Hoe voor het hosten van een grote bruids doucheU leert hoe voor het hosten van een grote bruiloft/bruids douche. Thema en games zijn opgenomen in richtingen.

Wat die u nodig hebt

 • uitnodigingen
 • zitplaatsen voor elke gast
 • Couvert voor elke gast
 • voedsel voor elke gast
 • gunsten
 • papier
 • schrijven van gebruiksvoorwerpen
 • Game prijzen
 • Onlangs hielp ik mijn schoonmoeder gastheer een bruids douche. Het was zo'n prettige ervaring dat ik besloot om anderen te helpen door het delen van hoe we deze prestatie bereikt.

  Eerst beroep doen op hulp. Hoewel u dit door uzelf doen kunt is het een stuk gemakkelijker en minder duur als u beroep doen op de hulp van enkele familie en vrienden. We brak de taken van de partij om het voor iedereen gemakkelijker te maken (één persoon maakte het hoofdgerecht en centerpieces, een andere persoon bracht de groenten en cake, een andere persoon de spelletjes en de prijzen en de vrucht gebracht, een andere persoon Uitnodigingen verstuurd en gunsten gemaakt).

 • U moet beslissen wat voor soort douche u gaat plannen. In deze dag en leeftijd is het niet noodzakelijkerwijs de bruiden plaats om deel te nemen aan evenementen alleen. Sommige bruiloft douches omvatten de man te worden. Deze douches zijn meer als een paar douche geworpen waar gasten brengen echtgenoten. Dit type douche kan krijgen duur om te gooien, als u zijn in wezen een verdubbeling van je gastenlijst. U moet beslissen als u gaat om er een thema douche (d.w.z. tuin bruids douche of keuken bruids douche). Dit zal helpen gasten weet wat te kopen off van het register van de paren. Kies een datum, tijd en plaats voor het hosten van de douche en uitnodigingen van ongeveer vier weken vóór de gebeurtenis zodat je mensen genoeg tijd om te passen hun schema's en ontvangen reacties zullen geven.

  Maak een schatting van het aantal gasten die naar de douche komen. Dit zal u helpen beslissen over hoeveel voedsel te bereiden.

  Een menu samenstellen. (We hebben een kip salade sandwich op croissant, plantaardige spiesjes, gesneden fruit en een taart voor de woestijn).

  Besluiten weer u zult hebben een buffet uiteengezet of als u gaan doen vergulde maaltijden. Dit helpt voor timemanagement. Een vergulde lunch duurt minder dan een buffet lunch als je het eten een half uur plaat voordat de gasten arriveren. Dit betekent ook dat u niet het risico van sommige gasten nemen te veel voedsel en sommige gasten niet krijgen van een levensmiddel wordt uitgevoerd.

 • Tabellen met platen, zilverwerk instellen, drinken van ware (dranken moeten worden gegoten voor aankomst van de gasten om te besparen op tijd). Vorken zijn aan de linkerkant van de plaat, terwijl messen en lepels rechts van het bord liggen bovenop servetten. Gunsten moeten worden geplaatst bij de instelling van elke plaats voor gasten of geplaatst op de tafel van een portiek voor gast te nemen als ze vertrekken. In een thema Tuinfeestje bijvoorbeeld, kon u kopen goedkope kleine klei potten en bloemzaden, bloem bladwijzers en snoep in hen te plaatsen. Bind een eenvoudige lint rond de potten in de paren die kleuren te geven goede presentatie naar de gunsten van het huwelijk.

  Gooien van een thema douche geeft ook de gastheer/gastvrouw een richting voor creativiteit. Bijvoorbeeld, kan een thema tuinfeest hebben bloem centerpieces (een eenvoudige vaas op elke tafel met hortensia's volstaat), bloem bagatellenspel (een naam die bloem spel), spice ruikende game, ingemaakte plant gunsten en tuin gereedschap prijzen.

