Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Superman

Een zelfgemaakte cake van de kindverjaardag Superman is ervoor te zorgen dat u de held van een kind Superman-themed verjaardagsfeestje, zelfs als uw vakkennis u tot een eenvoudig ontwerp beperkt. Een blad cake of ronde taart met het Superman-embleem vereist minimale decoreren vaardigheden en laat genoeg ruimte om de pijp van een bericht. Als u meer vaardigheden geavanceerde hebben, probeer dan een cake versierd met fondant te lijken op de Superman kostuum, compleet met riem, embleem en cape.Wat die u nodig hebt

 • Taart pannen
 • Gekarteld mes of taart leveler
 • Taart vulling
 • Korstvorming botterroom glazuur
 • Niet-geweven papier handdoek
 • Kommen
 • Voedsel kleuren gel
 • Glas
 • Poedersuiker spatel
 • Leidingen tassen
 • Kleine ronde uiteinden verfraaien
 • Kleine ster versieren tips
 • Middelgrote of grote, ronde versieren tip
 • Rolde fondant
 • Sproeiflacon
 • Poedersuiker
 • Fondant roller of deegroller
 • Fondant smoothing gereedschap
 • Fondant roterende snij gereedschap of pizza cutter
 • Kleine penseel
 • Superman speelgoed of kaars (optioneel)

Stap 1

Bak een cake blad of een vierkante of ronde taart in uw keuze van smaak. Laat de taart volledig afkoelen. Blad taarten zijn meest vaak versierd met een enkellaags, terwijl kleinere vierkante en ronde taarten zijn vaak gestapeld in dunne lagen. Twee of drie ronde of vierkante taarten bakken en niveau van de bovenkant van de taart met een gekarteld mes of taart herverdeling van gereedschap. Als elke taart dik is, kunt u snijd het in tweeën om twee dunne lagen uit één laag. Het monteren van de taart met een dun laagje botterroom glazuur, groenten vullen, chocolade mousse of een soortgelijk vulling tussen elke laag.


Stap 2

Dekking van de taart met een dun laagje botterroom berijpen om zegel in alle kruimels. Als u wilt dat de taart zo vlot mogelijk te laten worden, maken een crusting botterroom die gebruikmaakt van plantaardige verkorting in plaats van de helft of meer van de boter in een standaard recept. Laat het glazuur aan formulier een harde korst, die ongeveer 20 minuten bij kamertemperatuur duurt. Een niet-geweven papier handdoek lag over de glazuur en glad het met je handen aan het gladstrijken van eventuele ruggen en hobbels in het glazuur.


Stap 3

Verdeel de resterende botterroom glazuur in kleinere kommen en tint het uw keuze van kleuren met voedsel kleuren gel. Superman's embleem is rood en geel, blauw, de andere kleur in zijn kostuum, dus te gebruiken voor de belangrijkste kleur op de taart. Moet u meer blauw glazuur dan geel en rood. Voeg het voedsel kleuren gel met een tandenstoker en meng grondig om te voorkomen dat geen strepen achter in de kleur.


Stap 4

De hele taart met de blauw glazuur vorst. Voor een vlotte cake, dompel een spatel van de slagroom in een kopje warm water, veeg het water uit het blad met een handdoek, en verspreid het glazuur met het hete mes. Laat ongeveer 20 minuten voor het glazuur aan korst.


Stap 5

Print een foto van het embleem van de Superman grootte ingesteld op schaal met de taart. Het embleem van de Superman is een "S" in een diamant. De curve van de onderkant van de "S" is smaller dan de bovenkant aan de smallere laagste punt van de diamant. Het embleem heeft een dikke rand van rood en een rood "S" in een veld van geel. Leg een stukje wax papier over het beeld met de ruwe kant naar boven. Trace de afbeelding op het papier van de wax te gebruiken voor het overzetten van de afbeelding op de taart.


Stap 6

Plaats de beeldoverdracht waspapier op de blauwe berijpen met de pen of potlood zijde naar boven en de gladde kant op het glazuur. Traceren via de lijnen met een tandenstoker, onverbiddelijk met net genoeg druk indruk te maken in het glazuur. U kunt ook porren stippen langs de lijnen om te laten stippen in de glazuur; u kunt dit doen zonder prikken gaten door middel van de wax papier.


