Thanksgiving vakantie Craft ideeën voor kinderenKunst, is door aard, leerzaam omdat it's all about experimenten en oorzaak en gevolg. Ook gewoon geven van jonge kinderen, schaar, lijm en papier en kijken naar wat ze doen is een kans voor hen om te leren.

— Jessica bloemen, programmamanager voor gratis Arts van Arizona

De Turkije en cranberry saus worden divvied omhoog en geplaatst in containers, en de suiker uit de pompoen taart begint te schoppen. De Thanksgiving maaltijd is voorbij, maar niet de viering. Terwijl dit de perfecte tijd voor volwassenen is om inhalen of vangen de football game, kunnen kinderen niet eens en rusteloos met energie die hen om te rennen leidt, schreeuwen of krijgen in onheil.

Dit scenario voorkomen doordat de kinderen op uw vakantie verzamelen op een plaats waar ze creatief kunnen en zich rustig te uiten. Met sommige ruimte en fundamentele kunst benodigdheden, kunt u een at-home kunstnijverheid-en studio die de kinderen vermaken zal terwijl de volwassenen praten.

Wat je nodig hebt


Of u nu een gastenkamer of vacant hoekje in de hoek van de familiekamer, is tricotst uw pop-up at Home kunstencentrum met de basics die elke ontluikende kunstenaar moet de sleutel.

Naast de essentie, zoals papier, kleurpotloden en stiften, benodigdheden zoals pijp schoonmakers, kralen, papieren zakdoekje, vloeibare aquarellen en pastels van olie de deur voor meer leuke en mooie creaties openen kunnen, zegt Jessica bloemen, program manager kostenloos Arts van Arizona, een non-profit organisatie die gebruikmaakt van creatieve kunsten en artistieke expressie te genezen misbruikte en dakloze kinderen.

Maak Schijfopruiming gemakkelijk met kunststof tafelkleden, papieren handdoekjes en kranten te lijnen van de vloer of tapijt. Om hun kledij Thanksgiving intact houden, hebben een paar oude T-shirts aan kant aankoop of platte goedkope ones in verschillende maten die kan worden gedragen over hetzij ter vervanging van kleding.

Overweeg de leeftijd van de kinderen die zullen worden met behulp van uw ambachtelijke gebied bij het bepalen van hoe het op voorraad. Terwijl de kleintjes kunnen verkiezen de typische tekenen, kleuren en plakken, kunnen grotere kinderen liever met meer geavanceerde tools.

"Ik vind dat de jongere kinderen, onder 10, geniet van experimenteren met allerlei materialen in een heel organisch manier," zei bloemen. "Tieners en oudere jongeren lijken te willen gebruiken van hogere kwaliteit materialen zoals doek, verf en klei om te maken."

Als met behulp van scherpe, zware of andere instrumenten die moeten met zorg worden gebruikt, zorg ervoor dat kinderen voldoende toezicht of klaar om hen veilig zijn.

"Alle soorten hulpmiddelen kunnen worden gevaarlijk als niet correct met toezicht," zei Eric Faulhaber, coördinator van de beeldende kunst voor het Chandler-centrum voor de Kunsten in Chandler, Arizona. "Van hamers hot-lijm kanonnen en glas op glitter, alle leveringen moeten zo worden gehanteerd dat eventuele mogelijke ongelukken te beperken."

Sommige materialen niet moeten worden aangeschaft en kunnen worden gevonden rond het huis. Bloemen vindt creatieve manieren om te gebruiken voor items die normaal gesproken zouden worden weggegooid of kunnen vaak worden gevonden zittend in de achterkant van een ongewenste lade.

Kostuums gemaakt van karton, mailing van de verpakking en het verpakken van tape en sieraden opgebouwd uit caps en knoppen zijn onder de projecten bloemen studenten hebben gedaan.

"Jeugd hou gewoon duiken een doos van recycleerbare en zien wat voor soort sculptuur of uitvinding die ze kunnen creëren," zei ze.

Indelen van uw Art kamer

Een paar tips over de ruimte klaar:

Zorg ervoor dat de kamer of ruimte geeft kinderen voldoende ruimte met tafelbladen waarmee ze te spreiden, zegt Eric Faulhaber, coördinator van de beeldende kunst voor Chandler centrum voor de kunsten.

Als de kamer heeft bin of lade opslagruimte voor verf, penselen, papier en alle noodzakelijke levering, is dat een plus. "Het is belangrijk om te kunnen toegang krijgen tot al uw benodigdheden op een manier die is georganiseerd en toegankelijk," zegt Faulhaber.

Installeer een hangende lijn met oude houten wasknijpers voor drogen voltooide projecten, Faulhaber suggereert.

Plaats alle supplies in plekken die kinderen kunnen benaderen zonder problemen of hoeft te krijgen op een stoel of kruk om hen te bereiken, zegt Jessica bloemen, programmamanager kostenloos Arts van Arizona. "Jongeren moeten zitten kundig voor toegang tot de voorraden op hun niveau en in hun eigen tijd. Dit zal hen stimuleren om meer spontaan maken."

