Hoe installeer ik een douche

Niets u ontwaakt, of ontspant u, of stimuleert u meer dan een goede warme douche. Het is noodzakelijk om dat plezier, zelfs als uw oorspronkelijke ontwerp van de badkamer stond niet toe voor het. U kunt nu de aankoop "complete hoek douche kits" die kan worden gebruikt voor het installeren van een hoek douche in een badkamer. Deze kits zijn voorzien van de base en "muren" van de douche al vervaardigd, evenals alle leidingen en armaturen nodig. Vanaf daar is het slechts een kwestie van passen de douche ruimte waar u wilt zijn. Voor de toepassing van dit artikel, zal er worden verondersteld dat u een "volledige hoek douche kit" gebruikt.

Wat die u nodig hebt

 • Complete hoek douche kit
 • Hout
 • Hamer, spijker pistool of elektrische boor
 • Nagels of schroeven
 • Macht zagen (voor snijden gaten en stukken hout)
 • Verstelbare moersleutel
 • Flat-hoofd of Phillip's-hoofd schroevendraaier
 • Breeuwen

Hoe installeer ik een douche hoek

 • Controleer om te bepalen welke, indien van toepassing, bouwvoorschriften voor de installatie van een douche gelden kan. Krijgen de nodige vergunningen, indien nodig.

 • Uitschakelen van de watervoorziening. Eventuele bestaande kranen open en laat het water voor de afvoer van de leidingen. Hierdoor zal je een droge werkgebied.

 • Bloot het sanitair dat is in de vloer en achter de muur door te snijden door middel van de bestaande vloer en muur.

 • Zoek de afvoer en de waterleiding naar de badkamer.

 • Instellen van de base (verdieping) van de douche-kit zo stevig tegen de twee muren vormen de hoek mogelijk, maar permanent Installeer het niet. Markeren waar het gat voor de afvoer zal moeten worden gesneden.

 • Uitvoeren van de douche-kit basis back-up, plaatst u het uit de weg, en knippen het gaatje van de afvoer met behulp van een passende macht zag.

 • Installeer de afvoerpijpen. Zorg ervoor dat u de lokale bouwvoorschriften in betrekking tot behoorlijke afstanden tussen p-vallen en openingen zijn observeren. Ook niet vergeten dat openingen rechte omhoog en omlaag uitvoeren moeten tot het bereiken van de kleppen van de overloop van de leidingen die ze dienen, dan zij kunnen dat ofwel lopen op en neer, of links naar rechts.

 • Installeren de riser pipe, vermenging van de klep (Hierdoor wordt het warm en koud water draaien op hetzelfde moment), en eventuele andere sanitair onderdelen en accessoires, volgens de instructies die bij de kit geleverd.

 • Zodra de riser pipe en alle andere sanitair-items zijn geïnstalleerd, Let op waar de kleppen voor de kranen en de douchekop zich bevinden. Markeer deze plaatsen op het gedeelte van de muur die werd verwijderd om toegang tot de badkamer sanitair.

 • Boor gaten in de sectie van de muur die zal worden vervangen voor de ingangen van de kraan, douche operatie hefboom en douchekop. Vervang de muur gedeelte aan de hand van een hamer en spijkers, nagel pistool en nagels, of elektrische boor en houtschroeven.

 • Na de instructies bij de douche delen, de kraan grepen, douche operatie hefboom en douchekop installeren in de juiste openingen.

 • Installeer de douchewanden, dan de base, na instructies van de fabrikant. Installeer eventuele putdeksels.

 • Caulk rond de douche-ruimte zelf, indien het voldoet aan de vloer en muren, en de onderdelen van de kraan en douchekop.

 • Zet de watertoevoer weer aan. Als afsluiters werden gebruikt, zet ze langzaam, zodat het water stromen zachtjes terug naar de pijpen.

 • Langzaam zet de kraan aan, een beetje op een moment. Hierdoor zal eventuele lucht die kan hebben gekregen in de leidingen of lijnen te ontsnappen, plotselinge gutst van water te voorkomen.

 • Werken de hendel van de douche, controleren om te zien dat het water via de douchekop correct stroomt. Opnieuw beginnen met een zachte stroom en het toenemen naarmate de lucht in de lijnen en leidingen is verdreven.

 • Controleer op lekken of lekkage, draai de schroeven of kraan grepen of correcties indien nodig.

 • Geniet van uw douchen ervaring!

Tips & waarschuwingen

 • Vergeet niet, het hoek douche kit zal betrekking hebben op de muren en de vloeren waar snijden nodig kan zijn geweest.
 • Het kan mogelijk zijn te installeren kraan grepen die zowel de douche en badkuip opereren, als de kuip nog steeds aanwezig is. Zo ja, zal dit alleen maken de douche ervaring dat veel mooier.
 • Zoek naar low-flow douchekoppen, die bij het waterbeheer helpen.
 • Kies douchekoppen waarmee voor verschillende soorten ervaringen — zoals masseren, zachte spray en andere dingen.
 • Douchekoppen die gemakkelijk kunnen worden verwijderd van de belangrijkste pijp Kies — dit zal zorgen voor eenvoudiger schoonmaken en onderhoud.
 • Als u woont in een gebied van hard-water, of waar water heeft allerlei mineralen, regelmatig schoon uw douchekop door met behulp van een water-storting remover, of gewoon het onderdompelen van de douchekop in witte azijn. (Dit is waarom krijgen een verwisselbare een werd gesuggereerd. Slim, hè?)
 • Probeer niet de installatie van elke pijp of zwemmen gebied remodelleren hebt u niet de nodige ervaring. Het is beter om het huren van een professionele loodgieter te doen van het recht van de baan dan op risico kostbare schade aan muren, vloeren en andere wastafels.
 • Wees voorzichtig bij het installeren van de douche-kit als u boven uw hoofd moet bereiken. Gebruik een stevige trapladder of kruk te staan aan, niet de kant van de kuip.
 • Als u een fakkel gebruiken moet om toe te treden pijp, Wees zeer voorzichtig niet te beschadigen de omringende muren of oppervlakken. Zorg er ook voor dat de fakkel niet, isolatie, hout of andere brandbare materiaal ontbranden doet.

