Hoe om te weten als een meisje wil dat jeDit kan moeilijk zijn, aangezien ik niet de meisjes persoonlijkheid weet als jij. Dus gaat u moeten leren om de beste rechter van dit en bestuderen van de persoonlijkheid van de meisjes. Studie van de manier waarop die ze met u is, in vergelijking met anderen om te beginnen. Niet over denken het en kijk maar zelfs voor zeer eenvoudige tekens zoals lichaamstaal, interacties met u, en zenuwen.

Meisjes instellen van alle soorten signalen Soms zijn jongens niet altijd bewust zijn van hen. Meeste van de tijd een persoon deze tweede eenvoudige gissingen signalen. Meisjes kunnen dit doen zonder zelfs te realiseren, ook als het gaat om verrekening van hen. Het is echt niet moeilijk om te vinden of ze geïnteresseerd zijn in jou allermeest naar de tijd. Sommige meisjes eerlijk proberen om het te verbergen om persoonlijke redenen. Kan er rente er, maar ze hebben nog niet besloten of ze u vertrouwen kunnen of niet, naar beneden dat pad. Een heleboel keer die zul je een beetje vijandigheid die lijkt dat ze haten je merken. Als je iets om te beledigen hen eerlijk gezegd nog nooit gedaan hebt, kan dan dit betekenen ze geïnteresseerd zijn, maar ze proberen te vechten de belangstelling die zij hebben. Het gebrek aan vertrouwen, combineren met belangstelling verandert in vijandigheid. Vrouwen zijn niet altijd gemakkelijk te achterhalen. Ze zijn een zeer zorgvuldige geslacht. Vooral als ze ouder worden, ze leren om zichzelf te beschermen en het kost meer moeite dan toen ze jonger waren. Glimlach en positieve lichaamstaal vertelt je wat je wilt weten van de meeste van de tijd. Enkel is het kunnen lezen van deze emoties en tekenen effectief.

Wat die u nodig hebt

 • meisje
 • gezond verstand
 • begrip menselijke emoties
 • Praat met hen. Dit is belangrijk, dat je moet met ze praten als je gaat om een nauwkeurig lezen over de situatie. Of gewoon om te laten een meisje make-up haar eigen gedachten over het onderwerp. Als een meisje is gewoon op zoek naar jou veel en u zich afvraagt, bent dan u waarschijnlijk benieuwd verkeerd. Ten minste op hen echt willen u op dit punt. Hoe kan ze echt wil dat je, als ze je echt niet weet? Ze zou controleren u uit, omdat ze potentieel misschien wel interesse. Ze zou kunnen denken dat u zijn schattig. Afhankelijk van de leeftijdsgroep zijn de kansen dat ze zeker nog niet weet. Het betekent meestal gewoon dat ze graag willen weten meer over u is. Meisjes en vooral vrouwen nodig hebben om te lezen op de persoonlijkheid van een jongens de meeste van de tijd, voordat ze vertellen kunnen als ze u of niet willen.

 • Ze veel communiceren met u? Ze lijkt te praten over een heleboel verschillende onderwerpen aan u? Vrouwen willen praten, ze allemaal doen. Als zij voor u veel openstelt zich, is vooral praten over dingen die persoonlijk aan haar zijn, dan dit goed. Dat is een heel goed teken dat ze eventueel geïnteresseerd is. Als het gaat om jongens, willen vrouwen een man die ze maximaal kunnen openen. Ja het is in hun natuur vrij open staan, maar meestal niet aan jongens ze niet willen of willen. Als ze zijn openstelling voor u, en ze communiceren, is niet alleen het geven van kleine praten, dat is een heel goed teken ze mogelijk in u. Als ze is in staat om te praten over dingen die persoonlijke, gevoelige en soms emotioneel (goed en slecht), vervolgens alleen u het op dit punt verpesten kan. Je gaan niet gewoon op deze stap alleen maar. Het is zeer positief en duidt dat ze ontwikkelt zeker wat gevoelens zou kunnen zijn. Maar er is nog meer hebt om erachter te komen om er zeker van. Mededeling voor een meisje, aan een kerel, effectief, is een groot teken hoor.

