5 creativiteit Killers en hoe om ze te verslaanWij allen leven in een overdreven veeleisend, stimulerende en technisch uitdagende wereld. ... Om tijd voor uw creatieve exploratie, moet u een ruimte voor het in je leven.

— Gail McMeekin, auteur van "The 12 geheimen van zeer succesvolle vrouwen: A Portable Life Coach voor creatieve vrouwen"

Met hedendaagse hectische schema's moet u vaak evenwicht wat u zou willen doen tegen wat u hoeft te doen. In de strijd om die beslissingen te nemen, wordt de creativiteit vaak opgeofferd voor een schijnbaar grotere oorzaak. Maar met behulp van uw verbeelding kan soms precies wat u nodig hebt voor inspiratie vinden en onderhouden van een waar gevoel van evenwicht.

"Toegang tot een creatieve passie revitaliseert ons en laat ons toe om onze eigen creatieve kanaal aanboren en bevorderen wat vraagt ons," zei Gail McMeekin, auteur van ' The 12 geheimen van zeer succesvolle Women: A Portable Life Coach voor creatieve vrouwen '. "Pent up creativiteit of self-expression zijn ongezond en kunnen blokkeren onze geluk en vervulling in het leven."

Echter, velen van ons kunnen niet denk dat we het creatieve type. U hoeft niet goed te zijn bij het dansen, schilderen of breien om te profiteren van de voordelen van creatief. Je hoeft te doen.

"We zouden nooit Vertel een vriend of onze kinderen te niet doen iets alleen maar omdat ze dachten dat ze waren niet goed in iets, zouden we? Dus waarom we luisteren naar onszelf? Niemand is goed in alles,"zei Jane Buckingham, auteur van"The Modern Girl's Guide to Life." "Maar als u iets nieuws proberen, u zou kunnen aanboren iets dat je goed in bent. Of je bent slecht maar je wilt toch. Niemand verwacht u een professionele kunstenaar op 35. Het hele punt is om te voelen en iets anders doen. Zelfs als dat gevoel proberen iets eng of opwindende of anders."

Dus laat rusten de karweitjes, een vergadering annuleren, en omhelzen je innerlijke creativiteit.

1. mijn kinderen hebben klasse

Moeders jongleren kinderactiviteiten--om hen naar ballet-, voetbal-, kunst-klasse, wacht een uur en vervolgens hoofd binnenlandse. Maar waarom afval dat kostbare uur? Het is een kans om te profiteren van neen-kids tijd.

"Ga naar klasse wanneer uw kinderen in de klas," Buckingham zei. "Zo velen van ons moeders zitten en kijken onze kinderen neem klassen. ... Waarom niet een klasse te nemen op hetzelfde moment? Als het dans, zien dat of je kunt krijgen een andere leraar om te leren van de volwassenen, hetzelfde voor tae kwon, tennis, iets doen."

Duw jezelf in nieuwe activiteiten te geven uw links een rust en oefening van de rechterkant voor een tijdje. Niet alleen geeft dit uw hersenen tijd om te ademen, maar ook kunt u kijken naar dagelijkse problemen met een frisse kijk.

"We zijn zo verstrikt in de details die we moeten nemen van de tijd verder te denken dan wat er moet gedaan krijgen. We moeten de tijd om te zien de dingen anders,"zei Buckingham. "Soms door de tijd, we vinden sommige dingen hoeven niet gedaan te krijgen of er is een betere manier om ze te doen."

Creatieve Quotes

Er zijn dagen dat je gewoon niet wilt om creatief te zijn. Je bent moe, je je gestresst, niet u voel me geïnspireerd. Echter niet beroven jezelf een tijd om creatief te zijn. Zelfs het nemen van een paar momenten om te lezen van inspirerende citaten zal houden u op uw weg aan creatieve groei.

Houd de volgende citaten in een dagboek, lade of op een noot vast aan uw spiegel gewoon om u te helpen uit een sleur en geven u een creatieve oplossing voor de dag.

"Denk links en vind goed en denk dat lage en denk dat hoge. Oh, de dingen die u kunt bedenken als slechts u proberen!"

--Dr. Seuss, Auteur

"De belangrijkste vijand van creativiteit is 'goed' gevoel."

