Hoe maak je een korte FilmNemen over de taak van de productie van een korte film lijkt misschien een onmogelijke prestatie, maar als je een goed team kunt monteren en u elke fase van de productie naar beneden in kleine blokjes van taken breken, kom je te realiseren dat het produceren van een kleinschalige film niet al te slecht.

Stel op een indie film (ik ga ervan uit, als je dit leest hier, je bent geïnteresseerd in het maken van een kleine-budget indie flick), een producent is in wezen een director's rechterhand. U twee zal werken side-by-side voor de duur van het proces van filmen, en dat omvat de prep vóór het schieten en de nasleep daarvan. Volg deze stappen en u zult op uw manier aan Kevin Smith-achtige roem in geen tijd.

[Opmerking: Ik ben ook gaan te veronderstellen u een solide script en een directeur.]

Wat die u nodig hebt

 • Afgewerkte script
 • Directeur
 • Plek om te houden van de audities
 • Toegang tot een editing-baai
 • Websitesoftware

Pre-productie

 • U en uw directeur behoefte om te gaan over het script en zie welke tekens zal worden gegoten en welke locaties nodig zullen zijn-dat zijn de essentie. Met deze informatie, kunt u beginnen aan uw eerste twee taken: oprichting audities en beveiligen locaties en locatie toelaat indien nodig.

 • Zou dit een van de moeilijkste onderdelen van een grootmacht: garanderen van de financiering. Sommige producenten financieren hun films met hun eigen geld, de enige hit van hun familie, sommige bereik uit aan investeerders (die helpen met de belofte van een producent krediet of een verlaging van de winst). Als je Kevin Smith, het uitvoeren van uw creditcards uitgeven aan de max en verkopen van uw strip collectie. Deze stap is aan u-net wat u niet probeert niet te gebruiken van uw eigen geld.

 • Zodra u een lijst met rollen hebt, beginnen met het raken van lokale hogescholen, lokale kranten, alternatieve weekbladen en coffeeshops-overal creatieve types hangen- en post-aankondigingen voor de open audities. Afhankelijk van uw budget moet u mensen te laten weten dat u bent auditie voor een indiefilm, wat betekent dat weinig of geen loon. Je gaat te moeten verleiden hen door hen te vertellen zult u hen voeden en ze hun prestaties kunnen gebruiken voor hun clip reel. Kortom, deze hele onderneming is voor ervaring--voor iedereen.

 • Start plotten op locaties. Dit is een indiefilm zodat u niet wilt betalen voor plaatsen naar film. Kijken naar vrienden huizen, appartementen-als u de eigenaar van een winkel weet, vraag hen als u hun winkel na uur kunt. U zou moeten tweaken uw script rond hiervoor, maar gezien al het geld you gonna besteden, $1.000 vergunningen te filmen in een park voor een paar uur is niet goed.

 • Monteren van een bemanning. Dit misschien wel het belangrijkste deel van de productie-einde van uw film. Ik heb op indie film scheuten waar iedereen op de bemanning een rookie met uitzondering van een ervaren man die was "Pulp Fiction"--gewerkt was hij soort als de onofficiële leider van onze shoot. Toen we waren versluiering rond zonder een aanwijzing, zou hij ons naar boven afronden en geven ons stapsgewijze aanwijzingen over wat te doen. Mijn punt is, krijgen een rookie bemanning als u moet, maar krijgen een man die al op een film ingesteld voordat- en verwachten te betalen hem iets.

  Uw beste weddenschap voor een crew is lokale filmscholen of hogescholen met departementen van de media. Zoekt cameramensen, verlichting specialisten, een script supervisor, een boom mike guy en lopers. Natuurlijk beseffen dat er tijden zijn wanneer je de persoon houdt de boom mike of kabel. Wanneer je de producent op een indiefilm, je bent de utility-speler en u gonna do Vul enkel over alles eens, zelfs voor een rol op de camera.

 • Nu dat je de audities, de locaties en de bemanning op de brander, nu heb je gewoon te huur van apparatuur. Terug in de dagen van de "Klerken" en "Reservoir Dogs", alle actie werd geschoten op film en als u in plaatsen zoals Boise, Idaho woonde, u waren geschroefd omdat niemand verhuurd pro-level camera's. Maar nu, bijna elke kleine-budget indiefilm is neergeschoten op handheld digitale stereo-camera's-u kunt een grote tuig bij uw lokale elektronicawinkel krijgen-u hoeft niet eens te huur hen meer, kan je gewoon kopen hen. Het andere voordeel van digitale is geen traditionele film, en u kunt vragen elke filmproducent en zij akkoord zult gaan, film zal afvoer uw budget bijna onmiddellijk.

