Hoe uw eigen vrije gunst om etiketten te maken voor een Baby ShowerGepersonaliseerde baby douche gunsten zijn een creatieve manier te coördineren partij leveringen en Toon dankzij uw partij gasten. Een handgemaakte, aangepaste label identificeert de naam en de datum, het toevoegen van nog meer verfijning, en fungeert als een tastbare herinnering aan de gebeurtenis van de viering. Met behulp van een computer en printer of sommige gemeenschappelijk huishouden crafting supplies, Maak tags die het toevoegen van een vleugje plezier en binden van het hele feest samen, tot in uw gasten afscheid geschenk.

Wat die u nodig hebt

 • Papier, karton of zelfklevende etiketten
 • Schaar
 • Decoratieve leveringen (glitter, lijm, kleurpotloden, stiften, stempels en inkt pads, stickers of verf)
 • Perforator
 • Lint of tekenreeks
 • Computer of print-enabled mobiele apparaat (optioneel)
 • Printer (optioneel)

Kleverige gunst etiketten

 • Open uw toepassing voor tekstverwerking en het geschikte etiket sjabloon lanceren. Dit proces is afhankelijk van de toepassing die u gebruikt. In Microsoft Word, bijvoorbeeld "Mailings" Klik "Labels" Kies de "Opties" en zoek de sjabloon die overeenkomt met het nummer van uw label. Als u van Google Docs gebruikmaakt, aan de andere kant, maak een nieuw document, vervolgens klikt u op "Bestand" en selecteer "Nieuw" gevolgd door "Van Template." Vervolgens zoekt u de sjabloon die overeenkomen met het nummer van uw label.

 • Plaats de cursor in het eerste vak van de labelsjabloon en voer de details--zoals de honoree van naam en de datum--van uw evenement.

 • Wijzigen van de tekst opmaak--wijzigen van het lettertype, bijvoorbeeld, of verhogen van de grootte en de uitlijning centreren.

 • Het etiketontwerp met extra illustraties, vormen en kleuren aanpassen. Baby-themed illustraties die u hebt gevonden online, bijvoorbeeld toevoegen of invoegen van een gescande afbeelding van de mama-to-be de laatste echografie.

 • Markeer alle tekst en grafische elementen in het labelontwerp van uw zodat het kan worden gekopieerd naar de andere cellen in de sjabloon. Om dit te doen, druk op 'Ctrl + A' op een PC of "Cmd + A" op een Mac.

 • Klik in een ander label-cel op de sjabloon en plak de gekopieerde inhoud binnen. Om dit te doen, druk op "Ctrl + V" op een PC of "Cmd + V" op een Mac. Herhaal totdat alle cellen worden gevuld met hetzelfde etiketontwerp.

 • Plaatst u een vel met etiketten blanco in uw printer, ervoor te zorgen dat zij worden geconfronteerd in de juiste richting voor de distributie van de inkt.

 • Klik op "Bestand" en vervolgens "afdrukken" als u wilt uw nieuw ontworpen sjabloon van labels naar de printer verzenden.

 • De zelfklevende adresetiketten van de afgedrukte werkbladen verwijderen en deze toepassen op uw partijgunsten.

Handgemaakt opknoping Tags

 • Selecteer een stuk karton en gebruik een potlood om te tekenen of de vorm van een tag op het traceren. U kunt ook lege code sjablonen online zoeken en print ze direct op het karton.

 • Gebruik schaar te knippen uit de shape Label.

 • Punch een gat aan de bovenkant van uw tag te voorzien van een lint. Alternatief, kunt u twee spleten--een aan weerszijden--snijd aan later draad een lint door de gaten als u zou een gordel.

 • Het verfraaien van de lege tag met stiften, verf, stickers, stempels en andere decoraties. Herinner me om toe te voegen van de douche details--zoals de mama-to-be de naam en de datum van de partij. Laat alle natte mediums grondig drogen.

 • Draad van een lint of tekenreeks via het gat of lussen, dan beveiligen de tag aan uw voordeel.

