Symbolen die worden gebruikt in E-mailsDe komst van snelle elektronische communicatie via computers heeft geresulteerd in een rijke online cultuur. De zwaar Tekstuele aard van online communicatie heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke vorm van vereenvoudigde tekengeoriënteerde taal. U kunt de symbolen gebruiken om uw elektronische communicatie. Sommige van deze symbolen worden bijna universeel gebruikt onder e-mailgebruikers in een of andere vorm.

Emoticons

  • Emoticons zijn een reeks tekens die tezamen een tekst gebaseerde installatiekopie maken. Dit beeld is uitgelegd door de kijker iets betekenen. Bijvoorbeeld, om te brengen geluk, kunt u de emoticon ":)". Te brengen van verdriet, kunt u ": (." Er zijn variaties in hoe de emoticons eigenlijk worden getypt. Bijvoorbeeld, sommige mensen voegen een neus, als volgt: ":-)." Emoticons zijn een snelle en gemakkelijke manier voor u om uit te drukken een bepaalde emotie.

Met behulp van Emoticons in E-mail Client

  • De meeste e-mailclients hebben een lijst van pre-en-klare emoticons die u kunt selecteren. Deze emoticons zijn over het algemeen in een drop-down lijst ergens boven het vak dat u typt u het bericht in. Bijvoorbeeld, in Gmail, kunt u ze vinden door te klikken op de gele "Emoticon invoegen" pictogram. In Yahoo! Mail, kan de emoticon lijst worden gevonden onder een tabblad genaamd "Emoticons." Het voordeel van deze pre-en-klare emoticons is dat ze meestal professioneel beelden zijn gemaakt, en soms zijn geanimeerd.

Slang in E-mail

  • Dan emoticons, worden symbolen in e-mail gebruikt als slang. U kunt deze slang symbolen te korten van het bedrag van de tijd die je hebt om te besteden iets te typen. Sommige van de symbolen zijn acroniemen en enkele vervangen door hele woorden. Bijvoorbeeld, wordt de nummer 1 vaak gebruikt in plaats van het woord "one" in woorden die dit woord bevatten. U kunt cijfers en letters te spellen woorden fonetisch. "Wonder" wordt "1dr" enzovoort. Populaire acroniemen omvatten "LOL," "AAK", "B4" en "BAK." Deze bedoel, respectievelijk: "lach uit luide," "alive and kicking," vóór "en"back at toetsenbord."

Voorbeelden

  • Andere populaire emoticons die u kunt opnemen "xoxo", wat betekent "hugs and kisses", "\ ~ /," betekent dat een drankje, en ":-0" die verrassing aangeeft. U kunt ":-x" om aan te geven dat u niet over een bepaald onderwerp praten en "> :-||" om aan te geven van woede. Andere populaire slang symbolen omvatten "YR," wat betekent "ja rechts," "YMMV," wat betekent "mileage may vary", en "WTG" wat betekent "weg te gaan." Andere populaire symbolen die worden gebruikt in e-mail omvatten de "symbool, die meestal gebruikt wordt in de betekenis"at,"het"#"symbool gebruikt als"nummer"en de"&"gebruikt als het woord"en".

Labels: Tech, E-mail

Gerelateerde Artikelen