Tekenen en symptomen van Type 2 Diabetes9 uit elk 10 gediagnosticeerde gevallen van type 2 diabetes kunnen voorkomen worden door meer uit te oefenen, een gezonde voeding eten, niet roken en afvallen.

Diabetes is op de fast track aan het worden van Amerika's nummer een gezondheidscrisis. Meer dan 29 miljoen mensen in de Verenigde Staten op dit moment hebben de ziekte, maar dit aantal naar verwachting toenemen — dramatisch. Volgens de meest recente schattingen ongeveer 40 procent — of twee uit elke vijf Amerikanen — zal suikerziekte type 2 op een bepaald moment tijdens hun volwassen leven.

Diabetes ontstaat wanneer het lichaam niet in staat om goed te gebruiken en opslaan van glucose, een vorm van suiker die cellen afhankelijk zijn voor energie is. Diabetes is een complexe ziekte. Een relatief klein aantal mensen — vooral kinderen — ontwikkeling van type 1 diabetes, een auto-immuun aandoening waarin reageert de alvleesklier produceert insuline, het hormoon dat helpt met het omzetten van glucose in energie. Ongeveer 3 miljoen Amerikanen hebben type 1 diabetes.

De overgrote meerderheid van mensen die de ontwikkeling van diabetes zijn gediagnosticeerd met type 2 diabetes. Met type 2 diabetes, insuline wordt nog steeds geproduceerd, maar het lichaam is niet in staat om het te gebruiken correct als gevolg van "insulineresistentie", een aandoening waarbij cellen worden minder gevoelig voor insuline en minder gebruik kunnen maken van glucose uit de bloedbaan.

Wanneer insuline niet functioneert zoals het hoort, accumuleert glucose in het bloed in plaats van door de cellen wordt gebruikt. Dit leidt tot hoge bloedsuikerspiegel. Tekenen dat iemand type 2 diabetes vaak heeft onopgemerkt blijven stil, soms jarenlang. Wie aankondigingen van één of meer van de volgende symptomen wordt met klem verzocht om een selectievakje opstaan.

Veelvuldig urineren

Wanneer het lichaam hoge bloedsuikerspiegel detecteert, worden de nieren reageren door te proberen te spoelen van de overtollige glucose in de urine. Dit kan leiden tot verhoogde urine-productie en de noodzaak om vaker plassen. Als je merkt dat je gaat naar de badkamer vaker, vooral als u zijn wakker om te plassen 's nachts, is het een goed idee om te praten met uw arts over of u nodig een selectievakje. Nacht wakker om te plassen kan ook worden gerelateerd aan andere veterinairrechtelijke voorschriften.

Die moeten worden getest voor Diabetes?

Volgens de National Institutes of Health, moeten iedereen leeftijd 45 of ouder overwegen steeds getest voor diabetes. Mensen jonger dan 45 testen overwegen als ze overgewicht, obesitas zijn, of een of meer extra risicofactoren voor diabetes. Eerste screening voor diabetes gaat om controle van de niveaus van de glucose van het bloed van een bloedmonster dat is genomen na het vasten overnachting. De aanvaarde normale bereik voor een nuchtere bloedglucose is over het algemeen tussen 70 en 99 mg/dL. Een vasten niveau boven 100 wellicht verder te worden getest.

Verhoogde dorst & droge mond

Productie van overtollige urine kan leiden tot vochtverlies en uitdroging, dat is waarom mensen met onopgemerkt diabetes ervaren vaak een overmatige dorst of droge mond. Mensen merken zij drinken steeds grotere hoeveelheden water en andere vloeistoffen en nog steeds geen gevoel van hun dorst heeft zijn uitgeblust.

Verhoogde honger

Wanneer iemand ontwikkelt diabetes type 2, is de mogelijkheid van glucose in te voeren van de lichaamscellen voor gebruik als energie aangetast. Wanneer minder glucose beschikbaar voor cellen is, kan het lichaam reageren door gevoel honger, zelfs als voedsel werd onlangs geconsumeerd.

