Hoe maak je een kano-TrailerBouwen van een aangepaste kano kunnen van de aanhangwagen voor Gemeenschap organziations of zelfs voor uw eigen float partijen op de rivier zeer bevredigend. Een grondige kennis van lassen, sommige staal, triplex, een oude boot trailer en wat fantasie kunnen opleveren een zeer mooi, easy-to-use aanhangwagen om uw kano en kajak inzameling aan uw volgende reis van het drijven op de rivier.

Wat die u nodig hebt

 • Gebruikt boot trailer
 • Zes tube stalen Kruis-leden - 6 tot en met 8 voet, 2 x 2 inch (raadplegen met uw staalleverancier aan te bevelen de juiste dikte van de wanden van de pijp)
 • Twee buis stalen staanders - 6 tot en met 8 voet, 2 x 4 inch
 • Twee buis staal in de lengte Kruis-leden - 8 tot 10 voeten lang (afhankelijk van de lengte van de aanhangwagen)
 • 1/8-inch stalen plaat groot genoeg is om zes 5-inch dubbelzijdige driehoeken snijden
 • Vier stalen strips - 1.5 voeten lang 1/2 inch breed x 1/4 inch dik (optioneel)
 • Twee marine-grade 1/2 inch 4 x 8 multiplex platen
 • Lasmachine en benodigdheden
 • Grinder en schijf assortiment
 • Klemmen
 • Schroeven
 • Twee of drie grote scharnieren en hasp
 • Boor & bits
 • 1/2" bouten met moeren en sluitringen, 3 tot en met 4 inch lange

Voorbereiding

 • Wassen van de aanhangwagen die u wilt converteren, en controleer de rem en running lights om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de wettelijke vereisten. Controleer de banden op slijtage en juiste inflatie. Vindt u oude Boottrailers rond lakeside Gemeenschappen, en u mei zitten kundig voor weinig of geen kosten verkrijgen. Kijk voor een met als een brede wielbasis mogelijk. Sommigen hebben niet titels, zodat u wellicht om de titel van een bouwer van het registration office. Zorg ervoor dat de trailer is rijklaar voordat u lassen dingen samen.

 • Meten van uw boot om te bepalen hoe breed en hoe lang ze zijn. Vergelijk deze metingen met de aanhangwagen om te bepalen hoe lang uw crosstrees maken. Toestaan voor de breedte van de steun in het midden. Laat een extra 2 of 3 inch breedte buiten de rand van de kano zodat zul je kamer te installeren oogbouten waarmee om de kano vastbinden. Gebruik een fakkel snijden te snijden van de 2 x 2 inch buis stalen Kruis leden op de juiste lengte. Moet u zes (drie voor- en achterkant van de drie) voor een zes-plaats aanhangwagen, acht voor een acht-plaats. Als u geen gebruik van een fakkel snijden maken, Markeer alles en neem alle stukken tegelijk naar een lassen winkel om te worden gesneden.

 • Meet de diepte van uw kano uit gunwhale aan de keel. Toestaan van 3 inches of meer voor manoeuvre kamer - minstens de hoogte van de oogschroef hebt u steken op het einde van de crosstrees. De ruimte voor de lagere rekken toevoegen aan de breedte van de crosstrees en de afstand van de steun zal in het kader van de trailer omlaag uitbreiden. Mark de 2 x 4 inch stalen buis verticale ondersteunt voor het snijden. De bovenste crosstree moet worden gelast op de top van de post van de steun; niet mogelijk voor de breedte van het kruis-lid in het bovenste gedeelte.

 • Knippen 12 recht-driehoekige Spie platen 5 inches lang de lange zijde van 1/8 inch stalen plaat ze tussen de crosstrees en ondersteunt om te zorgen voor stevigheid bij het center zal worden gelast lasnaden zoals. De afbeelding toont ook twee stroken van de steun, maar met spie platen die niet echt nodig. Als je ze gebruiken, zorg en niet meer dan een paar duim van het rechtop of uw kano zal zijn te groot om te passen in de ruimte de uiteinden toevoegen

 • Meet de afstand tussen waar je de voor- en achterzijde verticale 2 x 4-buis staal ondersteunt zal lassen. Knippen en markeer de lengte 2 x 2 buis van staal in de lengte kruis-lid (of leden als u kiest voor het toevoegen van een tweede lager één zoals). Plaats de staanders zodat de crosstrees passeert onder de kano's op dan het punt waar de kano verdeelt in drieën. Dichter dan dat en de belasting zal worden aangeschoten voren naar achteren.