 • De douche moet goed stromen. Er mag geen eventuele grote wiegt tijdig, gasten zal bezoeken met elkaar tijdens het diner en spel te spelen. Nadat de gasten hebben gegeten moet er een of twee spellen worden gespeeld door gasten. Voor de douche die ik gooide ik een bruiloft film trivia spel met multiple choice vragen voor de eerste wedstrijd en een game die ik bel Spice Delight, waar gasten hebben alleen hun gevoel van geur om te gebruiken en moeten raden de spice of kruid verborgen in verscheidene verschillende containers gemaakt. Ik prijzen toegekend aan de persoon met de meest juiste en degene met de minste juiste. Ik had ook tie-breaker vragen klaar. De prijzen die ik heb gemaakt waren eenvoudige glazen vazen die ik op een lokale dollaropslag met een paar tuinieren handschoenen, een tuin gereedschap en een pakje tuin kruid zaden pakte binnen geplaatst. Ik twee linten gebonden rond de vaas in de kleuren van de paren te binden in de rest van de inrichting van de bruids douche.

 • Voordat u deze spellen moet u ervoor zorgen om een kopie met de antwoorden. De gasten kopie van de spelen moeten niet de antwoorden gemarkeerd. Zodra iedereen een kans heeft om de antwoorden te raden, je over het antwoord sleutel hardop met de gasten. Prijzen uitdelen na elk spel.

  De Tie-Breaker vragen kreeg ik van Wikipedia.

  Bruiloft Movie Trivia spel
  1) in de film 1991 "Vader van de bruid", waar de bruid en bruidegom, Annie en Bryan, ontmoette?
  A) Parijs
  B) Rome
  C) Chicago
  2) aan het eind van de 1989 film "When Harry Met Sally", hoe lang Harry en Sally zeggen dat het duurde om te trouwen?
  A) 12 jaar en 3 maanden
  B) 3 jaar en 10 maanden
  C) 7 jaar en 9 maanden
  3) wat het lied speelt aan het eind van de film uit 1999, "Runaway Bride."
  A) liefde de tweede keer rond
  B) u kunt geen haast liefde
  C) ten slotte gevonden liefde
  4) in de film uit 1998, "The Wedding Singer", welke rockster was op het vliegtuig toen Robbie ging naar Vegas?
  A) Bruce Springsteen
  B) boy George
  C) Billy Idol
  5) hoe de hoofdpersonen Mary en Steve ontmoet in de 2001 film "The Wedding Planner"?
  A) Steve redt Mary van het krijgen van overreden door een auto.
  B) Steve raakt Maria's auto.
  C) Steve bespaart Mary steeds uitgevoerd door een vuilnisbak.
  6) in de 2005-film "Wedding Crashers" wie zijn de twee belangrijkste personages?
  A) John en Jack
  B) John en Jeremy
  C) Jack en Jim
  7) in de 2002 film, "My Big Fat Greek Wedding" die zegt,""de man is het hoofd, maar de vrouw de nek is."
  A) Maria Portokalos
  B) Harriet Miller
  C) Thia Voula
  8) in de film van 1997, "My Best Friend Wedding" Michael maakte Julianne zweren dat als ze nog steeds single op leeftijd waren __ ze zou trouwen met elkaar.
  A) 30
  B) 28
  C) 35
  9) in de 1987 film "The Princess Bride" wat was wonder Max's favoriete eten?
  A) een mooi MLT
  B) een mooi Pastrami op rogge
  C) A nice BLT
  10) in de film "Pride en vooroordelen" wat is de naam van het huis dat de Bennett is leven in?
  A) Netherfield Park
  B) Rosings
  C) Longborn
  Gelijkspel Breaker vragen:
  1) draagt een witte jurk was een trend gestart door welke beroemde bruid?
  A) Queen Elizabeth * B) koningin Victoria C) koningin Mary

  2) bruiloft sluiers van oude Rome waren welke kleur?
  A) witte B) zwart * C) geel

 • Spice Delight

  Er zijn zeven verschillende kruiden in zeven verschillende containers. Elke container is genummerd en bedekt. Dit spel quizzen uw gevoel van geur en uw kennis van gemeenschappelijke kruiden en specerijen. Gelieve elke container ruiken en proberen om de inhoud op basis van geur en geur alleen te identificeren. Noteer welke kruid of specerij u denk dat zich in de container naast het corresponderende nummer op uw papier.

  1)

  2)

  3)

  4)

  5)

  6)

  7)

  Tie-breaker vragen:

  1) wat is het verschil tussen en kruid en een specerij?