Aangepaste voeding Label/Wrapper

 • Een lege wrapper-sjabloon maken. De eenvoudigste manier om dit te doen is door gewoon verwijderen van de wrapper van een extra voordeel, maar u kunt ook meten met een liniaal of meetlint of standaard afmetingen of voorbeeldsjablonen online zoeken. Zorg ervoor dat toestaan voor een kleine hoeveelheid overlapping.

 • Traceert en vervolgens knip stukjes papier met behulp van uw metingen of de wrapper-sjabloon.

 • Versieren en versieringen toevoegen aan het lege wrappers. Tekenen op hen met markers, bijvoorbeeld, stickers en glitter toevoegen of maken gestempelde indrukken in verschillende kleuren inkt. Zorgen voor inkt en andere natte decoraties hebben grondig gedroogd.

 • Centreren van de voorkant van het etiket op de voorzijde van de gunst--een klein stukje dubbelzijdige tape zal helpen elimineren vertraging.

 • Wikkel het etiket rond het product, de samenloop van de twee uiteinden aan de achterzijde en beveiligen met een stuk dubbelzijdige tape.

Tips & waarschuwingen

 • Terwijl de functionaliteit van de label voor Google Docs zijn toegankelijk vanuit elke browser--met inbegrip van die op mobiele apparaten--zijn u niet beperkt tot het, woorden of een ander tekstverwerkingsprogramma gebruiken voor uw labelontwerp. De fabrikant van de etiketten Avery biedt een groot scala aan label-ontwerptoepassingen die Web-based of gemaakt speciaal voor PC, Mac, iOS en Android platforms.
 • Als uw gunst niet zich goed voor een etiket of hangende tag leent, brengt het label een popsicle stok of tandenstoker en plaatst u deze in de gunst in plaats daarvan.
 • Verschillende sites bieden gratis afdrukbare templates, of kunt u het ontwerpen van uw eigen wrappers van voedsel met behulp van een tekening, fotobewerking of tekstverwerkingsprogramma. Toevoegen van foto's, illustraties,-- of hebt u meer uitgebreide afbeelding bewerken ervaring--probeer manipuleren van beroemde logo's te laten meer baby-centric en aangepast aan de douche.
 • Experimenteer met verschillende papiersoort bij het ontwerpen van voedseletiketten. Dunner vellen glanzend papier zal wikkel strak en nog professionelere uitstraling, maar de lijm op decoratief contact papier maakt het veiliger--perfect voor waterflessen-- en is compatibel met de meeste printers wanneer gevoed door de machine in letter-formaat bladen.
 • Probeer andere label typen ook combineren. Maak een hand-gestempeld tag, bijvoorbeeld, punch een gat door de bovenkant en binden met een lint rond een stapel van aangepaste verpakte candybars.

Gerelateerde Artikelen

Hoe om ruimte te maken voor een Baby in een appartement met 1 slaapkamer

Hoe om ruimte te maken voor een Baby in een appartement met 1 slaapkamer

Aangezien een één-slaapkamer appartement geen extra ruimte voor een baby biedt te hebben van haar eigen kamer, kan een geïmproviseerde ruimte in de hoek van een woonkamer of slaapkamer uw enige opties zijn. Het wegwerken van rommel of opslaan BIJZETM
Papier-maché hoe je zwangere buik voor een Baby Shower

Papier-maché hoe je zwangere buik voor een Baby Shower

Een papier-mache cast van je zwangere buik is iets die u als een permanente aandenken aan je zwangerschap maken kunt. De cast maken vereist hulp, zodat u de cast als een baby douche activiteit kan samenstellen. Maar houd in gedachten dat het gieten v
Hoe te te verfraaien een paraplu voor een Baby Shower

Hoe te te verfraaien een paraplu voor een Baby Shower

De geboorte van baby's heeft gevierd sinds het begin der tijden. De partijen bekend als baby douches kwam tot stand na de Tweede Wereldoorlog wanneer velen waren settling in nieuwe woningen en het aantal baby's omhooggeschoten--maken vandaag de gener
Hoe maak je een ballon fopspeen voor een Baby Shower

