Hoe maak je een kasteel in "The Sims 3"

De structuren die deel van een kasteel uitmaken dienen praktische doeleinden, met name in oorlogstijd, omdat de meeste kastelen werden gebouwd als forten. Als u wilt maken een kasteel in "The Sims 3", gericht op de verschillende onderdelen voor de meeste kastelen. Vele kastelen hebben grachten om te voorkomen dat vijanden schalen van de muren. Deze buitenmuren omringen het hele kasteel complex. Een poortgebouw fungeert als een versterkte ingang naar het complex, vaak vergezeld door torens aan weerszijden. In het midden van het kasteel staat het houden, het laatste toevluchtsoord voor kasteel inwoners als de muren worden geschonden.

Maken van de gracht

 • Klik op het menu "Opties" nadat u met je Sims spel begonnen en kies de opdracht 'bewerken stad."

 • Een grote lege partij op de kaart, klik op het pictogram "Bouwen/kopen" op de veel Details-venster dat verschijnt. Dit zoomt u in aan de partij en plaatst u in de modus bouwen. Een raster over het land helpt u regelitems omhoog.

 • Klik op de "Vijvers"-knop op het bedieningspaneel van de gebouw aan de onderkant van het scherm voor het maken van de gracht.

 • Houd de muisknop ingedrukt terwijl u sleept om een cirkel van water rond de gehele omtrek van de partij, verlaten van een kleine landengte van land aan de voorzijde van de partij voor toegang tot het kasteel.

 • Klik op de "Terug" knop die eruit als links wijzende driehoekje ziet om de "Vijvers" tool afsluiten en teruggaan naar het hoofdscherm van bouwen modus. Elke keer dat u wilt wijzigen van gebouw tools op de volgende stappen uit, klik op de "Terug"-knop om terug te keren naar het hoofdscherm.

Make kasteel muren en torens

 • Klik op de knop "Vloeren en plafonds" en klik op de "Hout" tab. Kies een stijl van hout te dekken dat landengte van land en simuleren van een ophaalbrug op het perceel. Klik op de partij om te maken een rechthoek die zich uitstrekt van de rand van de partij waar u wilt beginnen met uw poortgebouw van kasteel.

 • Klik op de knop "Muren". Klik op de partij en houd de muisknop ingedrukt terwijl u sleept om te tekenen van muren. Gebruik het raster op het perceel voor de oriëntatie. Maak een achthoek in elk van de vier hoeken van de partij. Zorg ervoor dat ze line-up met elkaar.

 • De achthoeken met elkaar verbinden met twee rechte wanden die rekken van de randen van hun zijden die tegenover elkaar staan. Het eindresultaat is een lang rechthoekig hal tussen de achthoeken.

 • Het poortgebouw maken door te tekenen van een kleine rechthoek met het gereedschap van de muren aan de rand van de houten vloer die u op de landengte geplaatst. Het poortgebouw moet het raken van de muur kasteel net zoals een veranda een huis raakt.

 • Maak een rechthoek of een achthoek in de buurt van het centrum van de partij te houden van het kasteel.

 • Klik op de "Go Up een vloer" knop aan de linkerkant van het regelpaneel bouwen modus. Voeg wanden op de top van alle wanden die u hebt gemaakt op de eerste verdieping toe.

 • Herhaal stap 6 om te maken van een derde, vierde en vijfde verdieping, maar toevoegen muren op de top van de achthoeken alleen op de hoeken en de houden. De muren van het poortgebouw en aan de zijkant van het kasteel moet korter zijn dan de andere gebieden.

 • Klik op de "Go Down een vloer"-knop om terug te keren naar de derde verdieping. Klik op de optie "Helft Wall" in de "Muren" toolvenster en voeg een half-muur aan de toppen van de zijwanden van het kasteel tussen de hoek achthoeken.

Stenen patronen toevoegen aan vloeren en wanden

 • Terug naar de eerste verdieping. Klik op de "Vloeren en plafonds" tool en selecteer een stenen stijl voor de vloeren.

 • Houd de "Shift"-toets ingedrukt en klik binnen het kasteel om toe te voegen van de Bevloering van de steen. De "Shift"-toets kunt u snel toevoegen het patroon aan alle vlakken van het raster in een afgesloten ruimte. Herhaal dit op alle niveaus van het kasteel.

 • Klik op de knop "Wandbekleding". Kies de "Metselwerk"-categorie en selecteert u een stijl van steen of metselwerk voor de muren van het kasteel.

