Vier belangrijke informatiecategorieën die worden weergegeven op een rapport van het kredietUw kredietscore bepaalt de creditcard rente die u wellicht in aanmerking voor, help een potentiële werkgever beslissen huren namens u, help u in aanmerking komen voor een huur of uw nutsbedrijven verbonden zonder een storting te krijgen. Een kredietrapport bestaat uit verschillende categorieën van gegevens die, gecombineerd, geven de geldschieter of krediet bedrijf de beste indicator van uw financiële gezondheid en hoe waarschijnlijk je bent te betalen van uw schulden.

Geschiedenis van de betaling

  • Elke betaling die u – miss – op uw creditcardschuld of leningen worden geregistreerd op uw credit score en gearchiveerd ter dekking van de afgelopen zeven tot 10 jaar. Volgens Bankrate meldt uw geldschieter deze informatie aan de kredietbeoordelaars elke maand. Als u laat bent, toont uw credit verslag het aantal late betalingen voor elke schuld. Hebt u faillissementen, arresten, pandrechten of andere negatieve merken op uw kredietgeschiedenis, het toont in deze categorie en kan negatieve invloed op uw credit score voor maximaal 10 jaar.

Verschuldigde bedragen

  • Deze categorie geeft het deel van uw beschikbaar krediet die u gebruikt. Als uw kredietlijnen zijn maxed, kan dit schadelijk zijn voor uw credit score. Volgens Jamison Law Group houdt de credit scoring-software die je score bepaalt om te zien dat je kleine creditcard saldi uitvoeren. In het ideale geval probeert te gebruiken een maximum van 10% van uw totale credit card limiet. Als u saldo om de schuld verspreid over meerdere kaarten overbrengen kunt, ziet u mogelijk uw credit score stijgen.

Leeftijd van uw rekeningen

  • Hoe lang je hebt gehouden op uw rekeningen met een succesvolle geschiedenis van terugbetaling is een ander stuk van het beeld bij het bepalen van uw kredietwaardigheid. De oudere uw rekeningen, hoe beter de score; dat is waarom het is belangrijk om uw credit card rekeningen niet te sluiten. Deze categorie houdt rekening met de leeftijd van uw credit cards en de gemiddelde leeftijd van creditcards op uw credit verslag. Elke keer als u solliciteren en een nieuwe account opent, wordt de leeftijd van uw krediet wordt verlaagd.

Onderzoeken

  • Tal van krediet vragen voor nieuwe credit cards binnen een korte periode van tijd is een andere bepalende factor van uw krediet. Volgens «««MyFICO.com, als u verschillende creditcards tegelijkertijd opent kunnen uw kredietscore lijden omdat dit komt met een hoger risico overeen. Meeste scores zijn niet negatief beïnvloed door tal van vragen van de auto, huis of student lening kredietverstrekkers, zoals deze worden behandeld als afzonderlijke exemplaren of vragen.

Gerelateerde Artikelen