Hoe leren kinderen over verpleegkunde als een carrièreKinderen moeten vertrouwd zijn met verschillende loopbanen om te ontdekken hun passies. U kunt kinderen over verpleegkunde als een carrière te tonen hen de redenen waarom dat sommige mensen besluiten om verpleegkundigen opleiden. Moedig uw kinderen te ambitieus met hun dromen blijven door te helpen ze te verkennen carrière opties. Een van de moeilijkste onderdelen van het opgroeien is het bepalen wat je wilt worden. U kunt uw kinderen gemak naar volwassenheid door het tonen van de voor- en nadelen van verschillende loopbanen, met inbegrip van de verpleging.

Wat die u nodig hebt

 • Chirurgische masker
 • Scrubs
 • Verpleegkunde rekwisieten

Basisschool kinderen

 • Rekening wordt gehouden met de achtergrond van de jonge kinderen die u zijn opvoeding. Noteer of een van de kinderen religieuze overtuigingen over geneeskunde hebben. Bovendien, zich bewust zijn van alle kinderen die hebben verloren familieleden en als ze ziek gezinsleden thuis.

 • Zoek uit wat de kinderen al weten over verpleging en wat ze zou graag willen weten. Herhaal feiten de kinderen weet nog niet. Bullet punten van informatie die de kinderen weten willen zodat u niet vergeet om bepaalde feiten onderzoeken tijdens uw presentatie te maken.

 • Aantonen dat verpleegkunde is een carrière die zowel mannen als vrouwen kunnen invoeren. Sommige kinderen krijgen een idee van televisiekijken dat alleen vrouwen verpleegsters zijn. Toon de kinderen foto's van mannelijke verpleegkundigen door het doen van een internet zoeken en vinden van enkele beelden van de verplegers die u voor hen afdrukken kunt.

 • Focus op hoe verpleegkundigen gezond leven in plaats van tonen dat ze ziekte ontmoedigen vergroten. Sommige jonge kinderen kunnen worden verstoord door te leren over de ziekte en dood. Onthullen dat verpleegkundigen mensen aanmoedigen om te eten goed en oefenen, zodat mensen het gevoel sterk gedurende hun hele leven.

 • Houd de aandacht van de kinderen door dressing in scrubs met een chirurgisch masker. Sommige kinderen zijn visuele leerlingen. Bovendien, u kunt het aanmoedigen van de kinderen te doen alsof verpleegkundigen in hun speeltijd.

Middelbare schoolkinderen

 • Show vierde-via achtste-klassers, dat de informatie die zij in school leren is van toepassing op een carrière in de verpleging. Aantonen dat de math en wetenschapsprogramma cursussen kinderen nemen bij het college niveau klassen helpen kunnen. Daarnaast vertel de kinderen dat begeleiding beschikbaar op de Universiteit is in het geval dat ze hebben problemen in math en wetenschapsprogramma cursussen.

 • Brengen in rekwisieten die een verpleegkundige kan gebruiken. Hebben sommige instrumenten dat kinderen kunnen kijken, en vertel hen hoe de instrumenten worden gebruikt. Bijvoorbeeld, brengen in een stethoscoop en laat ze gebruiken om te luisteren naar de interne geluiden die een lichaam maakt.

 • Beschrijf de gemiddelde dag van een verpleegkundige. U kunt aantonen dat de verpleegsters werken in verschillende velden die verschillende vaardigheden vereisen. Bijvoorbeeld, heeft een verpleegkundige in een verpleeghuis werken plichten die afwijken van de vaardigheden die nodig zijn voor een verpleegkundige werken in een noodsituatie kamer.

 • Onderzoeken van de kwalificaties die een persoon moet een verpleegster geworden. Kinderen komen uit verschillende achtergronden, en zij hebben doelstellingen uniek voor hun situatie. Je kunt laten zien waarheen voor vondst een school begeleiding counselor aan het bespreken van het niveau van het onderwijs die ze willen om te worden van een verpleegkundige.

