Hoe te doneren een auto voor de maximale fiscale voordelenBent u bezig met het ontdoen van uw tweedehands auto? Zo ja, waarom niet het te doneren aan een charitatieve organisatie in plaats van de handel in of gewoon het kwijtraken van het op de stortplaats? Dit artikel zal u tonen hoe te vinden van de beste charitatieve organisatie voor de maximale fiscale aftrek, hoe te doneren de auto zelf, en hoe om te profiteren van de voordelen van fiscale aftrek op uw belastingaangifte voor uw donatie van de auto.

Wat die u nodig hebt

 • Internetverbinding en computer
 • Tweedehands auto met sommige Landerig Boekwaarde
 • Titel naar de auto die u zal doneren
 • Vorm 1040 voor federale belastingaangifte
 • Gespecificeerde aftrek belastingformulier

Hoe te kiezen voor een charitatieve organisatie voor een donatie van de auto

 • Vind een charitatieve organisatie voor uw auto gift online. Voor de maximale fiscale voordeel, moet u een non-profit organisatie waar de donatie van de auto worden gebruikt "in directe bevordering van charitatieve doel van de organisatie." Voorbeelden zou door de auto wordt gebruikt in het bedrijf of de auto wordt geschonken aan een behoeftige client.

 • Unidirectioneel die een charitatieve organisatie maakt gebruik van een auto in directe bevordering van hun liefdadige doel is als ze de auto in het bedrijf gebruiken. Dit zou betekenen dat de organisatie gaat te houden van de auto, en misschien geven aan een werknemer te gebruiken. Of, misschien de donatie van de auto zal worden gebruikt voor het bedrijf zijn om producten te leveren, als een ander voorbeeld.

 • Een tweede manier die de auto donatie centrum kon de auto gebruiken is significant gebruik van het actief te maken. De charitatieve organisatie kan ervoor kiezen om materiële verbeteringen op de auto, bijvoorbeeld.

 • Ten derde, de non-profit liefdadigheidsorganisatie kan doneren het voertuig aan een behoeftige persoon of familie. Een organisatie die dit doet is liefdadigheid auto's (zie bronnen hieronder). Deze liefdadigheidsorganisatie geeft auto's aan behoeftige gezinnen om hen geworden zelf voldoende te helpen.

Hoe te doneren de auto naar liefdadigheid auto 's

 • Bel liefdadigheid auto's of Doneer online op hun website (hieronder verstrekte). Liefdadigheid auto's in het algemeen biedt de gemakkelijkste methode en de beste fiscale aftrek van een liefdadigheid.

 • Liefdadigheid auto's zal het maken van een predetermination of uw auto kunnen worden gebruikt als de auto van een programma dat kan worden gegeven aan een behoeftige familie zal zijn. U krijgt een e-mail of brief terug over het besluit. Als de auto niet waardig, het zal worden verkocht op een veiling of voor de berging, in welk geval kunt u alleen gebruik van de verkoopwaarde of redden van waarde.

 • Bent u vooraf geselecteerde bieders, u stuurt liefdadigheid auto's de titel van uw ondertekende, en zij zal ophalen van het voertuig en laten inspecteren.

 • Als goedgekeurd, krijg je een voucher van belasting in de mail die u te laten weten kun je de eerlijke marktwaarde voor belastingdoeleinden. Om te zoeken naar de reële waarde van de markt, kunt u de Kelley Blue Book, met online bron hieronder vermeld. Gebruik de "waarde van de private partij" in het boek.

Het invullen van de belastingen om fiscale aftrek op gedoneerde auto

 • Zodra uw voertuig donatie heeft aanvaard om te worden gebruikt ter bevordering van de liefdadigheidsorganisatie doel, bent u klaar om uw belastingformulieren in te vullen. U moet vorm 1040 gebruiken als u zal worden waarin een overzicht van inhoudingen (die u zal doen.) Krijgen federale fiscale vorm 1040 online op de website van de IRS hieronder vermeld.

 • U moet ook een schema A en B voor vorm 1040. Schema A en B zijn op één pagina, voor- en achterkant. Alleen schema A is relevant hier, zoals het is de aftrek van de gespecificeerde vorm.