  U kunt met digitale, schieten en wanneer je maar wilt wissen.

 • Going met een digitale camera is bijna niet onderhandelbaar op indie sets deze dagen. Voor de rest kun je naar apparatuur verhuur winkels. Deze plaatsen bieden altijd pakketten zo kijken voor een deal als die. Één keer, op een film die ik bezig was, kon de producent om een package deal (camera's, verlichting, tuig, kabels, afspelen monitoren) en hebben geleverd aan de set in een 15-voet bewegende vrachtwagen. We konden laden en lossen van de truck van shoot shoot-zij werkte briljant.

 • Productie

  • Uw baan als producent niet laten up tijdens de productie, ook al zul je niet betrokken te worden dat in het creatieve proces (hoewel afhankelijk van uw relatie met de directeur, zeer goed kon u sommige belangrijke creatieve beslissingen). Op dit punt, you gonna moet een stap voor het filmen schema, vooruit roepen om te controleren of de volgende dag locatie is nog steeds geboekt, oproepende rond voor last minute rekwisieten en onderhandelingen behandelt verhuurders.

  • Een gevoed bemanning is een gelukkig bemanning dus zorg ervoor dat uw horeca tafels zijn altijd gevuld met gebotteld water, frisdrank en snacks. Ook is lunch een grote deal. Je bent waarschijnlijk niet betalen uw gegoten of bemanning veel (als om het even wat) dus zorg ervoor dat lunch meer dan de pindakaas en gelei broodjes is. Op de scheuten die ik op was, kon de producent ruzie zijn moeder te maken van de lunch. Of u kunt overwegen barbecues: ze zijn goedkoop en snel. Net herinneren, lunch begon ongeveer een uur voordat u daadwerkelijk breken krijgen-u niet wilt dat uw cast en crew te staan rond terwijl de man verantwoordelijk voor de lunch is probeert aan het licht van de kolen.

  • Houd jezelf gratis tijdens het filmen. Terwijl it's gonna worden onderdeel van uw werk om ervoor te zorgen acteurs komen naar de set op tijd, camera's film in hen en de directeur is bevrijd, zodat hij zich op de creatieve kant van dingen concentreren kan, bent je de persoon die de speling pakt. Dus bereid om te doen het meest menial taken op de set. Wees niet geschokt als je jezelf als de man achter de barbeque zo nu en dan ofwel vinden.

  Post-productie

  • Filmen is gedaan en u hebt alle verhuur apparatuur terug. Pralerij op een partij stemmen. En vergeet niet, als de producent die verantwoordelijk is voor de begroting, dat je kunt nooit teveel drank kopen.

  • Als je de dure route ging en met film geschoten, vinden een faciliteit met een bewerken bay. Deze faciliteiten zijn meestal one-stop-shops voor al uw productiebehoeften. As a matter of fact, de plaats u uw monitoren gehuurd, kabels, verlichting tuig en camera's wellicht baai verhuur, te bewerken.

  • Als de indiefilm die u geproduceerd werd geschoten op film (en als je een slimme producent, het was), hoeft u niet eens te huur een bewerken bay. Hebt u een goede computer (het moet een Mac in dit geval), kunt u deze laden met Apple Final Cut Pro. U zal zitten kundig voor professioneel bewerken van uw film met synched geluid en alles--het is een geweldig programma. Het is een beetje moeilijk om te leren op het eerste, maar als je het kan meester, je bent in business. Het is ook duur en als je niet een Mac hebt, kunt u huren een bewerken suite met een Final Cut Pro tuig en huur per uur, dag of week.

  • Op de website. Hoewel uw directeur (en redacteur als je er een hebt) is snijden, egaliseren en lamineren van de film, is dit wanneer u op de administratieve dingen start. Deze dagen, is een website gewijd aan de film een must. Kijk rond op enkele van de websites die er zijn. De meeste van de sites van de grote begroting zuigen: teveel java, te weinig inhoud. Als u bedreven bent in het ontwerpen van websites, doe het zelf (of iemand goedkoop huren wie weet hun weg rond Dreamweaver) en demonstreren van uw film in een zeer eenvoudig en minimaal mode.

   Zorg ervoor dat er pagina's voor de film synopsis, cast, crew, filmbeelden (als je in digitale geschoten, grijpen van een stilstaand beeld is gemakkelijk) behind-the-scenes foto's en een pagina met contactinformatie. Wanneer uw film wordt bewerkt, zorg ervoor dat een paar belangrijke scènes op de website plaatsen.

