Het gebruik van Epsom zout op een aantal manieren

Als je ooit hebt gehoord van Epsom zout, zijn de kansen dat u hebt ook gehoord dat het geprezen voor zijn iets van een natuurlijke wondermiddel. Eeuwenlang, is het gedacht om te genezen van allerlei kwalen, van verkoudheid en congestie aan de huid problemen, stress verlichten door het gieten van een beker in het bad. Echter, als het vaker gebeurt, moderne geneeskunde heeft ontkracht veel van deze oude vrouwen verhalen en een gebrek aan bewijs voor anderen gevonden. Sommige van deze Epsom zout geruchten zijn onschadelijk; echter, sommige van hen daadwerkelijk kan schadelijker dan nuttig. Als je een bos die u hadden gehoopt te gebruiken, maak je geen zorgen. Epsom zout hoeft het gebruik ervan. Alleen opvoeden jezelf voordat u het probeert.Hoewel Epsom zout kan worden gebruikt als een laxeermiddel door eenvoudig mengen sommigen met uw water, kan het gevaarlijk zijn voor mensen met bepaalde chronische ziekten zoals nierproblemen of eetstoornissen, en daarom is het belangrijk om te controleren met uw arts voordat u ze kunt gebruiken. Als u de OK van uw arts krijgen, zal het werken door te tekenen van vloeistof in uw dikke darm en helpen u bij het doorgeven van afval.


Het gebruik van Epsom zout als een laxeermiddel

Hoewel Epsom zout kan veilig worden gebruikt als een laxeermiddel met de raadsman van uw arts, is het alleen veilig om te gebruiken het mondeling en niet als een klysma. Epsom zout klysma's kunnen leiden tot het magnesium vergiftiging met symptomen van pijn en zwelling, misselijkheid, braken of zelfs dood in extreme gevallen. Je lichaam bevat magnesium, die is gevonden in Epsom zout, maar teveel magnesium kan zet gemakkelijk giftig. Speel het veilig en alleen gebruik Epsom zout als een mondelinge laxeermiddel met toestemming van uw arts.


Het gebruik van Epsom zout voor het reinigen van mijn dikke darm

Het Epsom zout bad om spieren te ontspannen kunnen de meest voorkomende manier om te gebruiken Epsom zout; echter, als wetenschapper Paul Ingraham ging op zoek naar bewijs van deze bewering in 2006, hij geen kunnen vinden. Hoewel legende zegt dat het is verondersteld om te ontgiften van de spieren door osmose, is er geen wetenschap achter deze claims. Strakke spieren kunnen worden versoepeld door een warm bad, hoewel, en sommige mensen genieten van de manier Epsom zout maakt het water voelen. Er zijn geen bekende negatieve gevolgen aan het zwemmen in Epsom zout, maar kan het niet helpen uw spieren net zomin als een regelmatige ol ' bad.


Hoe Epsom Salt ontspannen spieren?

Geen ondersteunde wetenschappelijke studies bestaan die enig positief voordeel aan het zwemmen in Epsom zout water hebben aangetoond. Als u de manier waarop Epsom zout voelt in het badwater, vrees niet, want er zijn ook geen peer-reviewed studies die aantonen dat eventuele negatieve effecten van zwemmen in Epsom zout water. Het is waarschijnlijk niet een goed idee voor kinderen of wie kan er echter hun badwater, als de inname van het slikken kan negatieve gevolgen hebben.


Epsom Salt Bad voordelen

Soaking je voeten in Epsom zout water is lang aanbevolen als een manier om voet pijn te verlichten, maar net als onderdompelen in een Epsom zout bad, er zijn geen studies te bewijzen voordelen voor de gezondheid. Als u voet pijn hebt, proberen andere professioneel aanbevolen remedies zoals verheffen je voeten, ze masseren en het toepassen van ice packs en preventieve maatregelen zoals het dragen van goed ingerichte schoenen en handhaven van een gezond gewicht.


Hoe om te genieten van de voeten in Epsom zout

Wonden die thuis gebeuren kunnen eng zijn, en velen van ons twijfelt hoe elementaire wonden schoon. Uw arts is waarschijnlijk adviseren gebruikend een eenvoudige zoutoplossing, dat is een ander woord voor zoutwater. Normale zout kan worden gekocht of worden gemaakt thuis, maar het is steriel als gekocht bij de apotheek. Als je in een snuifje en moet maken sommige thuis, gebruik 2 theelepels zout aan 1 kwart van water. Meer zout dan die kunnen de wond irriteren en genezing te verlengen.