 • Zodra u vorm 1040 en schema A hebt, zal u wilt vullen op de juiste plaatsen op elk formulier voor uw donatie van charitatieve auto. Op schema A, vinden dat de sectie gemarkeerd "Gaven aan liefdadigheid." Zal er een lijn voor "gaven anders dan met contant geld of selectievakje." U plaatst de marktwaarde van uw donatie op deze lijn (optelling van eventuele andere giften aan goede doelen anders dan met contant geld of selectievakje).

 • Als het bedrag van uw charitatieve giften meer dan $500 is, ook invullen formulier 8283, beschikbaar op de website van de IRS.

 • Zodra u de rest van schema A invult, zal uw totale gespecificeerde inhoudingen op vorm 1040 gaan. Ze gaan op de regel gemarkeerd "Itemized inhoudingen."

Tips & waarschuwingen

 • Voor uw donatie van tweedehands auto's, ervoor kiezen een charitatieve organisatie die zal worden met behulp van de auto zelf in hun bedrijf of het voertuig geven aan iemand in nood.
 • Als de liefdadigheidsorganisatie gaat materiële verbeteringen aan uw auto-donatie te brengen, moet u krijgen geschreven kennisgeving binnen 30 dagen over het gebruik en de duur van dergelijke verbeteringen en dat het actief zal niet worden verkocht of geruild totdat de verbeteringen zijn afgespeeld.
 • Als de reële marktwaarde van uw voertuig minder dan $500 is, het maakt niet uit wat de auto zal worden gebruikt voor. U kunt de volledige marktwaarde nemen op uw belastingaangifte.
 • De aanvaarding van uw auto donatie liefdadigheidsorganisatie maakt geen een bepaling van de marktwaarde van de auto. U bent verplicht om dit te doen.
 • Wanneer u een donatie aan een goed doel van om het even wat anders dan in geld, moet zoals goodwill, u bepalen de waarde van uw donatie op basis van de geldende fiscale wet.
 • Vergeet niet dat als de marktwaarde van de gedoneerde auto meer dan $500 is, u ook formulier 8283 invullen moet.
 • Voor de maximale fiscale voordelen moet uw auto charitatieve donatie niet aan een auto donatie programma dat plannen om te veilen of verkopen van de auto. Als zo, alleen kun je aan het nemen van een fiscale aftrek voor het bedrag werd de auto verkocht voor.
 • Goodwill of leger des Heils auto donaties zal in het algemeen worden verkocht op een veiling.
 • Zelfs donaties aan Purple Heart auto donatie programma zijn meestal verkocht, dus alleen kunnen zult gebruiken van de verkoopprijs voor uw fiscale aftrek als u aan Purple Heart doneren.
 • U moet ervoor zorgen dat uw auto donatie aan liefdadigheid auto's wordt aanvaard als een "programma auto", dat daadwerkelijk zal worden gedoneerd aan een behoeftige persoon of familie. Niet gewoon aannemen dat dit--uw auto dient te geven van bepaalde eisen. De auto zal worden gecontroleerd door liefdadigheid auto's voor een formeel besluit.
 • Zorg ervoor dat u gaat worden waarin een overzicht van inhoudingen op uw belastingaangifte. Neemt u de gestandaardiseerde aftrek, zal uw auto donatie niet geven u een soort van fiscaal voordeel of fiscale aftrek.

Gerelateerde Artikelen

Hoe te doneren een auto voor de Fire Training

Hoe te doneren een auto voor de Fire Training

Brandweer grote en kleine praktijk auto bevrijdingstechnieken zodat alle medewerkers van de afdeling hoe leren te gebruiken van de kaken van het leven en mensen uit voertuigen verwijderen na auto-ongelukken. Het doneren van uw auto naar een brandweer
Hoe te doneren een auto voor je geld

Hoe te doneren een auto voor je geld

Doneren van een auto is niet alleen een uitstekende charitatieve inspanning, maar ook een die kan worden winstgevend op uw bankrekening als je het de juiste manier doet. Er zijn vele organisaties die nemen auto donaties en bieden een goede fiscale af
Hoe te doneren een auto voor belastingkrediet

Hoe te doneren een auto voor belastingkrediet

Een auto aan een goed doel te doneren, is een goede zaak. Het helpt de liefdadigheid, en het verlaagt de hoeveelheid belasting die u verschuldigd bent. Zijn er recente wijzigingen in de fiscale wetgeving met betrekking tot de donatie van voertuigen.
Hoe te doneren een hond voor Service

