Werkplek kostuum RulebookWanneer je met je vrienden op een vriend partij of de club, is eerlijk spel. Maar iets openlijk sexy voor werk, u waarschijnlijk moet blijven vanaf.

— Elizabeth Kazda, human resources professional

Wanneer Halloween rond rolt, hebben ouders meestal een stuk op hun meningen, zoals who's gonna nemen de kinderen Halloween of wat ze neem aan de buurman Halloween bash. Maar er iets is anders ouders nadenken moeten zetten in deze tijd van het jaar: wat te dragen aan het Bureau.

"We hebben allemaal genoten Halloween uit een kid's ogen, en dat is echt wat het allemaal over," zei Jason McCann, voorzitter van Gemmy Industries, een Halloween kostuum, decor en nieuwigheden bedrijf. "Het Bureau is echt de uitbreiding daarvan."

Het kiezen van een werk-kostuum kan lastig zijn, maar er zijn regels en adviezen over wat werkt en wat uw kantoor Halloween een nachtmerrie kan maken.

Zeg "Ja" tegen het verkleden


Als je jezelf waarom je moet aankleden in de eerste plaats vraagt, het antwoord is simpel: het is leuk.

"Het is een van die momenten waar iedereen kan samenkomen, humor delen... en gewoon echt genieten van het moment," zei McCann.

Tegen die tijd in het jaar kijken veel medewerkers uit naar wat broodnodige tijd uitgeschakeld zodra de vakantie rond komen. Verkleden voor Halloween is een manier om de kick-off het vakantieseizoen en krijgt iedereen in een feestelijke stemming.

"Vanuit het oogpunt van een bedrijfscultuur, ik denk dat het brengt een zeer positieve sfeer of een positieve energie voor alle medewerkers bijeen te komen en te vieren iets," zei McCann. "Elke onderneming die er naar op zoek is naar manieren om werknemers te motiveren of moreel hoog te houden."

Als iedereen in uw kantoor is van plan om te kleden, zei kunt u overwegen, ook sterk, of anders u zult worden gezien als een partij pooper, Candy Keane, eigenaar van drie Muses kostuum Boutique in Jacksonville, Florida.

"Als iemand niet aankleden, ze lijken niet als een zeer leuk soort persoon. Ze lijken een beetje gespannen,"waarschuwde zij.

Vaak kunt u veel vertellen over collega's en bazen door of ze willen deelnemen aan de Halloween-festiviteiten rond het kantoor. "Zelfs op het niveau van de VP, als sommige van de VPs erin zijn en anderen niet, degenen die niet [van jurk] overkomen als stijf," zei Elizabeth Kazda, een human resources manager bij zonlicht en kracht in de San Francisco Bay area.

Dus losraken opwaarts en vinden van uw perfecte-- en werk-geschikte--kostuum.

Office kostuum do's en Don'ts

Bekijk deze gemakkelijk-aan-volg tips voor rocking uw Halloween kostuum op het werk.

Doen:

Houd het bescheiden. "Niets te kort, waar u kan niet bukken," zei kostuum winkeleigenaar Candy Keane. "U zou niet een minirok en buis terug naar boven te werken, dragen zodat uw kostuum dat mag niet."

Zorg ervoor dat het past. "Als het niet past, it's gonna kijken zo slecht als het voelt," waarschuwde Keane. "Als je het dragen van schoenen die overeenkomen met uw kostuum, breken ze voordat u probeert dragen ze een hele dag op het werk."

Niet doen:

Iets beperkende dragen. "Als uw baan wordt uitgevoerd rond, zorg ervoor dat je het niet dragen van iets dat zal invloed hebben op uw vermogen om te rennen," zei human resources professional Elizabeth Kazda. "Als je aan het typen bent, zorg ervoor dat je niet enorme handschoenen draagt."

Vergeten een verandering van kleren. Als u hebben een cliënt die voldoet of nodig voor een interview met kandidaten, met een fris paar kleding houdt u op zoek naar professionele, Kazda gezegd.

Play It Safe


Of u in een grote, formele kantoor of een kleine, relaxte omgeving werkt, is er altijd een protocol voor wat voor soort kostuums maken de cut.

Als u nieuw op het Bureau bent en niet zeker weet wat veilig is en wat niet, neem contact op met uw collega's. Zij kunnen u aanwijzing wat de Halloween-sfeer is als op kantoor, wat hun plannen zijn voor omhoog het kleden van dit jaar en wat voor soort kostuums nog niet overschreden zo goed in het verleden Kazda zei.

Zodra u een gevoel voor wat veilig is en wat is een no-go hebt, zijn er veel manieren om ervoor te zorgen dat u niet eindigen in het HR-Bureau. Historische figuren zijn altijd veilig en betrouwbare gaan-aan kostuums, Kazda gezegd. "Het toont een klein beetje over wat uw interesse is, en het is een goed gesprek onderwerp."

