Overvloedige Thanksgiving op een begrotingFarmer's markten zitten vol met koopjes als je weet hoe om te winkelen. Hele hoofden van bloemkool en broccoli een lange weg te gaan en uien, aardappelen en squash zijn waarde foods, ook.

— Emily Anne Vaughn, associate programmamanager voor Slow Food USA

Thanksgiving is over het geven van dank. Het gaat om familie en vrienden. Maar het is evenzeer, zo niet vooral, over eten. Bovendien, dankbaarheid en dierbaren hebben de neiging om vrij te zijn. Eten is niet. Van vogels de grootte van kleine kinderen tot en met gecompliceerde bijgerechten, de supermarkt factuur voor dergelijke een maaltijd kan worden te veel om te dragen. En zodra u probeert te bezuinigen met kosten, u waarschijnlijk zorgen dat u bent hoeken op kwaliteit, evenals snijden.

De realiteit is het tegenovergestelde, hoewel, en niet alleen kun je een feest dat niet nodig een lening van de bank, maar je kan echt men dankbaar voor.

En dat is waar het om draait.

Zuinig winkelen begint met een lijst


Om de kosten laag blijven, is een boodschappenlijstje essentieel om te blijven op schema en binnen uw budget. Het is ook het fundament van uw menu. Bij het plannen van een maaltijd, maar vele mensen overzien de leverancier van een groot voedsel: een eigen keuken.

"Met behulp van wat je hebt aan kant houdt de prijzen naar beneden in de keuken, en vermindert afval," suggereert Emily Anne Vaughn, associate programmamanager voor Slow Food USA.

Het geeft u ook meer opties. Eenmaal-vergeten items zoals droge specerijen, noedels of korrels in uw kast kunnen, en bevroren groenten en fruit in de vriezer hoekstenen van gastronomische maaltijden.

Nadat u hebt vastgesteld wat je hebt, ronde uit uw lijst strategisch voor de dingen die u nodig hebt. Kijken naar advertenties, verkoop en coupons van de weekend-shopper.

Wanneer je hoofd tot slot naar de winkel, laat de plastic thuis. In plaats daarvan brengen een vast bedrag van contant geld, en misschien een vriend. Met een plafond van contant geld blijft u binnen het budget, terwijl een winkelende partner misschien de splitsing van de kosten op bulkitems of help je score buy-one, get-one specials.

Maar Beperk jezelf niet tot een one-stop-shop. Farmer's markten en streekproducten staat zijn vaak gevuld met goedkoper-- en frisser--groenten en fruit dan de keten super markt in de straat.

"Farmer's markten zijn vol met koopjes als je weet hoe om te winkelen," zegt Vaughn. "Hele hoofden van bloemkool en broccoli een lange weg te gaan; en uien, aardappelen en squash zijn waarde foods, ook."

Ongeacht waar u winkelt, Weersta de drang om meer dan je nodig hebt te kopen.

"Het is makkelijk om te gaan overboord als je op de markt en alles mouthwatering is, maar de realiteit is dat een derde van het voedsel in dit land verloren gaat," zegt Vaughn. "Don't let it gebeuren voor u."

Delen van de vakantie geest en de smakelijke snoepjes

Terwijl velen middag Thanksgiving zat op de Bank een gezwollen buik de verpleegkunde, is de mogelijkheid terug te geven en de smakelijke snoepjes delen met de Gemeenschap overvloedig.

In plaats van vulling zelf de volgende dag met restjes, overwegen doneren de smakelijke traktaties die in nood. Maak uw eigen maaltijden op wielen programma door het leveren van feest gevulde platen en broodjes aan bejaarde buren.

Brandweerlieden en emergency responders vakantie de werken terwijl de meeste gezinnen verzamelen om te eten en vrolijk. Deel de rijkdom door het leveren van overgebleven Thanksgiving zijden en hoofdgerechten naar uw lokale politie- of brandweerkazerne later op de avond. Het is een manier om te zeggen dank u voor hun dienst aan de Gemeenschap.

Als u wilt je mouwen opstropen en teruggeven aan de Gemeenschap, kunt u overwegen vrijwilligerswerk bij een lokale voedsel schuilplaats of het doneren van verpakte levensmiddelen die u niet tijdens het feest tot een food pantry in nood gebruikt. Terwijl vrijwilligers vaak overvloedig tijdens de vakantie zijn, zijn veel daklozen gaarkeukens behoefte aan vrijwilligers gedurende de week om te bereiden en serveren van maaltijden.

Na het genieten van de verse groenten en fruit op uw tafel, dank uw lokale boeren door het aanbieden van uw diensten, suggereert Emily Anne Vaughn, programmamanager voor Slow Food USA koppelen. "Aan het einde van het seizoen, er is nog veel werk te doen op een boerderij," ze beveelt. "Het vinden van een kans om te helpen boeren in uw omgeving door verzamelen of het vinden van producten die wordt vergeten in het veld."

