Hoe installeer ik een digitale programmeerbare thermostaat

Met nutsrekeningen voortdurend op de stijging is het vaak aan huiseigenaren te nemen het heft in eigen handen te helpen controlekosten. Een van de gemakkelijkste manieren om te helpen energie te besparen en maken uw huis een meer comfortabele plek, is het vervangen van uw oude roterende thermostaat met een nieuwere, programmeerbare digitale thermostaat.

Hoe helpen digitale thermostaten Bespaar geld op uw energierekening? Omdat u kunt programmeren en beheren van de temperatuur. Wanneer u niet thuis bent, hoeft u niet te hebben van de airconditioning of oven met zoveel, zodat u geld besparen kunt bij de programmering van de temperatuur dienovereenkomstig.

Bent u klaar om geld te besparen op uw nutsrekeningen? Vervolgens laten we eens kijken hoe installeer ik een digitale programmeerbare thermostaat.

Wat die u nodig hebt

 • Schroevendraaier
 • Torpedo niveau
 • Draad strippers
 • Potlood
 • Verwijder de bestaande thermostaat. Afhankelijk van de stijl, u mei zitten kundig voor gewoon trek de kap af of u wellicht een stelschroef eerst los te maken.

 • Schakel de stroom uit de oven of airconditioner. Dit zal het verhinderen inschakelen als u per ongeluk de draden elkaar raken.

 • Zodra de dekking is verwijderd, moet u een glazen buis gevuld met een zilverkleurige vloeistof. Dit is het kwik, dus wees voorzichtig niet te breken van het glas.

  U ziet ook de thermostaat van de dunne draden. Draai de schroeven die de draden van de thermostaat en verwijder de draden.

 • Schroef de achterplaat van de thermostaat van de muur en verwijder deze. Zorg ervoor dat de draden van de thermostaat niet terug in de muur ontaarden doen, aangezien ze kunnen zeer moeilijk zijn om te proberen en weer uit vissen. Wikkel de draden rond een potlood of iets groot genoeg om ze te houden door het gat in de muur vallen.

 • Vervolgens nemen de achterplaat om de nieuwe thermostaat en plaats deze over het gat waar de draden uit de muur komen. Gebruik de torpedo-niveau om te waarborgen dat de achterplaat en gebruik vervolgens het potlood ter gelegenheid van de muur waar de schroeven zal worden geschroefd in.

 • Neem een dunne schroevendraaier (of een dunne boor) en punch gaten waar je de muur gemarkeerd met het potlood. Invoegen van de kunststof ankers die bij de thermostaat geleverd en ervoor te zorgen dat ze uitgelijnd met de wand worden.

 • Vis van de draden van de thermostaat door het gat in de achterplaat en schroef de plaat in de ankers. Dubbel te controleren dat de achterplaat is niveau met behulp van de torpedo-niveau.

 • Veel digitale thermostaten hebben de terminals van de draad aan de binnenkant van de achterplaat, terwijl anderen hen op de achterkant van de cover kunnen beschikken.

  Omdat de thermostaat draad is zo dun en broos, is het zinvol de strippers wire kunt knippen de uiteinden af van elke draad en strippen van een nieuwe sectie van draad. Strip ongeveer 3/4 duim van isolatie van het einde van elke draad.

 • Buig de blootgestelde draad in de vorm van een "U". De terminals op de thermostaat zijn vaak gemarkeerd:
  R voor de rode draad, G voor de groene draad, Y voor de gele draad, enzovoort. Dat is echter niet altijd het geval. Raadpleeg de installatiehandleiding bij uw thermostaat als het anders leest.

 • Plaats de "U"-vorm van de draad onder de juiste schroef en draai het naar beneden. Wees voorzichtig niet te overtighten, want de draad kan gemakkelijk breken. Doe dit voor elke draad.

 • Snap van de thermostaat cover in plaats en de nodige batterij. De macht aan de eenheid weer inschakelt.

 • Volg de handleiding die bij de digitale thermostaat voor de datum en tijd instellen en programmering van de beschikbare tijd "slots".

  Binnen een maand de tijd, moet u beginnen te merken een verbetering van uw energierekening, maar wat betreft het comfortniveau in uw huis is, zult u voelen dat onmiddellijk verbeteren.

Tips & waarschuwingen
 • Voordat u de draden van de oude thermostaat verwijdert, Noteer in een notitieblok welke kleur draad op welke terminal is aangesloten. Dit helpt als de draden gebruikt niet de gemeenschappelijke gekleurde draden.
 • In de winter, program uw thermostaat voor koelere temperaturen 's nachts en voor wanneer niemand thuis, en het programma voor warmere temperaturen in de zomer gedurende dezelfde perioden.
 • Thermostaat draden voeren een laagspanning huidige via hen dus je een zeer lichte schok voelt kan als je twee van hen tegelijk raken.

Gerelateerde Artikelen

Hoe installeer ik een niet-programmeerbare thermostaat

Hoe installeer ik een niet-programmeerbare thermostaat

Een goed werkend niet-programmeerbare thermostaat is de sleutel tot het houden van een huis op een aangename temperatuur. Als een thermostaat leeftijden, kan minder betrouwbaar worden. De wijzerplaat op de thermostaat kan niet langer correct werkt, o
Hoe installeer ik een Pro 4000 thermostaat?

