Leuke dingen bij het maken van Thanksgiving

In November, temperaturen duik bladeren vallen van de bomen en een deken van sneeuw begint te vallen als de wereld bereidt zich voor de winter slaap. Het is ook een tijd wanneer warme kleuren en hartige aroma's gezinnen wenken te verzamelen voor Thanksgiving, één van de meest gevierde vakantie van het jaar. Deze vakantie nog specialer maken door het opstellen van zelfgemaakte ambachten die gasten in uw huis verwelkomen. Kind-en-klare ambachten lenen eigenzinnigheid en charme aan uw inrichting en volwassene-en-klare items voegen een aanraking van bedachtzaamheid en verfijning aan de instelling van uw tabel.

Plaats kaarthouders

Plaatskaarten verwelkomen gasten aan uw tabel en hen vertellen waar te zitten. Ze hebben meestal de naam van de gast en een design-element toe te voegen stijl. Voor Thanksgiving kunnen kinderen en volwassenen plaats kaarthouders met Val elementen zoals kleine pompoenen of kalebassen en kleurrijke bladeren.

Wat die u nodig hebt

 • Mini piepschuim pompoenen, ongeveer 3-inch
 • Gat zag bits, 1 1/2-inch
 • Boter mes
 • Spray primer
 • Glitter verf
 • Thee licht kaarsen
 • Karton
 • ScrapBook gelijmd
 • Kleurrijke Herfstbladeren, echte of synthetische
 • Kleurpotloden, stiften of kleurpotloden

Stap 1: Maak een gat in de Top

Met de 1 1/2-inch zag gat bits, boor een gat in de bovenkant van de mini pompoen voor de thee licht kaars. Gebruik de boter mes om schrapen uit eventuele losse stukjes schuim.

Waarschuwing
 • Alleen volwassenen moeten omgaan met de boor en gat zag bits.

Stap 2: Verf de pompoenen

Spray de pompoenen prime en laat de verf drogen. Dan spray verf de pompoenen met glitter verf.

Stap 3: Maak de plaatskaarten

 • Knip het kaartmateriaal op een rechthoek 2-bij-3-inch en schrijf de naam van de gast op de voorkant.
 • Kinderen kunnen kleurrijke plaatskaarten maken door het schrijven van gasten namen in kleurpotloden, marker of kleurpotloden en creatieve ontwerpen van de kleuren op de kaarten.

 • Volwassenen kunnen maken meer verfijnde plaatskaarten door schrijven gasten namen netjes met een permanent marker of afdrukken van de namen op karton met een elegante lettertype voor het snijden de kaarten plaats.

Stap 4: Bevestig de plaatskaarten aan de pompoenen

De plaatskaarten hechten aan de voorzijde van de pompoen met de scrapbook-brad.

Stap 5: Voeg Fall Leaves

Maak een bed voor twee of drie kleurrijke herfst bladeren op de instelling van elke tabel en plaats de kaarthouder flonkerde pompoen plaats bovenop.

Decoratieve Tabel Centerpieces

Een daling van de plezierige middag met de jonge geitjes verzamelen van takjes uit de tuin en ze gebruiken om het maken van een rustieke belangrijkst voorwerp voor uw Thanksgiving diner tabel.

Wat die u nodig hebt

 • Twijgen in diverse breedtes
 • Twig trimmen schaar, 9-inch
 • Hete lijmpistool
 • Lege koffie kan, 6-inch
 • Bruin ambachtelijke verf
 • 12-inch lengte van lint, 2-inch
 • Floral schuim kubus, 5-inch
 • De daling van de kunstmatige bloemen
 • Wire cutters, 4 1/2-inch

Stap 1: Trim de twijgen

Meest 6-inch koffie blikken zijn ongeveer 7 inch groot. Gebruik het trimmen schaar trim de twijgen tot 8 inch, of tot een lengte dat is 1 inch groter dan uw koffie.

Stap 2: Verf de koffie kan

Verf de koffie kan om te voorkomen dat een van de oorspronkelijke kleuren gluren door de twijgen bruin. Laat het volledig drogen voordat u verdergaat met de volgende stap.

Stap 3: Passen de twijgen

Hete lijm de twijgen horizontaal rond de omtrek van het blik. Hiermee lijnt u de onderkant van de takjes met de onderkant van de koffie kan, en de toppen van de twijgen om uit te breiden van 1 inch langs de bovenkant van de koffie kan toestaan.

