How to Teach Kids aan de haakDie over uw schouder te gluren telkens wanneer u een haaknaald uitbreken kiddo kunt u meedoen crafting na enkele lessen in de basis. Met een beetje geduld, kunt u er enerzijds om te helpen uw jonge student die vaardigheden en een creatieve uitlaatklep geven. U hoeft niet veel aan de slag, en kunt u beginnen met het onderwijzen van kinderen vaardigheden haak zodra ze hebben geleerd om greep van een potlood.

Benodigdheden die je nodig hebt

  • Grootte H of I haaknaald
  • Acryl garen van kamwol-gewicht in een licht of bonte kleur
  • Schaar

  Tips:

  • Een grootte H of ik haak haak gaat goed met garens van kamwol-gewicht, maar het is ook een mooi formaat om te leren want het is vergelijkbaar met de grootte van een potlood.
  • Garens van kamwol-gewicht is omvangrijk nog niet niet dun. Acryl is de minst dure. Een lichte kleur garen zal helpen kinderen de steken meer duidelijk te zien.
  • Bij het kiezen van schaar, vinden een paar dat is scherp genoeg is om te snijden garen maar veilig genoeg voor kinderen om te gebruiken.

Aan de slag

 • Het grote ding over de haak is dat zodra je de basisbeginselen leert, kunt u haak zowat elke steek. Ten eerste, hoe kinderen houden de haaknaald nodig. Een van de beste methoden hiervoor is om te beginnen met het potlood-greep. Het is de één kinderen zijn waarschijnlijk het meest comfortabel met, omdat zij vasthebt vaak een potlood op school. Een andere optie is het mes greep, waar studenten houden de haak alsof ze een diner mes vasthebt.

  Wanneer iemand een nieuwe vaardigheid te leren--een kind of een volwassene--is het een goed idee om te beginnen in het midden. Haak een ketting van de Stichting voor uw kleine crocheter, en vervolgens haak een paar rijen van enkele haak daarin. (U kunt zien [hoe enkele haak steken hier] (http://www.ehow.com/how_2112363_do-single-crochet-stitches.html) als u een visueel hulpmiddel voor kinderen nodig.) Kunnen kinderen haak in de steken die je al haakwerk, ze te gebruiken als de Stichting rij voor het aanleren van één haak. Kinderen zal voelen als ze veel sneller vooruitgang zien, en ze het vertrouwen dat ze nodig hebben zult winnen. (U kunt laten zien hoe te hechten het garen om de haak en de Stichting keten later, wanneer ze het gevoel meer comfortabel.)

  Naarmate kinderen comfortabel met enkele haak en de Stichting keten, laten andere steken, zoals slip stitch, dubbele haak en treble haak. Uitleggen hoe ze zijn vergelijkbaar en verschillend van één haak.

  Kinderen beginnen met het onderwijzen van hen goede gewoonten gelijk vanaf het begin. Bijvoorbeeld, laten zien hoe te houden van het garen gewikkeld rond hun vingers te krijgen een zelfs spanning als ze haak. Goede gewoonten zal profiteren ze als ze verder in moeilijker projecten.

Extra Tips

 • Laat kinderen op het creatieve proces. Dingen zoals het kiezen van een kleur garen, kiezen het aantal hechtingen te ketting en zelfs het kiezen van de kleur voor de haak zal helpen kinderen gevoel dat ze belangrijke creatieve beslissingen maken.

  Kinderen profiteren van vele verschillende types van visuals, dus geef hen zoveel als je kunt. Als ze de steek laten, niet lijkt te helpen, laten zien beelden en video's in plaats daarvan. Plaats uw handen op de handen van het kind en haar te begeleiden bij die belangrijke omslag en de aantrekkingskracht van de haak.

  Neem regelmatig een pauze als kinderen worden steeds gefrustreerd.

  Het belangrijkste deel over het onderwijzen van kinderen haak is geduldig te zijn. Houden die bevordering van woorden komen, zelfs als jonge geitjes overstuur schijnen.

  Bij het werken met iemand die dezelfde dominante hand als u niet hebben, zitten tegenover de student in plaats van naast de student.

  Als kinderen hun belangstelling de eerste keer rond verliezen, geef niet op. Immers, is het nooit te laat om te worden van een crocheter.

Eenvoudige technieken en projecten

 • Gauge staal: Gauge stalen zijn een goede gelegenheid om een perfect patroon steken voordat studenten een nieuw project beginnen. Niet alleen zal het staal zorgen dat hun steken gelijk zijn, maar het leert hen ook het belang van het maken van een staal voor elk nieuw project dat ze beginnen.

Dekens: Dekens zijn nuttig voor beginners, omdat het werk repetitieve is. Plus, perfecte steken en tastersystemen niet precies van belang. Help studenten beslissen over de grootte van de deken, en dan hen door middel van chaining en voltooiing van de eerste paar rijen te begeleiden. Hebben van een doel van het project zal helpen studenten het gevoel dat ze bent werkt naar iets, in plaats van gewoon doelloos stiksel. Zie [hoe één gehaakte dekens voor Beginners] (http://www.ehow.com/how_4855767_single-crochet-blankets-beginners.html) voor meer inspiratie. Nadat kinderen hebben de deken, kunt u laten zien hoe een rand toe te voegen.

Sjaals: De meeste crocheters eerste project is een sjaal, omdat het is klein en niet te lang duren om te voltooien. Aanmoedigen van beginners aan het testen van verschillende steken in de sjaal, ontwerpen van hun eigen schepping.