 • Ze lacht en lacht veel. Dit is een zeer eenvoudige manier om het uitzoeken. Als ze is in gesprek met u, maar ze heeft de neiging om te veel glimlachen. Vindt u ook dat ze lacht veel bij wat je zegt, zelfs wanneer het niet zo grappig? Dode weggeven, ze duidelijk niet alleen lachen en glimlachen te worden ofwel beleefd. Of twee keer is beleefd. Hele tijd wordt niet alleen beleefd of gewoon vriendelijke. Als ze dit doet met iedereen, oke, is dat anders en ongewone. Ze ofwel houdt iedereen of is het gewoon haar zeer ongebruikelijk persoonlijkheid. Zien wanneer mensen krijgen een beetje nerveus en opgewonden rond een individu, ze hebben de neiging om te lachen en glimlach veel meer. Het is hun manier van uitdrukken zelf, zelfs als ze niet volledig op de hoogte van dit. Het is een dode geven weg meerderheid van de tijd dat ze die persoon willen, meer dan gewoon op een vriendelijke manier. Gebruik gewoon gezond verstand. U zitten en lachen en lachen om je vent vrienden 24/7? Misschien lachen als ze zijn echt grappig, maar glimlach? Nee, natuurlijk niet. Wanneer u glimlach, en ze terug glimlacht, is ze geïnteresseerd.

 • Oogcontact en lichaamstaal. Dit is erg lastig en een twee manier strijk soms. Dit betekent dat u deze concepten te begrijpen. Als u merkt dat ze heeft de neiging om u te geven contact met de ogen, vooral wanneer je praat thats een goed teken. Dat is het niet, dat is typisch, toch? Gewoon het geven van oog contract betekent niet dat ze willen dat je. Iedereen kan geven contact met de ogen, maar het is het soort van oog contract geven ze je. Het is niet alleen het contact met de ogen, maar het is ook haar lichaamstaal. Concentreren op hoe ze op zoek naar je. Dit is wellicht moeilijk voor sommige, maar als ze ziet u dode center in je ogen en heeft een zeer aangename uitstraling dat is een begin. Zoekt u een halve glimlach, of elke glimlach helemaal bij het praten met haar. Ontspannen ogen staren naar u, met een prettige blik wanneer je praat, geeft ze is geïnteresseerd in wat je zegt en wat je denkt. Als ze die blik van belang geeft, is ze duidelijk geïnteresseerd in uw gedachten. Die aan vrouwen is een mooie grote deal. Iemands gedachten betekenen veel voor meisjes. Misschien niet aan jongens, maar meisjes zijn verschillend. Soms ze kan kijken ook, maar dat is meestal zenuwen. Dus maak je geen zorgen daarover. Als ze niet op zoek in uw ogen helemaal als u zijn hebben, maar niet wiebelen met haar lichaamsbeweging. Ze is niet nerveus, ze heeft gewoon vervelen en niet geïnteresseerd.

  De andere kant aan deze stap is als ze het vermijden van contact met de ogen. Nu vermijdt soms een persoon contact omdat ze nerveus. Een paar tips hierover. Als ze een beetje snel praat of zacht, en op zoek naar veel beneden. Of ze een beetje op haar woorden, thats zenuwen wordt stotteren. Zenuwen kunnen zeker betekenen ze is geïnteresseerd, maar je moet weten van haar persoonlijkheid. Is ze meestal gewoon verlegen in het algemeen, of niet? Heb je dat zelf uitzoeken. Als je haar goed genoeg kent, maar ze is meestal niet zo, dan is dat zeer nuttig zijn in de wetenschap bestaat belangstelling die gevestigd met haar. Maar als ze gewoon op zoek weg een partij en haar lichaamstaal ziet er ontspannen, dat is slecht. Als ze wordt niet stilzitten en haar toespraak patroon lijkt rustig, normaal, en duidelijk bij het spreken, is dat geen zenuwen. Ik haat het om het te zeggen, ze is waarschijnlijk niet geïnteresseerd in jou. Kijk voor hoe ze in het algemeen reageert. Als ze geen reactie heeft of veel facial helemaal uitwisselingen, is ze niet geïnteresseerd. U gaat te hebben om uw eigen oordeel te gebruiken voor postuur zulks uiterlijk en uw kennis over de persoonlijkheid van deze meisjes. Niet maken het ingewikkelder dan het is. Aangenaam ogen, half glimlach, of zelfs volledige glimlacht en een gerichte blik is wat u lookin zijn

 • Ze vraagt over de status van uw dating. Zij misschien niet weten, maar als je dat ze weet, dan ze duidelijk wil u. Dergelijke een hint te halen in een meisje, is wanneer ze weet en vraagt hoe dan ook. Dit is meestal een dode giveaway in haar hintte om u te vragen, alleen als ze dat weet en is nog steeds vragen. U kan niet lezen teveel in als ze al niet weet. Dit kan soms gewoon een toevallige vraag. Maar zeggen dat je hebt gekend haar goed genoeg voor een tijdje, ze wordt nooit gevraagd vóór en de vraag opduikt, dat is niet altijd een zeer willekeurige vervolgens. Zeer goede kans ze is nieuwsgierig en geeft je een hint te vragen haar uit als u ook geinteresseerd bent.

