Hoe meet je een generatieDit is het systeem van correctie en schadevergoeding die houdt van de maatschappij vernieuwd. Als we altijd deed meer van wat de laatste generatie deed zou we zijn gegaan van een klif duizenden jaren geleden.

— Neil Howe, sociaal historicus en mede-auteur van "generaties: de geschiedenis van America's Future, 1584-2069"

De werkplaats van vandaag is een generational mash-up: babyboomers werken met midcareer generatie Xers, die omgaan met een toevloed van upstart Millennials ervaren. Soms kan het veranderen in een generational ramp.

"Ik had collega die zei aan me het is net als de schoolbus trekt omhoog in de voorkant van het Bureau elke dag en daalt uit deze vreemde kinderen," zei Diane Thielfoldt, die met Devon Scheef, mede-oprichter van het leren-Café, een bedrijf dat is gespecialiseerd in corporate educatie en intergenerationele communicatie. "Niet alleen doen ze er anders uitzien, maar ze lijken te treden verschillende. Ik denk niet dat de baby boomers die waren voorbereid, en het conflict kan veroorzaken."

Voor sommigen is deze meningsverschillen lijkt misschien de natuurlijke stroming van het leven: oudere volwassenen die worstelen om te begrijpen van de vreemde manieren van jongere volwassenen. Maar sociaal historici, heeft weinig te maken met leeftijd en alles te maken met milieu. Elke generatie groeide op in een unieke tijd die de vorm van de manier waarop haar leden zien en interactie met de wereld om hen heen. Soms vertalen niet die wereldbeelden hele generaties lijnen.

Wat maakt een generatie

Generaties zijn niet media creaties gedreven door popcultuur of technologie, zei Neil Howe, een sociaal historicus die met collega auteur William Strauss bedacht de term "Millennials." Er is niet zoiets als een generatie iPod en Generation X bestond al lang voordat Douglas Coupland het met die naam in "Generation X: Tales voor een versnelde cultuur" in 1991 noemde.

Generaties zijn sociologische markeringen gebruikt om te bepalen van toekomstige ontwikkelingen gebaseerd op de ervaringen van mensen in hun jeugd en beginjaren. Generaties doorgaans bestaan uit mensen geboren binnen ongeveer een 20-jarige periode, een spanwijdte van tijd gekozen omdat dat is hoe lang het duurt om te komen van leeftijd, vanaf de geboorte tot jonge volwassenheid, zei Howe.

Bijvoorbeeld, bestaat Generation X uit mensen geboren tussen 1964 en 1981. De meeste groeide op in de jaren 1970, wanneer het aantal echtscheidingen omhooggeschoten, creëren van veel alleenstaande moeder woningen.

Dat unstable ervaring in Gen Xers enkele van hun meest herkenbare kenmerken ingeprent, zoals de cynische, onafhankelijke, ondernemende en veerkrachtig, zei Scheef en Thielfoldt. Leden van Generation X, die de term bedacht "don't micromanage me," groeide op als survivalists, vaak afwerend voor zichzelf.

Aan de andere kant van het spectrum zijn de Millennials, geboren tussen 1981 en 2000. Ze groeide op in stabiele huizen tijdens de dot com boom van de jaren 1990, die samenviel met een nieuwe nadruk op kinderopvang. Hun baby boomer ouders, die aanbidden en dol op hen, vertelde hen te Reik naar de sterren en nooit nee voor een antwoord, zei de 27 - jarige Ryan Paugh, mede-oprichter van de brutale omzeilde, een carrière-beheer website voor jonge professionals. Dientengevolge, zijn Millennials zelfverzekerd, ambitieuze en team-georiënteerd.

Hoe de generaties werden genoemd

De naam voor mensen die tussen 1981 en 2000, Millennials, geboren werd bedacht door sociale historici Neil Howe en William Strauss, omdat de meeste zou komen of leeftijd rond het jaar 2000, de Millennium.

Generation X, geboren tussen 1964 en 1981, werden vernoemd naar de publicatie van Douglas Coupland de roman, "Generation X: Tales voor een versnelde cultuur." Het boek is gericht op een trio van ontevreden mensen in hun 20s moeite te vinden hun rollen in een economische neergang.

Baby boomers, geboren tussen 1946 en 1964 werden vernoemd naar de stijging van de geboorten, of baby boom, volgende Wereldoorlog.

In 1951 aangeduid als "Time" magazine mensen geboren tussen 1925 en 1945 de Stille generatie. De jeugd van de tijd, geboren tijdens de grote depressie en het einde van de Tweede Wereldoorlog, werden gezien zo ongeïnspireerd, voorzichtig en fantasieloos.

Mensen geboren tussen 1901 en 1924 staan bekend als de G.I.-generatie, een andere term bedacht door Howe en Strauss, vanwege hun betrokkenheid bij de Tweede Wereldoorlog. Journalist Tom Brokaw nagesynchroniseerde hen de grootste generatie vanwege hun patriottisme en opoffering.