Slimme vervangingen


Vlees is meestal het duurste deel van de maaltijd. Als een kalkoen een must-have voor uw Thanksgiving diner is, stelt Laura Cipullo, een geregistreerde diëtist en voedingsdeskundige, voor voorbereiding van een kleinere vogel of doorgeven aan andere eiwitten.

"Skip de worst," adviseert Cipullo. "En maak een vegetarische vulling." Gebruik rijst of brood op te zetten van de vulling.

Andrea Correale, voorzitter van de New York gevestigde elegante zaken Traiteurs, daarmee instemt, toe te voegen dat u zou ook kunnen overwegen de salie, een gemeenschappelijk ingrediënt van de vulling nixing. Worst en salie zal "jack de prijs omhoog," zegt Correale. "En iedereen houdt van een goede, fundamentele brood vulling."

U moet ook het gevoel van comfortabele maken substituten. Voedsel netwerkhost Sandra Lee zegt te vervangen door cranberries rozijnen en pecannoten van de handel voor walnoten bij het maken van uw vulling.

"Walnoten zijn 36 procent goedkoper dan pecannoten per pond en gedroogde cranberries zijn $1,32 versus 48 cent voor rozijnen," zegt Lee.

Er zijn ook vervangingen in uw Turkije prep. Olijfolie, die kan bevochtigen en smaak van uw vogel in plaats van boter te nemen.

"Olijfolie is 26 procent goedkoper dan boter," zegt Cipullo. "Als u uw eigen olijfolie aan een pomp-bus toevoegt, de kleine hoeveelheid olijfolie zal beslaan een nog grotere oppervlakte en u nog meer geld besparen."

Ondanks de Thanksgiving "Turkije Day" moniker, kunnen ander vlees beter uw behoeften. Voedingsdeskundige en eten strateeg Rania Batayneh suggereert geroosterde kip, varkensvlees gebraden of rundvlees stoofpot als alternatieven. Niet alleen zijn ze meestal goedkoper, maar kunnen zij nog meer sappige, wat met het risico van gedroogde uit Turkije jaarlijks running amok van landelijke keukens.

Vleesloos gerechten van het seizoen smaken even kunnen vastleggen, en kunnen veroorloven meer bewegingsruimte met uw budget.

"Een aubergine parmezaan is een warm voorgerecht gerecht dat iedereen zal genieten," zegt Batayneh. "Je kunt ook serveren dit met veggie patch spinazie nuggets of broccoli beten voor een warm bijgerecht dat is stevig."

Bij de andere zijden Correale beveelt serveren op aardappelen, maïs, erwten en wortelen, die "de neiging om minder duur dan de (andere) wortelgroenten en asperge."

Veelzijdig koken

Als u van plan bent en zelfs beginnen om uw maaltijd te koken, overwegen de veelzijdigheid van andere gerechten die je maakt, zelfs dagen voorafgaand aan Thanksgiving. Of u belt hen "restanten" of "restjes", is het idee om hergebruiken voedingsmiddelen te verheffen van de smaak van andere platen.

"Uw overtollige vet en vet van gekookt vlees opslaan en toevoegen aan de veggie gerechten of voorraden," Vaughn zegt. "Dit vermindert afval, schopt op de smaak van andere gerechten, en vermindert de noodzaak om te kopen van andere ingrediënten om de smaak omhoog."

Rijke smaken komen ook goedkoop met zelfgemaakte bouillon voor soepen en jus. Gewoon gebruik van SAP uit de Turkije, de ingewanden of de nek en kruid omhoog uw eigen brouwsel. Gooi in sommige overgebleven groenten voor een hartige groentesoep.

Natuurlijk, als u een groep host, kunt u delen zowel de lasten als de bounty door het voorstellen van een potluck.

"Als een student en een vliegtuig uit de buurt van familie rijden, vierden we Thanksgiving met onze vrienden," Cipullo gezegd. "Iedereen was toegewezen een Thanksgiving schotel, een drankje of een dessert. De kosten werd gedeeld door iedereen als de vakantie geest om dankbaar voor vrienden was."

  • Foto Credit Ryan McVay/Photodisc/Getty Images Jupiterimages/Comstock/Getty Images Ablestock.com/AbleStock.com/Getty beelden
Bevorderd door Zergnet

Middelen

Lees de volgende:

Gerelateerde Artikelen

Hoe te eten goed op een begroting van hongerende-Student

Hoe te eten goed op een begroting van hongerende-Student

Zonder een complete keuken of een volledige begroting, kan een student met weinig geld beginnen te lijden voedingswaarde of gewicht van een te grote overvloed van verwerkte voedingsmiddelen. Erger nog, misschien een hongerende student liever een paar
Vintage bruiloft op een begroting: DIY boek Displays

Vintage bruiloft op een begroting: DIY boek Displays

Toen ik werd gevraagd om de stijl van de bruiloft van mijn vriend, mijn mond viel open. Als u dat het woord huwelijk zelf is intimiderend denkt, het idee van een styling gemaakt mijn hart race! U ziet, ik ben een perfectionist, maar zo zijn bruiden,
Wat zijn de factoren voor het opstellen van een begroting?

