Hoe herken ik het verschil tussen Disney Cruise Line Stateroom CategorieënEr zijn een verscheidenheid van verschillende stateroom types op de Disney Magic en Wonder cruiseschepen. Ze loopt van categorie 12, die de minst dure categorie is, tot de luxe categorie 1 suites. Wat is het verschil tussen elke categorie? Wat betekenen termen als "buiten", "binnen" en "navigator van veranda"? Zijn er betere kamers binnen dezelfde categorie en zijn de duurdere hutten echt de moeite waard de extra kosten? Vind de antwoorden zodat kunt u een categorie van stateroom op een Disney Cruise Line schip met vertrouwen.

Binnen passagiershutten (categorie 12, 11 en 10)

 • Categorie 12 passagiershutten: een categorie 12 stateroom is een standaard in kamer. Het hoeft niet een venster of veranda, gewoon een slaapgedeelte, zithoek en een badkamer met een bad/douche, wastafel en toilet. Naast een bed, Bank, Bureau en stoel hebben deze kamers ook een televisie en koeling vak om de drankjes koud te houden. De categorie 12 hutten op de Disney magie en het Wonder zijn allemaal op deck 2 op de voorwaartse gebied van het schip, en ze zijn onder de nachtclubs. Dit is de reden waarom de rubriek 12 is de minst dure, hoewel deze hutten identiek in grootte aan categorie 11 kamers zijn. Deze passagiershutten zal slechts drie mensen, hoewel Disney Cruise Line soms kunnen ze worden geboekt door partijen van vier. Dit betekent dat de partij automatisch een upgrade naar ten minste krijgen categorie 11.

 • Categorie 11 passagiershutten: categorie 11 passagiershutten zijn identiek in formaat, de faciliteiten en de indeling naar categorie 12 kamers, met uitzondering van een paar categorie 11 kamers in het voorste deel van het schip die zijn neergelegd in een langwerpige wijze. De grootte is nog steeds hetzelfde. Categorie 11 passagiershutten zijn op dekken, 5, 6 en 7, dat is waarom ze kosten meer dan categorie 12. In plaats van discotheken of andere potentieel lawaaierige gebieden hebben ze andere passagiershutten overhead, dus er veel minder lawaai potentieel is.

 • Categorie 10 hutten: zoals categorieën 12 en 11, categorie 10 hutten op de Disney magie en het Wonder hoeft niet een venster of veranda. Echter, ze zijn iets groter en worden beschouwd als luxe binnen passagiershutten. In plaats van een enkele badkamer hebben ze een split-gebied met een wastafel en WC aan de ene kant en een lavabo en bad/douche anderzijds. Elk gebied heeft zijn eigen deur die kan worden gesloten voor de persoonlijke levenssfeer, waardoor twee mensen om ze te gebruiken op hetzelfde moment.

  Categorie 10 hutten zijn op dekken 1, 2, 5 en 7. Want er discotheken, restaurants en andere openbare ruimtes op het dek 3 zijn, wellicht sommige van het dek 2 hutten een potentiële lawaai kwestie overhead. Dit is meestal alleen een probleem in het voorste deel van het schip, waar de nachtclub van het district zich bevindt. Omdat de restaurants enkel open op etenstijden zijn, zijn er minder mogelijkheden voor verstoring tijdens het slapen keer.

Patrijspoort en veranda passagiershutten

 • Categorie 9 passagiershutten: categorie 9 hutten op de Disney magie en het Wonder zijn identiek in grootte aan categorie 10 kamers. Echter hebben de meeste van deze kamers een grote patrijspoort waarmee in natuurlijk licht en biedt een uitzicht op de Oceaan. Categorie 9 passagiershutten bevinden zich op de dekken 1 en 2. De kamers op het dek 1 hebben twee kleine, verzonken patrijspoorten in plaats van één grote patrijspoort. Deze neiging om dek 2 kamers wenselijker, hoewel sommige bevinden zich onder de nachtclubs.

