Hoe maak je een smoking voor een hondUw hond is waarschijnlijk een black-tie evenementen bijwonen, maar je weet nooit wanneer kan uw hond moet kijken zijn best. Verkleden kan leuk zijn als uw hond spel is. Als u een hond-vriendelijke evenement bijwonen bent, kan een pak worden in orde. U kunt een smoking bestellen voor uw hond van een commerciële site, maar een aangepaste DIY project kan ervoor zorgen dat uw hond kijkt zijn beste in een tux die perfect past.

Wat die u nodig hebt

 • Meetlint
 • Potlood
 • Schaar
 • Pinnen
 • Naald en draad zwart
 • Naaimachine
 • Velcro stukken
 • Een erf van zwarte stof, 44 inch breed
 • Een gerecycleerde jurk shirt
 • Zwarte satijn stof voor gelijkspel
 • Één module
 • Zes knoppen voor de voorkant van de jas
 • Twee mooie knoppen, zilver of goud
 • Zilveren of gouden ketting, 6 duim in lengte
 • Groot vel papier of een papieren zak voor patroon
 • Het meten van uw hond te maken van uw aangepaste patroon en opmerking van elke meting. Zijn lengte vanaf de bovenkant van zijn rug aan de achterkant van zijn nek tot net boven zijn staart gemeten. Zijn singel, oftewel het breedste deel van zijn borst, meten en meten van de bovenkant van zijn rug tot aan waar je zijn taille gemeten. Meten zijn breedte van schouder aan schouder over de voorkant van de hond, onder zijn kin. Uw laatste meting zal worden om uw hond de nek.

 • Lay-out uw vel papier ter voorbereiding van de opstelling van uw patroon. De lengte zal eenvoudig worden. De nauwkeurige meting van de lengte van uw hond te gebruiken. Aanzuigen en over de lengte uit de bovenkant van het papier, met behulp van je potlood. Stel uw hond staande zijdelings voor u met zijn hoofd aan uw linkerhand en zijn staart aan uw rechterkant. Dit is hoe u zult trekken uit uw patroon. De meting van de omtrek van uw patroon zal beginnen op de meting hebt genomen vanaf de bovenkant van zijn rug waar je zijn taille gemeten. Als het 4 inch, bijvoorbeeld, beginnen uw taille meting 4 inch vanaf de linkerkant. Trek een lijn naar beneden uw patroon de afstand van uw meting van de omtrek minus 5 inches, gedeeld door 2.

 • Een lichte boog naar beneden vanaf de linkerkant van uw meting van de lengte, gelijk aan de helft van de grootte van de nek van uw hond tekenen. Sluit dit punt aan het eindpunt van uw meting van de omtrek met je potlood, met behulp van een lichte boog. Gaan met het tekenen van het patroon naar uw hond de staart gebied, opwaartse lichte vonken als je gaat, en vervolgens niveau uit parallel aan de lengte-meting. Sluit deze laatste meting met een rechte lijn vanaf het einde van uw lengte meting. Dit zal vierkant uit het patroon boven uw hond de staart.

 • Knip uw tux-patroon met behulp van uw schaar.

 • Leg uw patroon over uw hond. Wijzigingen nu aanbrengen zodat uw fabric correct zal worden gesneden.

 • Teken een klein patroon voor de staarten van de tux. Een rechte lijn naar beneden gelijk in afstand naar de rechte lijn aan de rechterkant van uw patroon tekenen. Teken een rechte lijn vanaf het hoogste punt van uw eerste lijn, naar rechts, op gelijk in afstand tot de eerste lijn. Sluit deze twee lijnen met een boog, alsof u een kwart van een cirkel maakten.

 • Passen de gerecycleerde jurk shirt om uw hond de nek. Meten van uw hond nek voordat u uw shirt koopt. Shirt van een kind zal werken voor kleinere honden.

 • Het shirt volledig knop. Snijd de voorkant van het shirt, zodat de breedte die blijft zal zitten kundig voor tussen de voorpoten van uw hond past. Knip omhoog richting de kraag, stoppen van 3 inch van de kraag, en vervolgens gesneden rond de hals, waardoor het dezelfde 3 inch helemaal rond. Dit zal zich onder de tux.

 • Snijd de shirt front, dat blijft dus het zal lang genoeg om uit te breiden door middel van de hond van de benen, eindigt op het punt waar u omcirkeld zijn borst voor de meting van de omtrek.

