Instrumenten die worden gebruikt voor het meten van de zaakZaak is overal om ons heen en binnen in ons. Kwestie is de algemene term voor alle fysieke stoffen die ruimte innemen en bezitten van massa. Zaak meerdere dimensies kan hebben of kan onzichtbaar voor het blote oog. Verschillende tools laten toe te nemen en te registreren van verschillende soorten van materie en de verschillende eigenschappen van de dezelfde materie. Jezelf vertrouwd te maken met de verschillende soorten hulpmiddelen voor zaak en welke kwaliteiten van zaak ze meten kunnen u helpen om een betere greep krijgen op de zaak.

Liniaal-/ meetlint

  • Beide van deze instrumenten meten de buiten afmetingen van materie. Deze gemeten dimensies kunnen worden gebruikt voor het berekenen van de andere eigenschappen van een bepaalde materie. Bijvoorbeeld, als de zaak in kwestie is een vak, dan is opnemen van de breedte, lengte en hoogte van het vak kunnen u informeren over de omvang van dat vak.

Schaal

  • Een schaal kan het meten van het gewicht van de zaak. Schalen komen in verschillende maten en rassen voor het meten van de verschillende soorten van materie. Kleinere objecten kunnen worden gewogen met een gewone Keukenweegschaal, en grotere objecten kunnen worden gewogen met stationaire schubben die tonnen gewicht kunnen meten. Ook zijn sommige schalen gebouwd om de gewichten van de verschillende zaken elkaar te helpen maatregel gebruiken.

Thermometer

  • Een thermometer meet de temperatuur van de materie. Sommige thermometers werken door de zaak doordringen en registreren van de innerlijke temperatuur, nog anderen werken door het meten van de temperatuur van de lucht en de microscopische deeltjes bevat. Thermometers metingen kunnen worden geclassificeerd door Fahrenheit, Celsius of Kelvin schalen.

Cups/studeerde maatcylinder

  • Deze instrumenten meten de hoeveelheid vloeibare materie. Maatbekers vaak worden gebruikt in de keuken en bieden van metingen in het algemeen in ounces en gram. Een afgestudeerd cilinder wordt gebruikt in laboratoria en onderzoek en zorgt voor een grotere mate van precisie bij de meting van het volume.

Labels: Onderwijs, K-12

Gerelateerde Artikelen