Home Onderhoud: Halverwege schaal reparatie projecten moeite waardU kunt besteden een beetje geld nu, of een heleboel geld later.

— Jay Gregg, directeur van marketing voor Ontario, Canada-gebaseerde pijler naar Post

De lente is een tijd van verandering en vernieuwing-- en een goed moment om het onderhoud dat uw huis in tip-top vorm voor de komende jaren houden zou, bespaart u de kosten van dure reparaties. Deze middelactief projecten vereisen een beetje van vaardigheden met instrumenten (met inbegrip van die van de macht-variëteit) en repareren van materialen. Ze leiden tot meer dan alleen slapping op een verflaag, maar ze niet vereisen dat u een backhoe huren. Het bereik van de uitgaven is breed, van een paar dollar voor een oven-filter waarmee een paar honderd dollar voor hout om te vernieuwen een dek.

Water in zijn plaats te houden

De buitenkant van de woning, de Goten aan de trottoirs, kan sommige extra verzorging nodig hebben in het voorjaar. Uiteindelijk, dit soort zorgvuldig onderhoud is goed voor uw bottom line.

"U kunt besteden een beetje geld nu, of een heleboel geld later," zei Jay Gregg, marketingdirecteur voor Orangeville (Ontario) gebaseerde pijler aan Post in Canada.

Schoonmaken van de goot is een hoofdbestanddeel van onderhoud woning in het voorjaar, maar het is ook tijd om ervoor te zorgen dat het systeem van de goot is eigenlijk water naast de Stichting storten.

John Blatchford, operaties en marketing manager van ProMaster Home Reparatie & klusjesman in Cincinnati, zei u kan hiervoor de natuurlijke manier--voor een stortbui afwachten waar de regen gaat-- of u een tuinslang via uw regenpijpen uitvoeren kan.

Als het water binnen een paar voeten van het huis zwembaden, actie ondernemen. Blatchford zei dat zult u moeten toepassing regenpijp uitbreidingen, die ongeveer $10 per stuk kost. Het kan even duren de extensies koppelen, maar arbeidskosten zou komen om ongeveer $100, Blatchford gezegd.

De buiten looppaden grenzend aan het Huis wellicht ook een upgrade. Blatchford zei dat het beton moet schuin van het huis, zodat water niet zal in de buurt van de Stichting verzamelen. Opnieuw werpen de helling brengt waarschijnlijk bellen in een professionele aannemer. Echter, als u vindt dat eventuele scheuren of gaten in het beton, Blatchford zei, vul ze met siliconen-sealant metselwerk, die ongeveer $15 kost.

Minor Fixes

Niet elke middelgrote fix is werk intensief. Drie repareren en remodelleert outfits wegen waar minder zweet vereist is.

1) Bruce Pinsler, voorzitter van de Galaxie Home Remodeling in Chicago, beveelt het gebruik van plafondventilatoren. Volgens het Amerikaanse ministerie van energie, kan een goed werkende plafondventilator maken een kamer voelen 4 graden koeler, waarmee u uw thermostaat hoger instellen en de instandhouding van brandstof.

"In de lente die ze moeten Draai rechtsom afkoelen van de kamer," zei Pinsler.

2) John Blatchford, operaties en marketing manager van Cincinnati gebaseerde ProMaster Home Reparatie & klusjesman, adviseert het krijgen van een batterij back-up power unit voor uw kelder sump pomp. Prijzen beginnen bij ongeveer $140.

"Dit zal dragen weg overflow water in uw kelder," zei hij. "Een batterij back-up kan een redder in nood en bespaart u van duizenden in waterschade."

3) Jay Gregg, directeur van marketing voor Orangeville gebaseerde pijler aan Post in Ontario, Canada, adviseert ter vervanging van uw oven filters in het voorjaar. Het is een gemakkelijke taak om zelf te doen en het bespaart u ongeveer $80 in arbeid. Onderdelen kosten zo weinig als $6 of maar liefst $100--als u werkt met een HEPA-systeem.

Gregg raadt ook ter vervanging van beschadigde weatherstripping rond deuren of ramen.

"Het kost u zo weinig als $20," hij zei, "en een bundel kunt opslaan in de koeling en verwarming kosten."

Geef uw dek een Face-Lift

Dertig tot 40 miljoen huizen in de Verenigde Staten hebben buiten dekken, en alle van hen vereisen regelmatig onderhoud. Mark Clement, een Philadelphia-gebaseerde pro aannemer en gastheer voor een wekelijkse radioshow, "Mijn Fix It Up Life," zei er is een reden dekken moeten aandacht krijgen in het voorjaar.

"Het is de enige structuur dat vele doe-het-zelvers--vaak zonder vergunningen bouwen-- en zij het gewicht van u, uw kinderen en gasten dragen," zei hij. "En het is volledig buiten en open aan de elementen."

Clement adviseert doen wat de profs noemen een "opnieuw huid" in plaats van het opbouwen van een nieuw dek.

Ongelijkmatige drogen en blootstelling aan de zon, Clement zei, nemen hun tol op dekken. Maar als de ondersteunende structuur goed is, u alleen de planken die vormen de vloer--een project dat slechts een weekend vereist kan vervangen.

