Hoe te domineren een katKatten zijn geen honden. Het is niet iets om voortdurend dat de rechtmatige plaats van de kat in de pikorde huis is niet gonna be een rang de manier waarop het is voor een dier pack domineert een kat. Een kat domineert, is hoe om sommige grenzen met uw kat op een manier die de kat begrijpt. Wanneer katten u aannemen, behandelen ze u als een andere kat. Soms handelen ze als eeuwige kittens, andere tijden, er is een reden dat mensen zeggen "mijn kat loopt mijn leven." Maar het is mogelijk om te nemen die ouderlijke rol en zinvolle dominantie voor communicatie.

Wat die u nodig hebt

 • Één of meer katten
 • Een gevoel voor humor
 • Een liefde voor katten
 • De eenvoudigste manier om sommige dominantie met katten is om hen van kittens. Fokkers verkopen kittens op twaalf weken oud, maar schuilplaatsen overnemen uit op acht weken oud. Kittens jonger dan twaalf weken kunnen ontwikkelen een extreme emotionele afhankelijkheid omdat u in een ouderlijke rol tijdens de leeftijd wanneer ze leren geweest bent te socialiseren. Zorg ervoor dat uw kitten door de mens aan de orde heeft gesteld en begrijpt de mens-kat interactie of hebt u een hardere tijd onderwijs dit aan een volwassene.

  Kittens op vijf of zes weken zijn pluizig, passief, lomp en afhankelijk ook fysiek als emotioneel. Ze kitten voedsel kunnen eten en gebruik de Draagstoel pan maar zal voortdurend lopen terug voor de geruststelling. Het is de leeftijd wenskaart fotografen hun beste resultaten, krijgen voordat ze in Rocket Kittens veranderen-- maar ze moeten hun moeders op deze leeftijd te groeien tot psychologisch gezonde katten.

 • Kiest u voor een oudere kat, zoeken die al voor de mens wordt gesocialiseerd en reageert goed op u persoonlijk. De kat te maken oogcontact opzoeken? De kat spinnen wanneer u benaderen of tegen uw hand leunen? De kat komt naar u toe als u klikkende geluiden en scritching bewegingen met je hand maken? Dit alles is beginnen op de juiste poot met een kat.

  Spinnen betekent een kat wil zijn sociale, is op zoek naar interactie en genegenheid. Katten zullen spinnen wanneer ze verdrietig of pijn, omdat ze het comfort van hun familie en clan leden willen. Wanneer een kat of kitten in je leven, zijn u in die cat's familie wordt aangenomen als een menselijke lid van de clan. Katten zal nemen vele andere soorten in hun clans. Katten die honden opschieten doen omdat zij pack dominantie over de hond vestigen door hoger zitten en het geven van dominante lichaamstaal. Honden zijn comfortabel met dit als opgevoed door een kat, psychologisch stabiel is.

 • Begrijpen kat dominantie. Katten zijn niet pack dieren. Om goed te functioneren, een jacht pack heeft een leider en de leider beslist wat het pack zal doen, de beta zal adviseren, de anderen volgen en de omega pleiten en smeken bevoorrecht met resterende in het peloton. Honden kunnen worden comfortabel in het standpunt van de omega. Een hond is het veel beter dan de alpha van een ellendig pack van een wordt de omega in een grote hoge pack beter dan alle andere packs.

  Hij of zij is een kat, de Alfa van het pack.

  Katten werken niet samen. Katten alleen werken en socialiseren samen in hun weg tijd. Ze slapen samen, bewaker elkaar in het nest, socialiseren voor plezier, communiceren, spelen, delen van voedsel, veilig den grondgebied vestigen en hebben een sterling genade kattenliefhebbers leren waarderen. Reactie van een kat tenzij in het nauw gedreven is om te lopen uit de buurt van een onaangename situatie.

  Pogingen om te domineren een kat die de manier waarop een mens van een hond domineren zou zal vaak resulteren in de kat weglopen, staart zo hoog, alsof dat niet gebeurde. Of ernstige discipline van de kat voor zijn of haar grenzen overschrijden.

