Hoe maak je een PodcastCreëren van uw eigen podcast kunt spreken direct aan een breed publiek en delen van uw gedachten, adviezen of passies met hen. Podcasting is toegenomen in populariteit met de komst van mobiele apparaten waarmee luisteraars om te genieten van hun favoriete podcast terwijl op Ga. Een deel van dit wereldwijde fenomeen en maken van je eigen podcast door de aankoop van sommige basic audio-apparatuur, met behulp van uw computer opnemen en bewerken van uw podcast, en het publiceren op het Internet.

Wat die u nodig hebt

 • Microfoon
 • Hoofdtelefoon
 • Analoge of digitale mixer

Hardware en Software

 • Koop één of meerdere microfoons, afhankelijk van het aantal presentatoren of gasten die u van plan bent op het hebben. Headsets of basic computer microfoons ontworpen om te worden gebruikt met een webcam kunnen worden goedkoop, maar kan warboel van uw stem en pick-up een achtergrondgeluid. Als je het veroorloven kunt, kopen een goede USB-microfoon of een met een XLR-aansluiting. Voorbeelden van kwaliteit USB-microfoons zijn de Rode Podcaster dynamische microfoon, aanbevolen door Dan Benjamin, oprichter van het 5BY5 Internet uitzending netwerk, en de blauwe microfoon Snowball USB-microfoon, gunstig beoordeeld door de Premier Guitar website. XLR microfoons, ontworpen voor professionele omroepen, nodig een audio interface met een XLR-aansluiting. Voorbeelden van kwaliteit XLR microfoons, volgens Dan Benjamin, de Heil PR-4 en de Rode Procaster dynamische microfoon, terwijl de Yeti Pro, die zowel een USB als XLR mike, wordt aanbevolen door de site technologie vertellen.

 • Koop een paar hoofdtelefoons die goede geluidsisolatie bieden. Koptelefoon dragen tijdens het opnemen van een podcast, kunt u horen uw eigen stem of de stem van andere presentatoren of gasten, terwijl de audio feedback verhindert dat het wordt opgepikt door de microfoon.

 • Installeert een audio mengen toepassing en, optioneel, een analoge mixer kopen. Analoge mixers zijn elektronische apparaten waarmee u mix audio in realtime, waardoor ze de perfecte keuze voor levende podcasts. Dan Benjamin beveelt de Mackie Onyx, 820i en de Mackie Onyx 1220i, terwijl Music Tech Magazine de Alesis Multimix 8 USB FX suggereert. Audio mixen toepassingen, ook bekend als digitale mixers, zijn programma's die u moet installeren op uw computer. De meeste digitale mixers laat u mix audio in realtime niet, maar ze kunnen registreren uw stem als een geluidsbestand, en helpen u uw definitieve mix door het creëren van geluid lagen en geluidsfragmenten te slepen-en-laten vallen op een tijdlijn verfijnen. Populaire audio mixing toepassingen omvatten Audacity en Wavosaur, die beide gratis, en Mixcraft.

Opname- en post-productie

 • Sluit de microfoon aan op de geluidskaart als u van een digitale mixer gebruikmaakt. Met behulp van een analoge mixer, sluit de microfoon aan op een van de audio-invoerverbindingen als de mixer verbinden met uw geluidskaart.

 • Start uw audio mixen van toepassing en klik op het pictogram "Record".

 • Beginnen te praten. Als u een analoge mixer gebruikt, gebruiken de potentiometers te openen of sluiten van de audiokanalen of om te verhogen en verlagen van het volume.

 • Klik op de "Stop" icoon in uw audio mengen toepassing opnemen te stoppen.

 • Klik op "Bestand" en selecteer "Opslaan".

 • Meng uw podcast-geluidsbestand op uw computer, als u hebben het niet vooraf gemengd met een analoge mixer. Digitale mixing toepassingen bevatten verschillende tools voor het maken van professioneel klinkende podcasts. Een van de krachtigste functies van deze toepassingen is de tijdlijn. Door clips met geluid op de tijdlijn te slepen, kunt u gemakkelijk toevoegen, verwijderen of rangschikken van segmenten. De meeste digitale mixers ook kunnen u verschillende effecten, zoals fade-in en fade-out, aan uw podcast toevoegen. Ten slotte kunt meeste audio mengen programma's u het volume van de afzonderlijke segmenten aanpassen en gedeeltelijk verwijderen achtergrondgeluiden. Lees de documentatie van uw toepassing voor meer informatie over specifieke bekwaamheden.