 • Meet de afstand tussen het voorelement cross en de aanhangwagen kink in de kabel. Toestaan van ten minste 1/3 de lengte van je langste kano (6 voet voor een 18-voet kano) plus nog een paar voeten om het voertuig om te zetten. Als uw aanhangwagen kink in de kabel te kort is, moet je het afgesneden en uit te breiden tot een passende lengte. Uw lasser kunt dat gemakkelijk doen wanneer hij wordt het lassen van de stukken samen.

 • Peddel Locker

  • Een ruimte tussen het boot trailer frame aan een laag houten kist met een deksel voor het opslaan van de peddels, zwemvesten en apparatuur te vinden. Zorg ervoor dat een metalen onderstel lichtbundel of twee loopt onder de bodem van de doos naar het veilig op zijn plaats te houden

  • Meten en snij de twee marine-grade multiplex platen voor de bouw van een vak onderlaag, zijden en deksel die in de ruimte zullen passen. 4 1/2-inch boorgaten in het frame, twee aan elke kant, aan de bout van het vak in plaats.

  • De stukken van de bodem van de doos en de zijkanten aan elkaar schroeven en plaats in het frame van de aanhangwagen past.

  • Bevestig het deksel met scharnieren en hasp zoals gezaaid in de afbeelding. Wilt u het vak vergrendelen wanneer de aanhangwagen is onbeheerd. Sommigen willen een verticaal vak omdat u niet hoeft te verwijderen van een kano om het te openen. De winddruk tegen een grote uitgestrektheid van multiplex op smalle wegen kunt uw aanhangwagen dansen rond gevaarlijk maken. Voor veiligheid, lag het vak flat. Het is niet zo moeilijk om te lossen de bodem kano.

  • Verf of lak het vak met mariene vernis te beschermen.

  Knippen en monteren van het frame

  • Snijd het staal zodra het alle is gemarkeerd. Als u niet de apparatuur beschikt, kunt u alles snijden bij een lokale lassen shop. Vertellen de stalen cutter wat je ermee doet. Soms kan een tweede paar ogen problemen kunt herkennen voordat het wordt omgezet in een permanente fout. U kunt niet Onbesneden staal

  • Lay-out van de crosstrees en klem deze op zijn plaats op de twee staanders. Mark waar de twee riemen (als je ze gebruiken) en de lengte Kruis-leden steunen hechten.

  • Test passen de stukken in de plaatsen waar die zij gaan. Zorg ervoor dat alles op één lijn staat voordat u het samen lassen. Corrigeer eventuele problemen, afmetingen of uitlijningen hebben. Vergeet niet de Spie-platen.

  • Voeren van de aanhangwagen en geklemd stukken aan de lasser of lassen hen van jezelf hebt u de vaardigheid. Omdat de trailer is gemaakt van staal, is het zwaarder dan een aluminium of aanhangwagen fabriek-en-klare. Een goede aanbeveling is het beperken tot zes plaatsen. Een acht-plaats aanhangwagen kan worden een beetje top zwaar wanneer volledig geladen en kunnen de boot trailer stam. Hebben de lasser hechten oog-bouten aan de uiteinden van elk kruis lid kan bieden een handige stropdas-down.

  • Wanneer de staanders en de cross bomen zijn gelast in plaats, verf de aanhangwagen met primer, dan een goede verf voor metaal in wat kleur die u kiest. Helderder kleuren helpen mensen om je te zien bij het naderen van de achterzijde.

  • Laden van de trailer met kano's en nemen voor een testrit.

  Tips & waarschuwingen
  • Maatregel tweemaal, eenmaal gesneden hebben uw lasser controleren van uw werk om ervoor te zorgen dat alles correct wordt uitgelijnd. Het is beter om het goed dan kruipruimte. Er is niets erger dan een gebroken onderstel en een belasting van kano's overslaan naar beneden van de snelweg.
  • Niet meer op te bouwen dan uw aanhangwagen kan veilig balance bovenaan. Topzwaar kano aanhangwagens kunnen aan het rijden, vooral op kleine, kronkelende terug wegen zeer gevaarlijk zijn.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe maak je een Movie Trailer

  Hoe maak je een Movie Trailer

  Hoe maak je een Movie Trailer. Die grote-budget filmtrailers vereisen een orkest en uren in een bewerken bay kan, maar elke strevende filmmaker een aanhangwagen aan hun film, ongeacht de hoeveelheid geld op hun bankrekening. En hebt u goede editing s
  Hoe maak je een kano met papier

  Hoe maak je een kano met papier

  Leer uw kinderen over traditionele indiaanse vormen van vervoer door het onderwijs van hen te maken hun eigen kano. Bouw papier en garen Maak met een kano vergelijkbaar met de traditionele berken schors kano's gebruikt door vele Indiaanse stammen, vo
  Hoe maak je een kano stabiel

