Wat te zien in de buurt van MojaveEen sneeuwvlok is niet gezien in de zuidelijk Californië stad van Mojave voor meer dan 50 jaar, waardoor het een ideale plek om te ontsnappen aan een koude winter. Het kleine stadje is gemakkelijk te onopgemerkt door in de de uitgestrekte woestijn zijn benoemd voor, maar het is een moeite waard stoppen met een scala aan bezienswaardigheden, gericht op buiten avonturiers, geschiedenis buffs en techno geeks gelijk.

Out of This World

  • Van de stad welkom teken informeert u dat u hebt bereikt de toegangspoort tot de ruimte. De stad is bekend voor experimentele lucht- en ruimtevaartuigen inspanningen, die je over in het Mojave Air and Space poort leren kunt. De eerste particuliere bestuurd ruimtevaartuig, Space Ship One, gestart vanaf de site in 2004, en er zijn plannen in de werken voor een bijgewerkte versie die toeristen 62 mijl in de ruimte op korte commerciële rondleidingen voortbewegen zal. Zowel historische als experimentele vliegtuigen zien op site en geniet van de aeronautically-geïnspireerde tarief op de Voyager Airport Restaurant in het historische terminal gebouw. Soortgelijke punten van belang zijn de Edwards Air Force Airport 20 mijl ten oosten van de stad en Dryden Flight Research Center 30 mijl ten zuiden.

Alles is Coming Up papavers

  • Zie prachtige bloemen displays van Lente wilde bloemen bij de Antelope Valley slaapmutsje Reserve, 35 mijl ten zuidwesten van Mojave. Bloemen zo spoedig medio februari pop en hangen tot half mei. Bloesem verspreiden na een natte winter, verschijnen als een briljante gouden deken van bloemen op de glooiende heuvels van het park. Acht mijl van paden door het park omvatten een natuurpad verharde, rolstoel-toegankelijk. Houd een oogje open voor ratelslangen, die uit winter holen over de dezelfde tijd wilde bloemen beginnen voortkomen te bloeien.

Een 360-gradenperspectief

  • Krijg een ongeëvenaard overzicht van één van de bergtoppen buiten de stad. Tehachapi Mountain Park ligt slechts 25 mijl van het westen, met een top van de 7,980-voet torenhoog boven een bergketen met dezelfde naam. De piek van naam betekent "hard to klimmen" in de Kawaiisu taal, een apt beschrijving voor het steile pad dat 2.000 voeten in hoogte meer dan 3 mijl wint. Kamp op de route-Camping genieten van het uitzicht dagenlang op een moment. Als u liever opzoeken van de weergave kunnen zien, omgeven door kleurrijke kliffen Red Rock Canyon State Park 30 mijl ten noorden van Mojave. Wandelpaden en campings bieden uitzicht op de wind veegde rock rimpels en plooien in tinten van mauve, witte, rode, roze en bruin.

Pas op voor spoken

  • Oude westen liefhebbers willen niet missen de spooksteden van Johannesburg, Red Mountain en Randsburg, die allemaal ongeveer 35 mijl ten noordoosten van Mojave liggen. Randsburg heeft winkels, een restaurant en een ouderwetse fontein van de soda. Twee mijl van het Oosten, zit Johannesburg in de buurt van de historische koning Solomon mijne van de late jaren 1890. De familie-georiënteerde stad had banken, kerken en zelfs een van de eerste golfbanen van de omgeving. Een andere mijl west leidt tot Red Mountain, waar een gammele supermarkt en de kerk uit meer dan 100 jaar geleden de meestal tumbledown overblijfselen van het eens welvarende stad presideren.

Gerelateerde Artikelen