Maken van een $1.500 getuft wieg voor $300

Als u deze elegante getufte cribs bij winkels zoals restauratie Hardware begeerde heb, weet u waarschijnlijk de sticker schok die meegeleverd met het wordt. Nou, is deze DIY versie net zo prachtig, minus de forse prijs-punt.Dit project komt samen met ongeveer twee dagen van de specifieke werktijd, dus vind het een weekend project. Vertrouwen in ons, het resultaat is goed de moeite waard, zeker als je bedenkt dat een $1.500 voederbak is gemaakt voor onder $300 (en dat inclusief de prijs van de werkelijke wieg in dit geval)!


Wat die u nodig hebt

 • Meetlint
 • 1/4-inch dik bord, snijd in 2 stukken (zie stap 1 voor het verkrijgen van de metingen)
 • Afdruiprek met (zie stap 1 voor het verkrijgen van de metingen)
 • Houten latten (zie stap 1 voor het verkrijgen van de metingen)
 • Onmiddellijke verpakking of slager papier
 • Tape
 • Schaar
 • Schuim board of Aanplakbord
 • Jigsaw
 • Kwast en/of roller
 • Verf die overeenkomt met de wieg
 • Boor bits: 5/16-inch, #8, 3/32 inch
 • Boor pistool
 • 1 1/2-inch schroeven (16)
 • 1-inch schroeven (8-9)
 • Schellak
 • 2-inch dik schuim
 • Elektrisch mes (of getand mes)
 • Gordijn staaf of andere gesneden pijp iets groter dan de diameter van de knoppen (1 inch)
 • Lijmspray
 • Batting
 • Gun en zware plicht nietjes nieten
 • Stof meetlint
 • Dekking van knoppen, 3/4-inch (42)
 • Hamer
 • Uw keuze van de stof (zie stap 13 voor het verkrijgen van de metingen)
 • Stof scharen
 • Grote naald (bekleding naald)
 • Draad
 • Hete lijm en pistool
 • Spackling (optioneel)

Stap 1: Meet je wieg

Meet de lengte van de wieg vanaf het hoogste punt van het hoofdeinde van de wieg naar het voetbord (of waar u wenst uw tuften om te beëindigen). Meet vervolgens de breedte.


De afgewerkte wieg hier alleen maar inlijsten op de zijkanten--op 1½ inch breed--zodat wij onze totale breedte aan die afgetrokken. Als u van plan op het hebben van de frames op de boven- en onderkant ook, wilt u aftrekken van de dikte van het frame van uw lengte. De definitieve cijfers voor ons waren 37 inch lang door 27½ inch breed.

Nu meet de lengte van de zijden, waar de nieuwe frames voor uw getufte board zal worden gehecht. Van onze wieg kant frames omzetten in benen onderaan maar we gemeten, het licht boven de vloer zodat het niet zou aanslaan iets terwijl het bewegen van de wieg. Deze meting was 37¾-inch (u moet dit nummer te snijden uw framing stukken in de volgende stap).


Stap 2: Koop uw materialen

Koop twee Afdruiprekken en twee houten paneel boards die passen bij uw metingen getufte bestuur vanaf stap 1. Het plat bord hiernaast is een wit vinyl paneel, maar er is geen speciale reden daarvoor--het was gewoon de enige Raad van Bestuur beschikbaar in de juiste maat. Alles wat u echt nodig hebt is een soepele boord ongeveer ¼ inch dik.


U moet ook om hout voor inlijsten in je getufte board aan elke kant. Krijgen ze snijden naar de maten die u in stap 1 hebt gekregen (in ons geval, we gekocht van 1½-inch brede planken en vier stukken knippen tot 37¾ inch lang).

Stap 3: Krijgen de vorm van je wieg

Ontrollen een worp van inpakpapier en tape aan de bovenkant van je wieg, ervoor te zorgen dat de zijkanten zijn parallel aan de randen van het frame. Druk op het papier in de plooien van het hoofdeinde om de omtrek van de curven. Als je wieg geen gebogen randen, kunt u deze stap overslaan en gewoon laten uw planken rechthoekig.


Stap 4: Gebruik papier als een gids voor het snijden van houten planken

Nu het gebruik van een pen te markeren de plooi die u hebt gemaakt. Langs deze lijn knippen met een schaar en houd deze back-up naar je bedje om te controleren of het klopt.