Onverklaarbaar gewichtsverlies

Wanneer minder glucose beschikbaar is, is het lichaam ook geprogrammeerd om te beginnen met het branden van vet en spiermassa voor energie. Dit kan leiden tot onverwachte en soms snelle gewichtsverlies.

Vermoeidheid

Hoge bloedglucose kan ook langzaam verkeer, die vermindert de hoeveelheid zuurstof en andere voedingsstoffen naar cellen wordt geleverd. Dientengevolge, kunnen extreme vermoeidheid en vermoeidheid ontwikkelen.

Hoofdpijn & moeite met concentreren

De hersenen vereist voldoende hydratatie voor optimale functie, zodat wanneer het lichaam een staat van uitdroging, voert zoals kan gebeuren wanneer bloed suikers hoog en verhoogde zijn urineproductie nodig is, hoofdpijn of hersenen mist en fuzzy denken kan het ongelukkige resultaat.

Wazig zicht

Hoge bloedsuikerspiegel kan de lens van het oog te zwellen, wat tot wazig zicht leiden kan veroorzaken. Zodra de bloedsuiker keert terug naar normale bereik, visie veranderingen de neiging hebben te verdwijnen. Toch, de American Diabetes Association adviseert mensen met type 2 diabetes hebben een volledig oogonderzoek kort nadat ze zijn gediagnosticeerd.

Trage wondgenezing & verhoogde infectie risico

Hoge niveaus van de bloedsuiker kunnen schaden het lichaamseigen natuurlijke genezingsproces en het vermogen om de bestrijding van infecties. Ervaren van een normale zou schrapen of knippen, bijvoorbeeld, een buitensporige duren om te genezen in iemand met onbehandelde diabetes en verhogen hun risico op infecties. Bij vrouwen met diabetes neiging blaas en vaginale schimmelinfecties om vaker.

Mond pijn & gevoelloosheid

Wanneer diabetes ongemerkt of onbehandeld gelaten wordt, kan chronisch hoge bloedsuikerspiegel veroorzaken schade aan de zenuwen door het lichaam, een aandoening bekend als diabetische neuropathie. Bij neuropathie ontwikkelt, merken mensen gevoelloosheid, tintelend gevoel of pijn in de ledematen, vooral in de benen en voeten.

Risicofactoren van diabetes

Diabetes type 2 is vaak een "levensstijl ziekte" genoemd omdat bepaalde factoren die een verhoogd risico op diabetes type 2 mensen vandaan levensstijl keuzes die ze hebben gemaakt. Deze factoren omvatten onder meer gebrek aan fysieke activiteit en obesitas, een ongezond dieet en roken. Roken kan de ergste zijn. Volgens de onderzoekers zijn rokers ongeveer 50 procent meer kans op het ontwikkelen van diabetes dan rokers; zware rokers dreigen zelfs hoger.

Andere factoren die een verhoogd risico voor diabetes type 2 zijn een familiegeschiedenis van diabetes, zwangerschapsdiabetes ontwikkelen tijdens de zwangerschap, en hoge bloeddruk.

Race kan ook een rol spelen. Native Americans, Afro-Amerikanen en Hispanic Amerikanen zijn bijna 1,5 keer zoveel kans op het ontwikkelen van diabetes in vergelijking met Aziatische Amerikanen of blanken.

Leeftijd is ook belangrijk. Type 2 diabetes wordt meestal gediagnosticeerd bij volwassenen ouder dan 45. Echter, zoals zwaarlijvigheid tarieven te onder kinderen en tieners verhogen, het aantal gediagnosticeerde gevallen van "pre-diabetes" bij jongere volwassenen ook groeit. Als iemand pre-diabetes heeft, bloedsuikerspiegel zijn hoger dan normaal, maar nog niet hoog genoeg om te worden ingedeeld als diabetes type 2. Volgens de American Diabetes Association, in 2012, 86 miljoen Amerikanen leeftijd 20 en ouder had pre-diabetes.