Stap 7

Invoegen van een kleine, ronde versieren tip in een spuitzak en vul de zak met rood glazuur. Herhaal met een tweede spuitzak, een tweede kleine, ronde versieren tip en geel glazuur. U moet ook om een tas van rood en geel met een klein, ster versieren tip. Als u couplers op de toppen van de zakken gebruikt, kunt u gewoon de versieren tips interchange zonder extra leidingen zakken.


Stap 8

De rode berijpen langs de buitenste rand van het embleem van Superman, langs de lijnen voor de dikke rode rand en langs de omtrek van de "S" in het midden pijp. Knijp de zak met stevige, constante druk zodat het glazuur gestaag zonder te breken streamt. Verplaats uw polsen zacht waarmee de tip als je werk je een weg rond het embleem. Een overzicht van de binnenkant van het embleem--de achtergrond achter de "S"--met de gele glimmertjes veld. Deze lijnen geel glazuur zijn stromend rechtstreeks tegen de rode lijnen rondom de "S" en het embleem van de dikke, rode rand.


Stap 9

Vul in de ruimte binnen de "S" met kleine rode stippen van een kleine ster versieren tip berijpen. Beginnen bij een hoek langs de achtergrondmuziek omtrek en knijp de tas stevig om los van een glazuur-ster; Stop knijpen om te breken uit de star en meteen op te heffen. Plaats de ster tip onmiddellijk naast de vorige star en pijp van een tweede, herhaling van dit proces tot het gehele "S" wordt gevuld met rood. Vul de gele lijnen met geel glazuur, met behulp van de sterren fill-in-techniek. Vul de dikke rode rand met rode sterren Voltooi het Superman-embleem berijpen. Werken van binnenuit tot aan de grens om te voorkomen dat verstoring van het glazuur, terwijl u werkt.


Stap 10

Een overzicht van de Superman embleem met dikke zwarte berijpen als u wilt dat het embleem aan pop uit van de taart meer, vergelijkbaar met de manier waarop dat zwarte lijnen de beelden pop uit van comic book pagina's maken. Een overzicht van alleen de buitenste rand van het embleem, of gaan over alle de dunne rode en gele lijnen met vet zwart. Gebruik een middelgrote of grote ronde versieren tip om een vette zwarte lijn. Teken een lijn van elke grootte op een plaat de dikte test voordat u het kiezen van de tip.


Stap 11

Schrijf "Happy Birthday" op de taart in een lege ruimte buiten het Superman-embleem, met behulp van een medium, ronde versieren tip en berijpen kleur van uw keuze. Probeer wit voor het bericht, zodat u alle kleuren van de Superman kan opnemen: rood, blauw en geel voor de kostuum, en rood, wit en blauw omdat Superman streeft ernaar om te handhaven "waarheid, rechtvaardigheid en de Amerikaanse manier."


Stap 12

Pijp een rand rond de bovenkant van de taart en langs de onderkant waar de taart voldoet aan de taart bord of plaat. Pijp ster grenzen met een middelgrote of grote versieren tip, de sterren dicht bij elkaar te houden. Alternatief, gebruik een middelgrote shell versieren tip. In plaats van het stoppen van de stroom van de glazuur als met de star techniek, door continue stroom te handhaven als u de tip in een bult motie, gelijkaardig aan het schrijven van een kleine letters "m" in cursieve verplaatst.


Stap 1

Bak en stapelen van een vierkante of ronde laag taart in uw keuze van grootte, zoals een 9-inch ronde cake of een 8-inch vierkante taart. Probeer drie hele, geëgaliseerd taarten voor een drie-lagen taart stapelen, of Snijd elk van de drie taarten doormidden om een cake met zes dunne lagen te maken. Stapel de lagen met uw keuze tussen te vullen. Toepassing een kruimellaag van kers op de taart. Vloeiend uit de glazuur met een niet-geweven papier handdoek na het berijpen korsten.


Stap 2

Kneed royal blue voedsel kleuren gel in een bal van fondant aan het hetzelfde als Superman's panty's blauwe tint. Voeg de gel een weinig tegelijk, totdat u de perfecte schaduw bereiken.


Stap 3

Bestrooi je werkvlak met poedersuiker. Plaats de bal van fondant op het werkoppervlak en het uitrollen met een deegroller of fondant roller om over een dikte van 1/4-inch. De fondant moet 5 tot en met 6 inch groter in diameter dan de bovenkant van de taart. Oprollen de fondant rond de deegroller, net als de papieren handdoekjes rolde rond een buis, waardoor het makkelijker om te plukken het omhoog en het overbrengen van de taart.


