Hoe u kunt solliciteren naar een baan in WritingGedurende uw werkzame leven zijn er drie soorten baan zoekopdrachten die u zult voeren. De meest voorkomende is een letter of een toepassing in reactie op een advertentie, jobdag of personeel aankondiging. De tweede is een benadering van de scattergun waarin u introduceren jezelf en je talenten aan verschillende bedrijven en query of ze alle bestaande openingen hebben. De derde is de identificatie van een bepaald bedrijf, die niet nog "uitgevonden heeft" het soort baan die u zou kunnen uitvoeren. Terwijl alle drie scenario's aan soortgelijke protocollen voldoen, is hier een overzicht van handige tips voor jezelf onderscheid te maken in elk.

Invullen van aanvragen

 • Invullen van de aanvraagformulieren van elke baan in zwarte of blauwe inkt en afdrukken al uw inhoud netjes in plaats van het gebruik van cursieve. Neem de tijd en denk na voordat u schrijven om lelijke Kruis-outs en overhaaste marge scribbles te voorkomen.

 • Omarmen beknoptheid. U hoeft slechts een kleine ruimte om uit te leggen uw educatieve en arbeidsverleden zodat elke woordentelling. Gebruik actie woorden en zinnen die prestaties en resultaten benadrukken.

 • Hechten een korte, professioneel uitziende sollicitatiebrief aan de voorkant van uw toepassing, vooral als je een student. Zo weinig studenten dit doen niet meer dat u zal opvallen. Voorbeeld: "Attached voor uw beoordeling is mijn verzoek om de positie van de zomer van bibliotheek leerling. Ik kijk uit naar de bespreking van mijn kwalificaties op uw vroegste gemak."

Creëren van specifieke banen sollicitatiebrieven

 • 20# briefpapier (met bijpassende enveloppen) kiezen in wit, crème, licht blauw of licht grijs. Uw marges ingesteld op één inch aan weerskanten en kies een lettertype 12 pt. in Times New Roman, Courier of Bookman. Gebruik hetzelfde lettertype gedurende uw gehele sollicitatiebrief. Inhoud mag niet meer dan één getypte pagina.

 • Richt de brief tot de persoon die de interviews zullen doen. Als deze naam is niet vermeld op de vacature, de brief die naar het HR departement van het vennootschappelijk en geeft u de titel van de positie die u toepast.

 • Maak een lijstje van niet meer dan één lid hoe uw achtergrond is een goede match voor de positie die geadverteerd. Aangezien je CV zal worden gehecht aan dit document, is de doelstelling van de sollicitatiebrief wil alleen een paar hoogtepunten om tweak hun nieuwsgierigheid.

Crafting een Query brief

 • Onderzoek van de bedrijven die u geïnteresseerd bent in om te bepalen of zij de soorten posities die u zoekt. Veel bedrijven adverteren niet bij openingen optreden, maar in plaats daarvan vertrouwen op een combinatie van insider verwijzingen of CV's ze hebben ontvangen en bewaard uit voorafgaande interviews.

 • Aantonen dat je je huiswerk op elk bedrijf hebt gedaan door te verwijzen naar dingen die ze al hebben gedaan of dat u hebt gelezen dat ze van plan bent te doen in de nabije toekomst. Voorbeeld: "de recente uitbreiding van uw callcenter te nemen personeel die Mandarin spreken is van belang voor mij omdat ik het niet vloeiend spreken en hebben uitgebreide customer relations ervaring."

 • Verzoeken de gelegenheid elkaar te ontmoeten met iemand in HR of de klasse die u werken willen zou voor. De bescheiden doelstelling van deze strategie is voor hen om aan een gezicht met de correspondentie en voor u om enkele praktische adviezen over hoe u zou kunnen voor een toekomstige positie met hun bedrijf bereiden. Het initiatief u tonen kan ook hen u verwijzen naar een van hun vennoten die is op dit moment huren leiden.

Invoering van een nieuwe manier van denken

 • Identificeer het type baan die u zou willen hebben en de redenen waarom die u denkt u dat kon doen dit werk beter dan iemand anders. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u momenteel een freelance fotograaf die op zoek is om nieuwe kansen te creëren. Je hebt gemerkt in de sectie vastgoed van het papier dat de foto's van de huizen amateuristisch zijn en niet echt met eigenschappen van het beste voordeel pronken. U vinden dat de makelaars bij het Agentschap dat u geïnteresseerd in het bent nemen van deze foto's zelf, maar meestal snelde zijn en hebben niet de tijd, talent of apparatuur te doen een stellaire shoot.

 • Start uw sollicitatiebrief door dat je in de Gemeenschap woont en vertrouwd met de soorten eigenschappen zijn betreffende hun lijst van agenten. Positief in dit openen opmerkingen in tegenstelling tot een gezegde: "wat denk je? Uw huis foto's zijn verschrikkelijk!" Mensen reageren meer gunstig op ongevraagde brieven als ze met een positieve noot beginnen.

 • Vermelden van uw beroepskwalificaties als fotograaf en hebt u altijd had een interesse in architectuur, interieur en landscaping. Uw kennis van het concept dat "een beeld is duizend woorden waard" door uit te leggen dat je bekend met sommige van de genoemde eigenschappen en nam een paar foto's die je laten zien op een manier dat zou demonstreren aantrekkelijk voor potentiële kopers.

