Hoe maak je een batterij Bank voor uw eigen elektriciteitEen batterij-bank is effectief meer dan één batterij in serie of parallel geschakeld. Het aantal batterijen die je nodig hebt in de bank van uw batterij is afhankelijk van ofwel de spanning die u nodig heeft om uw elektrische apparatuur bedienen of de hoeveelheid tijd die u uw batterijen voor het laatst wilt. Bijvoorbeeld, als uw elektrische apparatuur werkt op 12 volt, vier 3-volt accu's in serie bedrading produceert 12 volt, of als je wilt om een bank die gaat vier keer langer mee dan een 12 volt accu, accu wire vier 12-volt-accu's parallel.

Wat die u nodig hebt

 • AWG 16-gauge draad
 • Mes
 • Draad strippers
 • Soldeerbout
 • Soldeer

Voorbereiding

 • Controleer de elektrische spanning van de apparatuur die u van plan aan de macht met de bank van uw batterij bent. Hier vindt u de spanning duidelijk op de apparatuur de labeling. Maak een notitie van de spanning.

 • Overeenkomt met het voltage dat uw apparatuur moet opereren aan de uitgangsspanning van de bank van uw batterij. Bijvoorbeeld, als de elektrische apparatuur 24 volt moet, moet de uitvoer overeenkomen met deze spanning.

 • Beslissen of u maken van een bank van de batterij in serie geschakeld wilt, zodat de totale spanning van de accu's bij elkaar opgeteld gelijk is aan de elektrische spanning. Als u dit doet, dan de stappen in sectie 2. Kies deze methode als u niet beschikt over een accu of batterijen die produceren de spanning u nodig maar merk op dat het uithoudingsvermogen van de bank van uw batterij alleen zal gelijk zijn aan het uithoudingsvermogen van een van de batterijen.

 • Bepalen of u maken van een bank van de batterij in parallel geschakeld wilt, zodat de uitgangsspanning hetzelfde is als het gebruik van één batterij, maar het uithoudingsvermogen een veelvoud van de batterijen in de bank is. Bijvoorbeeld, als een batterij één uur duurt, zal drie batterijen die in parallel geschakeld laatste drie uur. Als u dit doet, dan de stappen in sectie 3.

Serie batterij Bank

 • Snij stroken van single core draad met een mes. U wilt twee stroken knippen lang genoeg is om de verbinding tussen de bank van uw batterij en de elektrische apparatuur. De andere strips alleen moeten lang genoeg om te verbinden met de terminals van de batterij. Het aantal korte strips die u nodig hebt, hangt af van het aantal batterijen die u gebruikt voor het maken van de bank van uw batterij. Het is altijd één minder dan het aantal batterijen. Bijvoorbeeld, als u bent vier batterijen bedrading, moet u drie korte strips, naast de twee lange stroken.

 • Strip over ½-inch plastic uit de uiteinden van de alle strips van draad met draad strippers. De metalen kern die verbinding met de poolklem van de bank maakt zullen worden blootgesteld.

 • Verwarm een soldeerbout op bedrijfstemperatuur. Line-up van de batterijen die u gebruikt om uw batterij bank op een tafel. Soldeer één uiteinde van een van de lange draad strips op de positieve aansluitklem van de eerste batterij in de lijn. Zoek het "+" symbool in de buurt van de batterij terminal. Zet de wire en de soldeerbout op de terminal, dan geldt het soldeer. Laat een beetje smelten zodat het jassen de terminal en de draad de soldeer en soldeerbout haal hem eruit en laat het afkoelen van de verbinding. Herhaal het proces met één uiteinde van de andere lange strook van draad maar het soldeer aan de negatieve ("-") terminal van de laatste batterij in de lijn.

 • Gebruik de soldeerbout en soldeer om de korte strips van draden op de terminals van de batterij. Soldeer een einde van de eerste korte strip met de negatieve aansluitklem van de eerste batterij dan soldeer het andere uiteinde met de positieve aansluitklem van de tweede batterij. Herhaal het proces van het ene uiteinde van een korte strip aan de negatieve terminal en het andere uiteinde met de positieve aansluitklem van de accu's opeenvolgend solderen totdat u het einde van de laatste korte strip met de positieve aansluitklem van de laatste batterij in de regel soldeer.