 • PIN alle gesneden randen van het shirt. Een 1/4-inch hem langs elk om te voorkomen dat de rafels, worden uitgevoerd met behulp van de naaimachine.

 • Knip een smalle strook van het overgebleven shirt materiaal lang genoeg te rennen van de hond de omtrek, aansluiten van beide zijden van de shirtfront. Zoom de randen met 1/4-inch zoom. Naai de ene uiteinde van de strip aan de ene kant van het shirt. Hechten aan de andere kant, een stukje klittenband. Bevestig de aansluitende stuk klittenband naar de andere kant van het shirt, zodat u de band over uw hond de Singel afronden kunt. Dit zorgt ervoor dat het shirt knus tegen de borst van uw hond.

 • Lay-out uw belangrijkste patroon en staart patroon op uw zwart materiaal, en pin.

 • Knip de patronen.

 • Bevestig uw staart stuk aan de staart einde van uw belangrijkste patroon, met behulp van uw naaimachine.

 • Zoom alle kanten met een zoom van 1/4-inch.

 • Plaats het shirt deel van uw tux op uw hond. Zorgvuldig pin uw afgewerkte tux rond de hals van uw tux shirt, als u hechten de vacht aan de shirt met uw naaimachine. Als je niet in staat om dit te doen omdat uw hond fidgety of bang is, of u hebt niet een tweede reeks van handen om te helpen, kunt u overwegen met behulp van de arm van uw bank te leggen uw shirt over. U wilt niet te verwonden uw hond door hem te prikken met een pincode.

 • Bevestig uw knoppen, drie aan elke kant, aan de voorkant van je jas tux.

 • Koppelt uw klein stukje ketting over uw staart stuk, met behulp van een paar steken aan elk uiteinde. Bevestig uw zilveren of gouden knoppen aan de achterkant van de tux aan elke kant van uw staart stuk, over elk einde van de keten, enkel aangezien zij op de achterkant van een tux zijn zouden.

 • Een kleine rechthoek, 4 inch vierkant, gesneden uit de zwarte satijn stof. Vouw in de helft met de binnenkant van de stof uit en pin. Steek van drie kanten met uw naaimachine, draai binnenstebuiten en sluiten van de vierde zijde met behulp van uw naaimachine of een hand steek. Met behulp van uw naald, draad het door het midden van uw stropdas en trek tot het midden van de band begint met afsluiten als een accordeon. De naald weer terug door het centrum lopen, herhaal twee meer tijden, en uw draad knoop. Knip een klein stukje van uw satijn stof ter dekking van het midden van uw stropdas. U zult willen steek de randen zodat ze niet rafelen. Dit stuk wikkel rond het midden van de band, en steek die het gesloten hand.

 • Naai een stukje van de module aan de achterkant van de stropdas en het andere stuk van de module naar de bovenste knop van het shirt. Op deze manier zal uw stropdas snap rechts op je shirt.

 • Tips & waarschuwingen
  • Schaar buiten bereik van kinderen houden.
  • Pin je kostuum niet op uw hond, als je helemaal onzeker over de stabiliteit van uw handen of gedrag van uw hond tijdens montage.
  Labels: Huisdieren, Honden

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe maak je een hond hangmat voor de achterbank van een voertuig

  Hoe maak je een hond hangmat voor de achterbank van een voertuig

  Hond hangmatten zijn een veilige en makkelijke manier om te reizen met uw huisdier terwijl uw auto schoon. Een wasbare hond hangmat gemaakt van een stevige stof maakt het mogelijk uw huisdier om te rijden in comfort zonder hond haar of vuil overal uw
  Hoe maak je een hond een slikte Object overgeven

  Hoe maak je een hond een slikte Object overgeven

  Honden eten alles. Als een object zich op de grond kansen zijn uw hond zal proberen om het te eten en er zijn gelegenheden wanneer uw hond het eigenlijk zal slikken. Deze objecten doorgeven niet in de ontlasting van uw hond, dus je moeten zult om uw
  Hoe maak je een hond helling voor een dek

  Hoe maak je een hond helling voor een dek

  U hou uw dier metgezel en denk van Fido als lid van de familie. Net als mensen kunnen honden lijden een handicap, of gewoon geworden te oud om te gemakkelijk doen de dingen die ze gebruikt om liefde te doen. En het is een feit dat wanneer u zijn opkn
  Hoe maak je een hond Trailer voor een fiets

