Hoe vervang ik een Saturnus auto Radiator

Het is niet de gemakkelijkste baan in de wereld, maar hebt u sommige mechanische vaardigheden en sommige hulpmiddelen rond de garage, kunt u een hoop geld op arbeidsloon doordat de nieuwe radiator in uw eigen Saturnus. Gun jezelf wat tijd om uit te voeren deze reparatie. Als u hebt nooit eerder gedaan, is het niet iets die u gonna hebben gedaan in een uur, dus niet blokkeren uw oprit als je moet krijgen van een ander voertuig in of uit. Zodra de radiator uit elkaar komen begint, zal niet u zitten kundig voor de Saturn pas beginnen nadat het allemaal in elkaar terug. Neem de tijd, doe het goed de eerste keer en profiteren van de voordelen door te houden uw portemonnee vet.

Wat die u nodig hebt

 • Vloer jack 2 jack staat wiel tjokvol Ratchet en socket set-Open einde/box hand-moersleutel combinatie einde instellen kanaal sluizen Straight-edge schroevendraaier Wide-afvoer emmer met uitloop Shop lompen
 • Park de Saturn op een vlakke, niveau verharde of betonnen ondergrond. Laat de motor afkoelen. Laat de hendel van de kap en de parkeerrem van toepassing.

 • Plaats een wiel tjokvol achter een achterband. Til de motorkap en verwijder de radiatordop.

 • Heffen van één kant van de auto door de rocker-panel en plaats een aansluiting van de vloer onder de voorste frame rail. Herhaal deze procedure voor de andere kant te verheffen van de vooras.

 • Plaats een emmer van de afvoer onder de radiator en open de klep van de afvoer. Knijp de klem op de radiator slang onder met de sluizen van het kanaal en schuif deze naar achteren op de slang uit de buurt van de radiator. De slang uitschakelen wrikken met de schroevendraaier en laat de antivries aan afwateren in de emmer. Veeg omhoog lekkages direct met winkel lappen, zoals antivries zeer giftig voor kinderen of huishouden en buurt huisdieren en dieren is.

 • Sluit de klep van de afvoer aan de radiator en verwijderen van de afvoer emmer. Verlaag de Saturn terug naar de grond.

 • Verwijderen van de inlaat van de Opper-radiator slang op de zelfde manier u lagere degene verwijderd. Schuif de klem weg met de sluizen van het kanaal en wrikken van de slang op de radiator.

 • Als u Saturnus automatische transmissie heeft: Verwijder de bovenste koeler transmissielijn met een hand moersleutel, verwijderen van de linker voorste stuurhuis voering met een moersleutel, verwijderen van de splash-schild en de lagere koeler transmissielijn. (Hebt u een Saturnus met standaard transmissie, sla deze stap dan over.)

 • De vergadering van de koeling-ventilator uit de radiator verwijderen door omhoog te duwen op de koelkap aan unsnap de behoudende clips. Stel de ventilator op de motor uit de buurt van de radiator.

 • Verwijder de vazal van de lucht-dam en de air dam.

 • Voor Saturns uitgerust met air conditioning: verwijderen van de bouten van de condensor en de condensor tot verwijderen de bovenste montage gaten glijd van de radiator. Instellen van de condensor uit de buurt van de radiator en steunen op de motor. Verwijder de radiator baffles uit de links en de rechten van de partijen. (Niet A/C-uitgerust Saturns kunnen deze stap overslaan.)

 • Verwijder het schild recht-engine plons aan radiator mount push-in: vazal. Handgeschakelde transmissie voorzien Saturns, Verwijder op de linker kant, ook.

 • Verwijder de lagere-radiator beugels en haken met een ratel en aansluiting. Verwijder de regel van de overloop van het reservoir. De radiator verwijderen door het naar voren kantelen en omhoog tillen. Verwijder de bovenste-radiator lucht klankbord.

 • Installeer de bovenste-radiator lucht klankbord naar de nieuwe radiator, tilt de condensor vooruit en invoegen van de radiator in de motorruimte. Zorg ervoor dat de bovenste-radiator mount pinnen uitgelijnd met de bergen.