U zult willen doen deze volgende stap om te voorkomen dat de houten planken verpest. Deze vorm van papier op een steviger oppervlak (wij gebruikten een schuim-board) traceren en snijdt langs die lijn zo goed, dus nu heb je iets steviger aan dubbele check de vorm. Schakel dit selectievakje tegen je bedje nog een keer om ervoor te zorgen dat het past. Vervolgens sporen van dit board schuim op alle vier van uw houten planken en snijdt langs dat spoor met een decoupeerzaag.


Stap 5: Het hout en Framing stukken verf

Verf de gladde kant van uw vaste planken en de buitenkant van uw framing in dezelfde kleur als je wieg. Dit is de kant van het bord dat zichtbaar van in de wieg is. Hier afgebeeld is Glidden geconcentreerd chroom, beschikbaar bij Walmart alleen.


Stap 6: Zag een streepje voor uw wieg matras haakjes

Terwijl u de stukken droog laten, moet u rekening voor de metalen haakjes die houden van de matras omhoog en sluit aan op de zijkanten van je wieg. Maatregel hoe ver naar beneden dit stuk begint. De haakjes die uw matras maximaal zullen verder in dan de zijkanten van het wiegje.


De hier getoonde wieg werd gecorrigeerd voor een oudere baby, zodat de matras al naar beneden naar de laagste stand verplaatst is (de jongere uw baby, hoe hoger dit zal zitten). Onze haken begon op 26 inch aan de zijkanten.


Markeer deze lengte aan iedere kant van beide uw vaste planken. Gebruik een puzzel te snijden bij dit merk over ¼ inch in en dan knippen rechtdoor naar beneden. U kunt de gidsen op je zag een rechte lijn maken of traceren een op voorhand.

Stap 7: Countersink gaten maken

Om te voorkomen dat de schroeven uitsteken (wie wil dat?) u zult moeten maken countersink gaten. Hebt u een hulpmiddel hiervoor tof! Als dat niet het geval is, kunt u een soortgelijk effect met behulp van een boor iets groter dan het hoofd van uw schroeven.


Dat was in ons geval, een 5/16-bits. Gebruik uw boor en deze grotere bit om vier lichte, ondiepe gaten in je board ongeveer 1½ inch in vanaf de boven- en onderkant, en 2 inch in uit de zijkanten. Ga niet helemaal door de Raad van bestuur. Zorg ook voor deze inkepingen op de bovenkant en de onderkant van elk stuk van framing, ongeveer 1 inch in.


Tip
 • Onze wieg had solide stukken hout op de zijkanten, maar als jou latten helemaal naar beneden heeft, de plaatsing van deze inkepingen misschien niet van toepassing zijn voor u. Als dat het geval, zorg ervoor u meten waar een latje valt uit de hoek van je wieg en plaats dan de markeringen dienovereenkomstig zodat u zal eigenlijk het koppelen van je board aan iets.

Stap 8: Geef een laatste laagje verf en niet-toxisch Shellac

Verf over deze inkepingen samen met de randen van al uw stukken, en geef ze een definitieve vacht. Zodra dat gebeurd, hebben betrekking op alle onderdelen met een laag van schellak. Dit is een niet-toxisch afwerking, dus het maakt de wieg veilig voor uw baby. U kunt ook gebruik maken van een verf baby-safe vanaf de get-go en afzien van deze stap.


Stap 9: Uitknippen van schuim

Trace de pegboard op uw 2-inch dik schuim en snijd langs de lijn met behulp van een elektrische mes. U kunt ook een regelmatige mes maar het duurt veel langer en het zal niet zo soepel. Mogelijk moet u meerdere gecombineerde stukken van schuim ter dekking van uw gehele board, dat helemaal prima is.


Stap 10: Markeren de gaten voor het tuften

Erachter te komen waar u uw tufting knoppen wenst te gaan op uw planken. Bear with ons hier, want het klinkt ingewikkeld, maar het is gewoon een kwestie van tellen!

Het tuften voor ons 21 knoppen op elke hoofdeinde en voetbord heeft: zes rijen totaal, afwisselend van drie en vier knoppen per rij gespreid. Dit is waar de pegboard markeringen van pas komen! Uit het centrum gat aan de bovenkant, tellen zes gaten tot het mark de eerste tuften holes. Als je naar beneden gaan - zullen de rijen die bestaat uit drie knoppen, Markeer vervolgens elke 10e hole.

