Instellen van een visvijver tuin (voor goedkoop!)Stel je ontspannen op een zomerdag naast een glinsterende tuin vijver met mooie bloeiende planten en exotische kleurrijke vissen glijden door.
Je hebt misschien gezien uitgebreide Japanse tuin-type vijvers, compleet met bruggen en watervallen en dacht: "Mooi, maar ver buiten mijn budget!" Denk opnieuw - er is een potentiële vijver om te passen bij elke portemonnee.

Wat die u nodig hebt

 • voering van de vijver
 • netto
 • vis
 • planten
 • vis eten
 • filtersysteem
 • In plaats van een dure pre-gevormde vijver, kunt u overwegen een zware waterdichte tarp, of een halve plastic vat, beschikbaar in de tuin winkels. Ik gebruik de helft vat, die kosten onder $50 en heeft genoeg steile kanten om te ontmoedigen roofdieren zoals katten en wasberen.
  De volgende belangrijke overweging is locatie. De vijver moet idealiter binnen het bereik van een tuinslang om te vullen-ups vergemakkelijken. Ideaal, het moet ook toegankelijk zijn een buiten stopcontact. U moet een beluchting/filtratie systeem opgezet, tenzij u van plan bent om zeer weinig vis (welke weinig mensen zijn tevreden). De vijver moet in een gedeeltelijk zonnige locatie. Te veel zon zal de groei van algen, waardoor het lijken op een groot vat met erwtensoep. Aan de andere kant, is het esthetisch dat de zon recht naar de bodem van de vijver af en toe. Ook, als u het plaatsen onder een boom, zul je een heleboel tijd verwijderen van bladeren en ander vuil boom uit het water.
  Tot slot moet het op een plaats waar het veilig is om te graven, dat wil zeggen geen ondergrondse leidingen, kabels, enz. Het graven van het gat is het moeilijkste verleden van de baan.

 • JUST ADD WATER. Het gat heeft gegraven en de container geplaatst, de volgende stap is het toevoegen van de H2O. Meeste leidingwater heeft chloor daarin, die vis doden zal. Uw opties zijn te laten de vijver zitten voor 24-48 uren om te laten de chloor verdampen, onbehandelde bronwater te gebruiken, of om toe te voegen chloor remover (verkrijgbaar bij de tropische vissen aanbod winkels).
  Natuurlijke vijvers hebben meestal veren of rivieren voeden en naar hen, het water zuiver te houden. Ik gebruik een pomp en filter die bestemd zijn voor het aquarium in mijn vijver.
  De meeste mensen associëren waterlelies met vijvers, maar ze kunnen worden prijzig en zoals zij een pot met vereisen de bodem, ook potentieel rommelig. Goedkope alternatieven zijn water hyacinten (die produceren prachtige paarse bloemen) en water Sla; die allebei freefloaters - wat betekent geen potten/bodem nodig. Die "lucky bamboo" planten gedijen in een aquatisch milieu. Ik hoop samen een half dozijn of zo van hen die stijgen uit de water als een riet-moeras, en de vis te voorzien van een schaduwrijke respijt gebied. Ik krijg 18" hoog bamboe voor $2 per stuk op een lokale Oosterse markt.

 • Commercieel beschikbare vis best geschikt voor outdoor vijver leven over het grootste deel van de gematigde ons zijn de nauw verwante en soortgelijke uitziende koi en goldfish. Prijs winnende koi kan worden gewaardeerd in de duizenden dollars, en zelfs kleine koi zijn meestal duurder dan een vergelijkbaar formaat goudvis, dus u wilt stok met goudvis om de kosten laag houden. Bovendien, kunt u overwegen zogenaamde feeder vissen; vooral als uw lokale vis-dealer kan je kiezen. Dit jaar heb ik gekocht sommige feeders voor 39 cent per stuk op een grote nationale dierenwinkel keten - velen van hen nauwelijks te onderscheiden van de $3.99 Sarassa rode en witte kometen in een nabijgelegen tank.

