Hoe om te kalmeren een brandwond

De meesten van ons krijgen een brandwond in één keer of een andere, omdat we gewoon niet voorbijgaan aan de verlokkingen van die prachtige bal van vuur in de hemel--de zon. Natuurlijk, gaan we niet met opzet proberen te bereiken een van die pijnlijke zonnebrand. Ze sneak gewoon up van ons terwijl we genieten van onszelf op een mooie zomerse dag. Dan zijn er die brandwonden die we in de keuken of badkamer krijgen. De meeste koks te dicht bij de vlam meer dan één keer in hun leven door te proberen te halen een broeien hete pan of in een poging om iets van het vuur. In de badkamer is het die hete krultangen die meestal ons krijgen. Brandwonden gebeuren, en wanneer ze doen, we willen weten hoe om te kalmeren ze snel, efficiënt, en met de minste hoeveelheid huid schade mogelijk. Lees verder om te leren hoe om te kalmeren een brandwond.

Wat die u nodig hebt

 • Water

 • Gaas of ander zacht materiaal voor kompressen

 • Vitaminesupplementen A, C, E, Echinacea, St. John's wrat en/of zink

 • Pijnstillende crème of andere branden rustgevende lotions, crèmes of gels

 • Huishoudelijke artikelen zoals kamille thee, maïszetmeel, honing, mint, havermout, zetmeel en aardappel

 • Rustgevende agenten zoals baby-poeder, calamine lotion en toverhazelaar

 • Hydrateert zoals aloë vera, cacao boter of vitamine E
 • Bepaalt het type van branden. Chemische brandwonden, zonnebrand, elektrische brandwonden en anderen zijn allemaal een beetje verschillend en dat sommige enigszins verschillende behandelingen dan anderen. Voor de toepassing van dit artikel gaan we op zich te nemen als dat van een standaard brandwond die kan worden verkregen door de zon, een open vuur of een hot object.

 • Hebt u sieraden, kleding of andere items op het gebied van de branden, verwijdert u deze uit. Sieraden kunt houden van warmte in en verdere warmte schade veroorzaken. Kleding kan ontbranden (als u op die manier worden blootgesteld), behandeling naar het gebied te beperken, of eventueel deel uitmaken van het branden. Dit zijn allemaal dingen die je moet vermijden.

 • Spoel het branden met koele (niet warm of koud). Dit kan gebeuren door de invoering van het lichaamsdeel onder een waterstraal of door inweken het via een wastafel of bad. Als het branden waar u niet een van deze is, dan toepassing koele kompressen op de brandwond. Volg deze procedure voor ongeveer 10 tot 20 minuten.

 • Als het branden vuil is of stof of andere items die in het ingesloten, reinig zeer voorzichtig met uiterst milde zeep.

 • Het branden zorgvuldig onderzoeken. Als het helder rood, in tegenstelling tot een rood, roze of als de huid nog begin blister of schil, dekken de branden met een schoon gaas en maak uw weg naar de dichtstbijzijnde dringende zorg of noodgevallen faciliteit. Terwijl het branden niet professionele behandeling wellicht, is het beter veilig te zijn dat droevig. Aan de andere kant, als het branden uiteraard behandelbare thuis is, ga dan naar de volgende stap.

 • Toepassing een pijnstillende crème of gel met Aloë vera, benzocaïne, kamfer, lidocaïne, menthol, en/of fenol als u wilt voor het tijdelijk verlichten van pijn en lijden. Worden bepaalde dat het product dat u kiest is gemaakt voor het "type" voor burn u hebben. Sommige van die op de markt zal specifiek aangeven dat ze niet geschikt voor bepaalde soorten brandwonden zoals die welke zijn verkregen door chemische stoffen zijn. Ze moeten daarom niet worden gebruikt voor dat doel. Indien mogelijk, kies een pijnstillende crème die ook een antibioticum agent bevat. Andere gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen die verzacht het branden helpen kunnen zijn baby-poeder, calamine lotion of toverhazelaar, als u dat niet hebt, probeer een natuurlijke fopspeen zoals kamille thee, maïszetmeel, honing, lavendelolie, munt, haver maaltijd of rauwe aardappel.

 • Het toepassen van een vochtinbrengende agent zoals cacao boter of zelfs vitamine E olie. Maar deze toepassen alleen nadat het branden is goed gespoeld en gereinigd door water.

 • Dekking van de branden met een schoon gaas te beschermen terwijl het geneest.

 • Drink veel water totdat je branden volledig geneest. Het extra vocht zal helpen om te kalmeren en genezen van het branden.

 • Overwegen vitaminesupplementen die uw huid helpen zal als het geneest van de branden. Goed zijn om te overwegen vitamine A, C, E, Echinacea, St. John's wrat en/of zink.

 • Neem een anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals aspirine of Motrin voor pijn die anders weg is niet kalmeerde.

 • Contact een arts als het branden nog erger wordt, niet lijkt te verlichten, of ontwikkelt ernstige blaren of verkleuring van welke aard ook.

Tips & waarschuwingen
 • Altijd een soort vochtinbrengende crème of kalmerende agent bij de hand, zelfs als het is gewoon de gemeenschappelijke huishoudelijke aard.

 • Als de bovenstaande behandelingen niet lijken te helpen, ga dan onmiddellijk naar een dringende care of noodgevallen faciliteit.

 • Contact uw arts als bij home behandelingen lijken te maken het branden slechter in plaats van beter.

 • Houd de branden schoon en overdekte om infectie te voorkomen.

Gebruik een antibacteriële agent om infectie te voorkomen.
 • Ga niet voorbij aan een brandwond maakt niet uit hoe klein je denkt dat het misschien wel.