Ga terug naar de eerste markering en markeer het zevende gat aan de linker en rechter. Doe dit voor de resterende twee rijen. Nu heb je naar aanleiding van de gespreide 4-knop rijen tussen deze rijen. Uit uw allereerste gemarkeerde gat, vijf gaten af te tellen (maar niet markeren). Tellen drie gaatjes links en markeer de ruimte in tussen de derde en vierde hole. Doe hetzelfde voor het recht. Om te doen de twee resterende gaten in die rij, tellen zeven gaten vanaf uw laatste markering en de ruimte tussen de zevende en achtste hole cirkel.

Herhaal voor de resterende twee rijen.


Voor de rijen van het tuften waar er niet al een gat, gebruik uw boor om ze te maken. Houd uw schuim onder de Raad van bestuur tijdens deze stap omdat het boren puin op het schuim vertrekt, waaruit blijkt waar elk van deze gaten moeten op het schuim. Gebruik een markering om een stip op de markering van de andere gaten schuim.


Stap 11: Gaten uitgesneden

Gebruik een gesneden pijp of gordijn staaf die is 1 inch breed (of iets breder dan de knoppen die je zult gebruiken) en draai dit heen en weer met druk over elke stip het schuim om uit te knippen.


Lijmspray te houden van uw schuim stukken aan uw pegboard gebruiken


Stap 12: Dekken uw planken in beste slagman

Betrekking hebben op uw schuim met twee lagen van beste slagman. Trek het rond de achterkant strak en nieten in plaats.


Gebruik uw vingers of schaar om een opening in de beste slagman over elk gat in uw schuim.


Stap 13: Meten en stof kopen

Meet nu voor uw stof. Het gebruik van een stof meten tape en trek het achter uw boord ongeveer 2 duim, Sleep het helemaal over je board en trek het 2 inch achter aan die kant ook. Dit voor de lengte en breedte om de metingen te doen.

Meet vervolgens de diepte van het gat door het invoegen van uw meetlint erin, trekken het helemaal naar de bodem waar het de Raad van Bestuur raakt. In ons geval was het 3 duim. Vermenigvuldig dit met uw langste rij knoppen (ons was vier) en voeg dat aan uw breedte meten. Doe hetzelfde verticaal (length-wise onze langste was slechts drie knoppen).


Met wat elementaire wiskunde is hier wat onze metingen kwam:

Breedte: 36 inch, waaronder de 2-inch extra op zowel zijden + (4 gaten x 3 inch) = 48 inch van weefsel.

Lengte: 45.5 inch + (3 holes x 3 inch) = 54.5 inch van weefsel.

Dus de afmetingen van onze structuur werd 48 door 54½ inch, maar houd in mening u moet tuft twee stukken van Raad van bestuur in dat formaat. Je moet ook goed zijn voor de dekking van je rode knoppen, maar u mag niet veel voor nodig. Een 1-inch plein voor elke knop zal het werk doen, als u van ¾-inch knoppen gebruikmaakt zoals wij deden.

We kochten 3 werven (108 inch) van 60-inch brede home decor weefsel. Was er een aantal links meer dan maar ook veel beter is dan niet genoeg!

Stap 14: Dekking van je rode knoppen

Reserveren weefsel voor uw knoppen en verdeel de resterende doormidden. Gebruik het hulpprogramma en instructies opgenomen in de dekking knop kit, die u gemakkelijk op een ambachtelijke winkel vinden kunt of online, en dekking van elke knop met de gereserveerde stof.


Stap 15: Tuft uw planken

Leun je boards tegen iets stevig en uw fabric draperen over elk bord, het centrum van het weefsel voering met het midden van het bord.


Tip
 • Als u om er zeker van te zijn dat het perfect wordt opgesteld wilt, vouw van uw stof in een Kwadrant en plaats een pin in het hoekpunt af waar de kreuken elkaar ontmoeten. Meten van het bestuur vindt het center en plaats een pin er zo goed, dan opgewassen zijn de pinnen en verwijderen van hen.

Om te beginnen tuften, beginnen met het gat die het dichtst bij het midden van het bord en verplaatsen naar buiten om de gaten op zijn kant, vervolgens boven en onder het. You gonna blijven dit patroon in. Druk op je vinger in het gat eerst, duwen van het weefsel tot de Raad van bestuur. Rijg uw SPELD in en strak trekken.