 • Opnieuw installeren van de lagere-radiator beugel monturen en de bouten en draai deze.

 • Installeer opnieuw het recht-engine splash schild aan de radiator mount push-in: vazal. Als uw auto is uitgerust met een handschakeling, opnieuw installeren het links-engine splash-schild op dezelfde manier.

 • Airco uitgerust Saturns: installeren van de linker- en rechterkant lucht baffles. Schuif de condensor aan de haak in de bovenste tabbladen op de radiator monteren. Opnieuw installeren van de condensor bouten en draai.

 • Installeer opnieuw de air dam en pers-in vazallen aan de radiator.

 • Hiermee lijnt u de koeling-koelkap retainer clips aan de radiator. Druk naar beneden op de vergadering van de koeling-fan om snap de lijkwade op de radiator.

 • Voor Saturns met automatische transmissie: installeren van de transmissielijn die lager-olie-koeler en draai. Installeer opnieuw het links-engine splash schild. Installeer opnieuw de linker voorste stuurhuis voering. Opnieuw installeren van de transmissielijn die bovenste-olie-koeler en draai.

 • Opnieuw installeren van de lagere-radiator uitlaat slang aan de radiator en vervangen van de klem. Als het maakt het makkelijker te bereiken, het voertuig weer opheffen, maar u moet zitten kundig voor bereiken neer vanaf de bovenkant.

 • Opnieuw installeren van de Opper-radiator slang en klem.

 • De buis van de overloop reservoir opnieuw te installeren.

 • Vul de radiator, bij voorkeur met verse 50/50 mix antivries. Echter, als de antivries oke was, gewoon toevoegen uit de emmer van de afvoer met de uitloop. Kan er een beetje automatische-transmissie vloeistof die gemengd in, maar het is aardolie gebaseerde en is niet schadelijk voor het systeem met koelvloeistof.

 • Start de Saturn als de radiator vol is en laat ze draaien totdat de thermostaat wordt geopend. Dit boeren en de zakken van de lucht uit het systeem verwijderen. Laat het lopen naar normale bedrijfstemperatuur en koelvloeistof toevoegen als dit nodig is.

 • Tips & waarschuwingen
  • Controleer op automatische-transmissie Saturns, en transmissie vloeistof toevoegen aan het voertuig zo nodig om omhoog voor het kleine beetje dat dribbelde erop uit de koeler transmissielijnen wanneer ze werden verbroken. Op 2.2-liter motoren zul je eerst de lucht-cleaner outlet resonator te verwijderen en opnieuw installeren het tot slot.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe vervang ik een verloren auto titel in Mississippi

  Hoe vervang ik een verloren auto titel in Mississippi

  Een auto titel is een belangrijk document. Een Mississippi auto titel (een beveiligd document afgedrukt door de Mississippi Department of Revenue) is noodzakelijk voor de licenties van een voertuig voor de eerste keer na het kopen van het, en als u h
  Hoe vervang ik een Honda auto sleutel

  Hoe vervang ik een Honda auto sleutel

  Dé auto verloor een Honda is iets die u vermijden willen zult tenzij u had de vooruitziende blik om te houden van een reserve onmiddellijk aan de kant. Het krijgen van een vervangende code is eenvoudig als u de sleutel nummer tag hebt gehouden. De ta
  Hoe vervang ik een Nissan Xterra Radiator

  Hoe vervang ik een Nissan Xterra Radiator

  Vervanging van een beschadigd of aangesloten radiator in uw Nissan Xterra zal houden uw koelsysteem goed functioneert. Een lekkende radiator kan de motor oververhit raken, mogelijk resulterend in inwendige schade aan de motor en de cilinderkop. Ter v
  Hoe vervang ik een Saturnus deur klink

  Hoe vervang ik een Saturnus deur klink

  Saturnus voertuigen maken gebruik van een mechanische deur vergrendeling. Na verloop van tijd kan dit klink slijten en houd uw Saturnus deur goed gesloten. Ter vervanging van de deur klink op een voertuig van Saturnus kan gemakkelijk worden bereikt i
  Hoe vervang ik een Saturnus kofferbak slot