 • Houd de "Shift"-toets ingedrukt en klik op de buitenkant van het kasteel aan het patroon hebt toegepast op de buitenmuren. Herhaal aan de binnenkant van het kasteel aan het patroon hebt toegepast op alle binnenmuren.

Maken van daken en afwerking

 • Klik op de knop "Dak". Zorg ervoor dat het keuzerondje naast "Auto daken" is "Uitgeschakeld". Selecteer een "Conische" of "Octagonal" dak-stijl in het deelvenster Opties en klik en sleep over de toppen van de achthoek torens om daken op elk. Een dak aan het houden op dezelfde manier toevoegen. Als de Keep rechthoekig is, gebruik de "mansardedak" stijl. Het poortgebouw dak blijft vlak.

 • Klik op de "Deur"-knop. Selecteer de deur van een oude, houten-stijl in het deelvenster Opties. Klik op het poortgebouw en de houden om hen voordeuren. Voeg deuren toe aan elk van de achthoekige torens voor toegang tot de gangen.

 • Klik op de knop "Trappen". Selecteer de stijl van de stenen trap en klik om te plaatsen ten minste een verzameling van trap op elk niveau van het kasteel.

 • Klik op de knop "Windows". Selecteer een kathedraal-, Gothic- of rooster-stijl venster en klikt u op de muren van het kasteel toe te voegen zoals nodig.

 • Klik op het menu "Opties" en kies "Stad bewerken" om terug te keren naar de belangrijkste schermkaart.

 • Klik nogmaals op het menu "Opties" en kies "Opslaan" om op te slaan uw vooruitgang tot nu toe. Herhaal dat deze laatste twee stappen vaak terwijl u werkt zodat je niet per ongeluk verliezen geen werk.

 • Tips & waarschuwingen
  • Plattegronden van echte kastelen kunnen helpen met uw ontwerp in het helpen van u wanden en structuren in realistische locaties plaatsen.
  • De modus kelder bouwen gebruiken maken van een ondergrondse niveau die als een kerker dienen kan.
  • Crenelations toevoegen aan de bovenkant van het dak van het Hôtel Crocus Caen Mémorial met het "Hekken" gereedschap in bouw-modus.
  • Klik op de knop "Struiken" in bouwen modus, selecteert u de "Hedge" plant en klik om te plaatsen een hedge binnen de kasteelmuren voor een binnenplaats. Als je gevoel creatieve, gebruikt u de heggen om een doolhof.
  • Als u het uitbreidingspakket "The Sims 3: wereld avonturen" hebt geïnstalleerd, hebben sommige van de buitenlandse meubels en decoraties die "oude" uitstraling die geschikt is voor een kasteel.
  • De Electronic Arts slaan biedt een "Sims 3" kit gebouw dat bevat exterieur stukken om te bouwen van een middeleeuws aandoende kasteel vergelijkbaar met wat je in "The Sims middeleeuwse" spel ziet. Een tweede set bevat verschillende interieur stukken om te versieren uw nieuwe plaats.
  • U kunt niet opslaan totdat u afsluit "Bouw Mode."
  • Kastelen moeten een heleboel ruimte voor binnenplaatsen, grachten en houdt, werken ze niet goed op de kleine partijen.
  • Voor het kasteel huis te maken een geschikt voor Sims, moet u sommige moderne voorzieningen zoals keukenapparatuur en sanitaire voorzieningen. Plaats deze items binnen de houden of een van de torens van de achthoek.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe maak je een wolkenkrabber in "The Sims 3"

  Hoe maak je een wolkenkrabber in "The Sims 3"

  "The Sims 3" kunt u het maken van je Sim alsmede uw wereld met gratis-roam gameplay gekoppeld. Een heerlijke aspect van het spelen van "The Sims 3" is de mogelijkheid om een groot aantal verschillende stijlen van gebouwen. Bijvoorbeeld
  Hoe maak je een kasteel speelgoed

  Hoe maak je een kasteel speelgoed

  Kastelen zijn majestueuze en vaak gehuld in mysterie. De wereld van koningen en koninginnen en ridders in glanzend pantser heeft gefascineerd kleine meisjes en jongens, en zelfs veel volwassenen, voor generaties. Met een beetje geduld, en artistieke
  Hoe te hebben een Baby op "The Sims"

  Hoe te hebben een Baby op "The Sims"

  Als een simulatie, gebaseerd op real life game serie, afwijken voor het hebben van een baby in "The Sims" franchise is het natuurlijk niet ten zeerste de echte wereld; Wat is het verschil is echter de methode te hebben en te zorgen voor een baby
  Hoe te vangen een vis op "The Sims" voor de iPhone