 • De soldeerbout uitschakelen. Sluit de uiteinden van de tegenovergestelde einden van de twee lange stroken van draad verbonden met de positieve aansluitklem van de eerste batterij en de negatieve aansluitklem van de laatste batterij aan de elektrische apparatuur die u aan de macht wilt.

Parallel batterij Bank

 • Bereken het aantal draad stroken die u gebruiken wilt om de batterijen in een batterij-bank. Vermenigvuldig het aantal batterijen met 2 dan uit het antwoord hier 2 van aftrekken. Bijvoorbeeld, als u van vier batterijen gebruikmaakt, vermenigvuldigen 4 bij 2 om gelijk 8 dan hier 2 van aftrekken dus je zes draad stroken moet.

 • Gebruik een mes te snijden het aantal strips die u nodig hebt, met behulp van single core draad. De draad alleen moet lang genoeg zijn om de verbinding tussen de terminals van de batterij. Knip twee stroken extra van draad lang genoeg aan verbinding tussen de bank van de batterij en de elektrische apparatuur. ½-inch plastic verwijderen door de uiteinden van alle draden met draad strippers.

 • Inschakelen van een soldeerbout te warmen. Line-up van de batterijen die u gebruikt voor het maken van uw batterij bank op een tafel. Plaats het einde van de strip van een korte draad op de positieve aansluitklem van de eerste batterij in uw regel. De positieve aansluitklem heet "+." Raak de draad en batterij terminal met de soldeerbout daarna introduceren het soldeer. Laat het smelten zodat het jassen de terminal en de draad de soldeerbout haal hem eruit en soldeer. Herhaal het proces en soldeer een tweede strip van de korte draad met de negatieve aansluitklem met het label "-" van de eerste batterij in de lijn.

 • Soldeer het andere uiteinde van de strip van de korte draad verbonden met de positieve aansluitklem met de positieve aansluitklem van de tweede batterij in de lijn, maar ook nog een korte strip van de draad naar de dezelfde terminal soldeer. U hebt twee korte stroken van draad verbonden met de dezelfde positieve aansluitklem. Herhaal dit proces door het solderen van het andere uiteinde van de strip van de korte draad die aangesloten op de negatieve aansluitklem van de eerste batterij op de negatieve aansluitklem van de tweede batterij, ervoor te zorgen dat u soldeer ook nog een korte strip naar de terminal.

 • Voortzetting van het proces van het verbinden met twee korte draad stroken elke terminal van alle de batterijen achter elkaar totdat je het laatste accu. Soldeer het andere uiteinde van de laatste korte strip van de draad die verbinding met de positieve aansluitklem voordat de laatste batterij met de positieve aansluitklem van de laatste batterij maakt maar ook soldeer één uiteinde van een strook van de lange draad naar de dezelfde terminal. Herhaal dit proces aan de andere kant van de laatste korte draad aangesloten op de negatieve aansluitklem van de een voor de laatste batterij, ervoor te zorgen dat u soldeer ook het einde van de tweede strip van de lange draad naar de dezelfde negatieve terminal. De soldeerbout uitschakelen. De tegenovergestelde einden van de twee lange draden verbinden met uw elektrische apparatuur.

 • Gerelateerde Artikelen

  Hoe maak je een Coupon boek voor uw significante andere

  Hoe maak je een Coupon boek voor uw significante andere

  Hoe maak je een Coupon boek voor uw significante andere. Je geliefde zal worden opgewonden met dit boekje van coupon die hen van hun hart verlangen geeft.Wat die u nodig hebtKalligrafie inktenPrintersKalligrafie pennenGekleurde krijtjesKopiëren van d
  Hoe maak je een hond hangmat voor de achterbank van een voertuig

  Hoe maak je een hond hangmat voor de achterbank van een voertuig

  Hond hangmatten zijn een veilige en makkelijke manier om te reizen met uw huisdier terwijl uw auto schoon. Een wasbare hond hangmat gemaakt van een stevige stof maakt het mogelijk uw huisdier om te rijden in comfort zonder hond haar of vuil overal uw
  Hoe maak je een wekelijkse Menu voor een Senior burger

  Hoe maak je een wekelijkse Menu voor een Senior burger

  Hoe maak je een wekelijkse Menu voor een Senior burger. Senioren hebben gezonde voeding kan hun levensduur te verlengen en verbeteren van hun kwaliteit van leven. Het plannen van een wekelijkse menu, die zit boordevol voedzame voedingsmiddelen en ver
  Hoe maak je een commanditaire vennootschap voor handel voorraden