 • Gebruik geen boter als een kalmerende agent recente studies is gebleken dat tenzij het pure, zout gratis boter, het eigenlijk het branden verder kan irriteren.

 • Niet blootstellen het branden tot verdere irritatie door de zon of andere warmtebronnen zoals deze zijn negatieve effecten kunnen vermenigvuldigen.

Gerelateerde Artikelen

Hoe om te kalmeren een zonnebrand

Hoe om te kalmeren een zonnebrand

Ouch! Je viel in slaap op het strand en nu ben je in sommige ernstige pijn. De zon bakt je huid, net zoals een brand doet, en wanneer u uw huid te lang worden blootgesteld, zal het branden. Hier is hoe om te kalmeren die lichaamsdelen van kreeft-rood
Hoe de behandeling van een brandwond Lip van een hete peper

Hoe de behandeling van een brandwond Lip van een hete peper

De capsaïcine uit chili peppers kan helpen verlichten uw hoofdpijn migraine herbeleven sinus congestie, prostaat kanker te bestrijden, het verbranden van vet en lagere bloeddruk, volgens studies die zijn opgesteld door de website ChiliPepperMadness.
Hoe om te kalmeren een opgewonden Puppy

Hoe om te kalmeren een opgewonden Puppy

Pups zijn vaak overstimulated door de wereld. Ze hoeft niet dezelfde ervaring als uw volwassen hond en niet altijd weet hoe je wilt hen te gedragen. Terwijl de puppies vaak zal mellow naarmate ze ouder worden, moet u uw pup om te kalmeren in spannend
Hoe de behandeling van een brandwond op de vingers

Hoe de behandeling van een brandwond op de vingers

Een brandwond is altijd ongemakkelijk en vaak pijnlijk. Dit is vooral waar wanneer het branden is op uw handen of vingers, die vaak worden gebruikt. Voor lichte brandwonden, kan deze stappen kalmeren de pijn en genezing te bevorderen.Wat die u nodig
Hoe om te kalmeren een huilende Baby

Hoe om te kalmeren een huilende Baby

Als ouders, zijn we geconditioneerd om het maken van baby's stoppen met huilen. Dit is deel van de reden dat wij zorg zo goed als wij voor onze kinderen--graag we niet willen horen ze huilen. Maar omgaan met een huilende baby is een van de moeilijkst
Hoe de behandeling van een brandwond salicylzuur

Hoe de behandeling van een brandwond salicylzuur

Salicylzuur wordt gebruikt voor de behandeling van een aantal huidaandoeningen zoals acne en psoriasis. Terwijl salicylzuur effectief is wanneer gebruikt voor de behandeling van deze gemeenschappelijke huidaandoeningen, kan het andere complicaties, z
Hoe de behandeling van een brandwond echt slecht touw

Hoe de behandeling van een brandwond echt slecht touw

Touw branden wordt veroorzaakt wanneer touw over uw huid snel loopt, wat resulteert in roodheid, blaren en in sommige gevallen bloeden. Kunt u touw branden van alle werkzaamheden waarbij het gebruik van touw, zoals rots klimmen, abseilen, paarden, va
Hoe om te kalmeren een parkiet

Hoe om te kalmeren een parkiet

Parkieten ervaren stress om verschillende redenen, van een ruzie met een andere vogel of een ander huisdier te overdreven omgevingen zoals onstuimig kinderen te stimuleren. Parkieten ervaren stress of angst kunnen slecht gedrag, zoals veren plukken o
Hoe te repareren van een brandwond in een matras

Hoe te repareren van een brandwond in een matras

Sigaretten, Verwarming strijkijzers, stijltangen of kaarsen kunnen een brandwond veroorzaken in een matras. In plaats van gewoon omkeren van de matras om te verbergen van de branden, kunt u patchen, bijna onzichtbaar maken van de schade. Dit is niet
Hoe om te kalmeren een drie jaar oud slijm hoest is

Hoe om te kalmeren een drie jaar oud slijm hoest is

Voorschoolse leeftijd kinderen, met inbegrip van de 3-jarigen, vangen ongeveer negen verkoudheid jaarlijks volgens WebMD. Een gemeenschappelijk symptoom van deze verkoudheid is een productieve hoest, waardoor slijm in de luchtwegen is uitgezet wordt.
Hoe te wissen van een brandwond uit een Vinyl vloer

Hoe te wissen van een brandwond uit een Vinyl vloer

Vinyl vloerbedekking is goedkoop en duurzaam, maar een nadeel is dat het brandwonden of verzengt bij aanraking met iets heel warm. Een hete vet Spetter, een verloren wedstrijd of brandende sigaret as ontstaat merkbaar merken en blaren. U kunt eigenli
Hoe de behandeling van een brandwond Bubble

Hoe de behandeling van een brandwond Bubble

Een zeepbel van branden, ook bekend als een blaar, wordt meestal weergegeven met een tweede graad branden. Een zeepbel branden is een verhoogde zakje op de top van de huid die is gevuld met vloeistof, meestal duidelijk in kleur. Branden bubbels optre
Hoe de behandeling van een brandwond Baby

Hoe de behandeling van een brandwond Baby

Elke vorm van schade aan een kind kan zelfs de meest nuchtere volwassene paniek te veroorzaken. Brandwonden kunnen vooral eng omdat de huid van een baby zo gevoelig is en het kan moeilijk te beoordelen van de ernst van een brandwond. Als je jezelf in
Hoe om te kalmeren een 11-jarige

Hoe om te kalmeren een 11-jarige

Een 11-jarige kind is op een overgangsperiode moment in zijn leven als hij naar de puberteit en zijn tienerjaren randen. Op deze leeftijd, zal het kind niet langer voorleggen aan time-outs of uw inhouding gewenste objecten. Hij verlangt grotere onafh