  • Wanneer uw film volledig bewerkt wordt, hebt u om rond te kijken voor een bedrijf dat zal massa uw eindproduct op DVD's. U zult ook moeten betrekking hebben op kunst voor de DVD-boxen.

  • Nu dat u een gepolijst uitziende DVD met dekkingsart hebt, kunt u beginnen submiting te filmfestivals. (Hoe anders ga je om de film ontdekte?) Krijg vakbladen zoals de verscheidenheid en de advertenties lezen. Ik garandeer dat elk probleem heeft ten minste één film festival advertentie in. Kies uw festivals wijselijk thouhg. Niet elke fest geschikt voor uw film. Plus kosten deze festivals bijna altijd post.

 • Wanneer u uw DVD en post onderwerping aan deze filmfestivals verzendt, zult u wilt opnemen van een soort persmap mee. Veel filmmakers en producenten gaan met digitale persmappen, maar zij kijken altijd lage huur. Ga voor de traditionele trekking-kit. Het moet de sypnosis van de film, korte bios op de acteurs, regisseur en u bevatten. U moet ook langs een schijf van hi-res foto's verzenden, omdat de festical organisatoren als je film, they gonna wilt opnemen van uw film in gedrukte advertenties ter bevordering van het festival.

 • Wanneer u krijgen geaccepteerd door een filmfestival, het is uw taak als de producent aan het onderzoek van de stad het wordt vastgehouden in en start contact met de pers er. Kranten, alternatieve weekbladen, lokale blogs met een beetje heft--stuur hen uw press kit en laat hen weten dat u, de regisseur en de cast zijn beschikbaar voor telefooninterviews. Ook erachter te komen wie de grote critici en schrijvers zijn, en zorg ervoor dat ze festival screening passeert aan uw film.

 • Uiteraard is dit gewoon een basic overzicht-het ding over het produceren van een onafhankelijke filmpje is dat het hele proces onvoorspelbaar is. U kunt zelf alleen instellen voor de basics, maar zolang je dingen verkeerd zal gaan elke dag weet, op zijn minst zul je voorbereid om te gaan met de valkuilen.

 • Tips & waarschuwingen
  • If you can't afford buitenverlichting tuig, corrigeer uw script te schieten uw exteriors gedurende de dag. Als de zon met u werkt, hoeft u niet een tuig.
  • Indien mogelijk, niet onthullen teveel over uw film bij het huren van apparatuur. Ooit was ik op een shoot en de producent vertelde me dat hij heel veel op een bus die hij had te huur voor een scène. De oude man die eigenaar was van de bus gevraagd de producent wat de scène stond, en hij reageerde door te zeggen dat het toen over twee meisjes die elkaar kussen. De oude conservatieve man gespiegeld uit en weigerde te hebben zijn bus die betrokken zijn bij onze "perverse foto."
  • Heb een regelmatige nog-shot digitale camera met u te allen tijde en neem ton van foto's. Plus, u kunt het laden van de foto's van op de website van de film (die ik krijg om later).
  • Wanneer filmen een korte buiten schot, bijvoorbeeld in een openbaar park, gewoon het film zonder de vergunning. De meeste stadsparken willen duizenden dollars voor een eendaagse shoot-vergunning. Als u bent het produceren van een indiefilm, weet je dat niet hebt u vrije duizenden rondhangen voor vergunningen. Natuurlijk, zoekt u op een boete als je door een schokkerig agent gepakt.
  • Als u niet uw gegoten of bemanning iets betaalt, verwachten een paar van hen uit te vallen tijdens het schieten. Als er een bemanningslid, u zult overleven, maar als een hoofdpersoon bails op je halverwege in het filmen, je bent genaaid. Zorg ervoor dat u kunt vertrouwen op je acteurs-ze flakey door aard, dus wees voorzichtig.