Clement zei dat de bestaande planken van het dek moeten eerst worden verwijderd.

"Het geheim dat dek-bouwers gebruiken is dat u alleen de eerste paar (vervanging) planken passen snijden," zei hij.

De volgende stap is het plaatsen van de rest van de planken en verzinkte schroeven te gebruiken om hen veilig te stellen. Een krijt lijn om een rechte hoek te maken en gebruiken van een cirkelzaag trim ze gelijkmatig uitgelijnd. Als u de planken eerst knipt, zul je ongelijke lengtes.

De eenvoudigste manier om de kosten te berekenen is om een lineaire-voet-prijs van een lokale lumber werf. Clement adviseert bepalen de vierkante meters van uw bestaande dek en de breedte en de dikte van de huidige planken. Nemen die metingen aan de detailhandelaar.

"Ze zal helpen u berekenen hoeveel hout je nodig hebt en ook de begroting voor bevestigingsmiddelen," zei Clement.

De kosten voor het huren van een pro voor een dek opnieuw villen--niet met inbegrip van materialen--zou minstens $600, zei hij.

"Het is een super leuk project," zei hij, "en je kunt het meteen gebruiken en genieten."

After the Rain

Een gemeenschappelijk lente huiseigenaar hoofdpijn is interieur waterschade veroorzaakt door een dak lek, die zich vaak door een gekleurd of afbrokkelende gebied van plafond manifesteren.

Rusty Meador, een algemene aannemer in Wilmington, Noord-Carolina, zei dat het lek moet eerst worden vastgesteld. Als de gipsplaten buiten oppervlakte schade wordt beïnvloed, moet het worden vervangen.

Als een test, duw voorzichtig een spijker in de gipsplaten plafond. "Als het was doorweekt door, het zal worden broos en breken gemakkelijk," zei de zombies.

Wanneer je stevige gipsplaten met de nagel, meet andere 6 duim in elke richting om er zeker van te zijn dat je het allemaal. Via een stud finder Noteer de locatie van de dwarsbalken.

U wellicht om het beschadigde stuk van het plafond eerst uitgesneden. Aan dit werk veilig doen, een drop doek vast zetten beschermende brillen en een masker en uitschakelen van alle stroomonderbrekers in de kamer. U moet ook het samenstellen van een "zip muur" schilder het plastic rond de omtrek van het werkgebied. Gebruik plakband om brengt het plastic aan de muren. Knip de beschadigde stuk met een oscillerende zaag of een handmatige sleutelgat zaag.

Zombies zei dat vele bouwmarkten verkopen vervanging stukken van gipsplaat in maten zo klein als 2-voet pleinen. Aftrekken een kwart inch van de breedte en de hoogte dus er een kloof van 1/8 inch aan alle kanten is. Gebruik schroeven van gipsplaat teneinde de gipsplaten in de verwoording. Tegen het zinken van de schroef net genoeg dat het spoelen, maar breek niet de papier, Christenson zei, "want dat is wat houdt het samen." Ruimte de schroeven 6 tot en met 8 inch uit elkaar.

Gebruik vervolgens een gipsplaat mes met een 6-inch of 8-inch mes toe te passen van een 3-inch breed pad van drywall modder rond de vier randen van het plein. Onmiddellijk van kracht worden gipsplaat tape over alle van de naden. Gebruik het mes plat van de tape en de overtollige modder uitduwen.

Laat de modder droge volgens verpakking, breng dan een tweede vacht over en rondom de tape. Wanneer de tweede vacht van modder droogt, gebruik een 120-grit schuren spons om het zand neer als glad mogelijk zonder schuren in de tape. Als u de tape hebt bereikt, zal het verschijnen wanneer u verf.

Als u wilt uw werk te controleren, Christenson zei, een werk licht schijnen op het vanaf de kant. Als het ziet er goed uit, gebruikt u een verfroller aan een latex plamuren ongeveer 6 duim voorbij de drywall modder. De klus met een verflaag.

Dergelijke een reparatie, uitgaande van het beschadigde gedeelte is relatief klein (onder 4 poten vierkant), kost je ongeveer $125 in materialen. Daarmee bespaart jezelf u ten minste $200 in arbeid.

  • Beelden van de Jupiterimages/Photos.com/Getty van het krediet van de foto
Bevorderd door Zergnet

Middelen

Lees de volgende:

Gerelateerde Artikelen

Hoe om te weten als een bank Is de moeite waard Reupholstering

Hoe om te weten als een bank Is de moeite waard Reupholstering

Als u de stijl van uw bank maar de bekleding is versleten of verouderd, overwegen kunt u in plaats van het kopen van nieuwe reupholstering. Voordat u uitgeput en nieuwe stof voor uw project koopt, nagaan of het de moeite waard de tijd, moeite en geld
Hoe om te ontdekken hoeveel een Comic boek is de moeite waard

Hoe om te ontdekken hoeveel een Comic boek is de moeite waard

Geblazen het stof af die doos van oude strips? Benieuwd of u deze oudjes ter waarde van een munt nu zijn? Brace jezelf--het antwoord is "waarschijnlijk niet". Strips algemeen verhogen in de waarde alleen als er een beperkte hoeveelheid afgedrukt
Hoe te vertellen als uw TV Is de moeite waard repareren

Hoe te vertellen als uw TV Is de moeite waard repareren

Soms, als gevolg van misbruik of gewoon leeftijd, breken televisies. Afhankelijk van de schade die gesmolten en de leeftijd en type televisie, zou het niet de moeite waard om te proberen te laten repareren. Uitzoeken of om uw televisie gerepareerd is
Is het de moeite waard een Timeshare kopen?