Hoe maak je een ballon fopspeen voor een Baby Shower

Voeg een beetje flair aan uw basis baby douche inrichting van spandoeken en banners met rubber ballonnen vorm van fopspenen. Ballon fopspenen zijn gemaakt door opblazen, vormgeven en aan elkaar knopen van ballonnen. Deze creatieve en goedkope keuze z
Hoe maak je een Veggie-lade voor een Baby Shower

Hoe maak je een Veggie-lade voor een Baby Shower

Groenten gesneden in de vorm van baby flessen op een dienblad zeker zijn om uw babydouche wow gasten, maar uw Dienblad van het plantaardige hoeft te zijn dat uit te werken om indruk te maken. Zoek naar manieren om op te nemen zoete, delicate raakt in
Hoe om te versieren voor een Baby Shower

Hoe om te versieren voor een Baby Shower

Baby douches zijn niet langer eenvoudige middag thee partijen met vrouwen zitten rond het woord scrambles spelen. Douches vandaag hebben vaak leuke thema's, maar het vinden van leuke en originele decoraties kunnen een uitdaging zijn. Als u decoreren
Hoe een luier servet vouwen voor een Baby Shower

Hoe een luier servet vouwen voor een Baby Shower

Doek luiers zijn een comeback. Veel moeders kiezen met milieuactivisten maken van de Duw voor levende groene, doek luiers voor hun kleintjes. Servet luiers zijn perfect accenten aan elke baby douche partijthema.Wat die u nodig hebtVierkante Servet (p
Hoe maak je een Baby Shower Uitnodiging in Photoshop

Hoe maak je een Baby Shower Uitnodiging in Photoshop

Maken van een leuke uitnodiging voor een baby shower is veel ingewikkelder (evenals veel gemakkelijker) in recente jaren geworden. Het is ingewikkelder, want er zijn allerlei afbeeldingen en elementen die kunnen worden opgenomen op de uitnodiging. Aa
Hoe de zorg voor een Baby-Chipmunk

Hoe de zorg voor een Baby-Chipmunk

Hoe de zorg voor een Baby-Chipmunk. Als u een baby chipmunk uit het hol alleen en hij gemakkelijk is te vangen, er geen teken van moeder is of hij uiterst dun is, kan hij die hulp nodig hebben. Het is echter belangrijk te onthouden dat mam zou rond o
Hoe de zorg voor een Baby Jackrabbit

Hoe de zorg voor een Baby Jackrabbit

Mensen vaak gebeuren op wild, baby dieren in hun tuin of in de wildernis. Hoewel het gemakkelijk om automatisch veronderstellen dat de ouder het kind verlaten, dat is niet altijd waar. Maar soms mensen voelen dat ze moeten een weerloos schepsel te be
Hoe te om te bepalen als chirurgie nodig is voor een ingegroeide teennagel

Hoe te om te bepalen als chirurgie nodig is voor een ingegroeide teennagel

Een heleboel mensen lijden onder de pijn en frustratie van ingegroeide teennagels. Helaas, soms zijn veel slechter dan anderen en weigeren te helderen op hun eigen. Gevallen, hoewel niet gemeenschappelijk, leiden tot chirurgie te verwijderen deel of
Hoe een Budget maken voor een radioshow

Hoe een Budget maken voor een radioshow

Terwijl sommige mensen op de radio beurt te luisteren naar muziek, luisteren anderen voor hun favoriete radio show hosts. Radio-shows kunnen maken van een trouwe fan base voor het station als goed gedaan, maar leidinggevenden moeten ze als verdienend
Hoe te gooien van een Baby Shower met geen Games

Hoe te gooien van een Baby Shower met geen Games

Baby douches werden na de Tweede Wereldoorlog tijdens de baby-boom van de jaren 1950, en shower spelletjes waren een standaard activiteit. Terwijl vele baby douches functie vandaag nog enkele van de tradities en de etiquette van het verleden, is een
Hoe Word een Baby Shower Uitnodiging voor een ongehuwd paar

Hoe Word een Baby Shower Uitnodiging voor een ongehuwd paar

In de huidige maatschappij lijden ongehuwde paren niet het stigma dat eens vergezeld wezen unwed en hebben van een kind. Baby douches en andere douane moeten behandelen het echtpaar, als ze cohabitate, alsof ze wettelijk gehuwde. Als de ouders gesche