekomstig geluk door het uitgeven van meer dan je kunt veroorloven voor wat leidt tot een dagje plezier.
 • De Federal Trade Commission waarschuwt tegen het gebruik van kredietverstrekkers die u aanmoedigen om te vervalsen van uw toepassing om de lening verzoek u dringend om te lenen dat meer dan je nodig hebt, duw je in onrealistische betalingsvoorwaarden, vragen u lege formulieren te ondertekenen of te ontzeggen u kopieën van documenten die u hebt ondertekend.

Gerelateerde Artikelen

Hoe krijg ik mijn bedrijf te betalen voor mijn MBA

Hoe krijg ik mijn bedrijf te betalen voor mijn MBA

Veel bedrijven hebben een collegegeld terugbetaling plannen om te helpen dekken de kosten van bijscholing voor werknemers. Echter, meer geavanceerde graden, zoals een master in de bedrijfskunde (MBA), kan vallen niet onder het plan, omdat zij zijn va
Hoe krijg ik een Student lening te betalen voor Off-Campus huisvesting

Hoe krijg ik een Student lening te betalen voor Off-Campus huisvesting

Off-campus huisvesting kunnen een goede keuze voor studenten die van plan te wonen van de school het hele jaar door, zin te halen weg van het lawaai en afleiding die inherent zijn aan de slaapzaal leven of die nodig hebben om een verhuur-geschiedenis
Hoe krijg ik een Wholesale-licentie voor kinderkleding

Hoe krijg ik een Wholesale-licentie voor kinderkleding

Als u op zoek bent om in de detailhandel voor kleding te krijgen, zou het grootste actief een wholesale-licentie. Deze licentie kunt u voor de aankoop van goederen in bulk tegen lage kosten, rechtstreeks van de fabrikanten en distributeurs. Verkrijge
Hoe krijg ik een VA Business lening

Hoe krijg ik een VA Business lening

De Small Business Administration, ook bekend als de SBA, heeft specifieke lening programma's die zijn ontworpen om opstarten kapitaal, alsmede de bedrijfsfinanciering voor militaire veteranen. De Small Business Administration opbod miljoenen dollars
Hoe krijg ik een vergunning voor een Protest

Hoe krijg ik een vergunning voor een Protest

Hoe krijg ik een vergunning voor een Protest. Een vreedzame demonstratie of de montage kunnen een productieve manier om uit te drukken wat we voelen verkeerd is in onze regering. Terwijl een dergelijke protest is beschouwd als een onderdeel van onze
Hoe krijg ik een hypotheek voor een Co-op

Hoe krijg ik een hypotheek voor een Co-op

Hoe krijg ik een hypotheek voor een Co-op. coöperatieve huisvesting (vaak genoemd co-op huisvesting) is gebruikelijk in de grotere steden, met name in het noordoosten. Een coöperatie is een systeem van eigendom waarin de ingezetenen van een flatgebou
Hoe krijg ik een persoonlijke lening via Citifinancial

Hoe krijg ik een persoonlijke lening via Citifinancial

CitiFinancial is een bankinstelling die talrijke financieringsopties zijn open aan potentiële klanten heeft, met inbegrip van persoonlijke leningen. Persoonlijke leningen kunnen helpen betalen voor onverwachte uitgaven, zoals medische rekeningen, hui
Hoe krijg ik een lege pagina voor het typen van

Hoe krijg ik een lege pagina voor het typen van

Mensen die gebruik maken van tekstverwerkingstoepassingen typen digitale documenten hebben meerdere manieren om te beginnen met hun werk. Uit gemak, kunnen de gebruikers een standaardsjabloon gebruiken in de tekstverwerker of andere sjablonen downloa
Hoe krijg ik een Coupon voor korting op Waterpik producten

Hoe krijg ik een Coupon voor korting op Waterpik producten

Coupons zijn een geweldige manier om geld te besparen op de Waterpik producten. Coupons voor Waterpik accessoires zijn snel en gemakkelijk te vinden, en de tijd die doorgebracht zoeken en af te drukken is de moeite meer dan waard. Hier is hoe krijg i
Hoe krijg ik een SIC-Code voor een bedrijf?

Hoe krijg ik een SIC-Code voor een bedrijf?

De standaard industriële classificatie (SIC) codesysteem werd gebruikt door statistische agentschappen van de regering in de statistische verslagen van overheidsinstellingen, zoals de Office of Management en begroting en de Occupational Safety and He
Hoe krijg ik een Small Business Grant voor muziekproductie

Hoe krijg ik een Small Business Grant voor muziekproductie

Hoe krijg ik een Small Business Grant voor muziekproductie. Tik op de schatten van stichtingen en andere philanthropies om een kleine bedrijven subsidie voor muziekproductie. Weldoeners doneren duizenden dollars naar muziek-gerelateerde programma's.
Hoe krijg ik een GE-licentie

Hoe krijg ik een GE-licentie

Een GE-licentie staat voor algemene accijnzen fiscale licentie. De algemene accijnzen is een privilege belasting vereist op alle bruto inkomen, inkomsten of bruto-opbrengst van alle bedrijfsactiviteiten. Vandaar, in veel landen, een algemene verbruik
Hoe krijg ik een Drivers License schorsing opgeheven in Georgië

Hoe krijg ik een Drivers License schorsing opgeheven in Georgië

Verlies van uw privilege om te werken van een motorvoertuig kan leefbaarheid invloed hebben op uw persoonlijke leven en het vermogen om te werken. In Georgië hebben overheidsinstellingen de autoriteit op te schorten een rijbewijs als u verkeersregels
Hoe krijg ik een goedkope Cruise

Hoe krijg ik een goedkope Cruise

Wil je cruise rond de bol maar niet leeg uit uw pensioneringsfonds voor de reis? Weten hoe te cruise op een begroting en waar vind ik goedkope cruise aanbiedingen is de sleutel tot uw succes.Wat die u nodig hebtComputer met internettoegangCredit card