 • U kunt het winnen van een stare-down met een kat. Zelfs een volwassen kat. Zelfs een volwassen kat die wordt gebruikt om te winnen van stare-downs met de mens. Het resultaat van het winnen van een stare-down met een kat is meestal dat de kat weg zal stalken. Een directe stare-down mogelijk een territoriale uitdaging. Binnen een clan stellen veel verschillende katten zich voortdurend. Dominantie is een kortstondig ding. Die ziet er weg eerst maakt uit-- maar mensen ziet weg veel eerder dan de meeste katten totdat zij dit begrijpen. Het helpt ook om te begrijpen dat het winnen van een stare-down met een kat niet per se uw betoog met die kat, of win allesbehalve van dat moment stare-down winnen doet.

Probeer niet om af te dwingen dit hele tijd. Niet altijd op zoek naar beneden kijken eerst of altijd weg. Houd dit op momenten wanneer de kat is duidelijk een uitdaging u in gebieden die zou moeten zijn van jou. De sleutel tot de dominantie van de kat is dat een dominante kat zegt "Dit is de mijne." In de efemere manier maakt die zittend in een stoel het jouwe, niet noodzakelijkerwijs de permanente manier die je kunt niet in deze den meer blijven. Teveel agressieve dominantie aan een kat kan overtuigen de kat om te verhuizen, vriendelijker accommodaties vinden. Dit is een van de valkuilen van omscholing dominantie-gedrag van de mens of canine aan de kat--als u het te ver dragen, je overtuigen de kat hij is niet welkom.

Toms hebben meer kans om verder te gaan dan queens. Vrouwelijke katten zijn het dominante geslacht tussen katten, maar ze begrijpen dit niet altijd het geval met de mens. Dominantie is moeders. De dominante kat zorgt voor andere katten. De giften van het voedsel u zijn van een kat respect voor u als de keeper van de den, en een erkenning dat je familie. Het is symbolisch nu na duizenden jaren van interactie van de mens-kat, maar omdat katten voor hun vrienden en familie jagen, katten geleerd om muizen voor de mens.

Voor de mensen die dit betekende "zie je wel? Ik ben verdienen mijn houden, bewaken van de graanschuur."

Voor de kat betekent het "Ik hou van jou en je familie. You give me eten, dus ik breng je iets."

Alleen zetten in de inspanning om te winnen van de staredown met een kat wanneer het over iets wat die je echt niet wilt dat kat geven. Als het niet klauwend uw stoel. Kijk voor de grens testen gedrag, dat is de tijd niet om terug naar beneden omdat je hoeft te wonen samen op wederzijds aangename termen.

 • Gebruik maken van zoete reden. Ik gekscheer niet. Katten begrijpen wat mensen zeggen veel beter dan mensen krediet hen voor, omdat hun mond niet alle ze weten woorden uitspreken. Katten reageren op hun naam en nog veel meer. Dingen uitleggen aan uw kat in eenvoudige termen, maar in volwassen taal uitleggen wat er gaande is. Uw kat kan begrijpen u perfect en nog steeds niet eens, maar er is een begin. Ook niet vergeten dat de mens-gesocialiseerd katten doen menselijke lichaamstaal lezen goed, soms beter dan andere mensen doen. Eerlijk met uw kat.

  "We gonna verplaatsen. Zie alle deze vakken? We krijgen een nieuw appartement. U moet nu in uw kat drager te rijden, maar toen we daar ik denk dat u zult houden de nieuwe plaats. Het heeft veel ruimte en ramen met vogels, it's gonna be great." Dit is een voorbeeld van hoe ik met mijn kat praten.

  Lieg niet aan uw kat over dingen zoals naar de dierenarts gaan. Katten begrijp het concept van liegen en ze wat u zeggen zult wantrouwen als u dat vertrouwen breken.

  Katten liggen perfect zelf, maar als je eerlijk met de kat u een kat die eerlijk met u is zal verhogen.

 • Hebt u om te stoppen met een kat iets u niet haar willen, of kies haar op om hem te krijgen in de drager om hem naar de dierenarts, is hier waar het verhogen van het kitten helpt. Gebruik de Kitten Grip. U bent groot genoeg dat door enorme omvang u tot stand jezelf als moeder of volwassen familie om te Kitten brengen kunt.

  Katten hebben losse huid op de rug van hun hals. Ooit zien leuke foto's van moeder katten, kittens in hun mond te vervoeren? Zelfs volwassen katten hebben dit handvat, u kunt de losse huid van de achterkant van de nek van de kat en lift stevig grip. De kat van haar voeten snel krijgt wanneer u dit doet. Instinct maakt haar bengelen, iets opgerold, vertrouwen dat u bent groot en sterk en weten waar ze op dit moment zou moeten zijn.