Overweeg uw kinderen set dingen omhoog helpen of geef ze een rondleiding door het gebied als het klaar zodat kunnen zij voel je vrij om het gebruik van verbruiksartikelen die, wanneer zij geïnspireerd zijn, bloemen zegt.

Maken van kunst onderwijs


Integratie van teruggewonnen materialen in creatieve manieren versterkt het recycling thema en herinnert kinderen van hoe stukken kunnen worden gebruikt in plaats van het krijgen in de prullenbak gegooid. Ook kunnen ze te experimenteren met mixed media en leren over een kunstvorm die verschilt van de basis tekening. Faulhaber de klassen omvatten onderwerpen zoals sieraden van ongewenste en sculpturen uit oude naafdoppen en andere recycleerbare maken.

"Onderwijs kinderen dat kunst in alle gewone of huishoudelijke items en gevonden voorwerpen is hen in staat stelt de wereld te zien in een nieuwe en andere manier," zei hij.

Gelet kinderen Maak vakantie tafelblad versieringen geïnspireerd door Amerika's eerste kolonisten krijgt ze denken over het historische aspect van de vakantie en laten vertellen dat verhaal via hun kunst, Faulhaber zegt.

Speciaal voor jongere kinderen biedt de activiteit zelf gelegenheid om hun onafhankelijkheid te vergroten en ontwikkelen van de vaardigheden van hun boete-motor, bloemen zegt. "Kunst, door aard, is educatief omdat it's all about experimenten en oorzaak en gevolg. Ook gewoon geven van jonge kinderen, schaar, lijm en papier en kijken naar wat ze doen is een kans voor hen om te leren, "zei bloemen.

Projectideeën


U hebt de ruimte klaar, nu is het tijd om te beginnen.

Doe een online onderzoek naar de crafting websites of blogs om een aantal interessante ideeën, Faulhaber suggereert. Als u een paar waarvan u denkt dat gaat over goed, "don't be afraid to draai het omhoog en maakt het je eigen. Opnemen van persoonlijk tintje zoals gevonden voorwerpen, persoonlijke foto's en overschrijvingen."

Frezen is een makkelijk medium waarmee kinderen om giften voor anderen. Bloemen suggereert geven jongere degenen pijp schoonmakers en kunststof kralen armbanden of kettingen, terwijl oudere kinderen klaar voor beading snoer en betere kwaliteit glas of metaal kralen zijn maken.

"Aan het project nemen een stap verder, hebben ze kleine tags toevoegen aan de sieraden met een wens of dankbaar gedachte," zei ze.

Andere ideeën:

Een boom van Thanksgiving maken met behulp van een verscheidenheid van medium, inclusief papier kladjes, kralen, tijdschriften, pijp reinigingsmiddelen, papier cups en lijm. Kinderen kunnen schrijven wat ze zijn dankbaar voor op papier bladeren en vervolgens bouwen een driedimensionale boom.

Blad collages met gevonden items uit de natuur en duidelijk contact papier maken "Deze kunnen worden omlijst met bouw papier en opgehangen in een venster voor een mooi effect," zei bloemen.

Of niet Geef kinderen elke richting en laat ze te verkennen door hen de materialen en laten ze hebben op het. Sommige van de meer succesvolle projecten aan gratis Arts van Arizona betrekken maken een weerstaan schilderij met olie pastels en aquarellen, maken van collages met contact papier, en papier hoeden of maskers met alles en nog wat beschikbaar, bloemen zegt.

"We richten vooral op kunstprojecten, waarmee de jeugd te verkennen en succesvol op hun eigen manier," zei bloemen. "U kan beginnen met een project met een verwachte uitkomsten, maar uw kind kan deelnemen aan het project een volledig verschillende richting. Van uw kind volgen en laat hun kunst als process-based in plaats van zich te concentreren op een afgewerkt product."

Houden kinderen vermaakt tijdens Thanksgiving festiviteiten kunnen eenvoudig, leuk en leerzaam met de juiste apparatuur en ruimte. Met kleine handen bezet, zullen volwassenen dankbaar zijn.

  • Foto Credit Stockbyte/Stockbyte/Getty Images Jupiterimages/BananaStock/Getty Images Jupiterimages/Polka Dot/Getty Images
Bevorderd door Zergnet

Lees de volgende:

Gerelateerde Artikelen

Chinees Nieuwjaar Craft ideeën voor kinderen

Chinees Nieuwjaar Craft ideeën voor kinderen

Het Chinese Nieuwjaar, waarvan datum wordt bepaald door de maankalender, komt rond elk jaar tijdens de maanden van januari of februari. Met haar rijke tradities van de voedsel-, familie- en vieringen, zal kinderen hou van deze vakantie. Met de helder
Gratis Craft ideeën voor kinderen in de kerk

