Hoe om te winkelen voor een externe auto-StarterEen externe auto starter kunt u stapsgewijs in een warm en toasty auto op die koude winterdagen. In dit artikel krijgt u waardevolle informatie over de verschillende soorten externe auto voorgerechten, waar ze goed gedaan te krijgen, en wat u zou moeten betalen.

Wat die u nodig hebt

 • Het merk/model/jaar van uw voertuig
 • De sleutel tot uw voertuig
 • Bepalen welk type zender voor u het beste. Een "zender" is de afstandsbediening die u gebruiken zal om te beginnen met uw auto. De meeste auto's komen vandaag met een zender al dat sluizen en ontgrendelt de deuren. Sommige mensen noemen dit een "clicker" of een "extern". Er zijn verschillende soorten zenders kunt u beginnen met uw auto met:

  Met behulp van de zender die uw voertuig kwam met:

  Dit kan worden gedaan op Ford, Chrysler, Dodge, Jeep, General Motors en Nissan voertuigen. Meestal kunt u een externe auto starter in een van deze voertuigen waarop wordt gestart door op de "lock"-toets op uw zender 3 keer installeren. Sommige anderen verlangen dat u druk op "vergrendelen, ontgrendelen, vergrendelen" opeenvolgend.

  Het voordeel van dit soort systeem is het gemak van het. De meeste mensen willen niet voeren rond een extra zender wil externe start van hun voertuig. Het nadeel aan dit soort systeem is het bereik. De meeste zenders van de fabriek zal werken op een afstand van 50 tot 100 voet op zijn best, en zal verzwakken met obstakels in de weg. Uw auto vanaf in een restaurant of de supermarkt is bijna onmogelijk met een dergelijk systeem, maar kan nuttig zijn voor het starten van uw voordeur.

  Enkele knop externe auto voorgerechten en 3 knop externe auto Starters

  Dit zal voor u het beste zijn als u wilt dat een reeks van 1000 voet of meer, of als u niet beschikt over een voertuig dat is vermeld in de vorige paragraaf. Een enkele knop externe auto voorgerecht bestaat uit een kleine zender met een knop op het. Typisch zou u uw voertuig door tweemaal op de knop te drukken. Een drie knop externe auto starter heeft een knop om te beginnen met de auto, samen met de "vergrendelen" en "ontgrendelen" knoppen. Dit is handig omdat het elimineert de noodzaak om te voeren rond uw fabriek sleutelloze remote afstandsbediening,, terwijl ook het beste aanbod.

  Sommige goede één knop externe auto voorgerechten zijn:
  Prestige Brand..................................................... APS901
  Automate Brand................................................... AM6.2

  Sommige goede 3 knop auto externe Starters zijn:
  Prestige Brand....................................................... APS57a
  Valet Brand............................................................ 562T

  Al deze zijn qua kwaliteit en bereik. Alle fabrikanten vermeld maken vele andere externe auto starters met verscheidene zender vormen en maten, verschillende bereiken en prijzen. Er zijn veel goede merken verkocht bij gerenommeerde winkels in het hele land. (zie stap op het vinden van gerenommeerde winkel).

 • Bepalen of uw voertuig een computer chip in de sleutel heeft:

  Als u uw auto na 2000 gekocht, hebt u waarschijnlijk een computerchip in uw sleutel. Deze computerchips te voorkomen dat mensen kunnen Kopieer uw sleutel en stelen van uw auto, controleert uw ontstekingssysteem de computerchip telkens wanneer uw auto wordt gestart om ervoor te zorgen dat de juiste sleutel wordt gebruikt. U autodealer kan u vertellen of u een computerchip in uw sleutel hebt.

  Hebt u niet een computerchip in uw sleutel:

  Awesome! U kunt gemakkelijk (en goedkoop) hebben een externe auto starter in uw voertuig geïnstalleerd.

  Hebt u een computer chip in de sleutel:

  U bent net als de meeste van de bevolking, en zullen moeten nadenken over de volgende...
  Uw auto wordt niet gestart tenzij de computer chip aanwezig is, einde verhaal. Dit vormt een probleem bij het installeren van een externe auto starter, omdat de ontsteking niet "" uw chip ziet wanneer wordt geprobeerd om te beginnen met uw auto. Een veel voorkomende manier van aanpak van dit is het leveren van de winkel met een van uw sleutels... dat klopt, geef ze een van uw sleutels voor eeuwig en nooit krijgen het terug. Het zal worden gebruikt voor de installatie en opgeofferd om de starter van de externe auto werken. Als je 3 of meer sleutels met uw voertuig hebt kan dit een goede optie zijn, maar er is een alternatief. Vele winkels nu een "data module" of "rondweg module" gebruiken om te repliceren de extra sleutel. Vaak zal er een toeslag voor dit, maar gezien de kosten van de vervanging van een van de sleutels van uw fabriek kunnen zo hoog als $100 - $300, is een ander $45 tot $75 voor een module van de gegevens de moeite waard.