  Kruiden zijn of kunnen worden, vers gebruikt. Meestal de bladeren van eenjarige en doorlevende planten worden gebruikt als kruiden, maar soms worden de bladeren van houtige gewassen gebruikt. Kruiden komen uit plantendelen dan bladeren zoals de schors, wortels, knoppen, bloemen of vruchten. Ze zijn meestal vaste planten gekweekt in tropische gebieden en omvatten dingen zoals kaneel (bast), gember (wortel), nootmuskaat (fruit/moer) en peper (Chuck berry).

  2) waar komt de naam van het kruid Mint vandaan?

  De naam komt van het Griekse opschrift van de nimf vanmeerdan, die trok de aandacht van Hades. Hades vrouw, de jaloerse Persephone, vanmeerdan aangevallen en was bezig haar ter dood te vertrappen als Hades haar in het kruid draaide (en ooit heilig voor hem was). Een symbool van gastvrijheid en wijsheid, "de zeer geur van het reanimates de geest", Pliny vertelt ons.

 • Na de spelen hebben gespeeld en prijzen hebben gekregen het is tijd voor de eregast (bruid/bruid en bruidegom, afhankelijk van hoe de partij wordt gegooid) geschenken openen. Iemand moet verantwoordelijk voor schrijven naar beneden welke giften de bruid en bruidegom krijgen en van wie ze zijn ontvangen uit. Dit is essentieel voor de bruid en de bruidegom te kunnen schrijven hun dank u kaarten. Meestal is de persoon die verantwoordelijk is voor deze taak te doen de maid of honor, de moeder, de schoonmoeder of de bruidegom te zijn.

 • Nadat de geschenken zijn geopend, is er één meer taak volledig te zijn. Dank uw gasten voor uw komst. Een eenvoudige, "dank u voor een deel van het vieren van de vereniging van twee geweldige mensen. Wij zijn ongelooflijk blij dat u alle hier om een deel van het begin van wat ik zeker zal worden een gelukkig huwelijk. Nogmaals, Bedankt voor uw komst, ik dank u voor het vergen van de tijd om hier te zijn met ons." (Hebt u gunsten geplaatst op de tafel van een portiek hierdoor segue het einde van de douche en het vertrek van de gasten. U kunt eenvoudig toevoegen aan het einde van uw dank u toespraak, "er zijn gunsten voor elke gast mee naar huis nemen met hen op de tabel Taakinvoer, zorg ervoor dat één te gebruiken als u aan het verlaten zijn.")

 • Tips & waarschuwingen
  • De gasten moet iets moeilijk om op te schrijven zodat ze niet door middel van het papier steken doen als markering van hun antwoorden. Je kunt dit spel whiel gasten zitten aan de tafels of bieden een tijdschrift of een boek voor hen om op te schrijven.
  • De cups in de Spice verrukking spel gebruikt moeten solide in kleur zodat gasten niet zien de kruiden binnen. U kunt ook de cups met aluminiumfolie en rubberbands behandelen. De gaten in de aluminiumfolie moet klein zijn, zodat de gasten niet naar binnen kijken en het kruid zien. Ik gebruikte een veiligheidsspeld om het gat te steken.
  • Voordat u begint het spel Spice Delight vragen gasten over allergieën. U wilt niet een gast te hebben van een allergische reactie op een spice of kruid in het midden van uw partij.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe voor het hosten van een grote partij voor directe verkoop

  Hoe voor het hosten van een grote partij voor directe verkoop

  Hosten van een directe verkoop feest is een geweldige manier om verkoop te maken op de producten die u onderschrijven en misschien zelfs een vooruitzicht wie geïnteresseerd is in het hebben van hun eigen directe verkoop bedrijf te vinden. Maar, met a
  Hoe voor het hosten van een grote partij in een klein huis

  Hoe voor het hosten van een grote partij in een klein huis

  Hosten van een groot feest in een krappe, kleine huis kunnen een intimiderend en overweldigende ervaring. Maar denken creatief over de verschillende gebieden van uw huis kan helpen uw feest een succes te maken. Hier is hoe om te vermaken in een beper
  Hoe voor het hosten van een ontbijt wat de pot schaft

  Hoe voor het hosten van een ontbijt wat de pot schaft

  Potlucks zijn niet alleen voor het diner. Nodig je vrienden uit en vraag hen om hun favoriete zoete broodjes of bagels te delen voor een vroege-vogel samenzijn. Hier is hoe te het plan een ontbijt wat de pot schaft.Wat die u nodig hebtToegang tot de
  Hoe voor het hosten van een Jack en Jill douche

