Hoe New York Estate Tax moet worden berekend

Naast BTW, onroerende voorheffing, inkomstenbelasting en kapitaalwinst belasting, kan ook er een goed-belasting die wordt betaald uit uw nalatenschap bij overlijden. Het is met name de belasting op uw recht op overdracht van eigendom aan een andere persoon of entiteit bij overlijden. Het exacte bedrag dat betaald wordt bepaald door elke staat en is meestal een percentage van de totale reële waarde van de markt van de items in uw nalatenschap. Volgens de IRS treft de estate belasting alleen de rijkste 2 procent van de Amerikanen. New York is een staat die een landgoed belasting oplegt.

  • Berekenen van de marktwaarde van alle activa in de boedel en deze waarden bij elkaar optellen. Activa omvatten contanten en effecten, onroerend goed, verzekeringen, trusts, lijfrentes, zakelijke belangen en andere activa. Voor de toepassing van dit artikel, neem aan dat de eerlijke marktwaarde van alle activa in de boedel is $5 miljoen.

  • Aftrek van bepaalde kosten van het bruto bedrag berekend in stap 1. Deze inhoudingen kunnen variëren; ze bevatten echter hypotheken en andere verplichtingen, de administratieve kosten, de eigenschap dat de overdracht aan het overleven van de echtgenoten en gekwalificeerde liefdadigheidsinstellingen. In het voorbeeld voor dit artikel, neem aan dat de aftrek Voeg maximaal $1 miljoen, en de waarde van de aangepaste estate is 4 miljoen dollar.

  • Bekijk de meest recente New York landgoed fiscale regels en voorschriften. Terwijl het proces voor de berekening van blijft het landgoed belasting hetzelfde, de regels in verband met landgoed belasting wijzigen vaak. Bezoek de website van het New York State departement van belastingen en Financiën voor de meest recente landgoed fiscale regels.

  • De huidige landgoed fiscale drempel te bepalen. New York is niet vereist voor alle landgoederen tot het dossier van een goed belasting, alleen die boven een bepaalde drempel. Vanaf 2011 is deze drempel 1 miljoen dollar. Dat wil zeggen, hoeft landgoederen ter waarde van minder dan $1 miljoen niet tot voldoening van de belasting van een estate worden overgebracht.

  • De New York estate tax berekend. Het huidige BTW-percentage hangt af van de waarde van de boedel. Bezoek de website van het New York State departement van belastingen en Financiën voor het jaar belastingtarieven. Op basis van het voorbeeld gebruikt in dit artikel, het BTW-bedrag is $1,290,800, verhoogd met 55 procent van een willekeurige waarde meer dan $3 miljoen. In dit geval is dat bedrag $550.000. De totale belasting van het landgoed is $1,840,800.

Gerelateerde Artikelen