Behandeling van wonden met zout Water

Zoals het geval is met veel voorgestelde medicinaal gebruik Epsom zout, is er geen hard bewijs voor te stellen dat het kookt op enigerlei wijze kan helpen. Home behandeling voor kookt is heel eenvoudig; alleen een warme, vochtige kompres van toepassing meerdere malen per dag totdat de kook op zijn eigen, riolering opent en genezing begint. Als dit niet binnen twee weken gebeurt, moet je waarschijnlijk zien een arts voor medische aandacht. De arts zal de kook afvoer met steriele instrumenten en ervoor zorgen dat u niet beschikt over een meer ernstige infectie.


Epsom zout & kookt

Hoewel Epsom zout vaak een heleboel glorie (misplaatst, zo blijkt krijgt) voor het helpen van fysieke kwalen, het eigenlijk is veel nuttiger als tuinbouw instrument. Epsom zout geeft planten magnesium, die helpt voorkomen dat geelverkleuring van planten. Hoewel het heeft positieve effecten, ook kunt ontdoen van die oude boomstronk door het drogen en het veroorzaken van verval. Met een boor en een verzadigde oplossing van Epsom zout en water zullen uw vervelende stomp doden in drie tot vier maanden.


Epsom zout oplossing voor het verwijderen van de stronk

Als uw kamerplanten geel draaien, wellicht een sulfaat of magnesium tekort, die beide kunnen worden genezen door een dosis van Epsom zout, dat een natuurlijke bron van beide mineralen is. U kunt toepassen op de wortels of spray het op de bladeren, en het werkt vooral goed voor bepaalde planten, zoals roses of tomaten. Niet alleen van toepassing met verlaten hoewel--het kan schadelijk voor planten die niet nodig beide mineraal.


Hoeveel Epsom zout gebruik voor kamerplanten?

Het emotioneel moeilijk kan zijn als uw hond gewond, raakt vooral omdat het niet altijd duidelijk hoe om hem te helpen: U kan niet alleen klap een pleister op een harige poot. Epsom zout kan worden gebruikt op verschillende manieren voor honden waarmee u kunt voorkomen dat een reis naar de dierenarts. Het kan worden gebruikt om kleine wonden reinigen, verwijderen van allergenen uit haar poten of anale klier blokkade verlichten. Dezelfde risico's gelden voor intern gebruik voor honden en mensen, dus houd gebruik externe.


Epsom zout voor honden

Epsom zout kan worden gebruikt als een schurende cleaner zonder enige schadelijke chemicaliƫn. De natuurlijke schurende kwaliteit van Epsom zout maken het een reiniger voor hard-to-get vlekken, zoals bad en tegel en potten en pannen. Alles wat u nodig hebt is wat Epsom zout, afwasmiddel en een scrubber, en krijg je die taaie meeldauw of verbrande voedsel vlekken uit in geen tijd.


Hoe schoon met Epsom zout

Epsom zout is bekend onder tuinders te groot voor de tomatenplanten. Het maakt het bladeren groener en de tomaten juicer omdat het bestaat uit magnesium en zwavel, die beide helpen planten groeien. U kunt voordat u plant of na, krassen op de bodem, beregening de oplossing over de bodem en water goed toepassen.


Tomatenplanten & Epsom zout

Als u in een gebied van licht of zanderige bodem woont of zware regenval hebben ondervonden, hebt u problemen met uw tuin als gevolg van een magnesium tekort in de bodem. U kunt een Epsom zout oplossing verspreid over de hele van uw grond, of toe te passen op elke plant zo nodig om te herstellen van magnesium en groenheid terug brengen in uw tuin.


Hoe om te mengen Epsom zouten als een meststof

Je moet nooit Epsom zouten intern nemen zonder overleg met uw arts. Teveel magnesium toe te voegen aan het lichaam kan ongemakkelijk gastro-intestinale kwesties die gevaarlijk kunnen zijn. Echter het goede nieuws is dat externe gebruik Epsom zouten geen bekende bedreigingen vormt. Gebruik het op uw planten, uw vuile pannen en geniet in het zonder zorgen.


Bijwerkingen van Epsom zouten

Gerelateerde Artikelen

Het gebruik van Epsom zout in een Jet-bad

Het gebruik van Epsom zout in een Jet-bad

Epsom zout kan verlichten van spierpijn, ontsteking verminderen en spoelen de toxinen uit uw systeem. Wanneer gecombineerd met de therapeutische eigenschappen van een jet-bad, Epsom zout zijn de perfecte remedie voor een pijnlijke of gestrest lichaam
Het gebruik van Epsom zout te reinigen mijn dikke darm

Het gebruik van Epsom zout te reinigen mijn dikke darm

Epsom zout--de dagelijkse naam voor magnesiumsulfaat--kan veilig worden gebruikt als een remedie voor occasionele mondelinge constipatie. In de afgelopen jaren echter is populair geworden gebruik Epsom zout voor "dubbelpunt reinigt," ook wel aan
Het gebruik van azijn & zout als een Weed Killer