Hoe installeer ik een Pro 4000 thermostaat?

Installeren van een programmeerbare thermostaat van Honeywell Pro TH4000 kunt realiseren besparingen in uw huis koeling kosten. De Pro TH4000 kunt u maximaal zeven dagen van de programmering. Het kenmerkt ook een back-up batterij om ervoor te zorgen
Hoe installeer ik een lijn spanning thermostaat

Hoe installeer ik een lijn spanning thermostaat

Lijn spanning thermostaten controle stroom van verwarming en koeling apparaten. De twee basistypen van lijn spanning thermostaten zijn eenpolige en dubbel-polig eenheden. Eenpolige thermostaten regelen 120-volt elektrische stroom. Een dubbel-polig th
Hoe krijg ik een Hunter programmeerbare thermostaat werkt weer

Hoe krijg ik een Hunter programmeerbare thermostaat werkt weer

Op een gegeven moment kan je dat uw Hunter merk programmeerbare thermostaat met werken stoppen zal. Niet alleen zal het stoppen met werken, maar het zal mislukken op de heetste of de koudste tijd van het jaar. Als, bijvoorbeeld, u terug naar huis van
Hoe installeer ik een digitale draadloze deurbel

Hoe installeer ik een digitale draadloze deurbel

Digitale belknoppen radio-gecontroleerde signalering apparaten die geen draden voor installatie nodig zijn, en de ontvanger hoeft zelfs niet te worden gemonteerd op een muur. Slip het in uw zak of lag die het op een tabel en u altijd wanneer iemand i
Hoe installeer ik een digitale Tachometer

Hoe installeer ik een digitale Tachometer

Een toerenteller is een graadmeter op een voertuig waarin de rotaties per minuut van de motor. De meeste voertuigen zijn uitgerust met een analoge tachograaf, maar sommigen helemaal geen tachometers hebben. Digitale tachograaf zijn nauwkeuriger dan d
Hoe installeer ik een digitale handtekening voor Microsoft Word

Hoe installeer ik een digitale handtekening voor Microsoft Word

Digitale handtekeningen certificeren dat de Schepper informatie binnen het document valideert. De handtekening werkt ook als een beveiligingsfunctie; het blijft in het document, tenzij het document is gewijzigd door een onbevoegde persoon. Latere Doc
Hoe installeer ik een twee draads thermostaat

Hoe installeer ik een twee draads thermostaat

Afhankelijk van het verwarmingssysteem hebt, kunt u genieten van twee tot acht draden die van uw oven tot uw thermostaat loopt. Twee draads thermostaten zijn verwarming alleen thermostaten. Deze thermostaten hebben twee draden, meestal rood en wit, d
Hoe installeer ik een Model FTA2A thermostaat op een Baseboard kachel eenheid

Hoe installeer ik een Model FTA2A thermostaat op een Baseboard kachel eenheid

De thermostaat van de Model FTA2A vervaardigd door Fahrenheat/Marley in overeenstemming is met de Amerikaanse elektriciteit. Het is een dubbel-polig thermostaat, wat betekent dat er twee temperatuurgevoelig circuit interrupters. Het regelt de beide l
Hoe installeer ik een digitale antenne

Hoe installeer ik een digitale antenne

Als u een kabel of satelliet televisie service geïnstalleerd in uw huis niet hebt, zul je een digitale antenne nodig over-the-air programmering halen. Deze antennes kunnen worden gekocht bij een grote elektronica-retailer, zoals Best Buy of nietjes.
Hoe installeer ik een Dimplex TD322W thermostaat

Hoe installeer ik een Dimplex TD322W thermostaat

De TD322W-thermostaat regelt stroom van Dimplex kachels. De eenpolige thermostaat werkt 120 VAC of 240 VAC elektrische noodkrachtbron gewaardeerd op 5280 watt. Dit zorgt ervoor dat de thermostaat TD322W wordt gebruikt voor het beheersen van bijna all
Hoe installeer ik een Mercury Sable thermostaat

Hoe installeer ik een Mercury Sable thermostaat

De thermostaat geïnstalleerd op uw Mercury Sable de 3.0l motor is wat laat koelvloeistof uit de radiator stroom naar de motor. Als de thermostaat dooft, de temperatuur van uw motor zal beginnen te stijgen met gebruik, en u kon de oververhitting van d
Hoe installeer ik een 2000 Aveo thermostaat

Hoe installeer ik een 2000 Aveo thermostaat

Als uw 2000 Oldsmobile Aveo is oververhitting, de thermostaat wordt het probleem mogelijk. De thermostaat regelt de stroom van de koelvloeistof via de engine. Wanneer de motor heeft een bepaalde temperatuur bereikt, de thermostaat wordt geopend, waar
Hoe installeer ik een Northstar V8 thermostaat

Hoe installeer ik een Northstar V8 thermostaat

De Northstar-V-8 is een motor vervaardigd door General Motors en gebruikt in de Cadillac line-up. Deze motor is vervaardigd naar koelvloeistof problemen detecteren en zal afgesloten deel van de motor en laat ze in de lucht van cool als het is overver