Hoe ze hun merken gemaakt

Door het bestuderen van de omgeving waarin mensen worden verhoogd, sociologen kunnen het voorspellen van toekomstig gedrag en hoe elke generatie van invloed kan zijn op de wereld.

"Wie schiep Facebook en Twitter? De Millennials,"Howe zei. "Ze wilden technologie om terug te gaan naar de groep en de Gemeenschap op basis van hoe ze zijn opgegroeid. Het kwam als een verrassing voor oudere mensen, die dacht dat vanaf nu op alle technologie in de richting van meer individualiteit bewegen zou. Maar voor degenen onder ons die een studie van de generaties, het was geen verrassing helemaal."

Sommige mensen gekeken naar Generation X en voorspeld de volgende generatie zou simpelweg een zwaardere versie, meer cynische, introvert en opstandig. Ze denken Super roofdieren draaien steden in zones van de doden, maar hun theorie was niet gebaseerd op sociologische feiten, zegt Howe, die, met Strauss, voorspelde dat de jonge criminaliteit zou dalen gebaseerd op de meer liefdevolle en gemeenschappelijke sfeer rondom de Millennials.

En ze hadden gelijk. In 2007, het jaarlijkse mutatietempo van ernstige gewelddadige criminaliteit in VS scholen, 40 per 1000 studenten, was minder dan de helft van het tarief van 1994, volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Generaties typisch kijken elkaar met een zekere mate van verdenking en minachting, op basis van specifieke houdingen tijdens hun beginjaren ontwikkeld. In de beroepsbevolking hebben de onafhankelijke Xers van de generatie weinig geduld voor de meer behoeftige Millennials, wie Gen Xers dismissively genaamd de "bubble wrap" of "trofee" generatie.

Paugh denkt dat de karakterisering is oneerlijk.

"Het idee zijn we op zoek naar constante feedback, een heleboel mensen zien het als hoeft te worden coddled, maar het is meer dat we willen leren en weten waar er ruimte is voor verbetering," Paugh gezegd. "We zijn werkelijk ambitieus en op zoek naar mentoren, en het is moeilijk te vinden van oudere mensen die zullen nemen de tijd om het te doen."

De babyboomers, geboren tussen 1946 en 1964, zijn de elder staatslieden, bezetten posities van leiderschap in het aantal arbeidskrachten, hoewel velen zijn pensioen nadert. Ze groeide op in een tijd van belangrijke culturele en sociale verandering, maar het was ook een tijdperk van grote rijkdom en mogelijkheden, waar hard werk, prestige en corporate loyaliteit werden gewaardeerd.

Toen generatie Xers leeftijd, ze worstelde een plaats te vinden in het aantal arbeidskrachten vanwege de economische neergang en bij grote instellingen en bedrijven met argwaan bekeken. Baby boomers hen afgedaan als onprofessioneel slackers, een andere oneerlijke beschrijving, zei Thielfoldt.

"Ik denk niet dat de boomers besefte het Gen Xers waren echt goed opgeleide, maar toen ze ging naar het personeel er was niet een welkom mat uitgerold voor hen vanwege de economie," zei ze. "Ze waren niet van slackers. Het was moeilijk om werk te vinden die in overeenstemming met hun capaciteiten en talenten."

Ironisch genoeg, de babyboomers werden waargenomen in een evenzo negatief daglicht door hun ouders in de GI-generatie, geboren tussen 1901 en 1924, die diende in de Tweede Wereldoorlog en werden beroemd om hun maatschappelijk engagement.

Vooruitzichten voor de toekomst

En dit is waar het verhaal komt volledige cirkel, Howe zei.

Nieuwe generaties vaak kijken om te vullen rollen niet bezet door de huidige generaties en Millennials zijn leven in een tijd wanneer de GI-generatie heeft allen maar stierven uit. Generation X, gedefinieerd door haar individualiteit, had geen belang bij het invullen van dat vacuüm, zodat Millennials in de leegte stapte. Zoals de G.I. generatie, ze politiek actief zijn, hebben een sterk gevoel van Gemeenschap en naar verwachting zullen de wereld veranderen, Howe zei.

"Dit is het systeem van correctie en schadevergoeding die houdt van de maatschappij vernieuwd. Als we altijd meer deden van wat de laatste generatie deed, we zouden zijn gegaan van een klif duizenden jaren geleden,"zei hij.