Gratis Craft ideeën voor kinderen in de kerk

Veel kinderen gaan naar de kerk op een wekelijkse basis; Bijbel lessen kunnen echter verwarrend en moeilijk voor jonge kinderen om te begrijpen. Verstrekken van een ambachtelijke project dat samen met de specifieke bijbelse les of thema gepresenteerd
Afdrukbare Christian Craft ideeën voor kinderen

Afdrukbare Christian Craft ideeën voor kinderen

Boeiende geest van een kind als hun handen verhoogt de hoeveelheid verhaal retentie. Creëren van personages van het verhaal geeft de kinderen de mogelijkheid om te handelen uit het Bijbelverhaal voor hun ouders op weg naar huis van de kerk. De ambach
Paul Revere Craft ideeën voor kinderen

Paul Revere Craft ideeën voor kinderen

Paul Revere was een lokale held die werd een nationale patriottische symbool toen Henry Wadsworth Longfellows gedicht, "Paul Revere's Ride," werd gepubliceerd in 1861. De "Midnight Ride" verwijst naar de nacht van 18 April 1775, wannee
Islamitische Kunst & Craft ideeën voor kinderen

Islamitische Kunst & Craft ideeën voor kinderen

Kunsten en ambachten zijn een geweldige manier om te leren over het islamitische geloof. De islamitische wereld is gevuld met aantrekkelijke architectuur, kleurrijke mozaïeken en mooie kalligrafie die een beroep op zowel kinderen als volwassenen. Isl
Panamakanaal Arts & Craft ideeën voor kinderen

Panamakanaal Arts & Craft ideeën voor kinderen

Panama is een levendig tropisch land dat verbindt Noord- en Zuid-Amerika en wordt doorsneden door het Panamakanaal. De kunst van de inheemse bevolking en de kleurrijke flora en fauna van de regio zijn de grote onderwerpen voor ambachten. Zelfs een jo
Kapitein James Cook Craft ideeën voor kinderen

Kapitein James Cook Craft ideeën voor kinderen

Kapitein James Cook was een ontdekkingsreiziger uit Groot-Brittannië die op vele reizen over de hele wereld begonnen. Hij studeerde de wateren hij, evenals de sterren en planeten zeilde. Hij nam een totaal van drie reizen, overschrijding van de Still
Thanksgiving Art ideeën voor kinderen

Thanksgiving Art ideeën voor kinderen

Thanksgiving kunst ideeën voor kinderen geven niet alleen leuke activiteiten, ze helpen de vakantie's geschiedenis en thema's tot leven komen. De meeste Thanksgiving thema's nemen algemene oogst, val en historische symbolen. Bijvoorbeeld, cornucopias
Katholieke St. Patrick's Day ideeën voor kinderen

Katholieke St. Patrick's Day ideeën voor kinderen

St. Patrick's Day is een jaarlijkse vakantie gevierd op 17 maart ter ere van de patroonheilige van Ierland, Saint Patrick. Of je massa, een St. Patrick's Day parade bijwonen of genieten van een project van de kunsten en ambachten, zijn er vele activi
Kerst Cake Decorating ideeën voor kinderen

Kerst Cake Decorating ideeën voor kinderen

Taart versieren is een leuke en makkelijke manier om te laten kinderen meedoen in alle van de vakantie voedselbereiding die over tijdens de kerst-seizoen gaat. Je kunt beginnen met een eerder gebakken taart of laat kinderen hun eigen bak, maar er zij
Feestzaal Menu ideeën voor kinderen

Feestzaal Menu ideeën voor kinderen

Miniclub banketten zijn over het algemeen gehouden voor sport awards programma's en voor religieuze en organisatorische evenementen. Banket menu ideeën voor kinderen 12 jaar en jonger overeen met verschillende basiscriteria. Miniclub buffetten, geser
Kerk van ideeën voor kinderen voor "God Me Special heeft"

Kerk van ideeën voor kinderen voor "God Me Special heeft"

Terwijl het is soms moeilijk voor kleine kinderen om te begrijpen complexe concepten over het christendom, kunnen ze gemakkelijk liefde begrijpen. Leer uw kinderen dat God van hen houdt en hen speciaal gemaakt. De nieuwe internationale versie van de
Zwarte geschiedenis ideeën voor kinderen in de kerk

Zwarte geschiedenis ideeën voor kinderen in de kerk

De kerk is een geschikte plaats om te leren van de zwarte geschiedenis gezien het belang van de kerk door de zwarte geschiedenis heen. Er is een heleboel informatie voor kinderen om te leren, en leren ze het grootste gedeelte in de school. De kerk, e
Ideeën voor kinderen om geld in te zamelen

Ideeën voor kinderen om geld in te zamelen

Veel kinderen willen geld inzamelen voor een favoriete goede doel, maar zijn niet zeker hoe ze kunnen snel en eenvoudig geld in te zamelen. Een van de belangrijkste dingen die een ouder kan doen is het ondersteunen van hun kind door te stimuleren hun