Een warme lijmpistool gebruiken voor de beveiliging van uw draad op verscheidene punten en veilige verdere door nieten de plek voor uw naald af te snijden. Herhaal deze stap totdat al uw gaten zijn getuft, waardoor het weefsel te natuurlijk kreukt in een ruitpatroon terwijl uw fabric graan dwars door de Raad van bestuur.


Zodra alle uw knoppen op zijn plaats zijn, nieten het weefsel achter het bord. Is het makkelijkst te starten vanaf het midden van de zijden, waarbij de korrel recht. Laat de stof kreukt natuurlijk over het bord terwijl verder om te nieten erachter. Trek het strak en de hoeken van de Raad van bestuur laatst doen, vouwen van het weefsel zo nodig om te houden van de vorm van je board. Probeer te nieten slechts ongeveer 2 duim achter het bord en afgesneden van alle overtollige weefsel en beste slagman.


Het moet er ongeveer als volgt uitzien:


Stap 16: Getufte Boards hechten aan wieg

Als u wilt koppelen aan je bedje, moet u beroep doen op de hulp van een vriend. Heb één persoon de getufte eindigen, voering met een krommen en centreren van het houden. Houdend in mening dat de gaten op uw pegboard 1 inch uit elkaar zijn (centrum tot centrum), meet vanaf het midden van een gat dat zich het dichtst bij de rand slat op uw wieg en mark 1¼ inch in het hout. Dus je vier markeringen totale hebt dit doen naar de boven- en onderkant van zowel uw einde latten.


Stel uw getufte boord neer terwijl u vooraf deze gaten boren in uw latten met behulp van een kleine (3/32-inch) boor.


De Raad van bestuur houdt back-up en 1½-inch schroeven te houden de getufte bestuur je wieg gebruiken.


Stap 17: Koppelen binnen Boards

Stel uw platte boord binnen de wieg, met de beschilderde zijde die naar het interieur. Houden het rijtje bovenaan, boor een 1½ - inch schroef via uw vooraf geboorde inkepingen (uit stap 7) tot het tot zinken heeft gebracht onder het oppervlak en stevig is aangesloten op uw wieg. Gebruik spackling om te vullen in deze gaten en zodra het droog is, retoucheren met verf voor een meer gepolijste afwerking.


Stap 18: Koppelen de Framing

Houd uw framing stukken tegen de zijkanten van uw getufte planken, ervoor te zorgen dat de randen zijn uitgelijnd met de wieg. Boor een 1-inch schroef via elke vooraf geboorde inspringen tot stevig bevestigd aan de wieg.


En, voila! Stapje terug en bewonder de prachtige nieuwe stuk van het meubilair en pat jezelf op de rug. U hebt een wieg dat eruit als een duizend dollar voor slechts een paar honderd, allemaal in een weekend werk ziet gemaakt. Hier is tot rustige nachten met minimale middernacht kreten!
Labels: Huis, Meubels

Gerelateerde Artikelen

Instructies voor het maken van een ambachtelijke Bazaar houten Display voor kransen

Instructies voor het maken van een ambachtelijke Bazaar houten Display voor kransen

De ambachtelijke bazaar seizoen is in volle gang in de herfst. Scholen, kerken en parken geven doorgaans een tafel en stoel voor een leverancier om handgemaakte waren geschikt voor een vakantie cadeau geven weer te geven. Als u grotere objecten, zoal
Het maken van een Indiase Dholak in ambachten voor Kids

Het maken van een Indiase Dholak in ambachten voor Kids

Het maken van een ambachtelijke model versie van een dholak is een creatieve manier om de kinderen kennismaken met Noord-Indiase cultuur. De dholak is een trommel die Indische muzikanten door handen spelen. Dholaks zijn kleinere versies van de dhol-d
Hoe te maken van een regen dag ambachtelijke Box voor Kids

Hoe te maken van een regen dag ambachtelijke Box voor Kids

Wanneer een regenachtige dag u en uw kinderen binnenshuis houdt, hoeft verveling niet aan de regel van de stok. Knutselen kan bieden uren creatief plezier te houden een glimlach op uw kleine degenen gezichten ondanks wordt opgesloten. Als u een regen
Het maken van een digitale handtekeningveld in Word voor PDF