  De Kitten Grip is niet zo ongemakkelijk als het lijkt, en het is zeer geruststellend om een kat. Daardoor wordt beschermd en verzorgd. Wanneer de kat omhoog krullen en afkopen van verantwoordelijkheid, hebben u dat kat volledig domineerde in een zachte, aanhankelijk, familiale manier die volledig binnen het instinct van de kat. Mensen dit doen met hun handen, u hoeft niet te bijten de nek van de kat om dit te doen.

 • Als de kat worstelt, hangen en houd de kat op arm's te bereiken. Dikke mouwen dragen en houd van een stevige grip. Dit kan moeilijk met een grote kat, en de kitten greep werkt het best met katten die kennen en vertrouwen in u. Van een tegenstander is de kitten grip angstaanjagend. Een kat die het vecht niet vertrouwt u en vertrouwen moet worden geschapen. Niet schreeuwen tegen de kat terwijl dit te doen. De kat niet bedreigen. Houd een goede grip en doen wat je moest doen met de kat snel--gebruik de Kitten greep naar de kat een drager voordat de kat kan achterhalen wat gaande is er.

  Vervolgens zitten naast de vervoerder en uitleggen waarom je dat deed. "Kijk, ik weet dat je bang bent, maar we hoeven te gaan voor uw jaarlijkse checkup. Ik zal gelijk met u, ik zal niet toestaan dat een van de honden in de wachtkamer bang voor bent, en u gonna be oke. Ik weet het is eng en rotte, maar laten we dit met. Ik hou van je."

 • Redeneren met een kat vaak dringt zelfs na een vertraging van het testen van de werkelijkheid. Verblijf met uw kat bij de dierenarts. De meeste dierenartsen zijn zeer goed met katten en zelfs hysterisch en vijandige katten gemakkelijk met lichaamstaal zal kalmeren. Doen alsof het is uw recht hiervoor, worden zich ervan bewust is van de kat voorgoed, zachte en liefdevolle in uw taal en stem Toon. Vertrouwen is goed voor veel.

  Wat zou u zeggen tegen een fobisch menselijk wezen te overtuigen hem om te gaan de arts wanneer hij moet zien? De kat te behandelen als een persoon, omdat katten u als een persoon behandelt. Maar houd in gedachten deze persoon is een andere soort en zal lezen uw lichaamstaal veel duidelijker dan mensen--eerlijk met de kat.

 • Als een mannelijke kat sprays grondgebied in uw huis, dat is instinct too. Hij de oprichting van dat hij de grote tom in het gebied is. Is hij een bericht verzenden naar alle andere toms en dat ze beter zijn stam worden hadden of gegaan, omdat hij andere mannetjes accepteren zal als de koningin houdt van hen. Hij zal alleen concurreren die venijnig wanneer de queen's in warmte. Als hij rasechte en je bedoelt om hem uit te houden, kan je nu iets doen als confine hem alleen voor bepaalde gebieden van het huis, of maak een cattery kamer op een veranda. Ik heb gezien sommige interessante regelingen te laten rasechte katten leven gedeeltelijk buiten maar beschermd tegen roofdieren, zoals een negen voet lang tijger-kooi regeling waar een overdekte ruimte en een overdekte-over kooi konden ze in hun eigen kat tuin, compleet met catnip en nontoxic planten te spelen met en kauwen.

  De beste oplossing is om hem te castreren. Hem aan een goede dierenarts hebben het gedaan en zachte met hem daarna te nemen, maak niet een big deal van het. Gecastreerde mannetjes zal langer leven en meer sociale vaardigheden te ontwikkelen, zodra zij aan het wennen, ze meestal niet kwalijk. Veel lijken te denken als kitty geboortebeperking en nog steeds genieten van seks in een minder gedreven, minder strijdlustig manier met katten krijgen ze mee.

  Als u de kat kan niet onzijdig, kunt u overwegen met behulp van uw parfum of aftershave en na de kat te spuiten op zijn plekken. Elk van hen grondig reinigen en spritz hen met uw geur. Mondeling toelichten. "Ik ben een 145 pond tom en u bent een 12 pond tom, ik ben de grote kat in dit huishouden. Ik hou van je, maar u moet begrijpen dat dit is mijn territorium."