Hebt u een "Push button start" of "keyless start" voertuig zoals nieuwere Nissan en Lexus voertuigen, is een module van gegevens verplicht.

 • Kies een goede winkel en de juiste prijs:

  Lokale winkels:
  Vragen rond uw telefoonlijst controleren, sommige telefoongesprekken maken, gebruik je hoofd. Komt de externe auto starter die ze verkopen met garantie? Hoe lang? Betekent de garantie-cover onderdelen en arbeid, of gewoon delen? Een goede winkel biedt garantie voor hun vakmanschap voor het leven, en meestal de onderdelen voor 1 jaar of meer. De producten van het merk van de Viper gerechtvaardigd zijn voor het leven, maar zorg ervoor dat u gaat naar een "geautoriseerde Viper Dealer" of de garantie is LEEGTE! Ook controleren hoe lang is de winkel in business, neem een kijkje in de rug en zelfs spreken met een installatieprogramma als je kunt.

  Autohandelaren:
  Na de autohandelaar doen uw externe start is hetzelfde als een winkel doen omdat alle Autohandelaren onderaanneming hun aftermarket elektronica uit naar lokale outfits. Als je vriendelijk met een van de inkopers/verkopers kunt u zelfs vragen welke winkel die ze gebruiken, hehe. Met uw externe auto starter gedaan bij de autodealer kost je veel meer geld voor het nauwkeurige zelfde ding. Niet laten schrikken u over het vernietigen van uw garantie; de "Magnuson Moss garantie Improvement Act" beschermt consumenten dit. Als u verteld dat uw garantie zal worden vernietigd door een externe auto starter u verteld een leugen of de persoon weet niet beter.

  "Grote doos" winkels:
  U weet wat ik bedoel... en het is een slecht idee. Tenzij u een oudere auto of een bijzonder goedkoop auto is dit een slecht idee. Deze winkels zullen kosten minder dan een plaatselijke winkel, maar je zal moeten betalen voor het tweemaal. "Grote doos" winkels zijn een oefenterrein voor nieuwe installateurs, en ze werken op volume, niet kwaliteit. U kunt opslaan $50 of zelfs 100 dollar, maar het gaat om een auto die u ten minste 15.000 dollar begroot.

 • Tips & waarschuwingen
  • Een goede externe starter correct geïnstalleerd kost u overal van $175 tot $300 tenzij het heeft een aantal speciale functies. een computerchip in uw sleutel-zal maken meestal de prijs ongeveer 50 dollar hoger dan de basisprijs, zodat "afgestoken" sleutels zal maken de beginnen op ongeveer $225 voor een goeie prijs. "Push Button Start" en "Keyless Start" auto's zal gewoonlijk stormloop u $350 en omhoog.
  • Zorg ervoor dat ze installeert een hood PINSCHAKELAAR! Deze schakeloptie niet toe dat de externe starter te werken als de motorkap omhoog. Het laatste wat dat je wilt is een monteur een rechtszaak tegen u te brengen, omdat zij een vinger verloren wanneer uw motor gestart. Dit is het eerste wat dat ze weglaten om met de goedkopere banen kosten te besparen.
  • Veronderstellen dat niet omdat een winkels prijs hoger dan andermans die ze proberen is te overladen u. Er is een reden voor dit en ze zal het graag aan u uitleggen. Vergeet niet dat deze plaatsen uw bedrijf wilt, en ze willen dat je terug te komen met een andere auto in de toekomst. Zorg ervoor dat jij je comfortabel voelt met de mensen die er werken en dat ze oprecht zijn. Een warme, vriendelijke en deskundige verkoper, die waarom dingen meestal uitlegt betekent dat de installateurs delen een gemeenschappelijke arbeidsethos. Weer... met de beste winkel u altijd vindt mee! Zelfs als dat betalen een extra $25 of zo betekent.
  • Houd in gedachten die veel Japanse auto's hebben dat "go to sleep" terwijl de auto sleutels wordt uitgevoerd. Om dit te testen, start je auto en druk op de vergrendeling en ontgrendelen van knoppen op je fabriek zender, terwijl de auto is nog steeds op. Als uw deursloten niet van de borstband bevindt werken terwijl het voertuig loopt, ze werkt niet wanneer de kooi zich externe begonnen. In dit geval kan u overwegen een systeem met 3 knoppen met slot knoppen omdat deze aftermarket-zenders zal werken met de auto lopen. De enkele knop auto starters eerder vermelde werken ook uw deursloten door de knop ingedrukt gedurende een paar seconden bij het naderen van het voertuig. Dit is aardig omdat u niet hoeft te zetten uw sleutel in de deur te ontgrendelen uw auto elke keer dat u extern starten.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe om te winkelen voor een gebruikte auto

  Hoe om te winkelen voor een gebruikte auto

  Vraag uw vrienden, check out de kranten en zoeken naar de perfecte gebruikte voertuig van een private partij.Wat die u nodig hebtKelley Blue BookRekenmachinesTelefoonsLokale krantenGebruikt-auto zoekertjesSpiraal-laptopsPlanningBeslissen wat je nodig
  Hoe om te winkelen voor een auto Online