Is het de moeite waard een Timeshare kopen?

Het idee van het bezitten van een timeshare klinkt misschien aantrekkelijk, maar laat niet uw dromen van een vakantiehuis en tropische vakantie cloud uw visie. Een timeshare aankoop vormt een zeer grote financiële vastlegging--één die moeilijk kunnen
Hoe om te ontdekken hoeveel een Savings Bond is de moeite waard

Hoe om te ontdekken hoeveel een Savings Bond is de moeite waard

Sparen obligaties zijn een van de veiligste investeringen beschikbaar omdat ze worden ondersteund door de federale overheid, volgens de federale Securities and Exchange Commission. Er zijn twee hoofdtypen van kasbons--ik en EE. Inflatie-geïndexeerde
Hoe om te verkopen van een auto voor meer dan het de moeite waard

Hoe om te verkopen van een auto voor meer dan het de moeite waard

Aangezien een auto zeer snel in waarde afgeschreven, kan het moeilijk te rechtvaardigen met het opladen van een potentiële koper meer dan wat het waard is. De sleutel om het verkrijgen van meer geld voor uw auto is het toevoegen van extra's die u wei
Hoe om te ontdekken hoeveel een Tractor speelgoed is de moeite waard

Hoe om te ontdekken hoeveel een Tractor speelgoed is de moeite waard

Onderzoek is de sleutel tot het ontdekken van hoeveel geld uw tractor speelgoed is echt de moeite waard. Speelgoed, speelgoed tractoren opgenomen, zijn meer waard als ze antiek of zeldzame collector's items zijn en in nieuwstaat zijn. Nieuwstaat bete
Hoe om te ontdekken hoeveel uw Truck is de moeite waard

Hoe om te ontdekken hoeveel uw Truck is de moeite waard

De tweede die u drijf uw vrachtwagen uit de dealer van de partij, verliest het waarde. Bezit u langer uw truck, de minder waarde heeft. Sommige andere dingen met inbegrip van kilometers, en conditie van de truck zal ook invloed op de waarde van de tr
Schaal Factor projecten voor Math

Schaal Factor projecten voor Math

De schaalfactor is de verhouding van twee overeenkomstige zijden van twee soortgelijke cijfers. Als u twee pleinen hebt, is de eerste meting 4 inch x 4 duim en de tweede meting 8 inch x 8 inch, de schaalfactor twee. Met andere woorden, wordt de tweed
Is het de moeite waard om te zetten in een hout oven?

Is het de moeite waard om te zetten in een hout oven?

Onvoorspelbare energieprijzen geïnspireerd hebben veel huiseigenaren meer betaalbare alternatieven voor huisbrandolie te zoeken. Terwijl hout verwarmingsbrandstoffen kosten minder dan veel andere traditionele Verwarming, de vraag of het de moeite waa
Is het de moeite waard om te etiketteren van E-mails?

Is het de moeite waard om te etiketteren van E-mails?

De mogelijkheid om e-mails van label biedt een dynamische manier om uw berichten te ordenen. De label-systeem is voornamelijk gekoppeld aan Gmail, die ze in plaats van een traditionele mappenhiërarchie gebruikt, maar ze kunnen ook worden gevonden in
Hoe om te achterhalen hoeveel China porselein Is de moeite waard

Hoe om te achterhalen hoeveel China porselein Is de moeite waard

Mensen verzamelen vaak porselein china om te genieten in hun huizen. De prachtige platen, kopjes en schoteltjes zijn esthetisch en veel china patronen na verloop van tijd in waarde stijgen. Populaire porselein china fabrikanten omvatten Lenox, Norita
Hoe om te ontdekken hoeveel een Diamond Ring is de moeite waard

Hoe om te ontdekken hoeveel een Diamond Ring is de moeite waard

Diamanten ringen kunnen maken van een mooie sieraden-verklaring of hebben een speciale betekenis tussen een paar verliefd. Diamanten ringen komen in alle vormen en maten en diamanten hebben zelfs hun eigen rating-systeem voor kwaliteit. Wanneer erach
Hoe om te zien hoeveel uw telefoon Is de moeite waard

Hoe om te zien hoeveel uw telefoon Is de moeite waard

Zie hoeveel uw cellphone is de moeite waard om te bepalen of u energie gestoken wilt in het verkopen. Inzage online wederverkoop en veiling websites te krijgen een idee van hoeveel de telefoon retails voor aftermarket. Beoordelen van de toestand van