Het gebruik van azijn & zout als een Weed Killer

Het is niet altijd nodig om te kopen van winkel koopt weed killer om onkruid te verwijderen in uw tuin, oprit of bloem bed. Azijn en zout maak uitstekende onkruid moordenaars op hun eigen, en vormen een dodelijke combinatie wanneer gecombineerd. Azij
Het gebruik van Gas Tanksealer om een brandstof-lek te stoppen

Het gebruik van Gas Tanksealer om een brandstof-lek te stoppen

Het gebruik van gas Tanksealer is een goedkope manier om te repareren van een lek of spleet in uw auto's gastank, maar de meerderheid van de mensen weet niet hoe te het correct toe te passen. Meeste gas tank zeehondenjagers zijn gemaakt van epoxyhars
Het gebruik van deeg haken op een handmixer

Het gebruik van deeg haken op een handmixer

Bijna elke elektrische handmixer kunt deeg haak bijlagen gebruiken voor alle soorten huisgemaakt brood. Deeg haak gehechtheid elimineren de noodzaak voor dure brood machines of Mengers staan. Dit vreemd uitziende haken kunnen verwarrend, en zelfs een
Het gebruik van Indeed.com om een baan te vinden

Het gebruik van Indeed.com om een baan te vinden

Indeed.nl is anders dan alot van baan Zoek websites die er vandaag. In plaats van alleen voor de werkgelegenheid die ze post doorgeven, gaat indeed.nl uit naar de grote baan Zoek websites, advertenties en andere derden vacature sites geven dat u toeg
Het gebruik van Inkjet Labels in een laserprinter

Het gebruik van Inkjet Labels in een laserprinter

Als u afdrukken van adresetiketten of een ander soort etiketten wilt, kun je naar een stationaire of kantoor aanbod slaan en kopen van etiketten op vellen die zijn bedoeld om te gaan van uw printer en vanuit een softwaretoepassing zoals Word worden a
Het gebruik van aluminium sulfaat in een zwembad

Het gebruik van aluminium sulfaat in een zwembad

Het gebruik van aluminium sulfaat in een zwembad. Uw zwembad zijn misschien troebel water voor tal van redenen, maar als het is te wijten aan de buitensporige mineralen, schoon uw zwembad met aluminium sulfaat. Het heeft een positieve lading wanneer
Het gebruik van make-up voor een nep baard

Het gebruik van make-up voor een nep baard

Wanneer u een kostuum, detail aangelegenheden en een realistische baard kunnen het verschil maken tussen een goed kostuum en een grote stap. Het is niet moeilijk--u kunt gebruik van make-up om te maken een baard die nauwkeurig overeenkomt met je haar
Voordelen & nadelen van het gebruik van foto's in een presentatie

Voordelen & nadelen van het gebruik van foto's in een presentatie

Ontwikkeling van een doeltreffende presentatie is niet een ingewikkelde aangelegenheid. Planning en organiseren van uw materiaal zal helpen u uw doelen voor de presentatie. De voordelen van het gebruik van foto's of andere visuele hulpmiddelen in pre
Het gebruik van Vinyl tegels voor een plafond badkamer

Het gebruik van Vinyl tegels voor een plafond badkamer

Hedendaags design maakt gebruik van visueel esthetische elementen zoals plafond behandelingen om een ander uiterlijk binnen een kamer. Ontwerpers gebruiken vaak verschillende elementen op badkamer plafonds, zoals metaal en vinyl tegels, om een uitnod
Het gebruik van "The Secret" om een nieuwe baan te vinden

Het gebruik van "The Secret" om een nieuwe baan te vinden

Het gebruik van "The Secret" om een nieuwe baan te vinden. De meeste Amerikanen besteden het merendeel van hun werkdagen onvervuld gevoel. Nog het vinden van de juiste baan is eenvoudig als je eenmaal weet "The Secret", die gebruik maa
Het gebruik van de besturingselementen op een Ipod Nano

Het gebruik van de besturingselementen op een Ipod Nano

De iPod nano is een slanker, meer compacte alternatief voor zijn grote broer, de iPod. Navigeren in de iPod is nano systeem nog steeds relatief eenvoudig. Lees verder voor informatie over het gebruik van de besturingselementen op een iPod nano.Wat di
Het gebruik van de Timer op een Panasonic 720p Plasma HDTV

Het gebruik van de Timer op een Panasonic 720p Plasma HDTV

Dommelen voor de televisie kan worden zeer ontspannend, maar waarom het afval van elektriciteit wanneer u kunt instellen dat het automatisch uitschakelen? Hier is hoe het gebruik van de timer op een 720p Plasma HDTV van Panasonic.Wat die u nodig hebt