Oma vierkanten: Granny squares zijn leuk ongeacht uw vaardigheidsniveau. Toon kinderen de basis van oma vierkanten, en vervolgens hen aanmoedigen om te proberen nieuwe dingen--verkleuren, waarin verschillende steken--als ze verder. Nadat ze genoeg vierkantjes hebt haakwerk, kunt u laten zien hoe te naad van de vierkantjes samen. Kinderen kunt deze vaardigheden steek een matrix van andere projecten, met inbegrip van elk type van in-de-ronde haak patroon.

Een patroon te lezen: Sommige kinderen wellicht geïnteresseerd in alles wat de pret haak tijdschriften en gratis haak patronen op het web. Toon hen de grondbeginselen van het lezen van een patroon, gericht op afkortingen en waar vind ik de gauge, leveringen en andere belangrijke informatie.

Gerelateerde Artikelen

How to Teach Kids aan debat

How to Teach Kids aan debat

Zijnde kundig voor debat en de betogen van een punt is een vaardigheid die waardevol zijn in vele aspecten van het leven. Het is zelfs voordelig voor kinderen om te leren van dit soort vaardigheden op een jonge leeftijd. Hierdoor kunnen ze pas beter
How to Teach Kids aan ijs schaatsen

How to Teach Kids aan ijs schaatsen

Onderwijzen een jonge is jongen ice Skate een klassieke activiteit die zowel uitdagend en leuk voor ouder en kind. Hoewel de meeste kinderen een belangstelling voor schaatsen totdat zij minstens drie jaar oud zijn niet kenbaar maken doen, kan ieder k
How to Teach Kids rustige stemmen gebruiken

How to Teach Kids rustige stemmen gebruiken

In een perfecte wereld, zou de kinderen komen met een knoop van het volume dat volwassenen overdag naar wens kunnen aanpassen. Helaas, het is niet zo makkelijk om kinderen te rustig naar beneden. Kinderen leren met rustige stemmen als zij een duideli
How to Teach Kids over een gezonde relatie

How to Teach Kids over een gezonde relatie

Overal wij gaan en in alles wat die we doen, we omgaan met andere mensen in allerlei soorten relaties. Er zijn vriendschappen, romantische relaties en kennismaking relaties met buren, leraren en andere mensen in onze Gemeenschap. Als je door middel v
How To Teach Kids over persoonlijke & gezondheidsvoorschriften van de Gemeenschap

How To Teach Kids over persoonlijke & gezondheidsvoorschriften van de Gemeenschap

Didactische kids positieve gezondheid praktijken vermindert hun risico wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen of verdragsluitende ziekten, volgens het California Healthy Kids Resource Center. Lessen moeten richten op de persoonlijke hygiëne, zoal
How to Teach dans aan jonge kinderen

How to Teach dans aan jonge kinderen

Een dansles voor kinderen onderwijzen is heel anders dan een dansles voor volwassenen onderwijs. Sommige kinderen kunnen worden verlegen, sommige kunnen niet wil er helemaal en sommigen kunnen willen kid rond de hele tijd. Om de aandacht van uw leerl
How to Teach Kids om te lezen een Thermometer

How to Teach Kids om te lezen een Thermometer

Wanneer kinderen onderwijzen hoe lees ik een thermometer, is het belangrijk te leren ze ook daarom is het belangrijk om te weten hoe om te lezen een thermometer. Voordat kinderen onderwijzen hoe om te lezen een thermometer, dienen zij te begrijpen va
How to Teach Digraphs aan kinderen

How to Teach Digraphs aan kinderen

Digraphs zijn twee of meer letters die samen een nieuw geluid te maken. De lezer of de spreker los niet het nieuwe geluid naar de geluiden gemaakt door de component letters. De letters "s" en "h" combineren om de digraaf "sh"
How to Teach Kids om tandpasta niet door te slikken

How to Teach Kids om tandpasta niet door te slikken

Spugen is meestal een onaanvaardbare gewoonte die uw kind in de problemen krijgt, maar tanden poetsen is een tijd bij spugen een noodzaak is. Kinderen inslikken teveel fluoride bij het ontwikkelen van hun tanden permanent zijn, kan leiden tot verkleu
How to Teach Kids over fascisme

How to Teach Kids over fascisme

Sommige hoogste classificatieniveau elementaire en leraren van de middelbare school leren basisfeiten over fascisme om kinderen te helpen begrijpen van de betekenis ervan, met name als het gaat om de Tweede Wereldoorlog. Lessen dient de definitie van
How to Teach Kids over breuken in de keuken

How to Teach Kids over breuken in de keuken

Met alle maten en aantallen is koken een natuurlijke manier om te leren van het concept van breuken. De gemiddelde recept bevat tal van breuken in de vorm van gedeeltelijke cup of theelepel metingen. Van de identificatie van de fundamentele breuk aan
How to Teach Kids te voegen & aftrekken

How to Teach Kids te voegen & aftrekken

Optellen en aftrekken zijn twee elementaire wiskunde vaardigheden die ieder kind moet leren. Math blijft zichzelf en zonder een stevig fundament verder bouwen en aftrekken, zullen de studenten hebben moeite met vermenigvuldiging, divisie en andere va
How to Teach Kids over kiemen & hygiëne

How to Teach Kids over kiemen & hygiëne

Goede persoonlijke hygiëne is niet alleen belangrijk voor onze eigen algemeen welzijn, het is ook belangrijk voor de voorkoming van verspreiding van ziektekiemen aan anderen. Wanneer onderwijs kinderen over het belang van de kiemen en hygiëne misschi
How to Teach analogie aan studenten van de kleuterschool

How to Teach analogie aan studenten van de kleuterschool

Voor veel kinderen blootstelt kleuterschool hen aan een geheel nieuwe wereld van woorden, problemen en mogelijkheden. Op deze leeftijd, de meeste kinderen zijn klaar en enthousiast om te leren, en hoe meer informatie die ze worden blootgesteld aan, h