Hoe om uw Website gerangschikt op de eerste pagina van GoogleOm uw website gerangschikt op de eerste pagina van Google's zoekresultaten is een zeer ontmoedigende taak, en een die velen beschouwen als de "Heilige Graal" van internet prestaties. De vraag is niet zozeer of u kunt krijgen gerangschikt op de eerste pagina van Google, maar veeleer welke zoekwoorden u wilt worden gerangschikt voor? Dit artikel legt een zeer krachtige tip over het krijgen van uw website gerangschikt op de eerste pagina van Google.

Wat die u nodig hebt

 • Een computer met internettoegang
 • Een website die u probeert te krijgen gerangschikt
 • Zoals met alles de moeite waard, zal dit enige tijd duren. Een bedrijf of de zogenaamde "system" in een $35.00 e-boek beweert te kunnen om uw site te krijgen gerangschikt op Google's eerste pagina (voor alle trefwoorden die ten minste halverwege zijn concurrerende) binnen een week tijd meer dan waarschijnlijk liggen of bevordering van technieken die uw plaats kunnen krijgen verbannen uit Google in het kort volgorde. Wees bereid om wat echte tijd dit te doen, omhoog van drie tot zes maanden meer realistisch erover.

 • De eerste vraag die je moet afvragen is welke zoekwoorden u wilt worden gerangschikt voor? Je moet een idee van wat mensen zijn op zoek naar wanneer ze gebruik maken van Google of u uw tijd proberen besteden zal te krijgen gerangschikt voor de zoekwoorden die niemand gebruikt wanneer ze hun query in Google's zoekmachine typt. Bijvoorbeeld, als u een website over de hond fokken hebt, zou de keyphrase "hond fokken" het meest voor de hand liggende uitgangspunt. Het enige probleem met dit is, er zijn ongeveer 4,5 miljoen concurrerende webpagina's in de index van Google voor die term. Dus, u wellicht rang op de eerste pagina van Google voor "hond fokken" één dag, maar het zal niet elk moment in de zeer nabije toekomst. Dus niet terwijl u niet wilt gooien de primaire sleutelwoorden uit, daar beginnen. Varianten van het sleutelwoord, die eigenlijk automatisch gebeurt nu wanneer u het trefwoord in Google-zoekvak typt--Google u enkele andere populaire zoekwoorden die u zich kunt concentreren krijgt op vinden. In dit voorbeeld, kunt u zich richten op de ranking voor "spelen van de fok van de hond" of "hond fokken tips", of "hond fokken voor beginners"--ik heb al deze trefzinnen van eenvoudig te typen "hond fokken" in Google en kijken naar de lijst met gerelateerde zinnen die het mij aangeleverd. Het is een heel goed idee om te controleren op andere gratis keyword research tools zoals de beroemde Adwords Keyword Tool (gewoon type dat in Google en het is het eerste resultaat) of Aaron Wall's Keyword Tool op SEObook.com. Typ de belangrijkste trefwoord dat u wilt zich richten op, en zij zal u voorzien van allerlei waardevolle varianten van het sleutelwoord, met het zoekvolume voor schoen. Dus wat bedoel ik met "focus op"? Lees de volgende stap om meer de producten van BvD te ontvangen.

 • Ranking op de eerste pagina van Google door middel van goede SEO (Search Engine Optimization) komt neer op een ding en een ding alleen: LINKS VERANKERD. Wat ik bedoel met "verankerd links" inkomende links die op uw web-pagina is, en die bevatten de trefwoorden die u probeert te krijgen gerangschikt voor. Mensen kunnen debatteren en ophef over het hele dag lang, maar de bottom line is dat Google gewicht aan gezag sites in hun zoekresultaten geeft, wat betekent dat uw site moeten een zekere mate van autoriteit voor de zoekwoorden die mensen gebruiken wanneer ze een query Google's zoekmachine uitvoeren. En de primaire manier waarop Google bepaalt of uw website een autoriteit is voor welk onderwerp (trefwoorden) die u rang wilt voor is door hoeveel verankerd links waarin die zoekwoord wijzen op je pagina. Een verankerd koppeling is gewoon een link naar een website die sleutelwoorden bevat die wat de website gaat beschrijven over. Bijvoorbeeld, in plaats van zien een link met "Klik hier" als de tekst, of met alleen het websiteadres als de tekst, kan u een klikbare link zegt die "hond fokken spelen" als de tekst. Dit betekent dat "hond fokken games" is de anchor-tekst voor die link. Deze soorten verankerd links zijn degenen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een autoriteit voor een bepaald onderwerp is. Die verankerd links zeggen Google "Hey, dit is wat mijn website is alles over, en dezen zijn zoekwoorden die je moet me voor rang."