--Pablo Picasso, kunstenaar

"Soms u got to laat alles gaan, te zuiveren zelf. Als u niet tevreden met alles bent... Wat is breng je naar beneden, ontdoen van het. Omdat u dat vindt wanneer u vrij bent, uw waar creativiteit, je ware zelf uitkomt."

--Tina Turner, entertainer

"De ergste vijand van creativiteit is zelftwijfel."

--Sylvia Plath, dichter

"Slechts één ding een droom onmogelijk maakt: de angst voor mislukking."

--Paulo Coelho, dichter

2. Ik ben aangesloten op mijn telefoon

Machtiging om de telefoon neer voor 30 minuten is een goede regel te volgen. Niet alleen geeft dat u een weinig extra tijd in de dag, het bevrijdt je handen te doen iets creatiefs.

"Gebruik je handen. In plaats van het texting altijd proberen iets anders,"zei van Buckingham. "Breien, needlepoint, macrame, zelfs een vriendschap armband. Niet gaan voor de Vogue patroon 112, probeer iets eenvoudigs te beginnen."

Nu dat je geest is het krijgen van een rust van de dagelijkse sleur door te proberen een nieuwe, creatieve inspanning, kan het genezingsproces beginnen.

"Blijft er meer onderzoek over de kracht van creativiteit en zelfexpressie om stress te verminderen en om ons te genezen van lichaam, geest en ziel te helpen," zei McMeekin. "Een creatieve activiteit, zoals dansen, opnemend kan informeren onze creativiteit op vele niveaus. Bijvoorbeeld, als ik ben het schrijven van een boek, maar ik vast komen te zitten, ik ga in mijn kamer schilderen en doen mijn aquarellen en bijna altijd het krijgen van een belangrijke aanwijzing van de stroom van de kleur en het water, dat me helpt te ontwarren van mijn dilemma."

3. mijn schema is sloeg

Buckingham merkt dat mensen zijn niet alleen multitaskers, maar "hyper-taskers." Met drukke schema's en verantwoordelijkheden aan families en loopbaan is er nauwelijks tijd om te ademen.

McMeekin "Wij allen levend in een overdreven veeleisende, stimuleren en technisch uitdagende van de wereld," zei, "Ik leer de kracht van aftrekken als een strategie voor de stressvermindering van, die middelen ontdoen van mensen, dingen, activiteiten en beperkte denken die afbreuk doen aan wat je echt wilt. Om tijd voor uw creatieve exploratie, moet u een ruimte voor het in je leven."

Hoewel de onderhandelingen vertraging in een planning lijkt misschien niet onmogelijk, heeft Buckingham een tip om te snijden uit tijd ten minste eenmaal per week.

"Een vergadering annuleren," zei Buckingham. "Elke maandag ochtend kijk door uw vergaderingen of afspraken voor de week en zien wanneer ziedaar zit een die u via de telefoon in plaats daarvan doen kunt. De kansen zijn dat u zullen vrijmaken minstens een uur. Gebruiken die tijd creatief en doe iets wat die je niet zou vóór hebben. Het het nemen van een klasse of het lezen van een blog zou je geen, althans je geest zal voelen vrijgelatene opwaarts en open."

4. Ik ben bang

Creativiteit is niet alleen voor artiesten, schrijvers en acteurs. Zoals Pablo Picaso zei: "ieder kind is een kunstenaar. Het probleem is hoe een kunstenaar blijven zodra hij opgroeit."

De nr. 1 ding wilt beginnen of voortzetten van een creatieve uitlaatklep is niet bang te zijn om te starten of te mislukken.

"Het grootste obstakel voor vrouwen is angst voor falende en niet het geven van zichzelf toestemming flop terwijl ze of een ambachtelijke activiteit of vaardigheid leren," zei McMeekin. "Wij verwachten perfectie te vroeg en vaak krijgen ontmoedigd en stoppen. Laag gevoel van eigenwaarde, vroegere trauma dat nog niet is genezen, innerlijke en uiterlijke saboteurs en perfectionisme zijn alle vijanden van de creatieve geest."

5. het is zo moeilijk om het te doen alleen

Mensen uitnodigen om te helpen. Praten met vreemden vindt u inspirerend. Hebben uw vriendinnen houden u verantwoordelijk. We hoeven niet te worden alleen in onze creatieve bezigheden. We hebben net om het te doen. Net als in een koud zwembad springen, springen in creativiteit. Ben trouwens, niet zwembad partijen leuker met vrienden?