  Dit werkte met een mannelijke kat die ik had voor jaren, en hoewel hij af en toe getest als ik vergat om mijn territorium spray vaak genoeg, hij gewend aan mijn aftershave als een territoriale marker. Er was een, dus hij blij was. Als ik het verwaarloosd, hij moest het doen--wie anders zou afweren van vreemde toms van jagen van onze koningin?

 • Sommige mannelijke katten zal willen hun buiken gewreven, en spinnen en veeleisende buik scritches ontspannen. Dit is de persoonlijke smaak, een beetje meer populair bij mannetjes dan vrouwtjes. Sommige zwangere vrouwelijke katten zoals buik wrijft, omdat een mens kan helpen verschuiving van de kittens rond zachtjes haar om comfortabeler te maken. Als ze dit tijdens de zwangerschap laat kunnen ze buik wrijft later.

  De eerste instinct van die een kat heeft over het opleggen van haar terug puntige kant naar boven is echter "Let's play!" Het is een fundamentele opening verplaatsen in Cat Fu, hierdoor tanden en alle vier poten in het spel. De verhuizing is te bijten en pak met forepaws, dan fiets kick hard met hind klauwen aan buik opensnijden van de prooi--die uw arm kan worden.

  "Got uw poot" spelen met een kat in deze positie zal onvermijdelijk leiden tot de tijd die de kat krijgt uw poot en hangt met klauwen, rippen van een lange kras of meerdere. Het dragen van zware handschoenen om dit spel te spelen. Het dragen van een oven mitt en buik-kietelen met de kat spelen kunnen een heleboel plezier, en kunt u zelfs uw hand uit de mitt schuiven wanneer ze naar de stad op het in die prooi-slachten-modus gaat.

  Het punt om te onthouden is dat op zijn rug te leggen niet een verschuiving van de indiening van een kat. Het is een verdediging zet. Om te citeren "Get Fuzzy", Satchel terecht niet te proberen te halen Bucky wanneer hij lag "puntige kant naar boven."

 • Een zachte, memorie, kittenish mew is een indiening zet. Luid het spinnen en het pleidooi voor aandacht kunnen onderdanig zijn. Het duurt een tijdje om te onderscheiden van de indiening van genegenheid, de lichaamstaal is een beetje anders. Een kat kunnen agressief aanhankelijk zijn. Leunen, knuffelen, wandelen in je schoot, haar hoofd bonzen in je kin of de zijkant van uw gezicht terwijl luid alle genegenheid spinnen zijn verplaatst. Wandelen afgelopen en hip stoten is slechts een bericht "You 're familie," een vriendelijke groet vast te stellen dat u nog steeds geliefd bent.

  Indiening brengt vaststelling, niet fluffing van bont, crouching met oren naar voren en zachte kittenlike geluiden.

  Overheersing door fluffing, sissende, permanent zijwaarts en krab-dansen met valse stakingen is niet altijd iets aanhankelijk van een kat. Van een hond of een primaat is dit soort van woede display onderdeel van pack gedrag. Wanneer een kat boos genoeg om weer te geven van dit soort gedrag is, de kat heeft gehad en is zeer boos.

 • Ik heb een kleine acht weken oude vrouwelijke kitten weergeven dit probleem naar een kater van 20 pond, en de kat haar boog, en liep weg achteruit, accepteren dat ze een kat prinses was en ze niet zijn Wang tolereren zouden. Ze herhalen niet, dat een enkele confrontatie die vergelijkbaar is met de stare-down was.

  Het betekent "Krijgen uit mijn territorium of indienen." Dit is een aantal van hoe katten zelf uitzoeken. Het verschil is dat aangezien het is niet een pack, het lagere rangschikken katten zal alle hebben enkele lijn ze laat anderen kruis--niet elke kat houdt grondgebied afzonderlijk en dat sociale grondgebied vloeistof is, het is contextueel. Het is niet zo hard en snel als alpha, beta, delta.

 • Een van de grote verschillen tussen kat en hond eigendom is dat als uw kat is goed gesocialiseerd en geen slechte gewoonten, is het veilig om te laten uw kat domineren u deel van de tijd of zelfs veel van de tijd. Vrouwelijke katten hebben vooral de neiging tot overname van iedereen in hun grondgebied. Zij zal uitzoeken onderling die de matriarch is, zullen ze een kat van zeer sterke persoonlijkheid maar niet altijd de grootste kat.