 • Staren truc. Soms hoeft u zelfs te zeggen helemaal. Laat haar reactie u vertellen als ze geïnteresseerd is. People's natuurlijke reacties zijn moeilijk te nep en verbergen. Gewoon staren recht in haar ogen, kijkt mooie en ontspannen (niet naar haar schittering) en kijken hoe ze reageert. Als ze op je scowls, of verward kijkt, ze niet geinteresseerd zou kunnen zijn en waarschijnlijk niet. Als haar gezicht oplicht en Blush is ze duidelijk. Als ze zonder blozen lacht of naar jou, ze vertelt u knipoogt graag haar uit. Ze lacht, taai belt er. Als ze lacht als hoe dom. Meestal haar wenkbrauwen zal wijzen omlaag, als lachen op die manier. Het zou kunnen betekenen dat ze houdt van u, maar waarschijnlijk net als een vriend. Het is mogelijk ze misschien niet hebben erkent haar gevoelens bij zichzelf als ze heeft meer dan alleen een vriendschap gevoel. Dus ik denk dat u niet kunt lezen teveel uit. Als zij bloost wanneer ze lacht, het is een dode weggeven ze wil dat je wel.

 • Gaan uit haar manier te complimenteren u. Een gemakkelijke manier voor postuur zulks uiterlijk, is complimenten. Vooral wanneer ze gaat uit haar manier om u te geven verschillende. Een casual compliment betekent niet veel, maar als ze begint te reageren op uw schoenen, of andere dingen vrij vaak het doet. Het lijkt erop dat ze is het verzenden van signalen naar haar uit te vragen over een datum. Ze vertelt u ze houdt van u en in u is. Als je een nieuw kapsel, ze merkt dit, dan neemt ze uiteraard bericht van uw verschijning. Tenzij u heb gegaan van een zeer lange haren, tot kale. Merken subtiele veranderingen in u is belangrijk. Natuurlijk wil ze je dan als ze mededelingen en reacties op deze dingen. Wat het ook is, of het nu gaat om fysieke complimenten, of "nice job" degenen, ze kon niet zelf meer duidelijk maken. Een of twee wordt leuk. Meer dan dat maakt het voor de hand liggende.

 • Hoe ze jurken en kijkt. Gemakkelijk teken, maar de meeste meisjes de neiging om graag in het algemeen. Als u merkt ze neigt te kleden met name mooi en is het dragen van meer parfum voor u, dan is het duidelijk. Dat is een vrij goed teken die ze is in u. Nogmaals, dit is vrouwen die we praten over, toch? Ik ken vrouwen die hebben verkleed gewoon naar het benzinestation. Dus ik denk dat als dit advies niet veel helpen is meestal afhankelijk van haar stijl en haar persoonlijkheid. Sommige meiden zijn casual, maar als u vindt dat ze is niet met u, dan zij doet het voor u. Als ze de neiging om niet een serieuze inspanning om het mooi om je heen, dan kan ik niet zeggen thats een goede zaak.

 • Tips & waarschuwingen
  • Eenvoudig advies zou zijn om haar gewoon te vragen. Ik weet dat is niet altijd eenvoudig. Vraagt iemand uit, is vooral wanneer u zitten zowaar in hen niet eenvoudig. Horen van de woorden niet geïnteresseerd, of ik ben genomen nog moeilijk kan zijn voor iedereen. Dus als je al deze stappen die u hebt geprobeerd heeft gewerkt, dan vragen. Ik kan niet zeggen zonder twijfel dat ze zeg ja, dat zou suggereren dat ik kan de geest van iedereen. Het is een zeer goede kans die ze wel zullen. Wees zelfverzekerd en koel wanneer vraagt een meisje uit. Nooit loskomen wanhopig.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe om te weten als een jongen wil u en hem te vragen u uit

  Hoe om te weten als een jongen wil u en hem te vragen u uit

  Ik denk dat het is gemakkelijk voor een heleboel meisjes om aan te nemen dat als hij me wil, hij zal vragen me. Dit is niet altijd waar. Geloof het of niet, kunnen jongens eerlijk gezegd bang of nerveus over het vragen van een vrouw of meisje uit. Ze
  Hoe om te weten als een meisje ruimte moet

  Hoe om te weten als een meisje ruimte moet

  In een relatie, geen vriendje wil horen van deze gevreesde woorden: "Ik heb meer ruimte nodig." Het serveren goed voor een proactieve aanpak. Niet alleen zal u zitten kundig voor Bespaar uzelf de verlegenheid, maar het verhoogt de kans dat je tw
  Hoe om te weten als een meisje met een vriendje houdt van u