 • Categorie 8 hutten: deze hutten zijn identiek in grootte en de indeling naar categorie 9, maar ze zijn gelegen op de bovenste dekken. Zij kunnen worden gevonden in het voorste deel van de dekken 7, 6 en 5. Al deze kamers hebben een grote patrijspoort in plaats van twee kleintjes. Zij opdracht een hogere prijs dan de categorie 9 kamers, omdat veel mensen de voorkeur bovenste dekken. Hun voorwaartse locatie kunt vormen echter een probleem voor cruisers die gevoelig voor reisziekte zijn omdat beweging meestal het meest in het voorste deel van het schip en op de bovenste dekken voelde.

 • Categorie 7 passagiershutten: deze categorie van stateroom is identiek in interieur grootte en de indeling aan categorieën 10 tot en met 8, maar ze hebben wat heet een "navigator de veranda." Dit is een overdekte balkon gebied met vaste meubels en een grote open "Patrijspoort." Er zijn een tafel en twee stoelen zodat kruisers buiten kunnen zitten, en de opening hen toestaat om te genieten van de frisse lucht. Het biedt ook een mooi zeezicht als ze opstaan en uitkijken. Deze kamers bevinden zich in de achterste (achterste) sectie van dekken 7, 6 en 5. De prijs voor deze hutten is hetzelfde, ongeacht welke dek ze op zijn.

 • Categorie 6 hutten: categorie 6 hutten op de Disney magie en het Wonder hebben een traditionele openlucht veranda en beweegbare meubels, bestaande uit een kleine tafel en stoelen. Ze zijn anders identiek in grootte en de indeling aan categorieën 10 tot en met 7. Deze hutten zijn op dekken 6 en 5. De meeste van deze kamers hebben een kunststofglas half-muur die het mogelijk kruisers om te kijken maakt uit op de Oceaan, zelfs terwijl ze zitten. De categorie 6 hutten in het ver achterdek gebied hebben echter een solide wit metalen wand. Dit vereist een persoon te staan en kijk over de reling te zien van de Oceaan.

 • Categorie 5 passagiershutten: deze hutten zijn identiek aan de categorie 6 kamers. De reden voor hun hogere prijs is dat ze zijn gelegen op dek 7, die spreekt aan cruisers die willen worden zo hoog mogelijk op het schip. Zoals categorie 6 hebben de categorie 5 passagiershutten op het ver achterdek gebied een stevige witte helft-muur op de veranda.

 • Categorie 4 hutten: categorie 4 hutten zijn vergelijkbaar met categorieën 5 en 6, maar ze zijn langer en geschikt is voor vijf passagiers. Categorieën 5 t/m 11 is alleen geschikt voor maximaal vier personen. Deze hutten allemaal op het dek 8, het hoogste passagiersdek is gelegen. Enkele bevinden zich onder potentieel lawaaierige openbare ruimtes zoals de zwembaden, terwijl anderen onder een restaurant of de Vista-Spa zijn.

 • Conciërge Suites

  • Categorie 3 hutten: zoals categorie 4 passagiershutten, categorie 3 kamers op de Disney magie en het Wonder geschikt voor vijf kruisers. Echter in plaats van met een grote slaapruimte, deze zijn volledig ingerichte suites met een aparte slaapkamer en twee volledige badkamers. Naast televisies, zijn ze ook uitgerust met een DVD-speler. Zij omvatten ook conciërgeservice, met een persoonlijke team helpen kruisers reserveren voor spabehandelingen, excursies of Palo, de volwassenen-only restaurant, te vragen of speciale verzoeken behandelen. Alle categorie 3 hutten zijn op het dek 8, en hen allemaal openlucht veranda met een half-muur van kunststofglas.

  • Categorie 2 hutten: als categorie 3 passagiershutten, categorie 2 kamers zijn veranda suites die conciërgeservice bevatten. Echter ze hebben twee slaapkamers en twee volledige badkamers en is geschikt voor maximaal vijf passagiers.

