Hoe krijg ik een visum uit Haïti naar Canada

Als u een burger van Haïti, die van plan is voor een bezoek aan Canada voor elke hoeveelheid tijd bent, zult u een visum voor tijdelijk verblijf nodig voordat je zal worden toegestaan om in het land. Verwerven van dit visum vereist het verzamelen van een behoorlijke hoeveelheid documentatie te bewijzen van uw financiële steun tijdens uw bezoek en uw intentie om terug te keren naar Haïti zodra uw bezoek heeft gesloten. Zo plan vooruit en er zeker van te controleren en dubbel te controleren elk van uw documenten - fouten of weglatingen kunnen betekenen dat uw aanvraag zal worden afgewezen en u moet opnieuw uw kosten toe te passen opnieuw.

Wat die u nodig hebt

  • Paspoort
  • Een recente grootte pasfoto voor elke persoon die zal aanvragen
  • Recente brief van de Bank en boekje
  • Recente brief van de werkgelegenheid die aangeeft uw salaris en de lengte van werkgelegenheid dat
  • Uitnodiging en werkgelegenheid brief van de persoon die u naar Canada nodigt
  • Een manilla envelop

Hoe krijg ik een visum uit Haïti naar Canada

  • Zorg dat uw paspoort geldig is voor ten minste één jaar vanaf de datum u de aanvraag van een visum voor tijdelijk verblijf dient. Als het niet het geval is, moet u uw paspoort vernieuwen vóór het indienen van uw aanvraag of het zal worden afgewezen.

  • Verwerven van een paspoort-grootte foto van jezelf. Deze foto moet 2 inch x 2 inch, omvatten een vooraanzicht van je vanaf de bovenkant van je haar op je schouders en zijn voorzien van je natuurlijke gezicht (geen zonnebril of hoed moet gedragen worden). De achtergrond moet gewoon wit of naturel.

  • Neem contact op met uw bank en het verwerven van een standaard bank brief en boekje voor de toepassing van een visum voor tijdelijk verblijf. Ze zal hoogstwaarschijnlijk vertrouwd met het formulier, maar worden geadviseerd dat het moet op de officiële bank briefhoofd worden, uw volledige naam bevatten zoals deze wordt weergegeven op uw paspoort en het aantal en bedrag op uw bankrekening (dit moet meer dan genoeg ter dekking van de duur van uw verblijf in Canada).

  • Verkrijgen van een ontwerp van de bank in het bedrag van US $75, kunt $75 of Avignon 2700 ter dekking van de kosten voor uw visum voor tijdelijk verblijf. Zorg ervoor dat het verkrijgen van een ontvangst voor uw administratie.

  • Neem contact op met uw baas en verkrijgen van een recente brief van de werkgelegenheid. Deze brief moet worden geschreven op de officiële bedrijf stationaire en bevatten uw volledige naam zoals deze wordt weergegeven op uw paspoort, de lengte van de tijd die u hebt gewerkt met dat bedrijf, het bedrag van uw salaris, en de contactgegevens en de handtekening van uw supervisor.

  • Neem contact op met de persoon die je tijdelijk verblijven in Canada uitgenodigd. Hebben ze een brief waarin, onder andere de lengte van uw voorgenomen verblijf. Deze brief moet bepaalde gegevens bevatten. Bezoek voor expliciete instructies over de eisen, de Haïtiaanse Canadese Ambassade Website (http://www.cic.gc.ca/english/visit/letter.asp).

  • Download uw visum voor tijdelijk verblijf vorm, extra vorm, extra familie informatieformulier en politie, militaire of deelstaatregering/dienst inlichtingenblad (indien van toepassing) van de Haïtiaanse Canadese Ambassade-Website (http://www.canadainternational.gc.ca/haiti/visas/temporary-resident-temporaire.aspx?lang=eng).

  • Twee fotokopieën (elk) van uw paspoort, paspoort-formaat foto, brief van de bank en boekje, recente brief van de werkgelegenheid, uitnodigingsbrief en aanvraagformulieren visum voor tijdelijk verblijf te maken. Zet één set kopieën ergens veilig. Dan de tweede set kopieën te plaatsen in een envelop. Plaats ook uw paspoort, bank ontwerp en de originelen van de andere documenten die u naar uw envelop hebt gekopieerd. Check en controleer of dat alles inbegrepen is.

  • Breng uw Manilla map gevuld met al uw documenten aan de Canadese Ambassade in Port-au-Prince, Haïti. Dit is waar u moet passen in persoon. Wees ervan bewust dat ze alleen open van maandag t / m donderdag van 8: 00 tot 10 uur zijn en ze zijn de laatste donderdag van elke maand gesloten.

    Canadese Ambassade
    Immigratiedienst
    Route De Delmas, tussen Delmas 71 en 75
    Port-Au-Prince, Haïti
    Telefoon: 011 (509) 2-249-9000

Tips & waarschuwingen
  • Als u beschikt over speciale omstandigheden, reist met anderen, als u momenteel buiten Haïti woont of meerdere binnenkomst visumplichtig, wellicht u verschillende betalen of opnemen van aanvullende documenten. Bezoek de website van de Haïtiaanse Canadese Ambassade voor vereisten voor speciale gevallen.