Stap 4

Spray de botterroom op de taart met een zeer fijne nevel van water, met behulp van net genoeg te bevochtigen van de korst glazuur, waardoor het smakeloos.


Stap 5

De fondant op de taart, centreren het zo goed kunt uitrollen. Laat de fondant teruggetrokken wegsleept van de randen van de taart. Wrijf een fondant smoothing instrument over de bovenkant van de taart aan het gladstrijken van de fondant. Til de fondant uit de buurt van de taart aan het gladstrijken van rimpels of luchtbellen. Ga verder met de fondant vloeiend hulpmiddel onderaan de kanten van de cake maken totdat de fondant volledig glad is. Knip weg het overtollige fondant van het bord van de taart met een roterende fondant snijgereedschap of een pizza cutter. Onregelmatig of ongelijke randen zal later worden verborgen.


Stap 6

Een stukje gele fondant uitrollen naar 1/4 inch dik. Snijd de fondant in een strook ongeveer 1 1/2 inch breed en in lengte gelijk aan de afstand rond de buitenkant van de taart. Borstel één kant van de fondant lichtjes met water uit een schone verfkwast. De strook fondant op de zijden van het blauwe fondant bedekte taart te simuleren van Superman kostuum riem glad. Positie de gordel rond de buik van de taart, halverwege tussen de bovenste en onderste rand.


Stap 7

Knip verschillende 1 3/4 inch lang, 3/4-inch brede stroken van rode fondant. Borstel de achterkant van de rode strips met water en hen om te maken van de lussen van de riem glad. De lussen van de riem moeten worden geplaatst, loodrecht op de gele strook en verdeelde gelijkmatig rond de taart.


Stap 8

Maak een Superman embleem gelijk is aan de helft van de hoogte van de taart. Knip identiek gele en rode diamant-vormige stukken van fondant. Een waspapier tracering gebruiken om het Superman-embleem op de rode fondant. De "S" van de diamant van rode fondant met een precisie-mes uitgesneden. Borstel de gele ruit lichtjes met water; line-up van de rode ruit van de "S" over de gele ruit; en een druk licht op de rode fondant smelten de twee diamanten samen. Borstel de achterkant van de gele ruit lichtjes met water en druk op die het gecentreerd op de gordel op de voorkant van de taart.


Stap 9

Een stuk van rode fondant uitrollen naar ongeveer 1/4 inch dik te maken van de Kaap. Maak de breedte gelijk is aan ongeveer driekwart van de diameter van de taart. De hoogte van de taart, halve diameter, plus ongeveer 2 duim te vinden de lengte die nodig zijn voor de Kaap toevoegen. Wis tot een einde en trim de fondant zodat het eruit ziet als een cape gebonden rond de hals. De Kaap te draperen over de rug van de taart, waardoor de lengte van de extra 2 inch tot drape uit de Raad van de taart, en einde brengen de gebundelde, gebonden net achter het midden van de taart. Niet vloeiender de Kaap tegen de zijkanten van de taart.


Stap 10

Staan een Superman speelgoed of Superman kaars rechtop voor het gebonden einde van de Kaap. U kunt zelfs duw de benen van een Superman pop naar beneden in de taart dus haar romp steekt. Gebruik alleen nieuw speelgoed of speelgoed dat zijn gereinigd, ontsmet met een oplossing van 10% bleekwater, en grondig gespoeld. Als alternatief voor een stuk speelgoed of kaars, maken een grotere versie van het embleem van de Superman fondant te plaatsen gecentreerd bovenop de taart.


Stap 11

Schrijf een bericht van de verjaardag bovenop de taart aan de voorkant met rode, witte of gele botterroom glazuur en een medium, ronde tip versieren. Als u ruimte hebt, schrijf u het bericht verjaardag in plaats daarvan op het bord van de taart.


Stap 12

Rol verschillende rode, blauwe en gele fondant balletjes op ongeveer 1/2 inch in diameter. Plaats deze rond de onderkant van de taart als een grens, stoppen direct tegen de kanten van de rode cape. Afwisselend de kleuren in een patroon als u de ballen plaatst. Als ze niet aan het bord taart vasthouden, schar een beetje water op de kant zodat ze plakken op de plaats waar de ballen de taart aanraken.


Tips & waarschuwingen
 • Het embleem van de Superman niet een gelijkzijdige vierhoekige diamant, maar het is eigenlijk een vijf-zijdige vorm vergelijkbaar met een geslepen diamant edelsteen. De shape heeft twee lange, spitse kanten onderaan en twee korte hellende dia's die leiden naar een platte top.