  • Categorie 1 passagiershutten: er zijn slechts twee categorie 1 passagiershutten op de Disney magie en het Wonder. Deze veranda suites hebben conciërgeservice en zijn vernoemd naar Walt Disney en zijn broer, Roy. Net als categorie 2 hutten, ze hebben 2 slaapkamers en maximaal zeven passagiers zal slapen. Echter, ze zijn groter en zijn zeer luxueus ingericht.

  Tips & waarschuwingen
  • Er zijn zes categorie 10 hutten (kamernummers 5020, 5022, 5024, 5520, 5522 en 5024) hebben een patrijspoort. Ze worden verkocht als binnen passagiershutten omdat de patrijspoort een belemmerd uitzicht heeft. Kunt u een van deze hutten aanvragen, en als deze beschikbaar is, ontvangt u een buiten stateroom op een prijs.
  • Er zijn vier categorie 7 passagiershutten (kamernummers 7120, 7620, 6134 en 6634) hebben een regelmatige openlucht veranda in plaats van een ingesloten. Ze worden verkocht als navigator van veranda kamers want er een lichte verstopping op de veranda als gevolg van de kromming van het schip is. U kunt een van deze hutten aanvragen, en als deze beschikbaar is, ontvangt u een stateroom die gelijk is aan een categorie 5 of 6 voor de prijs van een categorie 7.
  • Veel mensen geloven dat het is beter om op een hoger dek op een cruiseschip. Deze mythe begon in de dagen van de Titanic, toen de duurdere hutten zijn gelegen op de hogere dekken en tussendek hieronder daalde. In het moderne cruisen, is er geen dergelijke onderscheid. Lower decks kan daadwerkelijk meer wenselijk worden. Hogere dekken hebben meer beweging, die leiden een probleem voor mensen met reisziekte tot kan. Op de Disney Magic en Wonder zijn er potentieel lawaaierige openbare ruimtes zoals zwembaden en restaurants boven de hoogste dekken van de passagier. Kruisers moet niet bang zijn om te kiezen een stateroom op het lower deck als het voldoet aan hun behoeften.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe herken ik het verschil tussen een hartaanval en brandend maagzuur

  Hoe herken ik het verschil tussen een hartaanval en brandend maagzuur

  Als je ooit een maaltijd hebt en begon te ervaren van pijn op de borst, misschien heb je gevonden jezelf af als het waren gewoon maagzuur of een naderend hartaanval. Hopelijk was het niet de laatste. De tekenen en symptomen van brandend maagzuur en h
  Hoe herken ik het verschil tussen een aap en de Gorilla

  Hoe herken ik het verschil tussen een aap en de Gorilla

  Omdat de wetenschappers van het systeem gebruiken om te classificeren kunnen dieren verwarrend zijn voor de niet-ingewijden, veel mensen niet beseffen dat de gorilla is eigenlijk een lid van de familie van mensapen. Dus de vraag is niet hoe herken ik
  Hoe herken ik het verschil tussen hoge en lage kwaliteit HDMI kabels

  Hoe herken ik het verschil tussen hoge en lage kwaliteit HDMI kabels

  U kan niet meer gewoon naar een winkel gaan en enkel het kopen van een nieuwe reeks van de televisie. Je moet krijgen van video-kabels, audiokabels, kabels te binden al die kabels samen, en zo verder en zo verder. Dan heb je het probleem probeert te
  Hoe herken ik het verschil tussen de voorwaardelijke vs. de toekomst in het Spaans

  Hoe herken ik het verschil tussen de voorwaardelijke vs. de toekomst in het Spaans

  In Spaanse toekomst vs. de voorwaardelijke draait het wat je wilt zeggen en hoe te vormen, geschreven of gesproken. In het Engels, bijvoorbeeld, we gebruiken de woorden, "will" of "wordt" voor het gebruik van de toekomst. Gebruik van d
  Hoe herken ik het verschil tussen mannelijke & vrouwelijke bloemen