Wat zijn de factoren voor het opstellen van een begroting?

Sommige mensen maken het besluit om een persoonlijk budget om te voldoen aan een zeer specifiek doel, terwijl anderen verkiezen te maken in antwoord op een nieuwe baan situatie voor te bereiden. Wat uw reden, het is een slimme financiële zet. Wanneer
Hoe maak je een begroting in Excel

Hoe maak je een begroting in Excel

Een begroting is een van de belangrijkste instrumenten nodig om te bouwen van een solide financiële basis. Microsoft Excel software biedt een eenvoudig te gebruiken en handig systeem voor het beheer van een begroting. Met haar uitgebreide berekening
Hoe kom je op een begroting & betalen uw facturen

Hoe kom je op een begroting & betalen uw facturen

Leven van een budget is een goede manier om controle van de financiën en sparen voor grote aankopen, zoals een huis, college en pensioen. Als u voortdurend ondervindt bij het beheren van uw financiën, kunt een begroting zet je weer op de rails en ver
Elegantie op een begroting

Elegantie op een begroting

Val is een prachtige tijd om van het buitenleven in, en dit geldt zeker voor Thanksgiving.- Cathy Hobbs, eigenaar van Cathy Hobbs Design receptenTijden zijn taai--maar alleen omdat uw budget een beetje krap is, maar dat betekent niet uw feest heeft t
Hoe te organiseren van een kast van de kleine vacht op een begroting

Hoe te organiseren van een kast van de kleine vacht op een begroting

De meeste huizen en appartementen hebben een kleine vacht kast in de buurt van de voordeur. Veel mensen gebruiken deze kast voor opslag, omdat het is handig en gemakkelijk. Na verloop van tijd meer dan alleen jassen en accessoires kunnen zich ophopen
Hoe om te versieren voor Kerstmis op een begroting

Hoe om te versieren voor Kerstmis op een begroting

Het is gemakkelijk te laten meeslepen op de geest van Kerstmis, en er is niets mis met een beetje overboord gaan als u het seizoen te vieren. Echter, soms helpt het om sommige dingen doen--als decoraties--in een grote weg op een klein budget. Hoewel
Badkamer remodelleren op een begroting

Badkamer remodelleren op een begroting

Het remodelleren van een badkamers hoeft niet duur te zijn. Badkamer hervormt kosten zo veel vanwege het gebruik van elektriciens, loodgieters en luxe materialen zoals steen en tegel. Creatieve oplossingen gebruiken om kosten te besparen terwijl het
Hoe maak je Privacy op mijn terras op een begroting

Hoe maak je Privacy op mijn terras op een begroting

Soms ons huis is beperken en we moeten om buiten te krijgen. U maakt zelf een terras waar u kunt lounge buiten en koken uit. Dan je je realiseert dat je meer privacy nodig hebt omdat u dicht bij de buren aan beide zijden bent. U wilt genieten van uw
Eenvoudige DIY Backyard ideeën op een begroting

Eenvoudige DIY Backyard ideeën op een begroting

Als het gaat om een achtertuin landscaping, hebben huiseigenaars veel opties. Echter kunnen veel landschappelijk functies een behoorlijk prijskaartje en professionele installatie vereist. Voor huiseigenaars op een begroting zijn eenvoudige, do-it-you
Het bijwerken van uw keuken op een begroting

Het bijwerken van uw keuken op een begroting

Zoals de meeste dingen--sinds keuken decor een levensduur--stijlen wijzigen om de paar jaar. Met de kosten van een voordelige keuken makeover draait rond $25.000, echter die kunnen veroorloven te houden met de veranderende stijl trends? Terwijl er ge
Het bijwerken van de kabinetten van de keuken op een begroting

Het bijwerken van de kabinetten van de keuken op een begroting

Remodelleren of bijwerken van een oudere keuken kan de kamer fleuren en waarde toevoegen aan de meeste huizen. Hoewel belangrijke upgrades, zoals het vervangen van de kasten, kunnen een dure onderneming, kunt u de keukenkasten bijwerken met een aanta
Hoe maak je een elegante bruiloft receptie Tabel Centerpiece op een begroting

Hoe maak je een elegante bruiloft receptie Tabel Centerpiece op een begroting

Bij het plannen van een elegante bruiloft middelpunt op een begroting, probeer te denken van de prachtige objecten die goedkoop zijn. Bijvoorbeeld, bloemen en flessen zijn relatief goedkoop, en ze kunnen worden gecombineerd zodat heel mooi centerpiec