  Hoe vervang ik een Saturnus kofferbak slot

  Saturnus voertuigen gebruiken een kleine metalen slot cilinder ter beveiliging van de lading opgeslagen in de kofferbak. Als uw kofferbak heeft opgesplitst in, in de meeste gevallen deze cilinder zal worden beschadigd en moet worden vervangen. Vervan
  Hoe vervang ik een Ford Windstar Radiator

  Hoe vervang ik een Ford Windstar Radiator

  Na verloop van tijd radiatoren roest intern als gevolg van zure en bijtende koelvloeistof die is gebleven in het koelsysteem voor langer dan het zou moeten hebben. Wanneer u de radiator rusts, het kan leiden tot een lek, waardoor de radiator nutteloo
  Hoe vervang ik een Saturnus Ion koplamp

  Hoe vervang ik een Saturnus Ion koplamp

  De Saturn Ion was een compacte auto die General Motors tussen 2003 en 2007. Als u een eigen, dan is het zeker tijd voor sommige preventief onderhoud. Een item dat u regelmatig moet controleren zijn de koplampen. Naast het helpen van u, de bestuurder,
  Hoe vervang ik een gestolen auto sleutel

  Hoe vervang ik een gestolen auto sleutel

  Een gestolen auto sleutel kunnen een ernstige overlast. In tegenstelling tot een permanent verloren auto sleutel, die kan worden vervangen, vereist de sleutel van een gestolen auto een nieuwe sluis voor de auto, naast een nieuwe sleutel. Moderne sleu
  Hoe vervang ik een Saturnus voorruit Ruitenwisser Motor

  Hoe vervang ik een Saturnus voorruit Ruitenwisser Motor

  Ruitenwissers--moet u hen vroeg of laat maakt niet uit waar u woont. Maar als ze stoppen met werken je heb een probleem. Hier is hoe ter vervanging van de voorruit ruitenwisser motor in uw Saturnus.Wat die u nodig hebtSchroevendraaierVoet/pound momen
  Hoe vervang ik een sleutelhanger auto

  Hoe vervang ik een sleutelhanger auto

  Veel late model voertuigen zijn voorzien van de nieuwste technologie voor externe systemen. Start, lock en veiligheid functies werken via een draadloze verbinding met een sleutelhanger die wordt geleverd met het voertuig. Als u de sleutelhanger verli
  Hoe vervang ik een standaard auto Radio-antenne

  Hoe vervang ik een standaard auto Radio-antenne

  Als die oude antenne de geest gegeven heeft, kan een auto audio detailhandelaar verkopen en installeren van een nieuwe transactie. Als je spel, echter Volg de volgende stappen uit om het te doen zelf.Wat die u nodig hebtAuto deur PoppersAuto Radio-an
  Hoe vervang ik een veer auto geladen veiligheidsgordel oprolmechanisme

  Hoe vervang ik een veer auto geladen veiligheidsgordel oprolmechanisme

  Auto's zijn tegenwoordig uitgerust met een standaard drie-punt schouder/heupgordel. Deze gordels zijn gemaakt van materialen of mechanische onderdelen die kunnen worden gedragen. Normale slijtage door dagelijks gebruik of blootstelling aan extreme te
  Hoe vervang ik een Mustang LX Radiator Fan Relay

  Hoe vervang ik een Mustang LX Radiator Fan Relay

  De cooling-fan [PEVF estafette in de Mustang LX is gehuisvest in de constante controle Relay Module (CCRM). Dit solid-state apparaat bevat ook de EEG macht estafette en de brandstofpomp estafette. Wanneer de CCRM mislukt, andere symptomen zoals een u
  Hoe vervang ik een verloren auto titel in Illinois

  Hoe vervang ik een verloren auto titel in Illinois

  Een auto titel is een wettelijk certificaat van de eigendom van een voertuig. Het is moeilijk om te bewijzen dat hij eigenaar van een auto of om het te verkopen als dit document ontbreekt of verminkte. Gelukkig, Illinois bewoners kunnen een kopie van