 • Open uw digitale mixing aanvraag-ID-3 tageditor. ID-3 codes bevatten metagegevens waarmee gebruikers en toepassingen identificeren van de inhoud van een audio-bestand. Geef een nauwkeurige beschrijving van uw podcast in de velden. Voorbeelden van ID-3 velden de naam van de auteur van het audiobestand, de titel en de releasedatum.

 • Sla het laatste audio bestand in MP3 of WAV-formaat. WAV is een lossless formaat dat kwalitatief hoogwaardige audiobestanden produceert. Echter, WAV-bestanden zijn meestal veel groter dan MP3s. Uw luisteraars kunnen langer moet wachten bij het downloaden van een podcast die gebruikmaakt van een audio WAV-bestand in plaats van een MP3 een.

Publiceren

 • Uploaden van de MP3- of WAV-bestand met uw podcast op een webserver. Wees bewust van het feit dat als je podcast populair wordt, uw server voldoende bandbreedte moet.

 • Post een download-link naar het audio-bestand op een specifieke sectie van uw website. Terwijl dit veruit de meest elementaire publishing methode is, het bijna geen opstelling vereist en kunt u uw podcast te delen met de wereld in geen tijd. Een iets meer geavanceerde techniek bestaat uit het insluiten van een audio-speler op uw site, zodat uw luisteraars het bestand in plaats van om het te downloaden eerst kunnen streamen.

 • Maak een werkelijk Eenvoudige Syndication (RSS) feed en legt dit voor aan podcast-aggregators zoals iTunes, Zune Marketplace of iPodderX. Met deze services kunt potentiële luisteraars te bladeren voor podcasts en deze op verschillende apparaten downloaden. Als wilt maken van een RSS-feed, maak een nieuwe post op een blogging platform zoals WordPress.com of Blogger en plak een link naar de audio-bestand met behulp van het platform "Media invoegen" tool. Kopieer het adres van de URL van uw blog en naar de FeedBurner-website (zie bronnen). Inloggen op de service met behulp van de referenties van uw Google-account, en dan plakken van uw blog URL-adres in het veld "Burn een feed". Activeren van het selectievakje "Ik ben een podcaster" en klik op "Volgende". Naam van uw feed en klik op "Volgende" opnieuw. Het volgende venster bevat het adres van de URL van je feed; indienen die URL-adres voor iTunes, Zune Marketplace of iPodderX uw podcast toevoegen aan hun catalogus.

Tips & waarschuwingen
 • FeedBurner, kunt naast het helpen u bij het maken van RSS-feeds, u ook het aantal mensen die eigenlijk je feed hebt geopend te houden.
 • Voeg geen auteursrechtelijk beschermd materiaal in uw podcast, met uitzondering van materiaal die vallen onder de vrijstelling van eerlijk gebruik. Eerlijk gebruik kunt u auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken, zolang het gebruik voldoet aan bepaalde criteria, zoals het gebruik van een korte deel van een lied voor kritiek doeleinden. Verwijzen naar een advocaat als u niet zeker bent of u het eerlijke gebruik vrijstelling kunt aanroepen.
Labels: Tech, Op het Web

Gerelateerde Artikelen

Hoe maak je een Podcast "DVD-commentaar"

Hoe maak je een Podcast "DVD-commentaar"

Een van de extraatjes van DVD's is dat de kijkers een glimp in de achter de schermen creatie van films krijgen. Met de directeur commentaar track, evenals meerdere functies documenteren van de "Making Of" een film, zijn wij, de viewer genomen in
Hoe maak je een Podcast voor taalonderwijs

Hoe maak je een Podcast voor taalonderwijs

De eenvoudigste manier om een taal te leren is contantly ondergedompeld in andere mensen spreken van de taal. Dit is waarom taal audiobanden of cd's zijn zo nuttig, en waarom een podcast van het leren van talen zou een geweldig hulpmiddel voor iemand
Hoe maak je een Podcast & Put It op iTunes