Gerelateerde Artikelen

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Zelda

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Zelda

De Legend of Zelda is een fantasy-serie videospel ontwikkeld voor Nintendo game-systemen. Het gaat om een jonge held met de naam Link die de Princess Zelda moet redden. Er is een hele uitgebreide universum ontwikkelde zich rond deze populaire games,
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Teckel

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Teckel

Als u op zoek bent om te behagen een hondenliefhebber voor hun verjaardag, kun je hen een cake van de kindverjaardag teckel. U kunt een replica van de hond maken met behulp van dezelfde kleuren op de taart. Gebruik gekleurde fondant te maken van de t
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Lipstick

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Lipstick

Een cake van de kindverjaardag lippenstift is even ideaal voor een klein meisje dat houdt van spelen dress-up, een tiener fashionista, of zelfs een vrouw die in de cosmetica of fashion industrie werkt. Ondanks de ongebruikelijke vorm is een lippensti
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Elmo

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Elmo

Een cake van de kindverjaardag Elmo moet elke fan van "Sesamstraat" of Elmo verrukken. De taart kan geschieden in elke smaak. Zodra de taart gebakken en gekoeld, duurt slechts 20 tot 30 minuten om te versieren. Het helpt om te beginnen met een t
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag van de borst van de schat

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag van de borst van de schat

Een cake van de kindverjaardag van de borst van de schat is het perfecte middelpunt voor de verjaardagspartij van een kind. Het werkt goed met een piraat thema, zeemeermin thema of zelfs een strand thema. Het maken van een schat de cake van de verjaa
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Snoopy

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Snoopy

Snoopy is de beagle van de cartoon eigendom van Charlie Brown in de strips van pinda's. Dit geliefde karakter kunnen het thema van een verjaardagsfeestje. Geven Snoopy een starring rol bij uw volgende feest door het creëren van een cake van de kindve
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag kampvuur

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag kampvuur

Ontwikkelen van een thema voor een verjaardagsfeestje maakt de partij leuker. Bijna elk element van de partij gecentreerd op het thema, met inbegrip van decoraties, partij locatie, eten, zoetigheidzakken en taart. Bij het plannen van een kampvuur the
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag voor een diabetespatiënt

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag voor een diabetespatiënt

Koken een verjaardag gebak voor een diabetische geliefde vormt een bijzondere uitdaging. Bijna iedereen heeft een zoete tand, en ze willen hebben van de bijzondere dingen die een verjaardag brengt. Dus je achterover leunen en proberen om te beslissen
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag teddybeer

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag teddybeer

Teddy beren zijn een populaire taart thema voor kinderen verjaardagspartijen. Winkel koopt verjaardagstaarten kunnen worden verfraaid met teddybeer toppers of glazuur beelden, maar deze ontbreekt hiervoor mogelijk een persoonlijk tintje. Pannen zijn
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Unicorn

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Unicorn

Eenhoorns zijn grillig en fantastische wezens die veel kinderen graag Mijmer over. Wanneer u van plan bent een verjaardagsfeestje of een taart maken voor een kind die houdt van eenhoorns, overwegen een vorm het hoofd van een Eenhoorn. Het lijkt missc
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag van Monster Truck

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag van Monster Truck

Iedereen kan een brown-iced blad cake met een monster truck speelgoed boven, maar een eetbare Monstertruck die volledig uit de taart is zeker rev up van de pret op de verjaardagspartij van een jong geitje. Driedimensionale taart pannen vorm monstervr
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag vogel-vormige

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag vogel-vormige

Voorbereiding van een vogel-vormige verjaardag taart is een leuke en grillige manier om te vieren dat lente kip in je leven. Het is een eenvoudige taart te maken en te decoreren en gebruikt een combinatie van gekochte snack cake, een cake mix en dive
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Magic Hat

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag Magic Hat

Vieren een magische lover's speciale dag met een cake die ziet er net als een tovernaars zwarte hoge hoed. Terwijl de afgewerkte taart ziet er indrukwekkend uit, is het eigenlijk eenvoudig om te maken--zelfs als je een beginner taart versieren. Maak
Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag olifant

Hoe maak je een Cake van de kindverjaardag olifant

Een olifant taart past een verjaardagspartij met een circus thema of jungle thema, of voor een jongen die gewoon aanbidt pachyderms naar rechts. Cartoonlike olifanten met eenvoudige functies zijn meest geschikt is voor kinderen verjaardagspartijen en