  Hoe maak je een kano stabiel

  Kanovaren is een favoriete outdoor recreatie voor eeuwen en is één van de meest vreedzame manieren om te genieten van de natuur. Die vrede kan echter kortstondige als uw kano-tips en je merkt dat je drijvende stroomafwaarts naast je spullen. Gelukkig
  Hoe maak je een boek Trailer

  Hoe maak je een boek Trailer

  Boek trailers zijn de nieuwste rage in de uitgeverswereld. Een trailer van boek is als een filmtrailer, maar heeft de neiging om stilstaande beelden aan piek rente en tekst gebruiken om het te vertellen. Sommigen gebruiken de film gesproken tekst. He
  Hoe maak je een kano uit Popsicle stokken

  Hoe maak je een kano uit Popsicle stokken

  Popsicle stokken zijn een populaire crafting materiaal omdat ze vele toepassingen hebben, gemakkelijk zijn te vinden en goedkoop zijn te kopen. Niet alleen doen Popsicle stokken hebben een goede decoratief element, maken ze ook uitstekende bouwstenen
  Hoe maak je een motor Trailer

  Hoe maak je een motor Trailer

  Soms moet je nemen ruim met u wat uw motorfiets kan dragen. Dat is wat een motorfiets aanhangwagen is voor. U kunt uw eigen aanhangwagen samenstellen met behulp van beschikbare motorfiets aanhangwagen kits. Deze kits zijn vaak duur omdat ze zo bent g
  Hoe maak je een kano voor een schoolproject

  Hoe maak je een kano voor een schoolproject

  Of u van miniatuur boten voor een project van de wetenschap-eerlijke of het creëren van een diorama over het leven van de inheemse Amerikanen testen bent, zult u willen maken een authentiek uitziende kano. U kunt gemakkelijk een miniatuur kano van be
  Hoe maak je een kano-schimmel

  Hoe maak je een kano-schimmel

  Voordat je een fiberglas, cedar-epoxy of samengestelde kano maken kunt, die je moet hebben een kano schimmel. Tenzij u een bedreven mariene ontwerper bent of een goed ontwerp uit te werken, kan u niet wilt gewoon "eyeball" uw ontwerp van de schi
  Hoe maak je een kano Motor Mount

  Hoe maak je een kano Motor Mount

  Uitstappen op het water met uw kano is dergelijke een verfrissende activiteit. Het is een tijd om te oefenen, om duidelijk uw geest en gewoon niet weg van de alledaagse details van het leven krijgen. Echter, een van de problemen met het Kanovaren kom
  Hoe maak je een Scooter-Trailer

  Hoe maak je een Scooter-Trailer

  Scooters bieden gemakkelijk, snel vervoer in de stad en sommige hebben motoren snel en sterk genoeg om te rijden op de snelweg veilig. Nemen van een lange reis op een scooter kan echter nogal onpraktisch zijn, gezien het feit dat u veel bagage niet v
  Hoe maak je een hond Trailer voor een fiets

  Hoe maak je een hond Trailer voor een fiets

  Winkel koopt fiets aanhangwagens voor honden kunnen duur, met sommige lopen omhoog van $500. Toch, met de juiste hulpmiddelen en ongeveer een uur van uw tijd, is het mogelijk om een hond aanhangwagen tegen een fractie van de kosten, bedenk wel dat ee
  Hoe maak je een ATV-Trail

  Hoe maak je een ATV-Trail

  Het maken van je eigen parcours ATV is een leuke manier om te gebruiken voor zowel uw ATV evenals sommige ongebruikte delen van uw woning. Het is essentieel dat u toestemming van de landeigenaar hebt voordat u begint met de bouw van uw trail, in het
  Hoe maak je een verwisselbare Trailer Fender

  Hoe maak je een verwisselbare Trailer Fender

  Wijzigingen in de wet eind 2001 het verplicht dat spatborden worden uitgerust over de wielen van de auto vervoerder aanhangwagens gesteld. Veel eigenaren vond dat de aanhangwagens daarvan waren te smal om te functioneren wanneer uitgerust met convent
  Hoe maak je een Box Trailer aërodynamische

  Hoe maak je een Box Trailer aërodynamische

  NASA onderzoek heeft geresulteerd in verschillende verbeteringen aan de aërodynamica van aanhangwagens. De luchtstroom rond de conventionele rechthoekige doos trailer creëert een zone van lage druk achter de trailer. Deze zone is turbulent met wervel