 • Focus op het bouwen van links met behulp van variaties van uw belangrijkste zoekwoord als de anchor-tekst. Elke methode van link building bekend voor de mens. Zo veel links van zoveel verschillende plaatsen als u eventueel kunt krijgen. Het gaat hierbij om artikel directories, website directories, sociale bookmarking plaatsen, commentaar op blogs van andere mensen, Squidoo pagina's, Hubpages, gratis bloggen platforms zoals Blogger en Wordpress, gerelateerde sites via link uitwisselingen, websites zoals GeoCities, overal u kan een verankerde link, man, krijgt een gratis! En maak je geen zorgen over de "waarde" van de link, of die men heeft meer "gewicht" en al dat spul... een koppeling is een koppeling is een link! Als u hulp over hoe te bouwen links, net Google nodig "link gebouw" of "how to build links", en je heb je genoeg van verwijzingen te trekken uit om u te helpen in uw verbinding de bouwinspanningen.

 • Installeer een soort statistieken of bezoeker de conversiecode op uw website, bij voorkeur een die zal u tonen hoe komen mensen om uw site te vinden. Elke bezoeker tracking software waard zijn zout zal u tonen de verwijzende search engine statistieken, wat betekent dat wat zoekmachine de bezoeker gebruikt en ze zoekwoorden die ze gebruikt om uw site te vinden. Probeer Google Analytics of StatCounter--zijn beiden uitstekend.

 • Neem een kijkje op hoe uw bezoekers op uw site komen, en bijzondere aandacht schenken aan wat voor soort trefwoorden bent u voor ranking in Google. Geloof me, je zal beginnen met "druppelt" voor de bezoekers van Google op het eerste, maar hoe meer u bouwen links, en hoe meer u de zoekwoorden die mensen gebruiken om te vinden van uw site als de anchor-tekst in uw links, hoe meer bezoekers je krijgt en de meer geloofwaardigheid u in Googles ogen bouwen zult. Ook zult u beginnen te rangschikken voor meer varianten van het sleutelwoord ook, terwijl u doorgaat met het verankeren van uw links met de sleutelwoorden die Google u voor (volgens uw web stats gerangschikt heeft).

 • Dat is in een notendop, hoe zult u beginnen te rang op Google's eerste pagina voor de gewenste zoekwoorden. Begin niet met de "big Kahuna". Aanloop naar dat niveau met behulp van andere verwante trefwoorden die hoeft niet helemaal zo veel zoekvolume, maar zal u helpen bouwen autoriteit voor de belangrijkste trefwoord dat u bent het streven naar. Dit is een erg vereenvoudigde versie van het hele proces, en nogmaals, dit kost tijd. Uiteindelijk echter, met voldoende hard werken en veel van verankerde links, je vindt jezelf op de eerste pagina van Google met de grote honden.

 • Tips & waarschuwingen
  • Doe je best om het variëren van de anchor-tekst wanneer u zijn het opbouwen van banden. Gebruik niet de exacte dezelfde standaardtrefwoord vertegenwoordigt dat wordt elke keer... gebruik van creatieve varianten van de zoekwoorden voor uw ankertekst. En wees niet bang om te gebruiken een "Klik hier" of uw URL zo nu & opnieuw voor een goede maatregel, zodat uw link gebouw meer natuurlijke look in Googles ogen.
  • Betaalde links zijn een grote no-no in Googles ogen... doe het met uiterste voorzichtigheid en behoedzaamheid, als je het helemaal.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe te voegen koptekst op alleen de eerste pagina in Google Docs

  Hoe te voegen koptekst op alleen de eerste pagina in Google Docs

  Headers worden normaal weergegeven op elke pagina in een document; Dit onderscheidt ze van een ander type kop of titel. Als u een koptekst op slechts een enkele pagina plaatsen, niet zal Google Docs overwegen het een kop helemaal. Maar het zal nog st
  Hoe vindt u aanwijzingen voor een adres met behulp van Google

  Hoe vindt u aanwijzingen voor een adres met behulp van Google

  Met Google zoeken moet u niet een kaart opzoeken of iemand te vragen voor een routebeschrijving. Deze functie van Google kunt u uitvoeren van een online zoeken voor een specifieke routebeschrijving naar een adres. Hier is hoe het te doen.Ga online en
  Notatie van de eerste pagina van een document in MLA stijl

  Notatie van de eerste pagina van een document in MLA stijl

  MLA wordt één van de meest doordringende opmaak en verwijzing protocollen voor onderzoek en scripties in de Verenigde Staten en over de hele wereld. De standaard, eenvoudige indeling en gemakkelijk afleesbaar citaten zijn populair in undergraduate kl
  Hoe om te animeren woorden & dia in een diavoorstelling van Google Docs vertragingen