  Hoe om te weten als een meisje met een vriendje houdt van u

  Een meisje zal blijven vaak met een jongen zelfs wanneer ze zich aangetrokken tot u. Om te beginnen, misschien ze niet wilt testen van de wateren als ze onzeker van uw attractie aan haar. Ze zou kunnen worden verward door haar gevoelens voor u. Als u
  Hoe kunt u zien als een meisje gewoon houdt van u als een vriend

  Hoe kunt u zien als een meisje gewoon houdt van u als een vriend

  Ze wil alleen vrienden worden maar u niet zeker weet. Deze aanwijzingen en inzichten krijgt u een beter idee van wat ze zoekt.Ze zegt dat ze gewoon een vriendDe regels van de vriendschap zijn gerelateerd aan zelf-openbaarmaking. Dus als je ze over ha
  Hoe om te weten als een jongen wordt aangetrokken tot u

  Hoe om te weten als een jongen wordt aangetrokken tot u

  Wie beter om te vertellen dat je weet wanneer een man wordt aangetrokken naar u of niet dan een GUY.Als een man zich aangetrokken tot je zal hij veel voorkomende dingen doen, je hoeft alleen maar te zoeken naar deze dingen die hij zou kunnen doen. De
  Hoe kunt u zien als een meisje geïnteresseerd In jou is

  Hoe kunt u zien als een meisje geïnteresseerd In jou is

  Wil een meisje vragen voor haar nummer of op een datum, maar uw niet zeker of ze is geïnteresseerd in jou? Er zijn een paar aanwijzingen dat u helpen zal om te vertellen als ze inderdaad in geïnteresseerd. Alles wat u hoeft te doen is aandacht bested
  Hoe kunt u zien als een meisje zich aangetrokken tot je op de werkplek

  Hoe kunt u zien als een meisje zich aangetrokken tot je op de werkplek

  Proberen om erachter te komen als een meisje houdt van u is al moeilijk genoeg, maar proberen om te bepalen als uw mede-werker u houdt een nog grotere uitdaging is om verschillende redenen. U moet eerst werken met en praten met mensen om te kunnen ui
  Hoe om te weten als een vrouw houdt van u

  Hoe om te weten als een vrouw houdt van u

  Verkeerde interpretatie in communicatie vaak vindt plaats tussen mannen en vrouwen. De moeilijkheid ligt in mensen te verlegen om gewoon komen en zeggen: "Ik hou van u". Zoals een vriendschap of een toevallige ontmoeting blijkt, begrijpen de bor
  Hoe om te weten als een jongen vrouwen respecteert

  Hoe om te weten als een jongen vrouwen respecteert

  Het liedje gaat, alles wat je wilt is het een beetje "R-E-S-P-E-C-T." Als de man die je oog gevangen niet in die staat, moet u serieus te overwegen over te gaan. Met dat in gedachten, wetende hoe spot een man die vrouwen respecteert kan het vers
  Hoe om te praten als een meisje van het land

  Hoe om te praten als een meisje van het land

  Land meisjes zijn trots op hun wortels en altijd gastvrij en vriendelijk, zelfs in het gezicht van negatieve mensen en uitzicht. Kanaal van je innerlijke zuidelijke wortels en land dialect leren zodat u als een meisje uit het charmante land klinken k
  Hoe om te weten als een voorraad Is Oversold

  Hoe om te weten als een voorraad Is Oversold

  Weten wanneer een voorraad is oversold is een belangrijke vaardigheid bij voorraad handel en investeren. Dit artikel vertelt lezers hoe te identificeren mogelijk oversold voorraden.Ten eerste, er zijn twee betekenissen voor een oversold voorraad. Een
  Hoe om te praten als een meisje Valley

  Hoe om te praten als een meisje Valley

  1982 single van Frank Zappa en de 1983 film met Nicolas Cage "Valley Girl," benadrukt het onderscheidende toespraak van San Fernando Valley hogere middenklasse adolescente meisjes van het decennium. De eigenaardigheden van de manier waarop ze sp
  Hoe zich te gedragen als een uitvoerend orgaan dat op hoog niveau

  Hoe zich te gedragen als een uitvoerend orgaan dat op hoog niveau

  Succes en macht zijn twee van de meest gewilde na dingen in de wereld. Niet alleen doen beide kwaliteiten verdien je respect, ze worden ook vaak geassocieerd met rijkdom. Sommige van de meest gerespecteerde, krachtige en rijke mensen in de wereld zij
  Hoe kunt u zien als een meisje voor u raakt

  Hoe kunt u zien als een meisje voor u raakt

  Als u hebben het dateren van een meisje voor een tijdje, misschien u wilt weten wanneer te nemen van de relatie naar het volgende niveau. Misschien u genieten van haar bedrijf, en het paar van u hebben de besteding van veel tijd samen. Om te weten ze