Gerelateerde Artikelen

Hoe krijg ik een visum voor de VS in Canada

Hoe krijg ik een visum voor de VS in Canada

De meeste Canadezen reizen naar de Verenigde Staten als toeristen geen Visa vereisen; een geldig paspoort van de Canadese volstaat om naar de Verenigde Staten. Canadezen reizen naar de Verenigde Staten voor bedrijf of handel, kunnen echter een visum
Hoe krijg ik een kat uit de boom of het dak

Hoe krijg ik een kat uit de boom of het dak

Hoeveel keer heb je TV-programma's waar frantic katteneigenaars Bel de brandweer om Fluffy uit de boom? Tenzij u een tolerante brandweer, dat is niet een goed idee hebben, maar noch Fluffy komt denkt neer op haar eigen. Hoe langer ze is omhoog in de
Het verzenden van een postwissel uit de VS naar Canada

Het verzenden van een postwissel uit de VS naar Canada

U kunt een postwissel uit de VS naar Canada verzenden veilig en snel. Hoewel de twee landen verschillende valuta's gebruiken, kunt u een postwissel van het ene land naar het andere zonder dat hoeft te veranderen van Amerikaanse dollars in Canadese do
Hoe krijg ik een visum van de Cambodjaanse reis

Hoe krijg ik een visum van de Cambodjaanse reis

Cambodja is in snel tempo een van de populairste toeristische bestemmingen in Zuidoost-Azië. Rijk aan geschiedenis, relatief onbekend aan Westerlingen verschuldigd aan de grenzen van de onlangs gesloten en gevuld met warme, liefdevolle mensen, Cambod
Hoe krijg ik een visum voor bezoekers in Canada

Hoe krijg ik een visum voor bezoekers in Canada

Een toeristen visum is een wettelijk certificaat dat samen met een paspoort internationale reizigers indienststelling van een buitenlandse natie toelaat. Het verleent dat u beperkte verblijfsvergunning in het land onder verschillende voorwaarden afha
Hoe krijg ik een visum naar de Verenigde Staten uit Vietnam

Hoe krijg ik een visum naar de Verenigde Staten uit Vietnam

De Verenigde Staten is een zeer populaire bestemming voor buitenlandse ingezetenen. In 2009, de U.S. Department of State afgegeven meer dan 40.000 nonimmigrant visum aan bezoekers uit Vietnam. De meest voorkomende types van visa afgegeven aan Vietnam
Hoe krijg ik een visum naar Canada met sponsoring uit een Canadese Resident

Hoe krijg ik een visum naar Canada met sponsoring uit een Canadese Resident

Het proces voor het verkrijgen van een Canadese bezoeker visa, bekend als een visum voor tijdelijk verblijf, wordt beheerd door burgerschap en immigratie Canada (CIC) door de Canadese ambassades, consulaten en visum kantoren over de hele wereld. Elke
Hoe krijg ik een visum voor India

Hoe krijg ik een visum voor India

Sinds oktober 2007, hebben de Ambassade van India in Washington, D.C. en haar consulaire posten uitbesteed hun visum toepassingsproces aan een onafhankelijke contractant, Travisa Outsourcing, Inc. Als u wil solliciteren voor een visum voor reizen naa
Hoe krijg ik een visum naar Dubai voor een groene kaarthouder

Hoe krijg ik een visum naar Dubai voor een groene kaarthouder

Als u wilt bezoeken van Dubai, de tweede grootste emiraat in de Verenigde Arabische Emiraten, moet u toepassen voor een visum voor UAE in persoon op de Ambassade van de VAE in Washington D.C. De kwesties van de ambassade bezoeken alleen Visa; het uit
Hoe krijg ik een visum voor binnenkomst in de VS

Hoe krijg ik een visum voor binnenkomst in de VS

De meeste buitenlandse bezoekers naar de VS nodig visum zelfs voor verblijven voor korte tijd. Voorbereid maakt het proces soepeler gaan. De VS geeft niet-immigrant (korte termijn) of immigrant Visa. Non-immigrant Visa zijn voor toeristen, zakelijke
Hoe krijg ik een visum van China in Hong Kong

Hoe krijg ik een visum van China in Hong Kong

Een persoon die naar Hong Kong reizen kan niet nodig een visum, maar zal zeker nodig om in te voeren van vasteland China. Als u het hebt aangebracht naar Hong Kong en wil graag reizen naar de Volksrepubliek China, zijn er een paar opties die kunt u k
Hoe krijg ik een geur uit een Vinyl Couch

Hoe krijg ik een geur uit een Vinyl Couch

Als je zelf een bank vinyl, zijn kansen u het gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Als uw bank nieuw is, hoewel, kan die nieuwe vinyl geur zijn overweldigend. Als uw bank is oudere, iets anders mag worden veroorzaakt een funky geur, dus bepalen
Hoe krijg ik een Bug uit een oor

Hoe krijg ik een Bug uit een oor

Er zijn veel verschillende soorten van bugs, bugs, bugs, stekende insecten kruipen vliegen en niet-stekende insecten. Bugs zijn overal. Valt niet te weg van hen. U kunt insecten vinden in uw achtertuin, in uw auto, uw huis en zelfs uw oor! Soms een m
Hoe krijg ik een visum naar Rusland

Hoe krijg ik een visum naar Rusland

Alle buitenlanders die willen bezoeken van Rusland moeten het verkrijgen van een visum vooraf. Afhankelijk van uw redenen voor reizen naar Rusland, kan dit moeilijk zijn, aangezien Visa een officiële uitnodiging uitgegeven door de overheid vereist. V