Tip
 • Maak je geen zorgen als de twijgen niet allemaal precies dezelfde hoogte zijn. Variaties in hoogte alleen toevoegen aan de rustieke aantrekkingskracht van dit project.

Waarschuwing
 • Alleen volwassenen moeten omgaan met de hete lijmpistool.

Stap 4: Voeg een decoratief lint

Een lengte van lint rond het midden van het takje bedekte koffie kan binden. Gelijkspel in een nette boog.

Stap 5: Schik de bloemen

De 5-inch floral schuim kubus in de koffie kan invoegen. Trim kunstbloemen op verschillende lengtes met de wire cutters. Schikken de bloemen door het invoegen van de stammen in het floral schuim. Plaatsen groter bloemen in het midden van de regeling en de kortere bloemen rond de randen.

Take-Home traktaties

Hoewel iedereen met een volle buik na Thanksgiving diner, verzenden hen mee naar huis een beetje behandelen om te genieten van later als een nadenkende manier hen te bedanken laat voor deze speciale vakantie met u.

Wat die u nodig hebt

 • Wafel kegels
 • Potlood
 • Kleine kunststof traktatie zakjes
 • Kleine snoepjes in fall kleuren, zoals gummies, snoep likdoorns of M & Ms
 • Elastiekjes
 • Oranje lint, 1/2-inch
 • Bouw papier
 • Kleurpotloden, stiften of kleurpotloden in fall kleuren, zoals bruin, rood, oranje en geel

Stap 1: Schimmel het puntje van de wafel kegels

 1. Vul de bodem van de kegel wafel met warm water en run de buitenkant van de kegel onder warm water voor ongeveer 20 tot 30 seconden te verzachten het derde.
 2. Dump uit het water.

 3. Plaats de kegel in de magnetron voor ongeveer 20 tot 30 seconden om er plooibaar.
 4. Verwijderen uit de magnetron en onmiddellijk wikkel het uiteinde van de kegel rond een potlood om te vormen van het gebogen uiteinde van de hoorn des overvloeds. Houd hem voor een paar seconden ingedrukt totdat het koelt.
Waarschuwing
 • Alleen volwassenen moeten omgaan met de warme wafel kegels na magnetron.

Stap 2: Vul de Cornucopias met traktaties

 1. De traktatie zakken vullen met snoep en leg een knoopje aan de bovenkant.
 2. De traktatie tas met de knoop-zijde naar beneden in de wafel kegel invoegen.

Stap 3: Maak Tags

Dit is een stap waar u kan betrekking hebben op kinderen.

 1. Bouw papier gesneden van 3-inch cirkels of 2-bij-3-inch rechthoeken.
 2. Geef de kinderen een lijst met namen van uw gasten, en hebben ze elke naam op een tag schrijven met markeringen in een rood of bruin.
 3. Hen in staat stellen om te kleuren en versieren van de codes met de val-gekleurde kleurpotloden, stiften en kleurpotloden.

Stap 4: Versieren de Cornucopias

Brengt een rubberen band rond de top van elke wafel kegel te houden van het lint tegen wegglijden. Het lint stropdas met de tag toegevoegd rond de rubberen band.

Gerelateerde Artikelen

Enkele leuke dingen bij het maken van repetitie Diners

Enkele leuke dingen bij het maken van repetitie Diners

In de Verenigde Staten is het traditionele voor de bruid en de bruidegom een repetitie diner of scheidden griesmeel bevatten, met de bruiloft net na de huwelijksceremonie repeteren. At Home cookouts eten op de lokale favoriete restaurant, repetitie d
Leuke dingen bij het maken van konijnen

Leuke dingen bij het maken van konijnen

Het is belangrijk om niet alleen te maken zeker dat je konijn gezond blijft door middel van goede voeding en lichaamsbeweging, maar ook dat uw huisdier gestimuleerd blijft ter voorkoming van verveling. Een verveeld konijntje is meer kans om te maken
Leuke dingen bij het maken van een Gift van Kerstmis

Leuke dingen bij het maken van een Gift van Kerstmis

Geef uw dierbaren handgemaakte Kerstcadeaus die ze genieten zullen--zonder verbreking van de bank. De vakantie kan zwaar zijn vanwege de druk om te vinden van de juiste giften voor vrienden en familie. Alle de handelsgeest deze tijd van het jaar ons
Naam-of plaatskaarten bij het maken van Thanksgiving