  Ze zullen het moederlijke. Ze zal zorg over ieders gevoelens en zorgen voor hen wanneer ze verdrietig of gekwetst. Dit is een van de grootste manieren dat katten over het leven van mensen nemen, omdat de dominante kat is degene wiens rug een huilende schouder voor elke slechte dag of teleurstelling is. Ze zal u wassen. Wassen van gedrag is een groot deel van de dominantie van de kat.

  Ik ben niet suggereren dat u uw kat met je tong wassen om dominantie. Kinderboerderij voorzichtig in de richting van de vacht is het equivalent in kat-menselijke pidgin. Katten begrijpen dat we niet van katten, maar gedurende duizenden jaren betrouwbare signalen hebben opgebouwd dat katten als het equivalent van hun sociale signalen beschouwen. Handen nemen de plaats van de mond voor de meeste menselijke reacties.

  Reageren op de hip-bult met een verbale groet of buigen om het huisdier van de bovenkant van de rug van de kat of de zijkant van de kat kort, een keer, is de dezelfde aanhankelijk begroeting de kat gestart. Oppakken van een kat en de kat in je schoot houden domineert de kat, opnieuw in die ouderlijke manier. De kat terwijl het in uw schoot van de kat aaien en zacht en liefdevol te spreken is het menselijke equivalent van die moeder-kat likken en een spinnen.

  Huiskatten lijken soms te glimlachen. Wilde katten proberen niet eens. Dit is omdat katten begrijpen dat een glimlach een menselijke spinnen is, en proberen zal om te leren dit aan u door glimlachende terwijl het spinnen om te proberen te helpen u begrijpen wat een spinnen betekent.

 • Bekijk de kat die je met leven. Meest intelligente katten leert mensen hoe om te communiceren met hen, sissen en spugen of weglopen wanneer een mens iets sociaal ongepast en reageert met spinnen en extra aandacht en genegenheid doet wanneer u op vlak worden. Staart spiertrekkingen betekent meestal het is tijd om te spelen, het opwarmt rowdy plezier of een kort conflict.

  Oor taal is belangrijk in begrip de staart kramp, oogcontact en voorwaartse oren met staart zwiepende is een warmup te spelen. Platte oren zijn vijandige en verdachte. Snorharen verplaatsen. Kat ogen zijn welsprekende in de uiting van de betekenis, zoveel menselijke ogen. Na een tijdje zult u wennen aan het lezen van uw kat stemming.

  Beleefdheid telt. Wanneer een kat domineert, wees niet onbeleefd om de kat. Niet bespotten de kat terwijl doen. Wees resoluut en liefdevolle als een kat-moeder, en je krijgt de boodschap dat de kat niet is afgewezen. Tijd, geduld, eerlijkheid, vertrouwen en consistentie zijn de beste manieren om dat genoeg vertrouwen dat je een kat kan domineren.

 • Tips & waarschuwingen
  • Raadpleeg een deskundige als uw kat heeft ernstige problemen krijgen samen met de familie of andere dieren huisdier gedrag, vragen om een verwijzing van uw dierenarts.
  • Als uw kat gedrag plotseling verandert, controleren omwille van de fysieke gezondheid. Één zelfs-gehard kat die riep: siste en hysterisch op een plaat van tonijn, worden aangeboden kreeg vervolgens venijnig siste op de andere kat en iedereen rond, bleek een kiespijn-- en eindelijk haar lievelingseten op precies het moment dat ze niet wilde eten.
  Labels: Huisdieren, Katten

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe krijg ik een kat uit de boom of het dak

  Hoe krijg ik een kat uit de boom of het dak

  Hoeveel keer heb je TV-programma's waar frantic katteneigenaars Bel de brandweer om Fluffy uit de boom? Tenzij u een tolerante brandweer, dat is niet een goed idee hebben, maar noch Fluffy komt denkt neer op haar eigen. Hoe langer ze is omhoog in de
  Hoe te voeden een kat een rauw vlees dieet

  Hoe te voeden een kat een rauw vlees dieet

  Katten zijn obligate carnivoren. Dit betekent dat zij moeten vlees om te overleven voor de essentiële aminozuren en unieke eiwitten. Veel voedingsdeskundigen en veeartsen ben het eens dat een rauw vlees dieet het beste voor een kat, is hoewel veel me
  Hoe te voeden een kat met een gebroken kaak