Hoe te doneren een hond voor Service

Vele serviceorganisaties hond hebt verplaatst naar selectieve hond-fokprogramma's, vermindering van de mogelijkheden voor de minnaars van de hond om te doneren een Honds pal voor service. Maar de kansen zijn nog steeds daar. Je hoeft alleen te openen
Hoe vindt u een auto voor verkoop door eigenaar

Hoe vindt u een auto voor verkoop door eigenaar

Vind je jezelf in een situatie waar u wilt kopen van een auto van een eigenaar in plaats van een dealer, zoals:U wilt een zeldzame vintage auto die niet meer wordt geproduceerd door de fabrikant. Krijgen van zo'n auto kan dat betekenen dat wij kopen
Hoe te doneren een auto naar uw kinderen

Hoe te doneren een auto naar uw kinderen

Ouders blijven over het algemeen helpen voor hun kinderen zorgen, zelfs nadat hun kinderen worden geteeld. Doneren van een auto voor je kids is een manier om hen te helpen die zal u ook helpen. De Internal Revenue Service kunt u belastingvrij geschen
Hoe te kopen een auto voor een bedrijf

Hoe te kopen een auto voor een bedrijf

Aankoop van een voertuig onder uw bedrijf uw bedrijf kunnen voorzien van extra belastingaftrek en ook voorkomt dat uw persoonlijke krediet worden beïnvloed als uw bedrijf er niet in slaagt. Het aankoopproces is zeer gelijkaardig aan het kopen van een
Hoe maak je een auto voor een schoolproject

Hoe maak je een auto voor een schoolproject

Vele manieren bestaan om te maken van een auto voor een schoolproject. Candy auto's worden gemaakt door het patchwork samen een pakje kauwgom, vier stuks van harde snoep en een snack grootte stuk chocolade. Candy auto's, rollen hoewel ze grote partij
Waar te doneren een auto voor een fiscale aftrek

Waar te doneren een auto voor een fiscale aftrek

Hebt u een auto zitten in uw oprit die helemaal geen gebruik krijgt, is de meest gunstige manier te ontdoen van het om het te doneren aan een goed doel en nemen een fiscale aftrek. Op die manier iemand krijgt een auto en krijg je een terugslag van de
Hoe te doneren een auto naar de Rawhide jongens Ranch

Hoe te doneren een auto naar de Rawhide jongens Ranch

Heb je een voertuig dat nog steeds wordt uitgevoerd, maar niet de moeite waard genoeg als een inruil te houden? Waarom niet geef het aan Rawhide jongens Ranch zodat uw oude auto (of boot, RV of industriële apparatuur) deel van een technische training
Hoe te doneren een auto aan liefdadigheid met geen titel

Hoe te doneren een auto aan liefdadigheid met geen titel

Doneren van een auto aan liefdadigheid is een goede manier om een voertuig uit uw woning en een fiscaal aftrekbare bijdrage op de indiening van uw inkomstenbelasting. Vele liefdadigheidsinstellingen accepteren voertuigen die niet lopen of in behoorli
Hoe te doneren een auto naar een familielid

Hoe te doneren een auto naar een familielid

Doneren van een auto naar een familielid is zo simpel als de auto beoordeeld en dan werken met een liefdadigheid of religieuze organisatie te regelen van de donatie. Voertuigen ter waarde van meer dan 5.000 dollar moeten worden beoordeeld en gewaarde
Hoe te doneren een huisdier voor aanneming

Hoe te doneren een huisdier voor aanneming

Het doneren van uw huisdier voor aanneming is vaak een moeilijk, hart-loswringend taak. Samen met de emoties komen vaak veel vragen, met inbegrip van hoe te weten als uw dier zal worden verzorgd en die aanvaardt huisdieren voor goedkeuring. Onderzoek
Hoe te doneren een auto naar een kerk

Hoe te doneren een auto naar een kerk

Wanneer u klaar om te upgraden en de aanschaf van een nieuwe auto bent, moet u beslissen wat te doen met uw oude. Vaak, zult u niet veel voor het als u besluit om de handel in en verkoop van de auto zelf weken of zelfs maanden kan duren. De auto aan