  Hoe om te animeren woorden & dia in een diavoorstelling van Google Docs vertragingen

  De Web-based Google Docs productiviteit suite omvat een minimalistische diavoorstelling toepassing genoemd Google Docs presentatie. Terwijl de software enkele van de meer geavanceerde functies van Microsoft Office PowerPoint, Keynote of LibreOffice I
  Hoe maak je een Bi-wekelijkse budgetsjabloon met behulp van Google Docs

  Hoe maak je een Bi-wekelijkse budgetsjabloon met behulp van Google Docs

  De meeste mensen denken dat u Microsoft Office of een andere vorm van dure programma maken dit soort project nodig. Hier is een eenvoudig alternatief zonder al van uw hard verdiende geld uitgaven.Wat die u nodig hebtEen gratis Google-AccountGa eerst
  Hoe maak je een formulier voor uw Facebook-pagina met Google Docs

  Hoe maak je een formulier voor uw Facebook-pagina met Google Docs

  U kunt een formulier maken voor uw Facebook fan pagina via Google Docs productiviteit suite. Formulieren die worden gemaakt met behulp van Google Docs kunnen opnemen elk denkbare form-element, met inbegrip van tekstvakken, meerdere keuze en matrix vr
  Hoe om te verschijnen op de eerste pagina van Bing Local

  Hoe om te verschijnen op de eerste pagina van Bing Local

  Microsoft Bing search engine biedt bedrijven een manier om te bereiken van een lokale publiek door middel van de plaatsen voor bedrijfsvermeldingen. Wanneer iemand in de buurt van uw locatie zoekt iets, biedt Bing lokale resultaten overeenkomen met d
  Hoe maak je een Website worden weergegeven in Google's eerste pagina

  Hoe maak je een Website worden weergegeven in Google's eerste pagina

  Iedereen wil zijn of haar website te verschijnen op de eerste pagina van een Google-zoekopdracht, dus jouwe zal hebben vrij een beetje van competitie. Om te krijgen top ranking in Google, zult u moeten leren enkele nieuwe termen, zoals "on-page optim
  Hoe te een Website uploaden naar GoDaddy

  Hoe te een Website uploaden naar GoDaddy

  Krijgen van uw website ontworpen en ontwikkeld kan een dure investering, zijn vooral als u net begint. In veel gevallen, zal ondernemers en particulieren zoals u moeten ontwikkelen en beheren van hun eigen website. Zodra u uw website ontworpen hebt,
  Hoe te deblokkeren Websites met behulp van Google Tools

  Hoe te deblokkeren Websites met behulp van Google Tools

  Het Internet is een ongelooflijk nuttige bron van informatie en amusement. Helaas, sites bestaan die niet geschikt zijn voor iedereen en blokkeren van hen wordt een noodzakelijk kwaad. Dit wordt een probleem bij het gebruik van een openbare computer,
  Hoe stel ik de stem van Google?

  Hoe stel ik de stem van Google?

  Google Voice is een ingebouwde service voor uw Google-account, zodat u kunt plaatsen en gebeld en die wenst dat uw huis of mobiele telefoon doorsturen. Elke Google-gebruiker kan toegang tot Google Voice, maar de gebruiker moet eerst de stappen basiso
  Hoe toe te passen voor handicap betalingen tijdens behandelingen van kanker

  Hoe toe te passen voor handicap betalingen tijdens behandelingen van kanker

  Als u zijn gediagnosticeerd met kanker, is het wellicht ook geïnteresseerd in de toepassing voor sociale zekerheid handicap (SSD) of Supplemental Security Income (SSI) voordelen. Hoewel u desgewenst voor een bezoek aan een bureau van de sociale zeker
  Hoe kan ik een voettekst alleen op één pagina invoegen in Microsoft Word

  Hoe kan ik een voettekst alleen op één pagina invoegen in Microsoft Word

  Hoewel Word het gemakkelijk maakt om een voettekst invoegen, vormt beperken dat slechts één pagina voettekst een veel moeilijker taak. Het programma biedt een "alleen deze pagina" optie niet, maar het laat u verschillende voetteksten voor versch
  Hoe te formatteren van de tweede pagina van een Memo

  Hoe te formatteren van de tweede pagina van een Memo

  Zelfs in dit tijdperk van e-mails en elektronische communicatie steeds bedrijfsmemo's nog hun plaats. Bedrijfsmemo's bieden een hoger niveau van autoriteit en formaliteit dan een eenvoudige e-mail, maar alleen als ze correct zijn opgemaakt. Taking na