 • Helpen de kinderen die geïnteresseerd lijken in verpleegkunde als een complot van de carrière te kiezen uit een pad naar een verpleegster geworden. Middelbare schoolkinderen beginnen te worden toekomstgerichte, en ze kunnen genieten van doelen. U kunt helpen de kinderen op korte termijn doelen, met inbegrip van het nastreven van vrijwilligerswerk van het ziekenhuis op de middelbare school.

Middelbare scholieren

 • Aantonen dat verpleegkundigen patiënten in noodsituaties kunnen helpen. Middelbare scholieren kunnen begrijpen van de manier waarop de verpleegkunde zoals een carrière belangrijk voor de verbetering van de samenleving is. Bijvoorbeeld, in detail te beschrijven hoe een verpleegkundige kan helpen wanneer een tiener naar de SEH na een auto-wrak komt.

 • Opvoeden tieners over de financiële voordelen van het nemen van een baan in de verpleging. Sommige tieners al hebben banen op de middelbare school, en ze zou kunnen vinden dat een goed salaris moedigt hen aan te nemen van een positie in de verpleging. Onderzoeken van de gemiddelde jaarlijkse inkomen voor een verpleegster, die $62,450 in mei 2010 was.

 • Onderzoeken van de specifieke stappen die een middelbare schoolstudent nemen kunt om voor een carrière in de verpleegkunde te bereiden. Bijvoorbeeld, een overzicht van de vereisten van de cursus voor medewerkers, bachelors en masters-opleidingen in de verpleging. De studenten te voorzien van informatie over het invullen van aanvragen voor financiële steun.

 • Toon middelbare scholieren die kunnen zij onmiddellijke actie voor te bereiden voor een carrière in de verpleging. Moedig de leerlingen vrijwilligerswerk en stages in het ziekenhuis instellingen voort te zetten. Daarnaast kunnen de studenten aanmelden voor AP cursussen in wetenschap en math aan college cursus werk op de middelbare school te beginnen.

 • Moedigen hoge scholieren om na te denken over het emotionele niveau van de carrière van de verpleging. Een student die overwegen een ander veld dat vereist ambitie moet begrijpen dat het medische veld laat verpleegkundigen een verschil maken. Toon beelden van verpleegkundigen werken met baby's, kinderen, volwassenen en ouderen om aan te tonen dat verpleegkundigen veel mensen helpen.

 • Labels: Onderwijs, K-12

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe leren kinderen tot en met een woordenlijst gebruiken

  Hoe leren kinderen tot en met een woordenlijst gebruiken

  Het Internet wordt steeds een prominente bron voor informatie tegenwoordig. Het is waarschijnlijk dat een meerderheid van de huishoudens niet langer hebben woordenboeken en thesauri want het is zo makkelijk om toegang tot deze hulpprogramma's online.
  Hoe leren kinderen over portretten

  Hoe leren kinderen over portretten

  Kinderen genieten van tekening portretten vanaf een jonge leeftijd. Eerste pogingen tot tekenen van portretten vaak eindigen met een aantal problemen deel en detail. Voortbouwen op deze vroege pogingen tot tekenen van portretten met activiteiten die
  Hoe leren kinderen over God's genade

  Hoe leren kinderen over God's genade

  De breedte van Gods genade is een moeilijk begrip voor zelfs volwassenen te begrijpen, veel minder jonge kinderen. Kennis van Gods genade is essentieel voor spirituele ontwikkeling. Jongeren weten het verschil tussen goede gedrag en slecht, maar toch
  Hoe leren kinderen over het helpen van anderen

  Hoe leren kinderen over het helpen van anderen

  Een van de belangrijkste levenslessen die men kan leren is de daad van vriendelijkheid. Lenen van een helpende hand wanneer iemand in nood kan brengen vreugde en geluk in het leven van degenen die het nodig hebben meeste. Echter kunt helpen van ander
  Hoe leren kinderen over een Aboriginal cultuur