  Hoe voor het hosten van een Jack en Jill douche

  Een Jack and Jill een douche is als u zowel mannelijke als vrouwelijke gasten uitnodigt. Na een douche is altijd veel van de planning. Ervoor te zorgen dat de douche is vermakelijk en aantrekkelijk aan allen die aanwezig zal zijn is echt moeilijk, vo
  Hoe voor het hosten van een goedkope Bachelorette partij

  Hoe voor het hosten van een goedkope Bachelorette partij

  Hosten van een feest altijd kunnen duur zijn, maar wie wil beknibbelen op een toekomstige bruid? Leer met enkele tips en trucs in dit artikel, voor het hosten van een grote, creatieve- en goedkope - partij voor uw favoriete bruid!Wat die u nodig hebt
  Hoe voor het hosten van een partij van Horse Racing

  Hoe voor het hosten van een partij van Horse Racing

  Wanneer het die tijd van het jaar wanneer de paarden allemaal zijn afgestemd op omhoog voor de derby, veel mensen genieten van de races gaan of zelfs kijken naar de race op televisie. Hosting van een paardenrennen partij is een geweldige manier om fa
  Hoe voor het hosten van een langoesten kook partij

  Hoe voor het hosten van een langoesten kook partij

  Dit is een outdoor evenement.Wat die u nodig hebtLIVE langoestengarnalenbevroren zoete maïs op de kolf - gehalveerdkleine uienkleine rode krielaardappeltjestas van citroenen - gehalveerdhele paddestoelen - optioneelverschillende grote zakken of dozen
  Hoe voor het hosten van een gilde partij in World of Warcraft

  Hoe voor het hosten van een gilde partij in World of Warcraft

  Dus u hebt het lid van een gilde, iedereen heeft een goede tijd, maar u wilt een feestje! Waar om het te gooien? Wat te doen? Wat te doen? Zoveel keuzes!Zoek een goede plek. Er zijn tal van plaatsen aan partijen die gemakkelijk voor mensen om te gooi
  Hoe voor het hosten van een kerk Tea Party voor vrouwen

  Hoe voor het hosten van een kerk Tea Party voor vrouwen

  Kerken organiseren vaak theekransjes voor de vrouwen in de kerk en de Gemeenschap. Soms is de tea party voor een speciale gelegenheid, andere tijden die het is gewoon gehost als een tijd om samen te komen de vrouwen voor fellowship en leuk om geen re
  Hoe voor het hosten van een val Dinner Party

  Hoe voor het hosten van een val Dinner Party

  Val is een geweldige tijd van het jaar voor het hosten van een diner. Mensen zijn over het algemeen meer beschikbaar zijn voor partijen na afloop van de zomer. Hosting van een diner is ook een geweldige manier voor u daarmee uw onderhoudend vermogen.
  Hoe voor het hosten van een paren enige Dinner Party

  Hoe voor het hosten van een paren enige Dinner Party

  Een etentje kunnen een leuke en verfijnde manier om een avond. Misschien wilt u en de speciale persoon in uw leven te besteden een hele nacht met andere paren. Een etentje plannen voor u en uw vrienden is een vrij eenvoudig proces. Hier is hoe te het
  Hoe voor het hosten van een Bingo partij

  Hoe voor het hosten van een Bingo partij

  Bingo is een klassieker voor alle tijd. Hosten van een feest bingo kan brengen veel mensen samen om te ontspannen en zelfs een beetje geld te winnen. Deze aller tijden favoriete kan verleden tijd een grote bron van entertainment week na week voor al
  Hoe voor het hosten van een partij Homecoming

  Hoe voor het hosten van een partij Homecoming

  Thuiskomst is het hoogtepunt van de val seizoen. Het is als iedereen uit hun school geest en joins samen breekt ter ondersteuning van de thuisploeg. Hosten van een feest thuiskomst is een geweldige manier om uw vrienden en familie samen voor een paar
  Hoe voor het hosten van een huwelijksdouche Gay

  Hoe voor het hosten van een huwelijksdouche Gay

  Hosting van een homo huwelijksdouche is een prachtige manier om te delen in het geluk van een betrokken koppel. Er zijn geen harde en snelle regels als het gaat om de bruiloft douches meer--ze kunnen worden aangepast aan de stijl van een paar, homo o