"Throw it out aan de wereld," zei Buckingham. "Wanneer ik ben op zoek naar iets nieuws proberen, maar niet helemaal weet wat, ik gooi het uit aan de wereld. Ik noem het mensen ik nauwelijks weet. ... Je weet nooit wie doet iets spannend en nieuw die kunnen vonk uw interesse."

Naast praten met mensen om te helpen de creatieve stroom gaan, is het OK rechtstreeks mensen om hulp te vragen. We hebben de neiging om de, I-can-do-it-all-myself route. De waarheid is, we waarschijnlijk kunnen. Maar waarom maken het moeilijker dan het moet worden?

"Slimme vrouwen waarderen hun tijd en eigenwaarde en hetzij aftrekken of gedelegeerde taken die afvoer van hun creatieve energie," zei McMeekin. Zij stelde huren virtuele assistenten, studenten of vrouwen werkloos om taken die doen moeten. U kunt door te geven jezelf deze extra handen, denk groot en volg je passies.

"Ik ook vrouwen aanmoedigen om elkaar te ondersteunen door te helpen elkaar in Babysitting, gaande van retraites en samen te werken in kringen van de steun," zei McMeekin.

Tot slot houdt het niet voor jezelf. Niet iedereen zal realiseren dat je bent op een creatieve zoektocht naar het voeden van uw geest. Laat uw naasten weten moet u enkele persoonlijke tijd.

"Praat met uw familie en vrienden en laat hen weten dat je bent op een zoektocht en verlenen u wat ruimte," zei McMeekin. "Hebt u bejaarde ouders, uw broers betrokken raken. Bent u in een relatie, uitzonderingsbepaling alleen tijd zodat u kunt nadenken en op uw creatieve kanalen afstemmen. Als u bereid bent om er zeker van zijn en onderhandelen voor wat u nodig, zullen mensen respecteren u."

5 manieren om Jumpstart uw creativiteit

Nu dat u van excuses, is het tijd om creatief. McMeekin gedeeld vijf eenvoudige tips om u op uw weg naar creativiteit.

1. Houd een lijst van de lopende opwinding van elk idee dat u intrigeert en zoek naar patronen.

2. Zoek of maak een persoonlijke ruimte waarin u wilt werken en beslissen of u wilt werken samen of op uw eigen.

3. gereserveerd geld om te investeren in uw creativiteit. Heb je een leraar, een business-adviseur, een steungroep, materialen, een coach nodig? Schrijf een actieplan met specifieke doelstellingen, vervaldatums en kosten. U bent de moeite waard.

4. laat jezelf te worden in "beginner's mind" en proberen nieuwe dingen. Ga kijken naar ander werk in uw vakgebied, uw creativiteit katalysatoren identificeren en bouwen ze in je leven.

5. Houd een dagboek over uw creatieve project/proces/bedrijf en bijhouden van uw inspiraties en uw vragen.

  • Foto Credit Comstock Images/Comstock/Getty Images
Bevorderd door Zergnet

Middelen

Lees volgende: Hoe te een druppelgrootte Pant in een Week

Gerelateerde Artikelen

Hoe ik Vergif Luur verslaan in "Arkham Asylum?"

Hoe ik Vergif Luur verslaan in "Arkham Asylum?"

Poison Ivy nooit geen punches met Batman heeft getrokken, en dingen zijn niet anders voor haar verschijning in "Arkham Asylum." Tegen de tijd dat u vinden dat haar verbergen binnen de plant-aangetaste gangen, heeft ze verzameld genoeg kracht dat
Hoe ontwerp je werkplek kleuren

Hoe ontwerp je werkplek kleuren

Sfeer is een belangrijke overweging bij het ontwerpen van een werkplek. Kleur, in het bijzonder, heeft een merkbaar effect op de productiviteit, de aandacht en stemming. Kleur kan zelfs invloed op de kwaliteit van interpersoonlijke en team relaties i
Hoe te schrijven van uw eigen persoonlijke Odyssey