  Hoe maak je een hond Trailer voor een fiets

  Winkel koopt fiets aanhangwagens voor honden kunnen duur, met sommige lopen omhoog van $500. Toch, met de juiste hulpmiddelen en ongeveer een uur van uw tijd, is het mogelijk om een hond aanhangwagen tegen een fractie van de kosten, bedenk wel dat ee
  Hoe maak je een hond lopen voor een kleine hond

  Hoe maak je een hond lopen voor een kleine hond

  Ongeacht de grootte van uw hond moet het regelmatige lichaamsbeweging te houden op een goed gewicht, werken van zijn hart en de longen en de gewrichten houden in goede vorm. Een hond run laat uw hond tijd buitenshuis doorbrengen in een veilige, gecon
  Hoe maak je een hond Tutu

  Hoe maak je een hond Tutu

  Als u denkt dat uw pooch zo schattig als een bug's oor in een tutu zou kijken dat, doe geen moeite met de uitgaven veel geld op een trendy pet store. Tutus zijn zeer eenvoudig te maken, en niet een naaimachine of geen bijzondere vaardigheden nodig. H
  Hoe maak je een hond vormige Pinata

  Hoe maak je een hond vormige Pinata

  Kinderen en volwassenen genieten van de opwinding van het breken van een piñata op een feestje en het verzamelen van de goodies die spray uit. Om te gaan met de hond of puppy thema van uw kind of een volwassene de verjaardagspartij kunt u een hond pi
  Hoe maak je een hond toiletruimte in uw tuin

  Hoe maak je een hond toiletruimte in uw tuin

  Je hebt al toilet getraind uw hond zodat naar buiten gaan is routine. Zou het niet geweldig zijn als uw hond in één gebied ging, zodat het kan worden gehandhaafd, en u het aroma beheersen kon? Maak een hond toiletruimte in een klein stukje onderbenut
  Hoe maak je een hond Sofa

  Hoe maak je een hond Sofa

  De meeste honden liefde springen en loungen op de Bank. Ze willen hun hoofd zetten met Bank armen of kussens. Met een kussen en de krop, kunt u het maken van een draagbare, functionele pet sofa in zeer korte tijd. Hierdoor zal uw huisdier om te genie
  Hoe maak je een hond Stop plassen op een gebied

  Hoe maak je een hond Stop plassen op een gebied

  Honden weten niet instinctief waar u wilt dat ze om te plassen. Ze hebben niet de dezelfde duidelijk gemarkeerd badkamers die mensen doen. Aldus, moet u uw hond leren waar u wilt hem te gaan. Als hij al een affiniteit voor een plek die je niet liever
  Hoe maak je een hond uit Fondant

  Hoe maak je een hond uit Fondant

  Fondant is een onschatbare bron wanneer het construeren van decoraties voor cakes. Terwijl decorateurs roll fondant dunne en vlakke punch of cut-out met stukjes fondant op de taart voor decoratie te leggen, wordt best fondant gebruikt voor het maken
  Hoe maak je een hond hoofd kegel om te voorkomen dat de wond likken

  Hoe maak je een hond hoofd kegel om te voorkomen dat de wond likken

  Het is de natuurlijke instinct van een hond te likken en bijten op een wond of een zalf of medicatie toegepast op haar huid. Om dit te voorkomen, wordt een kegel, vaak aangeduid als een "Elizabethaanse collar" van de vorm ervan, vaak rond de hon
  Hoe maak je een hond braaksel met behulp van waterstofperoxide

  Hoe maak je een hond braaksel met behulp van waterstofperoxide

  Zodra je je realiseert dat uw hond een stof die giftig is voor hoektanden heeft verbruikt, bel uw dierenarts voor instructies. Uw dierenarts moet weten wat uw hond gegeten en hoe lang geleden; en hij kan instrueren u braken met waterstofperoxide tot
  Hoe maak je een Honda bromfiets gaan sneller

  Hoe maak je een Honda bromfiets gaan sneller

  Honda brommers staan bekend om hun brandstofefficiëntie, draagbaarheid en taaiheid. Helaas, wijten aan het feit dat vele Honda bromfietsen een klein, 49cc motor houden, ze vaak niet meer dan 30 mph. Dit is fantastisch voor activiteiten in de stad, ma
  Hoe maak je een hond Shirt uit Kids kleding

  Hoe maak je een hond Shirt uit Kids kleding

  Kleding van uw hond niet over omhoog het kleden van uw pup als een pop. In feite, voor vele rassen zijn winter kleding en gelaagde shirts essentieel. Kleine honden met instanties dicht bij de grond hebben moeite behoud warmte tijdens de wintermaanden