  Gerelateerde Artikelen

  Hoe maak je een Horror Film met iMovie

  Hoe maak je een Horror Film met iMovie

  Hoe maak je een Horror Film met iMovie. Kinderen zijn absoluut dol maken van horrorfilms. Ik heb het onderwijzen van filmproductie aan tieners jarenlang-- en dat ze houden waardoor de meeste zijn degene die enge films. iMovie heeft een aantal functie
  Hoe maak je een Claymation-film

  Hoe maak je een Claymation-film

  Weet je nog kijken Davey en Goliath, of Gumby en Pokey? Misschien bent u meer vertrouwd met meer recente films, zoals Chicken Run, Wallace en Gromit. Al deze gebruikt een leuke techniek genaamd claymation. Hier is hoe u uw eigen claymation film kunt
  Hoe maak je een succesvolle film

  Hoe maak je een succesvolle film

  Iedereen houdt van lettend op een film. Vanaf de vroege dagen van de stomme film op de hedendaagse box-office blockbuster, heeft Hollywood een bedrijf van de behoeften van theatergoers gemaakt. Dientengevolge, verplaatsen vele up-and-coming filmmaker
  Hoe maak je een stille film

  Hoe maak je een stille film

  Stille films zijn een leuke manier om een verhaal te vertellen. Of je ze in zwart-wit als de oude films van de tijd of in kleur doet, neemt een stomme film nog veel van de planning. Hier zijn een paar richtlijnen om u een stomme film te helpen.Wat di
  Hoe maak je een Comedy film

  Hoe maak je een Comedy film

  Maken van een komedie-film kan lijken als een onmogelijke taak. Wat veel mensen niet beseffen, echter, is dat enkel omdat u geen toegang tot Hollywood hebt, u kunt uw eigen film maken. Aangezien de technologie voortdurend verbetert, is alles wat je n
  Hoe maak je een verjaardag-film

  Hoe maak je een verjaardag-film

  Het vieren van een verjaardag met een film eerbetoon. Er zijn verschillende opties voor het maken van een verjaardag-film. Het gemakkelijkste is gewoon een diavoorstelling om film te maken die u op uw computer zonder speciale apparatuur of software d
  Hoe maak je een CGI-film

  Hoe maak je een CGI-film

  Een van de coolste dingen die wordt gebruikt in films tegenwoordig zijn computer-gegenereerde tekens. CGI maakt het mogelijk om tekens die niet kunnen bestaan in de echte wereld en leg ze in de locaties die je nooit veroorloven kon om te bouwen. Het
  Hoe maak je een superheld film

  Hoe maak je een superheld film

  Het maken van een superheld film, vergt veel zoals het maken van een film, veel tijd, onderzoek en voorbereiding. Gelukkig geeft een superheld film u de vrijheid om uw verbeelding, werken binnen de grenzen van uw verbeelding te gebruiken. U kunt uits
  Hoe maak je een transparante film met de Swish Max

  Hoe maak je een transparante film met de Swish Max

  Swish Max is een animatie van de flits-tool van Swishzone waarmee u interactieve Flash presentaties, films, games en animaties maken. U kunt unieke animaties die lang duren zou als met behulp van een programma zoals Adobe Flash met hulpprogramma's vo
  Hoe maak je een hars Film negatieve armband

  Hoe maak je een hars Film negatieve armband

  Film-negatieve armbanden kunnen prachtig aandenken geschenken. Mensen slaan de meeste foto's digitaal tegenwoordig verlaten filmnegatieven een onbeduidend bron voor foto's. Eenmaal omgezet in een digitaal bestand, heeft de film negatief geen echt doe
  Hoe maak je een oorlog film

  Hoe maak je een oorlog film

  Zo dramatische en complex als het mag klinken, het maken van een oorlog film van uw eigen voor familie en vrienden of voor uploadt aan YouTube of een andere dergelijke site hoeft niet een heel moeilijk propositie deze dagen. Houd een paar eenvoudige
  Hoe maak je een korte samenvatting

  Hoe maak je een korte samenvatting

  Een korte samenvatting bieden een snel overzicht van uw kwalificaties en ervaring op een enkele pagina. Houden van uw CV naar één pagina kunt human resources ambtenaren de kans om snel te zien wat u te bieden hun bedrijf hebben. Sommige dingen kunnen
  Hoe maak je een scherm film in iMac

  Hoe maak je een scherm film in iMac

  Een scherm film, of scherm opnemen, is een video waarin wordt vastgelegd wat er gebeurt op het scherm van uw computer. Het Mac OS X-besturingssysteem opgenomen met een iMac bevat de QuickTime Player-toepassing. QuickTime-10, een afkorting voor QuickT
  Hoe maak je een korte jurk uit een lange

  Hoe maak je een korte jurk uit een lange

  U kunt een verouderde jurk in een trendy mode essentiële met een paar eenvoudige pinnen en tucks. De lengte van een lange jurk volgens uw voorkeuren op een ingetogen knie-lengte opmaakprofiel of een pittig mini jurk aanpassen. Geen speciale naaien te