Hoe te schrijven van uw eigen persoonlijke Odyssey

Homer's Griekse episch gedicht "The Odyssey" ontpit haar held Odysseus tegen grote en vreemde obstakels op zijn terugkeer naar huis van de Trojaanse oorlog. De titel zelf is uitgegroeid tot een alledaags woord synoniem met elke reis. Door Homeru
Hoe maak je een David vs. Goliath spel

Hoe maak je een David vs. Goliath spel

David en Goliath is een populaire verhaal voor zondagsschool lesplannen. Hier zijn enkele eenvoudige games kun je kinderen meedoen in de les en versterken wat er is gebeurd in het verhaal. Voor de zitzak toss spel kun je een levensgrote Goliath, onge
Mode ideeën voor spaarzaamheid kleding

Mode ideeën voor spaarzaamheid kleding

Spaarzaamheid winkels kan opleveren grote vondsten. Wat u kunt eenvoudig toevoegen aan je garderobe, maar anderen wellicht wijzigingen te maken hen geschikt of modern. Bijvoorbeeld, zet een T-shirt met een coole print dat heeft betere dagen gekend in
Ideeën voor het maken van Collages

Ideeën voor het maken van Collages

Collages zijn leuk om te maken alleen of als onderdeel van een groep. Ze zijn een geweldige manier om te genieten van een beetje creativiteit, en ongeacht hoe ontbreekt u denkt uw artistieke vaardigheden dat, collages zijn moeilijk te verknoeien. Het
Het gebruik van de kip botten aan ambacht

Het gebruik van de kip botten aan ambacht

Don´t net gooi de restjes van uw kip-diner. Voor een ambachtelijke project kunt u de botten. Kip botten zijn ideaal voor crafting omdat ze klein en lichtgewicht en leuke accessoires aan kostuums toevoegen kunnen. Maak een ketting voor een kostuum hek
Pre-K alliteratie liedjes

Pre-K alliteratie liedjes

Alliteratie is een techniek die gebruikt wordt in het onderwijzen van geletterdheid. Het gaat met behulp van woorden met dezelfde letter begin wil het geluid en brief verbinding. Door Middelengels liederen, zou een kind de basis voor latere geletterd
Het ontwikkelen van Self Storage

Het ontwikkelen van Self Storage

Met de juiste hulpmiddelen en informatie kunnen starten van een self-storage bedrijf een winstgevende onderneming ongeacht bochten in de economische cyclus. In een bloeiende economie, mensen de neiging om te kopen van recreatieve voertuigen of vaker
Helpt het lezen van boeken maken u creatief?

Helpt het lezen van boeken maken u creatief?

Lezing bevordert creativiteit in zowel kinderen als volwassenen. De ideeën, de karakters en de situaties die je in een boek tegenkomt kunt u bekijken de wereld door middel van een andere lens. Hoe meer je leest, hoe meer van deze lenzen u proberen op
Hoe bevorder de creativiteit van het Team

Hoe bevorder de creativiteit van het Team

Inspirerende creativiteit van het team in uw medewerkers is altijd een moeite waard inspanning. Doen leidt tot een werkomgeving gezonder en productiever en gelukkiger werknemers alsook. Met een beetje planning en vindingrijkheid van uw kant, kunnen u
Hoe maak je zelfgemaakte onkruid Killers

Hoe maak je zelfgemaakte onkruid Killers

In dit artikel Hoe zul je een een aantal manieren om te gaan met onkruid. Deze methoden zullen omvatten hand trekken, verzengende met gekookt water en spuiten van diverse recepten van zelfgemaakte onkruid moordenaars.Wat die u nodig hebtZoutAzijnKoke
Hoe ter bevordering van de creativiteit in een kind

Hoe ter bevordering van de creativiteit in een kind

Creativiteit is een van de meest fundamentele vormen van zelfexpressie. Terwijl je dat creativiteit is synoniem met een aangeboren talent denken zou, worden creativiteit ook gecultiveerd en gekoesterd. Creatief helpt kinderen groeien en ontwikkelen v
Hoe bevorder de creativiteit van de kinderen

Hoe bevorder de creativiteit van de kinderen

Alle kinderen hebben het potentieel om creatief te zijn, maar ze moeten een omgeving die dat creativiteit, voedt zodat zij niet de vonk verliezen. Uw acties als ouder dienen als leidraad voor uw kind. Wanneer bepaalde mogelijkheden om zijn creativite