  Hoe leren kinderen over een Aboriginal cultuur

  Aboriginals waren de eerste mensen naar Australië te bewonen. Aboriginals hield maken van kunst. Ze creëerden een functionele kunst, zoals didgeridoos, om muziek, verhalende kunst, schilderijen te maken en om verhalen te vertellen. Kinderen liefde ma
  Hoe leren kinderen over mentale handicap

  Hoe leren kinderen over mentale handicap

  Mentale handicap uit te leggen kunnen--ook bekend als "verstandelijke beperking"--onhandig voor zowel ouders als kinderen. Maar jongeren moeten leren over een handicap hun bewustwording van de uitdagingen die ervaren door andere mensen. Als uw k
  Hoe leren kinderen over energie & calorieën

  Hoe leren kinderen over energie & calorieën

  De meeste kinderen weten dat calorieën iets hebben te maken met voeding en gezondheid, maar velen niet een duidelijk idee hebben van wat calorieën eigenlijk zijn. Jongere studenten denken vaak dat alle calorieën ongezond zijn. Kinderen leren wat calo
  Hoe leren kinderen over natuurlijke & Human Resources

  Hoe leren kinderen over natuurlijke & Human Resources

  Leerkrachten helpen elementaire-leeftijd kinderen leren identificeren van natuurlijke en menselijke hulpbronnen als onderdeel van hun sociale studies leerplan. Natuurlijke hulpbronnen zijn van cruciaal belang voor het voortbestaan van de mens, dieren
  Hoe leren kinderen over presidenten ' Day

  Hoe leren kinderen over presidenten ' Day

  Gevierd op de derde maandag in februari, is presidenten ' Day een dag voor het eren van de mensen die hebben gediend als president van de Verenigde Staten. Het is zowel leuk als educatief te betrekken van kinderen in de viering van presidenten ' Day.
  Hoe leren kinderen over de Heilige Week

  Hoe leren kinderen over de Heilige Week

  Heilige Week helpt christenen richten op de essentie van hun geloof; verlossing gewonnen door de passie en de dood en opstanding van Jezus Christus. Christenen worden aangemoedigd om deze week leven met spirituele intensiteit, begeleidende Jezus door
  Hoe leren kinderen over dieren

  Hoe leren kinderen over dieren

  Kinderen zijn vaak gefascineerd door dieren uit de tijd dat ze zijn zuigelingen, nieuwsgierig naar hun uiterlijk en de geluiden die ze maken. Dierlijke namen en de geluiden zijn vaak enkele van de eerste woorden in de woordenschat van een kind zo goe
  Hoe leren kinderen om te delen een slaapkamer

  Hoe leren kinderen om te delen een slaapkamer

  De ervaring van de broers en zussen hechting door het delen van een kamer is vaak overschaduwd door de meningsverschillen over dingen zoals delen van de ruimte, privacy en schoonmaken. Sommige gekibbel is verbindend om te gebeuren, maar leer uw kinde
  Hoe leren kinderen over windrichtingen

  Hoe leren kinderen over windrichtingen

  De windrichtingen vertegenwoordigd door de vier punten van het kompas, Noord, Zuid, Oost en west. Elementaire studenten kunnen windrichtingen begrijpen wanneer ze over hen op een kindvriendelijke manier leren. Kardinaal kinderen leren richtingen, leg
  Hoe leren kinderen over driedimensionale vormen

  Hoe leren kinderen over driedimensionale vormen

  Onderwijs kinderen over de eigenschappen van driedimensionale vormen is vaak moeilijker dan het onderwijs hen over tweedimensionale shapes. Dit is vooral waar wanneer u met tweedimensionale afbeeldingen vertegenwoordigen driedimensionale vormen, als