Tips & waarschuwingen
 • U niet nodig een grote vijver, noch zelfs te graven. Tuinen van het zogenaamde container kunnen u een water functie compleet met vis op een terras of veranda.
 • Koi en goldfish zijn beide leden van de familie carp. Koi meerval-achtige snorharen in de buurt van hun mond, die goudvis niet heb. Beide soorten komen in diverse tinten van Oranje, gele, zwarte, witte en zelfs multi-gekleurde calico.
 • Als uw dierenwinkel terughoudend is om te "kiezen" feeders, bieden te vangen en hen zelf tas. (Dit werkt niet altijd, maar het is een poging waard.)
 • Kometen en shubunkins zijn de beste types van de goudvis voor vijvers zoals ze zijn gebouwd voor snelheid - zodat ze kunnen concurreren om voedsel en ontsnappen roofdieren. Fancy variëteiten zoals sluierstaarten en zwarte Moren beter zijn geschikt voor indoor leven.
 • Kikkervisjes en slakken zijn niet alleen compatibel met vis en leuk om te kijken; ze eten ook vraatzuchtig algen en puin die de vijver anders zou vervuilen.
 • Vijvers zal natuurlijk het aantrekken van wilde dieren zoals vogels en kikkers. Salamanders en kleine (onschadelijk) slangen wonen vlak bij mijn vijver, libellen vaak bezoek en ik was verrast om te zien dat een witte duif flutter neer voor een slokje vijverwater een dag.
 • Mijn vijver is omringd met de kleurrijke en interessante stenen en drijfhout opruiming van het strand en andere gebieden, waarmee ook bezuinigen op windblown puin krijgen in het water.
 • "Voor meer info, mijn boek hoe te bouwen een tuin goudvis vijver - zonder uitgaven een veel van goud kopen"! Verzenden van $4 (cheques betaalbaar aan George Sommers): George Sommers - 73 Albatross Rd. - Quincy, MA 02169
 • Zorg ervoor dat alle elektrische apparatuur is droog gehouden in het geval van regen.
 • Kunt u om een cover voor uw vijver nachts aan roofdieren af te schrikken. Ik ben ook geneigd ter dekking van de vijver op regenachtige dagen, als het de neiging om mest van het water.
 • Het toestaan van nieuw aangekochte vissen te zweven in hun zak in de vijver gedurende ten minste 20 minuten om ervoor te zorgen dat de lichaamstemperatuur te egaliseren en schok te voorkomen. Netto hen uit de zak en laat als u klaar bent. Het water in de vijver niet leeg of u ziekte zou kunnen importeren.
 • Vissen in een vijver kunt overwinteren -AS zolang het is diep genoeg dat het niet volledig bevriezen, en er is een bron van de beluchting houden van ten minste een klein deel van open water aan het oppervlak.
 • Sommige deskundigen beweren dat vijver vissen hoeft niet te worden gevoed; Laat de natuur zijn gang. Laat dit niet om kans en doe mijn feed dagelijks; maar het is niet een probleem om ze unfed voor 2-4 dagen als je weg te laten.
 • Nooit laat u vissen of planten in native waterwegen of u zult het risico het evenwicht verstoren door de invoering van "exotische invasives". Bepaalde vijver planten zijn in sommige staten verboden precies de reden waarom.

Gerelateerde Artikelen

Het instellen van een saladebar Buffet voor een bruiloft

Het instellen van een saladebar Buffet voor een bruiloft

Het plaatsen van een salade bar voor een bruiloft vereist een beetje planning, niet alleen voor de levensmiddelen die u zou willen hebben, maar ook voor hoe het buffet moet worden opgericht voor het efficiënt verplaatsen van de gasten door de lijn. D
Instellen van een familie Budget voor het dagelijks leven

Instellen van een familie Budget voor het dagelijks leven

Opzetten van een gezinsbudget betekent het creëren van een plan om te helpen u meer inzicht in uw gezinsinkomen en uitgavenpatronen instellen van betere manieren om de begroting van de kosten van het levensonderhoud van elke dag en financiële doelen
De beste manieren om het instellen van een Bank rekening voor een LLC-partnerschap

De beste manieren om het instellen van een Bank rekening voor een LLC-partnerschap

Een naamloze vennootschap partnerschap is vereist door de Amerikaanse Internal Revenue Service om een zakelijke bankrekening om te scheiden van het vermogen van de business van het bedrijf van het persoonlijke geld van haar leden. Opzetten van een ba
Het instellen van een LAN-netwerk voor Gaming