Naam-of plaatskaarten bij het maken van Thanksgiving

Plaatskaarten kunt bereiken op meer dan één doel wanneer gebruikt voor het decoreren van een tabel voor een Thanksgiving maaltijd. Ze bieden een kleine, maar effectieve, manier om een lucht van festiviteit toevoegen aan de tabel die ongetwijfeld zal
Dingen bij het maken van metalen kleerhangers

Dingen bij het maken van metalen kleerhangers

Het is belangrijk dat de samenstelling van de materialen die u gebruiken wilt bij het doen van elke vorm van gerecycled kunsten en ambachten. Onder de dingen die u van metalen kleerhangers maken kunt zijn oversized paperclips, "S" haken, sprong
Leuk ambachten bij het maken van meisjes op hun 13e verjaardag

Leuk ambachten bij het maken van meisjes op hun 13e verjaardag

Bij het plannen van een verjaardagsfeestje voor 13-jarige meisjes, kunt u een verscheidenheid van ambachten bezig te houden hen organiseren. Bereiden van meer uitdagende ambachten dan u zou voorbereiden voor jongere kinderen de tieners om geïnteresse
Leuke tiener dingen bij het maken van de slaapkamer

Leuke tiener dingen bij het maken van de slaapkamer

De tienerjaren zijn gevuld met exploratie, zelfexpressie, en wijzigen. Op een gegeven moment wilt uw tiener waarschijnlijk zijn kamer om na te denken van zijn belangen. Als u uw tiener in het verfraaien proces betrekken en je kijkt naar "oude dingen&
Dingen bij het maken van vrienden

Dingen bij het maken van vrienden

Waardoor items voor vrienden kunnen een manier om te oefenen uw creativiteit en tonen hoeveel een vriendschap voor u betekent. Creaties kunnen een herinnering aan de goede tijden gedeeld, zorg pakketten voor speciale gelegenheden of gewoon items die
Dingen bij het maken van Bazaars

Dingen bij het maken van Bazaars

Bazaars bieden een plezierige en creatieve manier om geld inzamelen voor een organisatie, een bedrijf aan huis of lokale kunstenaar groep. Maak een wandeling door een lokale bazaar en vinden van een gevarieerde selectie van koopwaar, en misschien zel
Dingen bij het maken van ontbijt met eieren

Dingen bij het maken van ontbijt met eieren

Onderhoud uw energie gedurende de dag met een eiwit verpakt ontbijt van eieren. Eieren, volgens het ongelooflijke eetbare ei, een website gewijd aan alle dingen ei gerelateerde, Staten dat de 70 calorieën, alle-natuurlijke levensmiddelen item met gew
Dingen bij het maken van kankerpatiënten

Dingen bij het maken van kankerpatiënten

Wanneer een vriend of geliefde behandeling voor kanker ondergaat, kan het is natuurlijk te willen helpen of geef een geschenk dat de reis zal vergemakkelijken, maar weten wat te doen soms moeilijk. Elke gift die u geven zal ongetwijfeld worden is gew
Problemen die optreden kunnen bij het maken van ahornsiroop

Problemen die optreden kunnen bij het maken van ahornsiroop

Ahornsiroop wordt gemaakt door het onttrekken van suiker esdoorn-bomen en extraheren van hun sap, dan kook het sap tot de suiker, waardoor siroop condenseren. Het neemt overal van 30 aan 40 gallons van esdoorn sap te produceren een gallon van siroop.
Hoe te blokkeren van uw nummer bij het maken van een telefoongesprek

Hoe te blokkeren van uw nummer bij het maken van een telefoongesprek

Identificatie van de beller kunt u zien wie er belt voordat u de telefoon opneemt. Bij de meeste telefoon providers vergoeding een voor deze dienst. Wanneer een persoon aanroept, kunt u hun nummer en de naam verschijnen op het display verschijnt. De
Waarom Is gelatine belangrijk bij het maken van Marshmallows?

Waarom Is gelatine belangrijk bij het maken van Marshmallows?

De tassen van gezwollen marshmallows in de supermarkt verkocht zijn vernoemd naar de marshmallow plant, waarvan de kleverige wortel van het suikergoed gezwollen, rekbare textuur gemaakt. Hoewel massaproductie marshmallows niet langer een van de werke