Het maken van een digitale handtekeningveld in Word voor PDF

Microsoft Word 2007 geeft u de toegevoegde optie van digitale handtekeningen toevoegen aan een document. U kunt vervolgens het document converteren naar een PDF en delen met anderen. De digitale handtekeningveld handig met contracten en overeenkomste
Gratis patroon voor het maken van een envelop kussensloop

Gratis patroon voor het maken van een envelop kussensloop

Kussens gooien zijn een prachtige manier om te veranderen van de inrichting van uw woonkamer. Als u willen veranderen de blik van een ruimte vaak, weet je dat het kopen van nieuwe kussens telkens een verspilling van tijd en geld is. De beste oplossin
Creatieve ideeën over hoe te maken van een Bull-kostuum

Creatieve ideeën over hoe te maken van een Bull-kostuum

Het vinden van een uniek kostuum voor Halloween kunnen een uitdagende, dure taak zijn. In plaats van geld op Halloween winkels en warenhuizen zijn er veel manieren om uw eigen kostuum. Samenstellen van een stier kostuum biedt een geweldige keuze voor
Het gebruik van een uniforme belasting Span grafiek voor vloer dwarsbalken

Het gebruik van een uniforme belasting Span grafiek voor vloer dwarsbalken

Bij het bouwen van een huis, is het een goed idee om informatie te krijgen over de bouwmaterialen die u gebruikt. Dit is vooral belangrijk bij het overwegen van de vloer dwarsbalken. Omdat de dwarsbalken niet alleen de vloer, maar ook het plafond van
Hoe het schrijven van een Business Start-Up Plan voor huis-gebaseerde Kinderopvang

Hoe het schrijven van een Business Start-Up Plan voor huis-gebaseerde Kinderopvang

Alvorens uw huis om de zorg voor kinderen te openen, moet u een business start-up plan maken. Dit plan dient uw redenen willen inluiden van een service voor het onderhoud van huis-gebaseerde kind, overhead en start-up kosten, dagelijkse activiteiten
Instructies voor het maken van een ingerichte zachte

Instructies voor het maken van een ingerichte zachte

Een ingerichte zachte is een cover op maat aan het specifieke stuk van meubilair op een close-geschikte wijze thats. Dit resulteert in een meer op maat vormgeving en het meubilair kan vaak worden weergegeven alsof de cover het origineel is. Om dit re
Patronen voor het maken van een Pilgrim-hoed

Patronen voor het maken van een Pilgrim-hoed

Feestdagen zijn leermogelijkheden in klaslokalen. Kinderen leren de geschiedenis van de Pilgrims' coming to Plymouth Rock, en hoe de pelgrims en de inheemse Amerikanen overwon hun verschillen om vrienden geworden. Dat eerste feestelijke maaltijd die
Ideeën voor het maken van een boot-Project dat kan zweven

Ideeën voor het maken van een boot-Project dat kan zweven

Het is niet erg moeilijk om te maken van een boot die kan drijven. Voor een snelle en eenvoudige boot project, er zijn tal van alledaagse voorwerpen die kunnen worden vervangen voor delen van een boot: de enige beperking is je fantasie. Voor meer bet
Ambachtelijke ideeën voor het maken van een papier-zaklamp

Ambachtelijke ideeën voor het maken van een papier-zaklamp

U kunt helpen de peuters in je leven en maken hun eigen pretenderen zaklampen, compleet met een reflecterende lens, met behulp van elementaire ambachtelijke leveringen die u waarschijnlijk reeds bezit. Of begin met echte zaklampen en maken hen nog le
Initiatieven voor een maken van een persoonlijke moeder dag kaart dit jaar te vieren van Moederdag

Initiatieven voor een maken van een persoonlijke moeder dag kaart dit jaar te vieren van Moederdag

Elk jaar vieren we Moederdag als een manier om te bedanken moeders overal voor alles wat die ze hebben gedaan om het verhogen van een kind en de offers die ze voor hun kind gemaakt. Het is niet altijd de grote dollar geschenken die de meeste maar het
Verkeersregels voor het maken van een linker bocht

Verkeersregels voor het maken van een linker bocht

Rijden is een taak die constante waakzaamheid vereist. Het manoeuvreren van wegen en snelwegen kunnen verwarrend zijn, vooral omdat sommige verkeersregels per staat verschillen. Toch zijn er fundamentele regels die bepalen hoe maak je een linker boch