  Hoe te vangen een vis op "The Sims" voor de iPhone

  In "The Sims 3" voor iOS apparaten, het visserij is een ontspannende hobby of lucratieve carrièrekeuze voor uw SIM-kaart. Vis die je vangen maken heerlijke maaltijden, maar u kunt ook verkopen ze of ze gebruiken als kwalitatief hoogwaardige mest
  Hoe maak je een daling van de Sim meteen in liefde met u in Sims 3

  Hoe maak je een daling van de Sim meteen in liefde met u in Sims 3

  Romaans is een cruciale gameplay aspect in het leven-simulatie spel "The Sims 3." Sims kan verliefd worden op een andere Sim, ongeacht het geslacht en zelfs woo Sims die al een relatie. Sims vereist echter ook compatibiliteit om te beginnen een
  Hoe word ik een sekteleider in The Sims 2

  Hoe word ik een sekteleider in The Sims 2

  Waarom gaan studeren en gewone geworden? Waarom niet volg het pad van de kleine-loopvlak van het paranormale? Er zijn vele bezienswaardigheden vreemd en ervaringen te hebben terwijl u werkt de weg omhoog de paranormale ladder. Heeft je Sim de paranoi
  Hoe word ik een filmster in The Sims 2

  Hoe word ik een filmster in The Sims 2

  Wil je je Sim naar het groot maken in Hollywood? Het is een lange, harde weg (als je niet bedriegen), maar het kan de moeite waard als je Sim dromen van glitter en glamour. Hier is hoe om hun dromen uitkomen.Wat die u nodig hebtDe Sims 2De Sims 2: Un
  Hoe maak je een kasteel uit de ballonnen

  Hoe maak je een kasteel uit de ballonnen

  Versier bruiloften, zoete 16 partijen en kinderen verjaardag feesten met een sprookjeskasteel van ballonnen gemaakt. Pick-up uw ballonnen in alle vormen, kleuren en maten maken een unieke en levendige kasteel. Bouwen van een kasteel uit de ballonnen
  Hoe Downgrade van een Patch op "The Sims 3"

  Hoe Downgrade van een Patch op "The Sims 3"

  Electronic Arts biedt regelmatig officiële patches voor "The Sims 3" voor de personal computer. Deze patches prestaties verbeteren, problemen oplossen en soms nieuwe functies te ontgrendelen. Als u hebt gedownload en geïnstalleerd van een patch
  Hoe te vangen een Deathfish In "The Sims 3"

  Hoe te vangen een Deathfish In "The Sims 3"

  In "The Sims 3," kan je Sims visserij duren. Als een beginner, je Sim zal alleen kunnen vangen goudvis en minnows, maar naarmate hij meer geschoolde hij zal zitten kundig voor vangen meer zeldzame soorten vis, zoals de deathfish. De deathfish is
  Hoe maak je een aanvullen-in-the-lege werkblad

  Hoe maak je een aanvullen-in-the-lege werkblad

  Aanvullen-in-the-lege werkbladen vertegenwoordigen een van de beste manieren om een onderwerp aan een student overbrengen. Deze werkbladen bevatten een zwenking van de gegevens en vervolgens een lege ruimte liet voor de student om in te vullen. Stude
  Hoe geraakt door een meteoor in "The Sims"

  Hoe geraakt door een meteoor in "The Sims"

  Rock en metal formaties kunnen je Sim ondergang brengen in "The Sims 2" en "The Sims 3: ambities." Terwijl een meteorenregen uw SIM-kaart in "Ambities" omver te werpen kan, spelers kunnen verwarren een metalen satelliet dat d
  Hoe maak je een Engelse kopje thee

  Hoe maak je een Engelse kopje thee

  Voor een warme en geruststellend en bevredigend drank, kijk naar een kopje verse Engelse thee. Hebt u een paar eenvoudige ingrediënten, een waterkoker voor thee en een theepot, kun je Engelse thee thuis. Ga als volgt te werk om een traditionele Engel
  Hoe maak je een kasteel van rijst Krispie behandelen

  Hoe maak je een kasteel van rijst Krispie behandelen

  Als u op zoek bent naar een creatieve verjaardag cake idee voor uw favoriete Prins of prinses, Vermijd cake kruimels en het maken van een kasteel met rijst Krispie behandelt. Het maakt niet uit hoeveel desserts u hebben opgebouwd, zal een rijst Krisp