  Hoe te voeden een kat met een gebroken kaak

  Zorg voor een kat met een gebroken kaak kunnen zeker een uitdaging. Zelfs de meest routinematige delen van huisdier eigendom, zoals voeding en verzorging, zijn veel moeilijker wanneer een geliefd huisdier een verwoestende schade heeft. Ervoor te zorg
  Hoe teken je een kat de neus

  Hoe teken je een kat de neus

  Als u een kattenliefhebber bent en je graag vestigen, u natuurlijk wilt weten hoe uw kat nauwkeurig getekend! Dit artikel gaat specifiek in een functie die is moeilijk op vele wezens--de neus verschilt op elk dier. Cats neuzen zijn schattig en verted
  Hoe geeft men een kat een spons-bad

  Hoe geeft men een kat een spons-bad

  Het is zeldzaam dat een kat een bad moet. De meeste katten zijn nauwgezet in hun verzorgen en weinig hulp van hun mensen nodig. Echter, er zijn tijden wanneer uw kat kan krijgen in vet, modder of andere stoffen waarvoor een bad. Als uw kat is ziek en
  Hoe maak je een kat vormige verjaardagstaart

  Hoe maak je een kat vormige verjaardagstaart

  Vertalen van de kat sierlijke lichaamsbouw in verjaardag taart vorm neemt een beetje planning, maar het kan worden gedaan met zelfs de meest elementaire bakken leveringen. Een paar ronde taart pannen, een beetje snijwerk en sommige creatieve glazuur
  Hoe geeft men een kat een kleine dosis van Diazepam

  Hoe geeft men een kat een kleine dosis van Diazepam

  Beter bekend onder de handelsnaam, Valium, diazepam is een relaxer voor mensen die het om verschillende redenen voor katten kan worden voorgeschreven. Katten die lijden aan vangsten, angst of gebrek aan eetlust-- of het tentoonstellen van gedragsprob
  Hoe te behandelen een kater met huismiddeltjes

  Hoe te behandelen een kater met huismiddeltjes

  Katers kunnen ruw, vooral als je veel drinkt. Bier, wijn en sterke drank zijn boosdoeners die een kater veroorzaken. Symptomen zijn duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid, droge mond en vermoeidheid. Een kater wordt veroorzaakt door een combinatie va
  Hoe krijg ik een kat te dragen een kostuum

  Hoe krijg ik een kat te dragen een kostuum

  We hebben allemaal gezien de ongelooflijke waaier van kostuums voor honden--uit een Honds Yoda kostuum aan een Honds cop-outfit. Nu onze fantastische katachtigen het ook in op het plezier krijgen kunnen, als meer zijn een meer kat kostuums beschikbaa
  Hoe maak je een kater Survival Kit

  Hoe maak je een kater Survival Kit

  Een Overlevingspakket voor Kater zou handig zijn voor vele studenten en enkele vrienden die graag partij. U kunt eenvoudig zelf een Overlevingspakket voor kater en toevoegen van uw eigen hand. Hier is hoe te maken van een kater survival kit; Als u aa
  Hoe maak je een kat kostuum voor een tiener meisje

  Hoe maak je een kat kostuum voor een tiener meisje

  Katten hebben lang geassocieerd met de bovennatuurlijke wereld en worden vaak gezien als metgezellen aan heksen, rijden naast ze op bezemstelen. Dus, het is geen verrassing dat de kat is een tijdloze Halloween kostuum dat zal nooit gaan van stijl en
  Hoe maak je een kat speelgoed

  Hoe maak je een kat speelgoed

  Kittens en katten verblijven gezonder als ze veel oefening krijgen. Er zijn veel dure speelgoed voor katten op de markt wordt gebracht. Maar hier is een kun je gratis dat werkt zoals het beste van 'em! (Wat ik leuk vindt aan dit is niet het begrip of
  Hoe maak je een kat Gain gewicht

  Hoe maak je een kat Gain gewicht

  Een kat die is ziek of verwaarloosd kan liquideren wordt aanzienlijk ondergewicht als gevolg van zijn omstandigheden. Omdat de gezondheid van uw kat kan negatief worden beïnvloed door het ondergewicht wordt voor een lange periode van tijd, is jouw ta
  Hoe maak je een kat een goede Mouser

  Hoe maak je een kat een goede Mouser

  Een kat heeft natuurlijke hunter instincten die kan worden gebruikt om uw huismuis-vrij te houden. U kunt een jonge katje in de vaardigheden die muizen jagen, en helpen het ontwikkelen van de snelheid en behendigheid die het nodig heeft om het vangen