Gerelateerde Artikelen

Hoe installeer ik een douche deur

Hoe installeer ik een douche deur

Leren hoe installeer ik een douche deur is matig gemakkelijk voor bijna iedereen. Of u een glazen schuifdeuren douche deur, draaiende deur van de douche of frame-minder scharnierende douche deur te installeren aan het leren bent, zijn deze dezelfde b
Hoe installeer ik een douche-Unit

Hoe installeer ik een douche-Unit

Installeren van een vrijstaande douche unit is eenvoudig. U kunt eigenlijk kopen de gehele eenheid, met inbegrip van het kabinet, de douche armaturen en montage hardware als een stuk, in plaats van alles apart te kopen. Voor de toepassing van dit art
Hoe installeer ik een douche in een kelder met een Sump pomp

Hoe installeer ik een douche in een kelder met een Sump pomp

Een kelder voorzien van een sump put en sump pomp al heeft de mogelijkheid om efficiënt verwijderen van water uit het gebied. Een douche toe te voegen aan dit gebied vergt wat zorgvuldige planning, maar het moeilijkste gedeelte van het project is ree
Hoe installeer ik een douche-behuizing?

Hoe installeer ik een douche-behuizing?

Een warm bubble-bad kan uren van ontspanning bieden. Echter hebben niet alle huiseigenaars de tijd om te trekken een bad elke dag. Huiseigenaren zou in plaats daarvan liever hop in een snelle douche voordat post uit om te werken in de ochtend. Instal
Hoe installeer ik een douche in een klauw-voet kuip

Hoe installeer ik een douche in een klauw-voet kuip

Een douche-armatuur toe te voegen aan een bestaande vrijstaande bad zal verbeteren uw badkamer's nut en uiterlijk. U kunt dit doen met behulp van een handige kit, die u met minimale apparatuur op uw eigen installeren kunt. Hoewel er een verscheidenhe
Hoe installeer ik een douche en bad kraan

Hoe installeer ik een douche en bad kraan

Het installeren van een douche en badkuip kraan is een project dat u uitvoeren kunt zonder dat een loodgieter. Douche en bad kranen komen in kits waar alles komt overeen met. U kunt verwijderen van de oude reeks en installeer de nieuwe versie in onge
Hoe installeer ik een douche Pan voor tegeltapijt

Hoe installeer ik een douche Pan voor tegeltapijt

U kunt een douche pan voor tegeltapijt verschillende manieren installeren. De meest dure maar eenvoudigste methode gebruikt stof membraan. Hoewel het membraan een beetje meer kost, bespaart het tijd en verschillende stappen. De stofvoering is een ide
Hoe installeer ik een douche-Base

Hoe installeer ik een douche-Base

Veranderen van uit uw badkamer's douche basis is een goede manier om uw decor opfrissen zonder te investeren in grote verbouwing. Hedendaagse douche bases kunnen worden gekocht in een verscheidenheid van materialen en kleuren. Dit maakt het gemakkeli
Hoe installeer ik een douche-bekken

Hoe installeer ik een douche-bekken

Een douche wastafel of douche pan, is de verdieping van een douche, waarin de structuur onder de vloer. U kunt kopen een geprefabriceerde bekken, of u kunt bouwen aan een uit cement. Hoewel een geprefabriceerde bekken makkelijker lijkt misschien, is
Hoe installeer ik een douche-Pan

Hoe installeer ik een douche-Pan

Een douche pan verzamelt water uit de douche. Het is het deel van de douche die waarschijnlijk moet worden vervangen. Een aannemer de douche pan kan vervangen, of een huiseigenaar kan doen zonder de hulp van een professional. Ter vervanging van een v
Hoe installeer ik een douche in een bestaande Tub

Hoe installeer ik een douche in een bestaande Tub

Het remodelleren van een badkuip in de douche kan als een ontmoedigende taak schijnen. U kunt echter met de juiste plan, tools, voorbereiding en uitvoering, de douche die u wilt hebben.Wat die u nodig hebtHamerBoorSchroevendraaierWrikken barOp basis
Hoe installeer ik een douche vloer

Hoe installeer ik een douche vloer

Het installeren van een douche vloer over een plaat of triplex is een ideale manier om te omsluiten de douche base en het voorkomen van lekken. Leggen van tegels in een douche mooi uitzien, maar het biedt niet dezelfde waterweerstand die een douche v
Hoe installeer ik een douche-pomp

Hoe installeer ik een douche-pomp

Een douche-pomp is een handige accessoire voor een comfortabele douche. Een douche-pomp is een elektrische pomp die wordt gebruikt om een gestage stroom en druk van het water in een douche. De pomp werkt het beste op opgeslagen water ten opzichte van
Hoe installeer ik een douche Niche

Hoe installeer ik een douche Niche

Douche niches groeien in populariteit. Het gemak van het hebben van een in douche opslaggebied voor veelgebruikte items maakt de douche ruimte meer georganiseerde en items binnen handbereik houdt terwijl het nemen van een douche. Het installeren van