Langs dezelfde lijnen zorgt dressing van een bepaalde tijdperk – zoals een hippie uit de jaren ' 70 of een jaren ' 20-stijl flapper meisje – voor een goed kostuum. "Zul je niet beledigen iemand met een kostuum als dat en het gaat niet te restrictief," zei Keane. "Het gaat niet om provocerende tenzij je er op die manier."

Sam Fard, voorzitter van Roma Costume, stelde kostuums die niet hoeven te veel accessoires, die kunnen krijgen op uw manier en u behoeden voor efficiënt werken.

Wat u, het maken van uw kostuum-leuk, creatief en koel, McCann zei. Hij stelde de outfits van de popcultuur, zoals verkleden als een "Glee"-teken of het dragen van licht-up kostuums zoals die de Black Eyed Peas droeg bij Super Bowl lix.

Kostuums van de groep kunnen zijn een geweldige manier om het bouwen van kameraadschap met uw collega's. "Als u kunt een team vormen met andere mensen waarmee u werkt, het kan make it a lot more pret," zei McCann.

What Not to Wear: Halloween Edition


Terwijl medewerkers aangemoedigd om te laten hun humoristische en creatieve kanten schijnen door hun Halloween kostuums worden, dat betekent niet dat elke blik is werk-vriendelijk.

Veel kostuum deskundigen het erover eens dat politieke, religieuze en oorlog-gerelateerde kostuums buiten kantoor, ongeacht de werksituatie moeten worden gehouden.

Een ander thema te verlegen weg van is dood en gore, zei Kazda. Eenjarig, ze haar kubus ingericht als een "Dexter" kamer doden, nep lichaamsdelen liggend rond haar gebied verlaten. "Het was niet een goede zet," zei ze. "Het was een beetje te bloederig voor het Bureau."

Dat soort thema kan ook rommelig, iets Keane zei dat je moet vermijden. "In een werkplaats, you niet gonna wilt dragen iets dat gonna be echt rommelig, dus zul je niet dragen iets bedekt met bloed," zei ze.

En wees voorzichtig niet te kleden zoals collega's of als een co-werknemer beroep, Kazda zei, want dat kan stap op tenen. Bijvoorbeeld, als u in een ziekenhuis werkt, komen niet gekleed als een "Sexy verpleegster," omdat dit beledigend voor verpleegkundigen in uw gebouw worden kan.

Dat brengt een andere kwestie: veel mensen, vooral vrouwen, hebben moeite werk-geschikte Halloween outfits scoren omdat winkel koopt volwassen kostuums vaak ook risque. "Als je met je vrienden op een vriend partij of de club, het is eerlijk spel," zei Kazda. "Maar alles openlijk sexy voor werk, u waarschijnlijk moet blijven vanaf."

Een heleboel kostuums zijn kort en laag uitgesneden, maar er zijn manieren om deze problemen op te lossen. Keane zei dat haar winkel leert klanten te koppelen onthullende kostuums met items die ze al thuis om een office-safe look te creëren.

"Zeggen je hebt een korte kleine kostuum met een klein beetje rok," zei ze. "Dan u alleen draag het over een andere rok."

Kazda gebruikt dit idee in 2008 toen ze gekleed als Cleopatra, winnen van haar Bureau Best gekleed award. Ze voegde een shirt en legging onder haar outfit en gekruide het omhoog met sieraden en een blitse zendspoel.

Nog steeds niet zeker of uw kostuum is uitgesneden voor het kantoor? McCann heeft een eenvoudige regel dat kan u helpen beslissen: als u zou niet willen dat uw moeder of de kinderen te zien, is het niet office-vriendelijk.

Het maakt niet uit hoe u ervoor kiest om te kleden, echter streven naar originaliteit. "Wees zo creatief mogelijk," zei McCann.

  • Foto Credit Ethan Miller/Getty Images Entertainment/Getty Images Creatas/Creatas/Getty Images Photodisc/Photodisc/Getty Images Pixland/Pixland/Getty Images
Bevorderd door Zergnet

Lees de volgende:

Gerelateerde Artikelen

De gemiddelde werkplek vergelding nederzettingen

De gemiddelde werkplek vergelding nederzettingen

Werkplek de vergelding, of het gevolg van on-the-job pesten, ongelijke behandeling van individuele werknemers of geweld op het werk, is een groot probleem voor Amerikaanse bedrijven. CAL/OSHA geconcludeerd dat één op de vier werknemers het slachtoffe
Halloween kostuums voor opvang leraren