  Hoe herken ik het verschil tussen mannelijke & vrouwelijke bloemen

  Een meerderheid van tweezaadlobbige planten met inbegrip van eenjarige planten, vaste planten, fruit, bomen en struiken voeren zowel de mannelijke en vrouwelijke onderdelen van de plant op de dezelfde bloem. Er zijn sommige planten, echter die ofwel
  Hoe herken ik het verschil tussen de zending en spaarzaamheid winkels

  Hoe herken ik het verschil tussen de zending en spaarzaamheid winkels

  Een aantal mensen begrijpen niet het verschil tussen spaarzaamheid winkels en winkels van de zending. Lees op te geven u enkele tips over hoe om te vinden van de winkel die het beste is voor u!Wat die u nodig hebtEen beetje geldTijdLijst met items di
  Hoe herken ik het verschil tussen Braxton Hicks en echte weeën

  Hoe herken ik het verschil tussen Braxton Hicks en echte weeën

  Braxton Hicks contracties zijn storend en ongemakkelijk, maar ze niet leiden tot arbeid. Als dit uw eerste zwangerschap, kunnen dit soort contracties zeer zorgwekkend, vooral als ze zich voordoen voordat u voldragen bent. Gelukkig, met een beetje oef
  Hoe herken ik het verschil tussen de iPhone 3G vs 3 g

  Hoe herken ik het verschil tussen de iPhone 3G vs 3 g

  Apple iPhones zijn het recentst en grootst in mobiele telefoontechnologie, maar is er enige verwarring omdat er zijn twee versies die sterk op elkaar lijken. Hoe kan je vertellen het verschil tussen de iphone 3G vs. de 3GS? Lees de volgende stappen e
  Hoe herken ik het verschil tussen functionele en academische vaardigheden

  Hoe herken ik het verschil tussen functionele en academische vaardigheden

  Als uw kind groeit en ontwikkelt, zult u beginnen te merken dat ze verschillende soorten vaardigheden heeft: functioneel en academische. Functionele vaardigheden, omvatten volgens de Ventura County Office van het onderwijs, levensvaardigheden en fund
  Hoe herken ik het verschil tussen de mond zweren

  Hoe herken ik het verschil tussen de mond zweren

  Mond zweren kunnen worden weergegeven op elk gewenst moment. Koortsblaasjes zijn veroorzaakt door het herpes simplexvirus, en Aften zijn een soort mond zweren. Zodra u weet deze details, kan u vertellen het verschil tussen koortsblaasjes en Aften.Not
  Hoe herken ik het verschil tussen menselijke en dierlijke resten

  Hoe herken ik het verschil tussen menselijke en dierlijke resten

  Maar opgeleide professionals meestal het verschil tussen menselijke en dierlijke resten op het gezicht vertellen kunnen, zijn er sommige botten die zijn moeilijk te onderscheiden, vooral als ze zijn alleen fragmenten van bot. Vanwege dat zijn ongevee
  Hoe herken ik het verschil tussen mannelijke & vrouwelijke bedwantsen

  Hoe herken ik het verschil tussen mannelijke & vrouwelijke bedwantsen

  Het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke bed bugs comforthotel kan geven u een indicatie van hoe ernstig de besmetting van een bed bug is en hoe snel de kolonie onder de juiste temperatuur en resource voedingsomstandigheden zal groeien. Terwijl
  Hoe herken ik het verschil tussen antieke knikkers & nieuwe knikkers

  Hoe herken ik het verschil tussen antieke knikkers & nieuwe knikkers

  Bepalen van het verschil tussen antieke marmers en nieuwe knikkers is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht. Gedurende de 20e eeuw, werden miljoenen nieuwe knikkers gemaakt te laten uitzien als oude knikkers. Er zijn een ontelbaar aan
  Hoe herken ik het verschil tussen een legitieme fotograaf en een GWC (man met een Camera)

  Hoe herken ik het verschil tussen een legitieme fotograaf en een GWC (man met een Camera)

  Wie een camera pikt kunt bellen zelf een fotograaf, maar dat betekent niet dat hij is iemand aan wie u uw modellering toekomst moet toevertrouwen. In de modellering industrie, u moet alleen werken met degenen die echte professionals zijn, mensen die