  Hoe om te winkelen voor een auto Online

  Winkelen voor een nieuwe of gebruikte auto online kan verminderen het gedoe van het werken met dealers en vindt u gedetailleerde informatie over een specifieke auto voordat u voor de showroom vertrekt.Wat die u nodig hebtKelley Blue BookInternettoega
  Hoe om te winkelen voor een traditionele IRA

  Hoe om te winkelen voor een traditionele IRA

  Een Individual Retirement Account of de IRA is een speciale investeringsrekening die belastingvoordelen biedt aan mensen die zijn sparen voor pensioen en voor andere doeleinden. De twee belangrijkste soorten, de traditionele IRA en de Roth IRA, hebbe
  Hoe om te winkelen voor een televisie

  Hoe om te winkelen voor een televisie

  Niemand kon bevroeden hoe ver de televisie zou afkomstig zijn van zijn bescheiden begin als een huishoudelijke item in de vroege jaren 1950. Vandaag, is het kopen van een TV als het kopen van een nieuwe auto in termen van functies en prijzen. Er zijn
  Hoe om te winkelen voor een hypotheek herfinancieren

  Hoe om te winkelen voor een hypotheek herfinancieren

  Wanneer de rentevoeten dalen, is het tijd voor de consument om te evalueren van de huidige leningen van het huis. Een lagere rentevoet beveiligen vermindert financieringskosten en thuis maandtermijnen kan verlagen. Huiseigenaren kunnen desgewenst een
  Hoe veel te besteden voor een gebruikte auto

  Hoe veel te besteden voor een gebruikte auto

  In de markt voor een gebruikte auto en vroeg me af hoeveel geld te besteden? Het antwoord hangt af van of u op zoek bent naar betrouwbare transport of wil je een goede deal op een laag-kilometers, laat-model schoonheid.Elementaire vervoerElementaire
  Hoe om te winkelen voor een hypotheek

  Hoe om te winkelen voor een hypotheek

  Tenzij u een stash geld hebt, moet u een hypotheek om een huis te kopen krijgen. Vanaf dit het schrijven zijn rentevoeten op historische dieptepunten, zetten huiseigendom binnen het bereik van veel meer mensen. Het aangaan van een hypotheekmakelaar o
  Hoe toe te passen voor een gedoneerde auto

  Hoe toe te passen voor een gedoneerde auto

  Leven is een uitdaging als je twee banen jongleren en nog steeds de rekeningen niet kan betalen. U riskeert uw werk elke keer de bus te laat is. Soms blijft uw kind startpagina van school omdat u kan niet iemand vinden om haar te rijden. Zou het leve
  How to Turn Off een externe auto-Starter

  How to Turn Off een externe auto-Starter

  De auto-starter is een steunpilaar op voertuigen over de hele wereld sinds het midden van de jaren 1990. Ook bekend als een FOB of sleutelloze, wordt de externe starter gebruikt voor de pop van de stam, vergrendelen en ontgrendelen van de deuren en t
  Hoe u kunt bepalen hoe veel te betalen voor een nieuwe auto

  Hoe u kunt bepalen hoe veel te betalen voor een nieuwe auto

  Of u bezorgd bent over uw begroting of gewoon niet willen betalen te veel voor een bijzondere nieuwe auto betaling, verschillende Internet hulpmiddelen kunt gebruiken om de meest betaalbare besluit. Voordat u eropuit gaat om te kijken naar auto's, mo
  Hoe aansluiten van een externe auto-Starter

  Hoe aansluiten van een externe auto-Starter

  Externe starters toestaan eigenaars om te beginnen met hun voertuig vanaf een locatie anders dan in hun auto. Externe auto voorgerechten serveren meestal als een verbeterde beveiliging-systeem. Installeren van een externe starter, hoeft niet elke ges
  Hoe toe te passen voor een verloren auto titel

  Hoe toe te passen voor een verloren auto titel

  Als u van plan bent op het kopen of verkopen van een auto, u niet zo legaal een kopie van het certificaat van de titel. Niet aankoop die een auto zonder een titel--de auto zou hebben gestolen doen, of kan er een defect in de titel die u problemen lat
  Hoe te verwijderen van een externe auto-Starter

  Hoe te verwijderen van een externe auto-Starter

  Externe gecontroleerde auto voorgerechten bieden u het gemak van het opwarmen van uw auto voordat je erin. Echter, zij kunnen reageren op commando's van zenders dan degene die ze zijn geprogrammeerd om. Als u wilt voorkomen dat het optreden van een a
  Hoe aan de begroting voor een nieuwe auto

  Hoe aan de begroting voor een nieuwe auto

  Aankoop van een auto kunnen duur zijn. Als u voor het na verloop van tijd betaalt, zullen de kosten eten in uw maandelijkse cash flow. Niet soms gedwongen jezelf door het kopen van meer auto dan u nodig hebt of zich kan veroorloven.Maak een familie b