Diagnose & behandeling van Diabetes

Type 2 diabetes wordt meestal gediagnosticeerd met een glycering hemoglobine (A1C) test dat maatregelen bloedsuikerspiegel gemiddeld in de afgelopen twee tot drie maanden. Wanneer diabetes is gediagnosticeerd, wordt het doel van de behandeling is om de niveaus van de glucose van het bloed terug binnen het normale bereik. Algemene eerstelijns behandelingsopties omvatten dieetveranderingen, gewichtsbeheersing en verhoogde lichamelijke activiteit. Diabetespatiënten kunnen voldoen aan een voedingsdeskundige of gecertificeerd diabetes opvoeder een levensstijl wijziging-plan maken. Om te zien of bloed glucose beheer werkt, worden bloed suikers gecontroleerd, meestal in de ochtend voor het eten en twee uur na de meeste maaltijden, met behulp van een kleine apparaat genaamd een glucometer.

Als een levensstijl interventies niet succesvol bij het beheersen van de bloedglucose, andere behandelingen omvatten het gebruik van insuline-sensibiliserende drugs, een klasse van voorschriftmedicijnen die helpen de cellen gebruiken worden beter kunnen gebruiken van insuline. Een andere optie is het gebruik van ingespoten insuline. Als een vrouw met type 2 diabetes zwanger of Zwangerschapsdiabetes ontwikkelt, wordt over het algemeen insuline voorgeschreven.

Voorkomen van Type 2 Diabetes

Sommige goed nieuws over diabetes? Volgens Harvard University School of Public Health, kunnen 9 uit elk 10 gediagnosticeerde gevallen van type 2 diabetes voorkomen worden door meer uit te oefenen, een gezonde voeding eten, niet roken en afvallen. Onderzoek toont aan dat het 7 tot 10 procent van je huidige gewicht te verliezen de kans op het ontwikkelen van type 2 diabetes in helft kan snijden.

Help-informatie opvragen

In haar vroegste stadia, kan diabetes alleen blijken door het testen van de niveaus van de glucose van het bloed. Als u denkt dat u risico voor diabetes, of symptomen opgemerkt hebben, je geest bij gemak zetten door contact met uw medische provider en krijgen gecontroleerd.

  • Foto Credit Getty Images
Bevorderd door Zergnet

Middelen

Lees de volgende:

Gerelateerde Artikelen

Vroege symptomen van volwassen-Onset Diabetes

Vroege symptomen van volwassen-Onset Diabetes

Volwassen-Onset Diabetes kan iemands levenskwaliteit drastisch veranderen. Als pre diabetes niet wordt gedetecteerd door bloedsuiker tests, andere symptomen kunnen instellen in dat iemands leven kan onderbreken, licht of zwaar. Ongeacht het niveau va
Tekenen en symptomen van hart en circulatie problemen

Tekenen en symptomen van hart en circulatie problemen

Het hart en de bloedsomloop zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; om het leven te ondersteunen, moet de hartslag regelmatig en krachtig te laten circuleren van zuurstofrijk bloed door het ingewikkelde systeem van slagaders en aders die ondersteuni
Tekenen en symptomen van maagzweren

Tekenen en symptomen van maagzweren

Een maagzweer is een peptic ulcer dat zich in de maag voordoet. Maagzweren zijn open zweren of ruwe gebieden die vormen als zoutzuur (HCI) door middel van het beschermende weefsel van het slijmvlies van de maag tast. Een meerderheid van maagzweren wo
Tekenen en symptomen van slechte bloedcirculatie in de benen

Tekenen en symptomen van slechte bloedcirculatie in de benen

De hart-pompen-bloed door het lichaam en het bloed brengt voedingsstoffen die de verschillende lichaamsdelen moeten evenals verwijdert onzuiverheden, die duurt het terug voor verwijdering. Enkele van de oorzaken van arme bloedsomloop zijn gewoonten v
Tekenen en symptomen van Extreme uitdroging

Tekenen en symptomen van Extreme uitdroging

Uitdroging optreedt tijdens warm weer, na een zware training sessie of met een lichte aanval van de buikgriep. Als er niet gewerkt aan het corrigeren van uitdroging in de vroege stadia, beleeft u tekenen en symptomen van extreme uitdroging. Deze symp
Wat zijn de tekenen en symptomen van depressie?