  Hoe maak je een commanditaire vennootschap voor handel voorraden

  Geschoolde stock handelaren die een track record van prestaties hebben kunnen verlangen om andermans geld beheren, weet nog niet hoe maak je een commanditaire vennootschap voor handel voorraden. Hoewel dit kan een obstakel voor een aspirant geldmanag
  Hoe maak je een gratis Website voor kinderen

  Hoe maak je een gratis Website voor kinderen

  Hoewel vrij een beetje van inhoud voor volwassenen is loer op het world wide web, is het niet een plaats waar alleen volwassenen verzamelen. Als u uw gemiddelde 8-jarige nadert, zijn de kansen dat kan ze u heel wat vertellen over het Internet en webs
  Hoe maak je een eenvoudige marinade voor kip en varkensvlees

  Hoe maak je een eenvoudige marinade voor kip en varkensvlees

  Hoe maak je een marinade of saus, goed voor kip, varkensvlees, vis, zelfs broodjes.Ik maak zelden om het even wat met exacte metingen. Wil je dit proberen en aanpassen van de hoeveelheden zodat deze overeenkomen met uw gewenste smaak. Deze basis krij
  Hoe maak je een per Claim voor werkloosheid in Illinois

  Hoe maak je een per Claim voor werkloosheid in Illinois

  De wekelijkse vorderingen certificering is het proces waardoor u uw werkloosheid in aanmerking te komen voor de vorige week in kwestie controleren. Illinois is een van de staten die plant u certificeren om de andere week, en u antwoord op een aantal
  Hoe maak je een oude bank in een veranda-Sofa

  Hoe maak je een oude bank in een veranda-Sofa

  Wie is gegaan naar college of een kind heeft gestuurd naar de Universiteit is vertrouwd met het gezicht van een oude Bank op de veranda van de verhuur van een student. Hoewel de Bank grubby en gescheurd is, erg de meeste jonge geitjes niet met het. D
  Hoe maak je een batterij voor zonne-energie opslag

  Hoe maak je een batterij voor zonne-energie opslag

  Loopt uw huis van een zelfgemaakte zonne-installatie is meer populair geworden als zonne-technologie verbetert en meer betaalbaar voor residentieel gebruik wordt. Opslaan van zonne-energie gebruikt als een van de grootste obstakels voor Thuisgebruik
  Hoe maak je een gat Plug voor een Piggy Bank

  Hoe maak je een gat Plug voor een Piggy Bank

  Het spaarvarken is een symbool van financiële verantwoordelijkheid. Als veel kinderen jong zijn, krijgen ze een spaarpotje. Ze worden onderwezen om geld te besparen van verjaardagen, vakanties en oneven banen om objecten die ze willen, terwijl ze opg
  Hoe maak je een eenvoudige schakeling voor kinderen met een batterij en een draad

  Hoe maak je een eenvoudige schakeling voor kinderen met een batterij en een draad

  Invoering van uw jonge geitjes aan eenvoudige schakelingen met behulp van een batterij, draad en een gloeilamp is educatief, leuk en veilig. Bovendien is het waarschijnlijk hebt u alle apparatuur die nodig is om een eenvoudige schakeling rond uw huis
  Hoe maak je een nep brand voor een Faux open haard

  Hoe maak je een nep brand voor een Faux open haard

  Een nep brand maakt een visueel effect van flikkerende vlammen en kleuren van de brand. Nep branden werk kampvuur rekwisieten en fase-instellingen, en het maken van een effectieve brandpunt voor een faux open haard. De voordelen van een nep brand zij
  Hoe maak je een Log Bank

  Hoe maak je een Log Bank

  Log banken hebben een uitstraling die goed in huizen die zijn ingericht in een rustieke stijl werkt. Zelfs als u niet een blokhuis hoeft, kunt u nog steeds meubels gemaakt van echte logboeken. Wanneer u de stukken hebt gemaakt, gebruikt u de logboeke
  Hoe maak je een zand mal voor beton

  Hoe maak je een zand mal voor beton

  Het maken van een zand mal voor beton is een snelle en goedkope methode voor het reproduceren van decoratieve objecten in concrete vorm. Het proces maakt gebruik van fijn nat zand te houden van de afbeelding van het model gieten. Het zand is net ster