  • Foto Credit Jetta Productions/Blend Images/Getty Images
Bevorderd door Zergnet

Lees de volgende:

Gerelateerde Artikelen

Hoe meet je een Ladder stap

Hoe meet je een Ladder stap

Stap ladders kunnen worden gebruikt om u bereiken hoge planken, onbereikbaar gebieden schoon, kamers schilderen en installeren van nieuwe armaturen te helpen. Een van de problemen die huiseigenaars worstelen met wanneer ze op zoek bent om te kopen ee
Hoe te kopen een Generator voor een kleine RV

Hoe te kopen een Generator voor een kleine RV

Elke camper doorloopt hetzelfde dilemma bij de aankoop van een RV-generator. Reisafstand, invoercapaciteit en kosten zijn enkele van de overwegingen. Hoewel er generatoren specifiek ontworpen voor RV gebruik, liever niet alle kampeerders hen. Het mer
Hoe meet je een kamer voor vloeren

Hoe meet je een kamer voor vloeren

Once upon a time als u nieuwe vloeren in uw huis wilde moest u huren van een professional te komen en daarmee omgaan. Niet waar meer, nu de doe het zelf home verbetering deel van je leven kan komen als je met succes een nieuwe vloer in uw huis. Eerst
Hoe aansluiten van een Generator aan een elektrische paneel

Hoe aansluiten van een Generator aan een elektrische paneel

Bedrading van uw breaker box, zodat het kan worden aangesloten op een generator in het geval van een stroomstoring is zeer verstandig als u woont in een gebied dat gevoelig is voor verliezen van de macht. Het is belangrijk dat je de bedrading correct
Hoe maak je een Generator van een auto

Hoe maak je een Generator van een auto

Waarom kopen een elektrische generator, wanneer u al een auto dan kan worden gebruikt voor het maken van elektriciteit? Een omvormer is een apparaat dat elektronisch AC van DC maakt. Het zet meestal 12 volt DC in uw auto aan 120 volt AC huishouden hu
Hoe meet je een Inch zonder een liniaal

Hoe meet je een Inch zonder een liniaal

Voor precisie ambachten zoals Quilten en houtbewerking loont het om altijd een liniaal of meetlint bij de hand. Echter, voor vele andere ambachten--van miniaturen voor scrapbooking aan bepaalde breien of haken de projecten--kun je doen met een nauwe
Hoe grootte van een Generator uitgang Circuit Breaker

Hoe grootte van een Generator uitgang Circuit Breaker

Stroomonderbrekers Generator-uitvoer zijn een zeer belangrijke veiligheidsvoorziening. Deze automaten zijn ontworpen om het verbreken van de belasting als het probeert te trekken te veel huidige van de generator, die de generator in een toestand van
Hoe te converteren een Generator van Gas naar aardgas

Hoe te converteren een Generator van Gas naar aardgas

Omzetten van een generator van benzine op aardgas is een vrij eenvoudige taak omdat u kunt installeren een ombouwkit die het werk voor je doet. Gas conversie kits zijn beschikbaar in de bouwmarkten, en je hebt een brede selectie om uit te kiezen. Twe
Hoe koop je een Generator

Hoe koop je een Generator

Vooral als je in een gebied naar voren gebogen aan stroomstoringen woont, kan aankoop van een generator brengen gemoedsrust. Hier is wat u moet weten en doen.Wat die u nodig hebtGeneratorenMaak een lijst van de apparatuur en de verlichting die u wilt
Hoe installeer ik een Generator

Hoe installeer ik een Generator

Een huis power generator, of stand-by generator, kan een redder in nood worden tijdens stroomuitval of natuurrampen. Het kan u toestaan om terug te keren naar het comfort van een normaal leven zonder angst voor voedsel bederven, gegevens verloren gaa
Hoe installeer ik een Generator in een lading aanhangwagen

Hoe installeer ik een Generator in een lading aanhangwagen

Installatie van een generator op een lading aanhangwagen kan nuttig zijn om vele redenen. Bijvoorbeeld, sommige cargo trailers worden gebruikt voor het vervoer van bederfelijke goederen en moeten worden gekoeld, terwijl anderen worden gebruikt als mo
Hoe maak je een Generator waterstof

Hoe maak je een Generator waterstof

Een heleboel mensen die ik ben niet zeker weten dat ze kunnen gebruiken sommige huishoudelijke materialen, 12 volt, gedestilleerd water, PCV buis en licht schakelen covers om te bouwen van een Generator waterstof dat toen recht gebouwd kan worden geï
Hoe maak je een Generator waterstof kostenloos

Hoe maak je een Generator waterstof kostenloos

Een generator waterstof geeft de motor van uw auto kan worden uitgevoerd op waterstofgas in plaats van benzine. Met de verhoging van de brandstofprijzen, is er een toenemende bezorgdheid over de kosten van dagelijkse reizen. Ook is er een bezorgdheid
Hoe groot van een Generator zou ik kopen voor mijn RV?

Hoe groot van een Generator zou ik kopen voor mijn RV?

Macht alles in uw camperMensen die hun camper nemen naar externe locaties en wil voor het aandrijven van de RV, omdat het was ontworpen kunt berekenen de grootte generator die ze nodig hebben. Raadpleeg de documentatie van de RV om te bepalen van de