Wat zijn de tekenen en symptomen van depressie?

Depressie is een psychische stoornis die vaak over het hoofd gezien of genegeerd. Echter, het negeren van de tekenen en symptomen van depressie kan tot ernstige problemen leiden fysiek, geestelijk en sociaal. Depressie is een behandelbare aandoening,
Tekenen en symptomen van ovariële kanker na de menopauze

Tekenen en symptomen van ovariële kanker na de menopauze

Eierstokkanker komt meestal bij vrouwen boven de 50; echter, het kan de jongere generatie te beïnvloeden. Vrouwen meest op risico voor het krijgen van eierstokkanker zijn degenen die de menopauze al hebben ervaren. Hoewel de tekenen en symptomen van
Tekenen en symptomen van zwangerschap binnen de eerste paar dagen

Tekenen en symptomen van zwangerschap binnen de eerste paar dagen

Vroege tekenen en symptomen van zwangerschap kunnen sterk verschillen onder vrouwen. Sommige vrouwen ervaren zeer merkbare symptomen direct binnen de eerste paar dagen, terwijl anderen niet op de hoogte zijn ze zwanger zijn totdat ze vier of vijf maa
Tekenen en symptomen van een vitamine D-deficiëntie

Tekenen en symptomen van een vitamine D-deficiëntie

Vitamine D-deficiëntie is de meest voorkomende in gebieden die weinig zonlicht ontvangen en bij populaties waarvan diëten enkele bronnen van natuurlijke vitamine D bevatten. Melk, SAP en granen zijn vaak verrijkt met vitamine D in een poging om de st
Tekenen en symptomen van een bloedklonter in het been

Tekenen en symptomen van een bloedklonter in het been

Een bloedstolsel vormen in een van de diepe aders in het lichaam wordt diepe veneuze trombose (DVT) genoemd. Stolsels formulier wanneer veneuze bloedstroom wordt belemmerd. DVT meest vaak voorkomt in de lagere benen, dijen of bekken, maar kan zich vo
Tekenen en symptomen van lage oestrogeen in jonge vrouwen

Tekenen en symptomen van lage oestrogeen in jonge vrouwen

Het lage oestrogeenniveaus kunnen gebeuren bij jonge vrouwen voor een aantal redenen. Ze zouden als gevolg van een lage lichaam vet niveau, een eetstoornis of een totale hysterectomie. De hypofyse regelt als de "meester klier," hormoonniveaus, m
Tekenen en symptomen van nierproblemen in een mannelijke Bull Dog

Tekenen en symptomen van nierproblemen in een mannelijke Bull Dog

Tekenen en symptomen van nierproblemen in een Bulldog of een ras van de hond moeten worden beschouwd als ernstige en dringende aandacht door een dierenarts. De eerste tekenen dat een eigenaar meestal aankondigingen zijn veranderingen in de plassen of
Tekenen en symptomen van ziekten van de hypofyse

Tekenen en symptomen van ziekten van de hypofyse

De hypofyse wordt vaak aangeduid als de "meester klier" en met goede reden. Volgens Pituitary.org is deze erwt-grote klier belast met de productie van de hormonen die het menselijk lichaam in evenwicht te houden. Een van de meest voorkomende afw
Tekenen en symptomen van Spurts van groei

Tekenen en symptomen van Spurts van groei

Spurts van groei kunnen een moeilijke periode in het leven van uw kind. Of je nu voor de verzorging van een kind of voeden een tiener door deze onzekere pubescent jaren, zijn de tekenen en symptomen van spurts van groei over het algemeen hetzelfde. A