Het instellen van een LAN-netwerk voor Gaming

PC spellen worden vaak gespeeld online, putjes spelers tegen honderden of zelfs duizenden andere spelers via het internet. Dat alles wordt vereist om dit te doen is een internet-verbinding. Als een speler wil instellen van een match lokaal met andere
Het instellen van een vrije lijn voor telefonische vergaderingen

Het instellen van een vrije lijn voor telefonische vergaderingen

Telefonische vergaderingen kunnen meerdere partijen te communiceren op de telefoon op hetzelfde moment. Soms bedrijven of groepen bedrijven gebruiken telefonische vergaderingen om een spreker met een groot aantal mensen, met geen communicatie heen-en
Het instellen van een draadloos netwerk voor een Laptop

Het instellen van een draadloos netwerk voor een Laptop

Draadloze Internet-verbindingen zijn handig vooral voor laptopgebruikers. Een van de voornaamste voordelen van laptops is dat ze zijn kleiner en meer draagbaar in vergelijking met desktopcomputers. Als u wilt om volledig te profiteren van uw laptop d
Hoe te te remodelleren van een keuken & badkamer voor goedkoop

Hoe te te remodelleren van een keuken & badkamer voor goedkoop

Als u op zoek bent om te verkopen van uw huis, suggereren makelaars en remodelleert tijdschriften dat bijgewerkte badkamers en keukens een enorm rendement voor de kosten van renovatie opleveren. U hoeft niet te besteden een hoop geld bij het renovere
Het opnieuw instellen van een vergeten wachtwoord voor een Pantech Crux

Het opnieuw instellen van een vergeten wachtwoord voor een Pantech Crux

Als u een wachtwoord voor uw Pantech Crux instellen en de code vergat, kunt u uw apparaat wachtwoord resetten door het resetten van het wachtwoord voor uw Google-account. Vergeet niet dat als u het wachtwoord van uw Google-account voor het apparaat r
Hoe te te verfraaien van een kleine badkamer voor goedkoop

Hoe te te verfraaien van een kleine badkamer voor goedkoop

Van de problemen van arme verlichting op krappe situaties kunnen kleine badkamers een uitdaging om te versieren. Een kleine badkamer decoreren hoeft niet te worden een dure taak. Een paar speciale raakt in de juiste plaatsen kunnen een vermoeide oude
Het instellen van een satelliet-TV voor een achterklep feest

Het instellen van een satelliet-TV voor een achterklep feest

Het idee van Bumperkleven neemt het bijwonen van een voetbalwedstrijd of andere sportieve evenement naar een geheel nieuw niveau. Net als vele sociale tradities blijven achterklep partijen evolueren tot meer en meer toeters en bellen, zoals satelliet
Het instellen van een Laptop ventilator voor een hele tijd

Het instellen van een Laptop ventilator voor een hele tijd

Laptops zijn meer kans op problemen met oververhitting dan desktopcomputers. Dit is omdat alles in een laptop zit vol nauw samen, wat betekent dat het is moeilijker voor lucht circuleren. Houden van uw laptop van het te warm krijgen door de instellin
Het opnieuw instellen van een Chevy licht voor de verandering van de olie

Het opnieuw instellen van een Chevy licht voor de verandering van de olie

Chevrolet voertuigen hebben featured olie verandering dienst lichten voor verscheidene jaren. Veel oudere Chevys aangeboden deze optie op de meer premium modellen. Momenteel zijn er een paar verschillende methoden voor het resetten van de olie verand
Het opnieuw instellen van een motor-indicator voor een 2002 Hyundai Sonata

Het opnieuw instellen van een motor-indicator voor een 2002 Hyundai Sonata

De 2002 de Hyundai Sonata "Check Engine" licht komt over als zich een probleem voordoet met de sensoren die alles uit de emissies onder controle systeem voor het beheer van splijtstof naar motor kloppen. Wanneer het "Check Engine" lamp
Het opnieuw instellen van een 350Z Motor voor de stoel van de bestuurder

Het opnieuw instellen van een 350Z Motor voor de stoel van de bestuurder

De 350Z is een sportwagen van de grote import van Nissan, het heet de Japanse Mustang vanwege zijn kracht en betaalbaarheid. Sommige modellen van de 350Z komen met macht stoelen die aanpassen via een elektromotor. Maar de motor kan soms vast komen te