Hoe maak je een Podcast & Put It op iTunes

Iedereen met een iTunes-account kan leggen een podcast voor opname in de iTunes Store. Er zijn geen kosten hiervoor. Voor het indienen van uw eigen podcast moet u een video, audio of tekst bestand beschikbaar op de webserver en een RSS (Really Simple
Hoe maak je een Podcast sport

Hoe maak je een Podcast sport

Maak uw eigen sport podcast, geef je eigen commentaar en play-by-plays van basketbal, voetbal, tennis, honkbal of uw sport van keuze.Wat die u nodig hebtmicrofooncomputerpodcasting softwarewebserverOrganiseer uw podcastafleveringen. Kies een sport va
Hoe maak je een Podcast met een Mac Computer

Hoe maak je een Podcast met een Mac Computer

Macintosh-desktops en laptops zijn voorzien van alle hulpmiddelen die u wilt opnemen en uploaden van je eigen podcast. U kunt opnemen en bewerken van uw podcast met GarageBand en vervolgens exporteren naar iTunes vanaf daar. Macs zijn voorzien van ee
Hoe maak je een Podcast met behulp van een Powerpoint

Hoe maak je een Podcast met behulp van een Powerpoint

Podcasts (een reeks van digitale media bestanden meestal bekeken of luisterde naar op draagbare media apparaten zoals een iPod) gebruiken om uw bericht zoals aankondigingen, nieuws of onderwerpen van de opleiding. U kunt een eenvoudige podcast met be
Hoe maak je een Style Guide

Hoe maak je een Style Guide

Hoe maak je een Style Guide. Consistentie in uw communicatie is belangrijk. Met behulp van de dezelfde logo's, lettertypen, voorwaarden en zelfs interpunctie verdragen uw materialen een meer professionele uitstraling geven. Het maakt dingen makkelijk
Hoe maak je een vak tuin

Hoe maak je een vak tuin

Een reis naar de ijzerhandel is allen die het neemt voor een weekend DIYer om te bouwen van een tuin doos. Of u nu op zoek bent om een kleine kruidentuin planten of wilt beginnen met het kweken van eigen groenten, zijn de stappen in principe hetzelfd
Hoe maak je een deken van Canvas Drop doek

Hoe maak je een deken van Canvas Drop doek

De rug van een gebied toe te voegen aan een ruimte is de perfecte manier om toe te voegen warmte en karakter aan uw huis, maar ze kunnen prijzig. Als u op zoek bent naar een goedkope, niet-ontwijkend oplossing - proberen het maken van een drop-doek-v
Hoe maak je een pompoen uit klei

Hoe maak je een pompoen uit klei

Zelfs als je niet een fan van Halloween decor, zijn pompoenen nog steeds een fantastische manier om te genieten van de wisseling van de seizoenen terwijl iets leuk en feestelijk aan uw huis toe te voegen voordat we trek het klatergoud en kerstballen.
Hoe maak je een mooie pols Corsage

Hoe maak je een mooie pols Corsage

Een populair alternatief voor een traditionele corsage is een pols-corsage, met name voor vrouwen die niet willen steken pinnen via hun jurken. Pols corsages heten ook schoudertasje corsages of armband corsages, afhankelijk van wat de bloemen zijn ve
Hoe maak je een moestuin

Hoe maak je een moestuin

There's something about die hap van een groen-markt tomaat, dat maakt je vastbesloten om te groeien uw eigen! Het kweken van uw eigen groenten lijkt bijna uitvoeren magic--ze komen kijken als de groenten in de catalogus, maar geen catalogus kunt besc
Hoe maak je een Herfstblad bladwijzer

Hoe maak je een Herfstblad bladwijzer

Herfst blad bladwijzers maken een mooie herinnering van de visuele pracht van de natuur. Maak een natuur wandeling op een mooie herfstdag en enkele gebladerte verzamelen van lokale bomen of van de bladeren die zijn gevallen op de grond. Dan het seizo
Hoe maak je een Roll-Up projectorscherm

Hoe maak je een Roll-Up projectorscherm

Als je hebt gekeken naar het opzetten van een theater projector voor uw huis, hebt u waarschijnlijk opgemerkt dat projectoren niet goedkoop zijn. Nog meer geld voor het kopen van een scherm niet mogelijk voor veel mensen. Gelukkig, het is niet erg mo