Halloween kostuums voor opvang leraren

Halloween kan een bijzondere tijd op de opvang worden als u cam versieren klaslokalen, seizoensgebonden-projecten maken en kleden in kostuum voor uw leerlingen. Als een leraar moet u ervoor zorgen uw kostuum werkplek, passende en functionele. Samen m
Hoe maak je een trol kostuum

Hoe maak je een trol kostuum

Trollen worden vaak gezien als eng, gemiddelde tekens, maar iedereen die eigenaar was van dat een trol pop wist dat de trollen helemaal eng niet. In feite, kwamen ze met navel edelstenen dat je kon wrijven en wensen te maken. Troll poppen waren zeer
How to Make een Kid's krokodil kostuum

How to Make een Kid's krokodil kostuum

Terwijl krokodillen inprenten van terreur moeten, dreigt gekleed in een krokodil kostuum kind nauwelijks te maken van pulsen sneller worden uitgevoerd. Een krokodil kostuum kan worden gemaakt om te kijken sinister, of het kan worden gemaakt als lachw
Hoe maak je een gemaskerde Vigilante kostuum

Hoe maak je een gemaskerde Vigilante kostuum

Gemaskerde vigilantes, superhelden, gevaren voor de samenleving of helden te de mensen--de wereld van de superheld is complex en genuanceerd des te meer complex gemaakt door de geleidelijke komst van "real life" superhelden in heel Amerika zoals
Hoe te maken van een pinda's Woodstock kostuum

Hoe te maken van een pinda's Woodstock kostuum

Woodstock was Snoopy's beste vriend en een deel van de pinda's strips en cartoon toont. Verkleden als Woodstock zullen een hit op een kostuum partij, zoals de vogel cartoon vaak een vergeten keuze onder kostuum opties is. Een standaard kostuum kan wo
Hoe te genereren van nieuwe ideeën op de werkplek

Hoe te genereren van nieuwe ideeën op de werkplek

Nieuwe ideeën kunnen de activering van de werkplek door verbetering van de moraal, openstelling van inkomen kanalen, bestaande procedures efficiënter te maken en het bedrijf geld te besparen. U hoeft niet te worden een creatieve persoon voor het gene
Vakantiewoningen Veiligheidstips voor de werkplek

Vakantiewoningen Veiligheidstips voor de werkplek

Hoewel viert vakantie rond de werkplek de werkomgeving te maken minder van een sleur helpt, is veiligheid een belangrijke overweging. Werknemers en managers zowel moeten waakzaam blijven zelfs tijdens vakanties naar het voorkomen van ongelukken. Deco
Zelfgemaakte politie kostuums

Zelfgemaakte politie kostuums

Trekken samen een zelfgemaakte politieagent kostuum is ideaal voor Halloween of uw volgende kostuum feest. Het is ook een gemakkelijk trok samen kostuum voor een kind.Wat die u nodig hebtDonker blauwe broek of rokLange mouwen wit T-shirtStrak zwart o
How to Make Dragonfly kostuum voor kinderen

How to Make Dragonfly kostuum voor kinderen

Kinderen zijn gebiologeerd door libellen, streelt bij het zien van deze ongebruikelijke wezens fladderen door de lucht en land in de buurt. Hoewel mensen van libellen denken als groen of blauw in kleur, natuur ook libellen in het rood maakt, paars, g
Gedragscode voor de werkplek

Gedragscode voor de werkplek

Bedrijven voeren gedragscodes die aangeven van gedrag op de werkplek en onder medewerkers. Een gedragscode bevat algemene do's en don'ts in het kantoor en biedt richtsnoeren met betrekking tot de werkplek problemen en situaties. Bedrijven voeren vers
Hoe te eerbiedigen van diversiteit op de werkplek

Hoe te eerbiedigen van diversiteit op de werkplek

Wanneer verschillende personen in een bedrijf of organisatie kunnen samenwerken, resulteert verhoging van de productie en het in een meer positieve werkomgeving, volgens Charney en Associates Inc, een groep van managementconsultants. Zijn hoge werkne
Wat zijn enkele kenmerken van de werkplek?

Wat zijn enkele kenmerken van de werkplek?

Een kenmerk is een eigenschap die invloed op hoe een werknemer organiseert business voor het bedrijf. Soms hebben deze eigenschappen niets te maken met het werk zelf en in plaats daarvan betrekking hebben op de sociale sfeer of de houding van het man
10 cute Cat kostuums voor Halloween

10 cute Cat kostuums voor Halloween

Katten en Halloween gaan hand in hand, dus waarom niet aankleden uw katachtige vriend voor de gelegenheid? Vergeet niet om allerlei traktaties handig om je harige vriend belonen voor het zijn een goede sport en pronken zijn stijlvolle draden voor u e