 • Omvatten verschillende van uw monster shots en verzoeken een vergadering op hun vroegste gemak om te bespreken wat je zou willen doen voor hen. Benadrukken de tijdwinst die dit hun agent, alsook het potentieel vertegenwoordigen zou om het aantrekken van kopers naar een eigenschap die ziet er gezellig, elegant, familie - vriendelijk, enz. Om ervoor te zorgen dat uw diensten gaan kosten ze veel te sussen, adviseren in uw brief en in de vergadering zelf dat u zou willen laten zien wat je gratis kunt doen voor twee weken en, als de resultaten gunstig zijn, om vervolgens te onderhandelen over beloning voor uw toekomstige diensten.

 • Tips & waarschuwingen
  • Net alsof je nooit een tweede kans een goede eerste indruk te maken in persoon krijgt, geldt hetzelfde voor de invoering van jezelf in schriftelijke stukken zoals sollicitatiebrieven en CV's. Altijd proeflezen uw werk grondig en hebben iemand anders lezen als u wilt feedback geven over hoe goed je jezelf hebt gepresenteerd. Streven naar meer nadruk leggen op wat u doen kunt om te kunnen profiteren van het bedrijf in tegenstelling tot wat ze kunnen doen ten behoeve van u.
  • Nooit overdrijven uw kwalificaties. Als uw eerste correspondentie via e-mail is, niet toevlucht nemen tot de informaliteit of slang. Houd het zo professioneel als je zou een brief die slak-gemaild naar de ontvanger was.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in het buitenland

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in het buitenland

  Werken in het buitenland kunt u een scala aan internationale ervaring en blootstelling krijgen. Mensen zoeken banen in het buitenland reizen voor een verscheidenheid van redenen, zoals kansen of carrière opties beschikbaar. Internationale werkervarin
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan met de staat Californië

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan met de staat Californië

  Californië heeft een van de grootste afdelingen van arbeid in de natie. Er lijkt altijd te zijn veel kantoren die nodig hebben het personeel in de staat Californië, zodat de kansen op werk zijn er in overvloed. Maar het aanstellingsproces is niet gem
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in Canada

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in Canada

  Solliciteren naar een baan in Canada is vergelijkbaar met het solliciteren naar een baan ergens; om te slagen, moet u vertrouwen, geduld en aandacht. Maar zodra je land een baan, je harde werk zal worden beloond. Als lid van de beroepsbevolking van C
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan van CVS

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan van CVS

  CVS Caremark werkzaam ongeveer 200.000 werknemers in 45 staten, het District of Columbia en Puerto vanaf 2014. Het bedrijf, gevestigd in Woonsocket, Rhode Island, opereert binnen de apotheekdiensten en Retail apotheek segmenten. Terwijl u binnen een
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in het midden van de consulaire Kentucky

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in het midden van de consulaire Kentucky

  De Kentucky consulaire Center beheert de diversiteit Visa Loterij programma die resident visa tot 55.000 willekeurige aanvragers elk jaar een. Het programma wordt uitgevoerd vanuit het midden van de consulaire gelegen in Williamsburg (Kentucky), onde
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan, wanneer u jonger dan 18 bent

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan, wanneer u jonger dan 18 bent

  Minderjarigen de leeftijd tussen 14 en 17 begint te hebben van de uitgaven die sommige ouders niet bereid, of in staat zijn, te dekken. Daarbij kan men denken om het even wat van een mobiele telefoon naar een auto om aanstaande studiekosten. Kinderen
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan beheer

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan beheer

  Mensen met voorafgaande managementervaring kan geen problemen toe te passen voor een leidinggevende functie hebben. Degenen die hebben nooit een leidinggevende functie en wilt verplaatsen naar deze categorie baan moeten echter enkele richtlijnen bij
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in de Verenigde Staten

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in de Verenigde Staten

  Werken in de Verenigde Staten is een scriptingregel proces waarbij visumaanvragen (bent u momenteel buiten het land), job zoekopdrachten en CV schrijven. Onderzoek van elke stap om ervoor te zorgen dat u volgt goede baan aanvraagprocedures. Dit is vo
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan bij Verenigd Healthcare

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan bij Verenigd Healthcare

  Op zoek naar een baan in de gezondheidszorg? Verenigd gezondheidszorg is één van de grootste zorgverzekeraars in de Verenigde Staten en een erkende deskundige in de industrie. Honderden banen zijn beschikbaar over de hele wereld in gebieden met inbeg
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in de kinderopvang

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in de kinderopvang

  Kandidaten voor kind zorg banen geconfronteerd met een uitdagende proces: zij moeten aantonen dat ze hebben de energie, ervaring en onderwijs aan de behoeften van het standpunt. Concurrentie kan hoog voor banen die werken met kinderen, en uw aanvraag
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in de Retail

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan in de Retail

  Detailhandels verhuur mensen uit allerlei professionele achtergronden. Er bestaat geen retail baan experience nodig om te werken als klerk. Zodra u begint te werken in de detailhandel, is er ruimte om de keten naar een leidinggevende, of misschien ui
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan als serveerster

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan als serveerster

  Een serveerster baan kunt omzetten in een full-time carrière, of het kan dienen als part-time werk terwijl in school of als een tweede baan. Er is een constante cashflow met dagelijks tips voor efficiënte service. Of een ervaren professional of een n
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan Postman

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan Postman

  De United States Postal Service is's lands grootste civiele werkgever, achter alleen Walmart. Bijna een miljoen mensen werken er beide deel - of permanente - tijd leveren van de post, propageren het schip pakketten of sorteren brieven in een distribu
  Hoe u kunt solliciteren naar een baan van het ministerie van onderwijs

  Hoe u kunt solliciteren naar een baan van het ministerie van onderwijs

  Maar uitdagende, werken voor het ministerie van onderwijs kunt verrijken het leven van degenen die willen leren en groei. Verkrijgen van een baan bij het ministerie van onderwijs, moet u een federale werknemer. Er zijn vele voordelen om te werken voo